• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خرید Tablet PC

ARH

Registered User
لایک‌ها
4
غول Tablet PC هاي سال 2006 رو داشته باشيد ، با اين تفاوت كه اصلا گرون نيست اما lenovo X60 رو ميخوره !

كسي تو ايران ديدتش ؟​

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
آقا من این بخش رو تازه دیدم
قصد خرید یک تبلت پی سی رو دارم
دوتا موردرو دیدم خیلی خوشم اومد اما یکنمه گرون بود
Sony Vaio vgnux-17gp که این رو تو ایران قیمت زدم 2200
OQO_02 که نمیدونم این تو ایران باشه یا نه؟ البته به دلار 2300-2400 بودش

من چند تا نکته واسم مهمه
1: کوچیکوجمع و جور باشه
2:کیبورد هم داشته باشه؟
3:بتونم باهاش کانکت شم( اگه خنگ هستم به بزرگیتون ببخشید:D )
4:برنامه های کامپیوترهای خانگی رو پشتیبانی کنه
5:قیمتش همارزون باشه 1200-1300 :D

در ضمن من سرعت خدا و کارت گرافیک غول اینا نمیخوام .

اگه چند تا مدل مو جود توایران رو بهم معرفی کنید ممنون میشم

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
آقا من این بخش رو تازه دیدم
قصد خرید یک تبلت پی سی رو دارم
دوتا موردرو دیدم خیلی خوشم اومد اما یکنمه گرون بود
Sony Vaio vgnux-17gp که این رو تو ایران قیمت زدم 2200
OQO_02 که نمیدونم این تو ایران باشه یا نه؟ البته به دلار 2300-2400 بودش

من چند تا نکته واسم مهمه
1: کوچیکوجمع و جور باشه
2:کیبورد هم داشته باشه؟
3:بتونم باهاش کانکت شم( اگه خنگ هستم به بزرگیتون ببخشید:D )
4:برنامه های کامپیوترهای خانگی رو پشتیبانی کنه
5:قیمتش همارزون باشه 1200-1300 :D

در ضمن من سرعت خدا و کارت گرافیک غول اینا نمیخوام .

اگه چند تا مدل مو جود توایران رو بهم معرفی کنید ممنون میشم
سلام
مدل تبلت پی سی من رو ببین،لینکش تو امضام هست،البته تو مشخصاتش یه اشتباه وجود داره و اونم اینه که هاردش 80 هست نه 40،اگر خوشت اومد با شماره تلفنی که تو سایت هست تماس بگیر،اونا نمایندگی ایسر هستن،گرچه من از اونا نخریدم،قیمت گرفتی به منم پی ام بده و قیمتش رو بگو،
فکر می کنم به کارت بیاد،
موفق باشی،

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
متاسفانه من وقتی روی لینک امضا شما کلیکمیکنم بهیکسایت سرچ متصل میشم

نماینده ی ایسر ندیدم
ممنون از راهنماییتون
این که میگین حالا خوب جمع و جور هست
تو این مایه ها میشه؟
7878852_ra.jpg

7826604_ra.jpg

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
متاسفانه من وقتی روی لینک امضا شما کلیکمیکنم بهیکسایت سرچ متصل میشم

نماینده ی ایسر ندیدم
ممنون از راهنماییتون
این که میگین حالا خوب جمع و جور هست
تو این مایه ها میشه؟

7826604_ra.jpg
سلام
شاید مشکلی برای سایت به وجود اومده بود که به سایت سرچ لینک می شد،در هر صورت الان که من به راحتی وارد سایت شدم،شما مجددا" رو لینک کلیک کنید،انشاله که اون موقع مشکل نداشته باشه،
در رابطه با عکسی در پست شما وجود داره باید عرض کنم که اونجور که از شواهد پیداست اسکرینش باید 6 تا نهایتا 8 اینچ باشه،خیلی هم شبیه umpc هایی است که جدیدا" وارد بازار شده،بد نیست لینکی هم از این محصول بذارید تا ببینیم جریان چی هست،ضمنا" یه نکته رو هم بگم که تبلت من در حقیقت لپتاپ تبلت پی سی ادیشن هست،یعنی تبلت خالی نیست:blink: اگر شما صرفا" دنبال تبلت می گردید که این ممکنه ارضاتون نکنه،اما 1.5 سال پیش که می خواستم بخرم دوست داشتم هر دوشو داشته باشم،بنابراین این لپ تاپ رو خریدم،تا الان هم از لحاظ سخت افزاری هیچ مشکلی پیش نیومده و ضمنا" نزدیک 6 ماه هم هست که تقریبا" تمام کارهام تو خونه رو باهاش انجام می دم،ضمنا" یاد گرفتم که باهاش تایپ فارسی کنم چون لیبل نداره:lol:
اگر سوالی داشتید من در خدمتتونم،
موفق باشید.

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
این هم لینک برای این مدل سامسونگ ( فلش پلیر نیاز داره )
http://product.samsung.com/micro_manuals/Q1/samsung_Q1.html

این هم لینک برای این مدل OQO
http://www.oqo.com/
البته این مدل خیلی گرون تر از اون سامسونگ هستش
یه نگاه به اینا بندازین
ممنون از توجه شما:blush:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
این هم لینک برای این مدل سامسونگ ( فلش پلیر نیاز داره )
http://product.samsung.com/micro_manuals/Q1/samsung_Q1.html

این هم لینک برای این مدل OQO
http://www.oqo.com/
البته این مدل خیلی گرون تر از اون سامسونگ هستش
یه نگاه به اینا بندازین
ممنون از توجه شما:blush:
خوب؛نظرت در مورد لپ تاپی که من دارم چیه؟فکر می کنم که برای شما مناسب باشه،10.6 اینچ،1.5 کیلو و سایر مشخصات که در لینک مشخص هست،:;)قیمت بگیر از نمایندگی که در سایت هست،باید در حدود قیمتی که می خواید رسیده باشه،
موفق باشید.

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
کسی مدل C210 یا C200 ایسر را در ایران دیده؟قیمتش چنده؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
کسی مدل C210 یا C200 ایسر را در ایران دیده؟قیمتش چنده؟
سلام
تو همون لینکی که در پستهای بالاتر من هست،شماره تلفن نمایندگی ایسر وجود داره،تماس بگیرید و بپرسید.
موفق باشید.

دانشجو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مدل توشیبا تقریبا قدیمی است ودیگر تولید نمی شود. مدل جایگزین ان m400 است.
خود این مدل از سری مدل های خوب ونسبتا گران قیمت توشیبا در زمان خودش بود.
وبرای کاربردهای معمولی هنوز ویژگی های قابل توجهی دارد از جمله کارت گرافیک دیتکت 32 مگابایتی وهارد 5400 وصفحه نمایش 1050*1400 (نمی دانم ایا همه مدل ها m200 این ویژگی اخیر را دارند ویا نه). ولی تا انجایی که یادم هست سی پی یو همان سنترینو دوثان اولین سری سنترینو است. (علاوه بر این توشیبا درایور هایی برای vista برای این دستگاه ارائه داده است ولی فعلا سیستم گرافیکی پیشرفته vista بر روی آن کار نمی کند. )

با توجه به اینکه این مدل دیگر تولید نمی شود، در ایران اگر پیدا شود ودست دوم هم نباشد، قیمتش خیلی معلوم نیست. مدتی پیش یک مدل از این سری را 1200 مثل اینکه می فروختند.

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
سلام!من توی خرید دو تا Tablet شک کردم!نمی دونم توی کدو م پست باید نظر بقیه رو هم بپرسم..:hmm: .

مشخصات Tablet ها رو می زارم:::

asus-r1f.jpg

Asus R1F

و لپتاپ مورد علاقه من::::::

HP_Pavilion_tx1000.jpg

hptx1000closed.jpg

tx1000_side.jpg

HP Pavilion tx1000 Entertainment Notebook PC series

و پیش نهاد می کنم Demo این لپتاپ رو هم ببینید:rolleyes:!!!

کسی می تونه از دوستان راهنمائی کنه که من کدوم یکی از این دو تا رو بگیرم بهتره و چرا؟!!
البته اگه کسی ایرادی یا نقدی هم داره لطفا بگه!

دانشجو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حقيقتا با اين اينترنت پر سرعت، نمي شود اين دمو را ديد.

اما به نظر من اين دو مدل تفاوت هاي قابل توجهي دارند كه با توجه به كاربرد شما براحتي مي توانيد يكي را انتخاب كنيد. تفاوت هاي عمده اين دو از نظر من از اين قرار است، به ترتيب اهميت براي من:
1- صفحه 13.3 در مقابل 12.1 (چون من براي مطالعه خيلي از تابلت استفاده مي كنم بزرگتر را ترجيح مي دهم علاوه بر اينكه در اچ اپي صفحه glossy يا BrightScreen است واين براي فيلم وگرافيك ظاهرا مناسب است ولي براي مطالعه زياد خيلي مناسب نيست)
2- قلم فعال يا نوري (active) در اس يوس در مقابل قلم انقعالي يا تاچ اسكرين (passive). (مزيت اول اين است كه دقيق تر است واز فاصله 1 سم تقريبا حركت قلم را تشخيص مي دهد ودگمه وپاكن علاوه بر كليك كردن دارد ولي مزيت دوم اين است كه با دست هم مي توان صفحه را كنترل كرد و نگران گم شدن قلم 30$ تقريبا نيستي ولي اگر بخواهي روي صفحه بنويسي اگر دست را روي صفحه قرار دهي ممكن است به اشتباه آن يك فرمان تلقي كند گرچه سعي مي كنند با تكنولوژي هايي از پاسخ با محرك هاي ناخواسته جلوگيري كنند ولي نمي دانم چقدر موفقيت اميز است. من خودم اولي را ترجيح مي دهم)
3- انتل در مقابل اي ام دي ( كه من خودم اولي را ترجيح مي دهم )

اين دو از نظر قيمت هم تفاوت دارند. در ايران را خبر ندارم (التبه چرا اولي در ايران مثل اينكه 2200000 است). ولي بايد توجه داشته باشيد كه با اس يوس (اقلا در امريكا) يك كيف خوب ويك موس بلوتوث ويك قلم ذخيره اضافه در خود چعبه قرار داده شده است).
به نظر من اگر مالتي مديا كلا براي شما مهم باشد، واضح است كه اچ پي مناسب تر است چرا كه ظاهرا يكي از فاكتورهاي اصلي در طراحي ان بوده است وكنترل از راه دور و... دارد.
ولي اگر مثل من اصلا دنبال مالتي مديا نيستيد (13 ماه كه تابلت دارم، شايد 3 يا 4 فيلم ديدم!!!)، وخواندن وكار با قلم براي تان مهم است خب معلومه كه اس يوس بهتر است.
البته براي ما در ايران كه تشخيص دست خط فارسي نداريم ، اگر نمي خواهيم با تابلت طراحي ونقاشي كنيم واستفاده از قلم محدود است، تاچ اسكرين به نظر من مناسب است وكار را بخوبي جواب مي دهد.

خلاصه انكه با توجه به علايق خودم اگر مساله قيمت در كار نباشد، من حتما asus را انتخاب مي كنم.

فكر كنم، با اين سايت واين لينك ها اشنا باشيد ولي به آنها اشاره مي كنم شايد بدرد بخوره:
http://www.tabletpcreview.com/default.asp?newsID=716 (خود اين سايت خيلي سايت خوبي است وفاريوم هم دراد واز اسمش هم كه پيداست)
http://laptopmag.com/Review/HP-Pavilion-TX1000.htm

موفق باشيد

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
حقيقتا با اين اينترنت پر سرعت، نمي شود اين دمو را ديد.

اما به نظر من اين دو مدل تفاوت هاي قابل توجهي دارند كه با توجه به كاربرد شما براحتي مي توانيد يكي را انتخاب كنيد. تفاوت هاي عمده اين دو از نظر من از اين قرار است، به ترتيب اهميت براي من:
1- صفحه 13.3 در مقابل 12.1 (چون من براي مطالعه خيلي از تابلت استفاده مي كنم بزرگتر را ترجيح مي دهم علاوه بر اينكه در اچ اپي صفحه glossy يا BrightScreen است واين براي فيلم وگرافيك ظاهرا مناسب است ولي براي مطالعه زياد خيلي مناسب نيست)
2- قلم فعال يا نوري (active) در اس يوس در مقابل قلم انقعالي يا تاچ اسكرين (passive). (مزيت اول اين است كه دقيق تر است واز فاصله 1 سم تقريبا حركت قلم را تشخيص مي دهد ودگمه وپاكن علاوه بر كليك كردن دارد ولي مزيت دوم اين است كه با دست هم مي توان صفحه را كنترل كرد و نگران گم شدن قلم 30$ تقريبا نيستي ولي اگر بخواهي روي صفحه بنويسي اگر دست را روي صفحه قرار دهي ممكن است به اشتباه آن يك فرمان تلقي كند گرچه سعي مي كنند با تكنولوژي هايي از پاسخ با محرك هاي ناخواسته جلوگيري كنند ولي نمي دانم چقدر موفقيت اميز است. من خودم اولي را ترجيح مي دهم)
3- انتل در مقابل اي ام دي ( كه من خودم اولي را ترجيح مي دهم )

اين دو از نظر قيمت هم تفاوت دارند. در ايران را خبر ندارم (التبه چرا اولي در ايران مثل اينكه 2200000 است). ولي بايد توجه داشته باشيد كه با اس يوس (اقلا در امريكا) يك كيف خوب ويك موس بلوتوث ويك قلم ذخيره اضافه در خود چعبه قرار داده شده است).
به نظر من اگر مالتي مديا كلا براي شما مهم باشد، واضح است كه اچ پي مناسب تر است چرا كه ظاهرا يكي از فاكتورهاي اصلي در طراحي ان بوده است وكنترل از راه دور و... دارد.
ولي اگر مثل من اصلا دنبال مالتي مديا نيستيد (13 ماه كه تابلت دارم، شايد 3 يا 4 فيلم ديدم!!!)، وخواندن وكار با قلم براي تان مهم است خب معلومه كه اس يوس بهتر است.
البته براي ما در ايران كه تشخيص دست خط فارسي نداريم ، اگر نمي خواهيم با تابلت طراحي ونقاشي كنيم واستفاده از قلم محدود است، تاچ اسكرين به نظر من مناسب است وكار را بخوبي جواب مي دهد.

خلاصه انكه با توجه به علايق خودم اگر مساله قيمت در كار نباشد، من حتما asus را انتخاب مي كنم.

فكر كنم، با اين سايت واين لينك ها اشنا باشيد ولي به آنها اشاره مي كنم شايد بدرد بخوره:
http://www.tabletpcreview.com/default.asp?newsID=716 (خود اين سايت خيلي سايت خوبي است وفاريوم هم دراد واز اسمش هم كه پيداست)
http://laptopmag.com/Review/HP-Pavilion-TX1000.htm

موفق باشيد

سلام!
خدا رو شکر بعد از چند روز کسی توی این پست جواب من رو داد و چه جواب خوبی!مرسی!

اما منم این مدت بیکار نبودم!
خوب خبر های دسته اولی که دارم::
گرمای زیاد که مسلما منجر به مصرف زیاد باطری در Hp می شه هست!
این گرما با توجه به اطلاعات من از CPU AMD و کارت گرافیک این دستگاه هست!

اما خوب هرچی باشه HP هست!و این شرکت از شرکت های خوب و بزرگ تولید کننده لپتاپ هست!
توی سایت هائی مثل |CNET که به بررسی دستگاه ها و امتیاز دهی اونها می پردازند به این دستگاه امتیاز خیلی خوبی داده بود!در صورتیکه مدل ASUS یه جورائی گم بود!

اما در مورد صحبت های شما دوست عزیز !
من تا الان Tablet نداشتم و فقط با PDA کار کردم!که خود Pen touch بود!و من حتا با اینکه چند سالیه مدادش رو گم کردم بدون مشکل دارم استفاده می کنم!:D

اما منم فکر می کنم Active که شما گفتید جالبتر و بهتر باشه!
منم زیاد با Multimedia کار ندارم...و بیشتر برای مصرف کارم و یا درس ها و ارائه پروژه های کاری و کار با یه سری نرم افزار های به نسبت سنگین مثل Dotnet و Photoshop و غیره در سفر این Tablet رو می خواهم و چون جا به جائی زیادی دارم،موارد کوچیک و سبک رو انتخاب می کنم!من حتا به 14 هم فکر کردم اما بیشتر نه و کمتر از 12 هم نه!

کم کم دارم از فکر HP می آیم بیرون!حالا از Fujitsu چه خبر؟؟:D

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
سلام به دوستان عزیز ...

خوب امروز می خوام بهتون یه مدل Tablet واقعا جالب Fujitso رو معرفی کنم که توی سایت های مختلف مثل CNEtامتیاز های خوبی گرفته...​
:happy:

t4215-header.jpg

Processor
Intel Core 2 Duo T7200 / 2 GHz
Data bus speed
667 MHz
Cache size:4 MB

RAM:1 GB / 2 GB(max)DDR II SDRAM - 667 MHz

Hard Drive
100 GB - 5400 rpm
Optical Storage:: DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM - Plug-in module

Display Type
12.1 in TFT active matrix و1024 x 768 ( XGA)

Graphics Processor / Vendor
Intel GMA 950
Wireless NIC
Intel PRO/Wireless 3945ABG

Battery
Technology
6-cell Lithium ion
Installed Qty
1 / 2(max)
Battery capacity
5200 mAh
Mfr estimated battery life
6 hour(s)

OS Provided
Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005
اینم لیست کامل مشخصات این دستگاه:::: T4215

دانشجو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشيد دير شد. ولي در حقيقت خيلي سرم شلوغ است.

البته من متوجه نشدم كه خود شما مي خواهيد تابلت بخريد يا مي خواهيد آنها را معرفي كنيد ونظر دوستان را بدانيد؟
البته من خوم هم با توجه به نيازهاي خودم تابلت بين 12 و14 را مناسب مي دانم (من خودم اولين ملاك براي تقسيم بندي نوت بوك را صفحه نمايش قرار مي دهم). با توجه به اين مطلب شما با سه رده مواجه مي شويد:
14 اينچي: امتيازات اين نوع لپتاپها اين است كه مي توانيد در برخي از مدل هاي آن امكانات بيشتري پيدا كنيد: مانند كارت گرافيكي ديتكت (اختصاص به اين رده ندارد ولي با توجه به حجم امكان افزايش امكانات مهياست) البته بزرگترين نكته مثبت آنها به نظر من صفحه بزرگ انهاست. ولي خب وزن زياد (تقريبا همه آنها بالاتر از 2.7)، اندازه بزرگ بزرگترين عيب آنهاست. در اين زمينه دو كمپاني GETWAY وTOSHIBA مدل هاي متنوعي دارند.
13.3: كه فقط ASUS با چنين صفحه نمايش تابلتي را توليد كرده است. با توجه به نيازهاي خودم من اين مدل را با توجه به وزن 2 تقريبا وصفحه نمايش وداشتن دي وي دي ترجيح مي دهم.
12: خب اين مدل ها را مي توان چند حور تقسيم كرد. مثلا آنهايي كه دي وي دي دارند وآنهايي كه ندارند. فوجيتسو زيمنس وتوشيبا و لنو (آي بي ام) و اچ پي در اين رده مدل هاي متنوعي دارند. وكلا اين رده اصلا متنوعترين رده در تابلت است. اگر خودم قرار باشد يكي را انتخاب كنم IBM X60 خواهد بود. زيرا به تجربه دريافتم كه ضرورتي براي داشتن دي وي دي ندارم، واين مدل در حقيقت سبك ترين وباريك ترين نوت بوك CONVERTABLE است. ودر باره صفحه نمايش اماكانات متعددي به شما مي دهد: مانند صفحه نمايش كه هم با لمس وهم با قلم نوري كار مي كند يا صفحه نمايش با وضوح بالا. وكيفيت خود تابلت.
التبه اين بدون توجه به قيمت است. ولي كلا خودم، در هر مدل بالاترين وضوح را ترجيح مي دهم (مثلا مدلي بالا كه شما معرفي كرده ايد بسيار جالب است ولي من SXGA+ را ترجيح مي دهم.

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
امیدوارم گرفتاری ها به خیر باشه!دانشجویه دیگه!!

من دنبال خرید هستم...اطلاعاتم رو هم می ذارم تا دیگران هم استفاده کنند.اما مدل پیش نهادی شما::

Introducing the new ThinkPad X60 Tablet
Processor1 Up to Intel® Core™ Duo Processor L2500 (1.83GHz)[?]

Operating System12 Genuine Windows® Vista™ Business

Displays Super Wide Viewing Angle FFS 12.1" XGA (1024x768) TFT
Super Wide Viewing Angle FFS 12.1" SXGA+ (1400x1050) TFT
MultiView/MultiTouch 12.1" XGA (1024x768) TFT

Weight2 Starting at 3.76 lbs.

Dimensions 274mm x 244mm x 27.4-33.1mm (10.8" x 9.6" x 1.1-1.3")

Memory8 (std/max) 512MB / Up to 4GB DDR2

Hard Drive4 (std/max) 40GB /Up to 120GB

Wireless10 Intel PRO/Wireless 3945 a/b/g
ThinkPad 11a/b/n Wireless Mini-PCI Express Adapter
ThinkPad 11a/b/g II

Optical DVD-ROM, CD-RW/DVD-ROM Combo II drive or DVD recordable drive available with optional ThinkPad X6 Tablet UltraBase

Battery60 4 or 8 Cell Lithium-Ion

Graphics Integrated Intel Graphics Media Accelerator 950​

tablet_ultimate_283x220.jpg

tablet_ultrabase_160x115.jpg

حق با شماست دوست عزیز...در این مدل صفحه نمایش SXGA+ (1400x1050) TFT هم وجود دارد...
اما یه چیز جالب اینکه باز هم کارت گرافیک Integrate و ضعیفه!6500!

دانشجو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر كارت گرافيك براي شما مهم است، آنگاه مساله فرق مي كند.
مثلا LG c1 كارت گرافيك گيگ فورس با 64 رم ديتكت دارد ولي در مقايسه با كارايي ديگر تابلت ها در ريويو زير، بهترين نيست. (http://www.tabletpcreview.com/default.asp?newsID=799&review=LG+C1)

علاوه بر اين gateway، در كاستومايز به شما اجازه مي دهد، كه كارت گرافيك Chassis w/ ATI Mobility™ Radeon® X1400 64MB Graphics (up to 256MB HyperMemory), 945PM Chipset [$79.00]را انتخاب كنيد ولي اين مدل وزن سنگيني دارد ونمي دانم تا جه اندازه مي توان به gateway اطمينان كرد. براي ديدن امكانات مختلف اين مدل به اين لينك نگاهي بيندازي: http://www.gateway.com/configurator.php?product_recid=529664605

البته متاسفانه تابلت ها كلا پرفورمانس بالايي ندارند.

بالا