• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

محبوبترين انيميشن قديمي

محبوبترين انيميشن قديمي از نظر شما كدام است؟

• Total voters
    46
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام!

ديدم كه اينجا موضوع و محتواي بيشتر تاپيكها به نوعي به انيميشنهاي جديد بر ميگرده (چيزي كه من خيلي ازش سر در نميارم واقعيتش! :blush: ) گفتم بد نيست يه تاپيكي هم مختص راي گيري در مورد محبوبترين انيميشن قديمي اينجا داشته باشيم. آره..همون كارتونهاي خاطره انگيز دوران كودكيمون! :rolleyes: راستي با كدومش بيشتر از همه حال مي كرديد؟ اميدوارم اسم انيميشن محبوب شما رو من جا ننداخته باشم! :D گرچه همش هم تقصير من نيست! :eek: اين Poll فقط اجازه 10 عنوان رو به ادم ميده ونه بيشتر...خوب فعلا همين 10 تا بسه! ;)

راستي از اونجا كه انتخاب يكي واقعا سخته مي تونيد همزمان چند تا رو انتخاب كنيد. اگه هم اسم هيچ كدوم از انيميشنهاي مورد علاقه تون اينجا نيست لطفا اسم اونها رو هم تو پستهاتون بياريد.

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
خوبه . ولی گزینه وجود نداره !

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
:happy: سلام خواهر

مثل اینکه خیلی گزینه کم داریم.

سندباد. مسافر کوچولو.نل.چوبین.پسر شجاع .مهاجران.خانواده دکتر ارنست .بنر ...خیلیهای دیگه

ولی توی گزینه هایی که شما پیشنهاد دادین بابا لنگ دراز بهتره.:happy:​

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
:happy: سلام خواهر

مثل اینکه خیلی گزینه کم داریم.

سندباد. مسافر کوچولو.نل.چوبین.پسر شجاع .مهاجران.خانواده دکتر ارنست .بنر ...خیلیهای دیگه

ولی توی گزینه هایی که شما پیشنهاد دادین بابا لنگ دراز بهتره.:happy:​

سلام.

مرسي كه در راي گيري شركت كرديد. :happy: اتفاقا من هم اول خانواده دكتر ارنست و هم مهاجران رو تو ليست گذاشته بودم ولي بعد يادم اومد خيلي دوستان نسبت به اين دو انيمه واقعا دوست داشتني ابراز علاقه نكرده بودند براي همين به جاشون اسم دو انيمه ديگه گذاشتم. :( چون من گزينه ها رو از بين انيمه هايي كه بيشتر دوستان بهشون علاقه دارند انتخاب كردم.

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
:happy:
ه.:happy:​

اره اين كارتون ها هم ميگذاشتي(بالا)

فوتباليست ها هم هست هرچند قديمي نيست

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.

مرسي كه در راي گيري شركت كرديد. :happy: اتفاقا من هم اول خانواده دكتر ارنست و هم مهاجران رو تو ليست گذاشته بودم ولي بعد يادم اومد خيلي دوستان نسبت به اين دو انيمه واقعا دوست داشتني ابراز علاقه نكرده بودند براي همين به جاشون اسم دو انيمه ديگه گذاشتم. :( چون من گزينه ها رو از بين انيمه هايي كه بيشتر دوستان بهشون علاقه دارند انتخاب كردم.

میگم خواهر ، لیست که دیگه تغییر نمیکنه؟ چون تو اونیکی نظرخواهی که رفتیم رای دادیم ، بعد انیمه هایی رو تو لیست گزاشتند که از حصرت مردم:(

حالا من این مورچه خوار رو از همه بیشتر دوست داشتم:)

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
اره اين كارتون ها هم ميگذاشتي(بالا)

فوتباليست ها هم هست هرچند قديمي نيست

آره واقعا من خودم دلم مي خواست اين Poll براي25 يا حداقل20 تا گزينه جا داشت ولي متاسفانه ماكسيمم 10 تاست كاش ميشد اين گزينه هارو بيشترشون كرد! :(

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
میگم خواهر ، لیست که دیگه تغییر نمیکنه؟ چون تو اونیکی نظرخواهی که رفتیم رای دادیم ، بعد انیمه هایی رو تو لیست گزاشتند که از حصرت مردم:(

حالا من این مورچه خوار رو از همه بیشتر دوست داشتم:)

سلام برادر كاكاشي

نه ديگه اين درست نيست كه آدم ليست رو وسط كار عوض كنه. خيالتون راحت باشه. براي همين من از دوستان خواستم كه اسم انيمه هاي مورد علاقه شون اگه تو ليست نبود حتما تو پستهاشون بگن چون وقتي اين راي گيري تموم شد حتما بين اون انيمه هايي كه بيشتر از دبگر انيمه ها تو پستهاي دوستان بهشون به عنوان محبوبترين اشاره شده هم يكي از كانديدهاي محبوبترين انتخاب ميشه كه مي تونه وارد راي گيري بعدي كه فقط 5 گزينه داره بشه.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام برادر كاكاشي

نه ديگه اين درست نيست كه آدم ليست رو وسط كار عوض كنه. خيالتون راحت باشه. براي همين من از دوستان خواستم كه اسم انيمه هاي مورد علاقه شون اگه تو ليست نبود حتما تو پستهاشون بگن چون وقتي اين راي گيري تموم شد حتما بين اون انيمه هايي كه بيشتر از دبگر انيمه ها تو پستهاي دوستان بهشون به عنوان محبوبترين اشاره شده هم يكي از كانديدهاي محبوبترين انتخاب ميشه كه مي تونه وارد راي گيري بعدي كه فقط 5 گزينه داره بشه.

به این میگن اصولی برخورد کردن :happy:

دسدتون درد نکنه:thumbsup: موفق باشین :lol:

فعلا

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
تام و جری

چه خلاقیتی توی این انیمیشن هست ... به نظر من از همه نظر برتره ... هرگز هم قدیمی نمی شه ...

GHoST_DoG

Registered User
لایک‌ها
2
به نظر من هیچی پلنگ صورتی نمیشه شاهکاره هنوزم هر وقت میبینم کیف میکنم مورچه مورچه خوار هم خیلی با حال بود مخصوصا دوبلش که محشر بود

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
الــــفـــــی
joytears.gif
، بارباپاپا ، میکروبی، واتو واتو، بامزی، رکسیو، تام و جری هم که دیگه معلومه
connie_40.gif

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نظر من هیچی پلنگ صورتی نمیشه شاهکاره هنوزم هر وقت میبینم کیف میکنم مورچه مورچه خوار هم خیلی با حال بود مخصوصا دوبلش که محشر بود
من هم با پلنگ صورتي خيلي حال مي كنم
مخصوصا موسيقي متن

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
مخصوصا موسيقي متن

رقصش هيچ وقت از ايران پخش نشد ! از رو همون آهنگه يه رقص مخصوص خودش هم داره كه خيلي با مزه هست :D يه قمبلائي ميندازه كه شكيرا هم پيشش كم مياره

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
مخصوصا موسيقي متن

من همینطور!راستی بهروز جان اون قسمتو که اخرش پلنگ صورتی جادگرو تبدیل به یه پلنگ ماده می کنه با هم
سوار جارو می رن ماهو دیدی!(الان سیدیشو گم کردم ولی فکر میکنم سیدی سه مجموعش بود!);)

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
به این میگن اصولی برخورد کردن :happy:

دسدتون درد نکنه:thumbsup: موفق باشین :lol:

فعلا

سلام.

مرسي. شما لطف داريد.

خوب دوستان تا اينجا از پستهاي شما يكي از كانديدهاي ورود به دور بعدي مشخص شد : تام و جري.

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
مخصوصا موسيقي متن

من هم همینطور :happy:

البته
لوک خوش شانس هم عالمی داشت :happy: :cool:

luke_3.gif

مورچه و مورچه خوار هم که دیگر آخرش بود :D

BRADER SHIAN