• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگر از درامد سایت خودتان ناراضی هستید بیایید داخل.درامد بالای 300هزار تومان

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
فکر کنم کلا بی خیال شدن دیگه :دی

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
داداش نگفتید من چطوری 400 یا 1000 محصول وارد کنم؟
من تا حالا 9 تا محصول فروختم، ولی چرا اینقدر دیر مبلغ رو پرداخت شده میزنه؟
مثلا یکی الان 1 اردیبهشت سفارش داده ولی هنوز نزده پرداخت شده! در صورتیکه کسانیکه دیرتر سفارش دادن مبلغش هم واریز کردن

بعضی ها که خرید میکنند پولش را واریز نکرده باشند در آن مرحله قرار میگیرند

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام دوستان
هر کی از دوستانی که ثبت نام کرده تو این مدت و فروشگاهش رو هم ساخته اگر میخواهد سایتشو برایم پ.خ کنه تا راهکار هارو بهش توضیح بدهم خودش اضافه کنه که درامدش بالا بره.ه
فقط درخواست ها چون زیاد است. ممکنه دیر جواب بدهم. پس حوصله کنید. شاید یک ماه طول بکشه نوبت شما بشود

• Like
Reactions: dsi

dsi

Registered User
لایک‌ها
125
سلام
این طرح دقیقا چی هست ؟
یعنی خودم باید یه فروشگاه رو اداره کنم ؟ ( محصولات رو خودم به صورت عمده بخرم و سیستم پستی هم بخرم ؟)
اگه وب سایت تفریحی داشته باشم هم میتونم با شما همکاری کنم ؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
امیر جان. الان هر کس حتی وبلاگ هم بزند. و حداقل سه الی شش ماه حرفه ای کار بکند. و از دو الی سه سایت همکاری در فروش
روزانه فقط یک محصول اونم به صورت اختصاصی وارد وبلاگ بکنه. قطعا به درامد می رسه.
مثلا هر مطلب را اول بخواند. بعد با قلم خودش ان را دوباره بنویسید. و یک عنوان خوب برایش بگذارد.
و تگ های نسبتا خوبی که هم از نظر کاربر عادی میشه نوشت را تگ بکند . و هم از نظر کاربر حرفه ای .
الان مثلا کسی وبلاگ هم بزند و شش ماه این کار را بکند . مطمئنا مطالبش ایندکس می شود. و بازدید گرفت خیالش راحته
به درامد خواهد رسید چرا. چون این وبلاگ مخصوص محصولات هست و کسانی واردش می شوند برای خرید امده اند.
و نسبت به سایت های دیگر که مثلا شاید از 2000 ای پی یک محصول بفروشند. این ها .وضعشان فرق می کند.
در مورد پست دادنم . حرفه ای خوب راه می برند چه نوع پست های بدهند. که بازدید نسبتا خوبی بگیرند.
بازم امیدوارم به دوستان عزیزی که دوست دارند در این زمینه وارد بشوند. بتوانی کمک بکنی.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام
این طرح دقیقا چی هست ؟
یعنی خودم باید یه فروشگاه رو اداره کنم ؟ ( محصولات رو خودم به صورت عمده بخرم و سیستم پستی هم بخرم ؟)
اگه وب سایت تفریحی داشته باشم هم میتونم با شما همکاری کنم ؟
خودتان میتوانید فروشگاه را اداره کنید. میتوانید با سیستم های همکاری در فروش کار کنید میتوانید محصولات خودتان را بفروشید. ولی بهتر است خودتان با سیستم های همکاری در فروش کار کنید و زحمت تهیه محصول و بسته بندی و.... را نداشته باشید

• Like
Reactions: dsi

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
امیر جان. الان هر کس حتی وبلاگ هم بزند. و حداقل سه الی شش ماه حرفه ای کار بکند. و از دو الی سه سایت همکاری در فروش
روزانه فقط یک محصول اونم به صورت اختصاصی وارد وبلاگ بکنه. قطعا به درامد می رسه.
مثلا هر مطلب را اول بخواند. بعد با قلم خودش ان را دوباره بنویسید. و یک عنوان خوب برایش بگذارد.
و تگ های نسبتا خوبی که هم از نظر کاربر عادی میشه نوشت را تگ بکند . و هم از نظر کاربر حرفه ای .
الان مثلا کسی وبلاگ هم بزند و شش ماه این کار را بکند . مطمئنا مطالبش ایندکس می شود. و بازدید گرفت خیالش راحته
به درامد خواهد رسید چرا. چون این وبلاگ مخصوص محصولات هست و کسانی واردش می شوند برای خرید امده اند.
و نسبت به سایت های دیگر که مثلا شاید از 2000 ای پی یک محصول بفروشند. این ها .وضعشان فرق می کند.
در مورد پست دادنم . حرفه ای خوب راه می برند چه نوع پست های بدهند. که بازدید نسبتا خوبی بگیرند.
بازم امیدوارم به دوستان عزیزی که دوست دارند در این زمینه وارد بشوند. بتوانی کمک بکنی.

شما متوجه منظور نشده اید . نوشته برای کسانی که از درامد خود راضی نیستند!!! اونهایی که بلد هستند که هیج . اونهایی که بلد نیستند بهشون کمک میکنیم

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
امیر جون فهمیدم منظورت را. نه کلا منظورم این بود. اگر شما هم کمک بکنی.
باید این افراد پست حرفه ای بزنند. که این گونه هست. و شما فقط راهنمایی شان می کنید.
منظور این بود. بازم فدات که کمک افراد می کنی

svb93

Registered User
لایک‌ها
138
سلام
برای من هم راه حل ها رو بفرستین
سایت و نام کاربری پ . خ شد ...

ممنون

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
مراحل کار رو برات ارسال کردم. سایتت خیلی تخصصیه تنها راه شما بازدید بالاتر و محصولاتی که گفتم

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
ایول امیر جان. واقعا می بینم از این حرکتا می زنی. و زکات علم که نشر ان هست را انجام می دهی. خوشحال می شوم.
مطمئن باش روزی این کارهای که می کنی به دردت می خورند.

alinonor

Registered User
لایک‌ها
389
آقا امیر یه توضیح مختصر هم به ما بده شاید تونستید یه فروشی بکنیم
http://safa-city.org

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
آقا امیر یه توضیح مختصر هم به ما بده شاید تونستید یه فروشی بکنیم
http://safa-city.org
یکم در مورد مهندسی معکوس و تست زنی یک مقاله بده . وقتی دو یا سه تا مقاله زدی خبرم کن
در مورد اینها مقاله تخصصی در سایتت وارد کن. به هیچ عنوان تبلیغ محصول خاصی نباشد. از نظر علمی مقاله تولید کن تا برویم قدم بعدی
تست زنی ها
مهندسی معکوس
روش های تست زنی
چرا تست میزنیم؟
چرا تست یاد میگیریم؟
فواید تست زنی
راههای تست زنی
چرا دبیرستانی ها سریعا به تست زنی در کنکور میپردازند.
چگونه در کنکور راحت تست بزنیم.

alinonor

Registered User
لایک‌ها
389
یکم در مورد مهندسی معکوس و تست زنی یک مقاله بده . وقتی دو یا سه تا مقاله زدی خبرم کن
در مورد اینها مقاله تخصصی در سایتت وارد کن. به هیچ عنوان تبلیغ محصول خاصی نباشد. از نظر علمی مقاله تولید کن تا برویم قدم بعدی
تست زنی ها
مهندسی معکوس
روش های تست زنی
چرا تست میزنیم؟
چرا تست یاد میگیریم؟
فواید تست زنی
راههای تست زنی
چرا دبیرستانی ها سریعا به تست زنی در کنکور میپردازند.
چگونه در کنکور راحت تست بزنیم.
یعنی اگه در مورد این چیز ها در سایتم مقاله بزنم موفق میشم؟

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
پست اول ویرایش شد.
شما هم یکی از موفق ترین وبسترانی باشید که از ایران امیر درامد بالایی دارند.....

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
با سلام خسته نباشید خدمت وبمستران گرامی
چگونه درامدی بالای 200 هزار تومان الی 3 میلیون تومان کسب کنیم؟

همکار گرامی از اینکه در سیستم ما عضو هستید سپاسگذاریم
موضوع :کسب درامد ماهیانه برای شما
بی شک شما دوست دارید که از اینترنت کسب درامد داشته باشید اما ممکن است تا کنون موفق به این امر نشده باشید چرا؟
علت به خاطر این است که شیوه و راه کسب درامد را به خوبی بلد نیستید.ما به شما کمک میکنیم که بتوانید با چند قدم کوشش درامد کسب کنید بدون اینکه کاری انجام بدهید.

قدم اول : یک دامنه دات کام و یا یک ساب دامنه تهیه نمایید.سپس از ما استعلام بگیرید که روی چه محصولاتی کار کنید

روی ۱۰ محصول کفایت میکند
قدم دوم : توضیحات و محصولات را وارد کتید
قدم سوم : هر ما بک لینک بگیرید و بک لینک های جدید و دایم و قوی .اگر سایت پر بازدید دارید کافیست یک پست بدهید و نه پست ویژه

قدم چهارم : یک شماره موبایل کاری بگیرید و در توضیحات به مشتریان اعلام کنید تماس بگیرند. اکثرا از هر ۱۰ تماس با بنده و یا همکارانم موفق شدیم ۹ یا ۱۰ نفر را جذب خرید کالا کنیم (زیرا بدنبال افزایش دانش این رشته بوده ایم).
قدم پنجم: به یک وبلاگ و سایت بسنده نکنید چندین سایت و وبلاگ داشته باشید!
قدم ششم: در سایتهای اگهی رایگان تبلیغات کنید و شماره خودتان را درج کنید.
قدم هفتم: درباره ۷ الی ۸ محصولی که میخواهید فعالیت کنید اطلاعات جامع کسب کنید . با ما در ارتباط باشید تا نحوه پاسخ گویی را به شما آموزش دهیم.
قدم هشتم: وفتی مشتری با شما تماس گرفت پس از مشاوره به ایشان اطلاع دهید که ادرس و کدپستی و نام گیرنده را برای شما پیامک کنند. بعد از قطع تلفن دوباره پیامک ارسال کنید با این مضمون: ادرس کد پستی نام گیرنده پیامک شود!
وفتی ارسال کرد شما در سیستم ما ثبت میکنید و ما ارسال میکنیم. اگر هم نخواستید با ما کار کنید حداقل برای خودتان یک حرکتی انجام دهید.
قدم نهم : ما به شما این اطمینان را میدهیم که همیشه یاور شما باشیم تا پیشرفت کنید.
فدم دهم : آیا میدانید تا به اکنون حدود ۳۰ نفر از طریق کمک ما و پشتیبانی ما و همت خودشان درامدی بالای ۱ میلیون در ماه دارند؟؟؟؟
قدم یازدهم: فعالیت نمایید تا محتاج کار زیر دست ..... نشوید. بعد از آموزش خودتان مستقل خواهید شد و با ایده هایی که در ذهنتان دارید میتوانید پیشرفت نمایید. آینده شما روشن است زیرا هزاران شغل حتی با یک نوک سوزن شما میتوانید درامد کسب کنید....
موفق باشید
سیستم همکاری در فروش ایران امیر. با ۸ سال سابقه همکاری با وبمسترها
همکاری در فروش ایران امیر

بالا