Sawyer2010
Registered User
- نوشتهها
- 915
- لایکها
- 1,477
فکر کنم کلا بی خیال شدن دیگه :دی
داداش نگفتید من چطوری 400 یا 1000 محصول وارد کنم؟
من تا حالا 9 تا محصول فروختم، ولی چرا اینقدر دیر مبلغ رو پرداخت شده میزنه؟
مثلا یکی الان 1 اردیبهشت سفارش داده ولی هنوز نزده پرداخت شده! در صورتیکه کسانیکه دیرتر سفارش دادن مبلغش هم واریز کردن
خودتان میتوانید فروشگاه را اداره کنید. میتوانید با سیستم های همکاری در فروش کار کنید میتوانید محصولات خودتان را بفروشید. ولی بهتر است خودتان با سیستم های همکاری در فروش کار کنید و زحمت تهیه محصول و بسته بندی و.... را نداشته باشیدسلام
این طرح دقیقا چی هست ؟
یعنی خودم باید یه فروشگاه رو اداره کنم ؟ ( محصولات رو خودم به صورت عمده بخرم و سیستم پستی هم بخرم ؟)
اگه وب سایت تفریحی داشته باشم هم میتونم با شما همکاری کنم ؟
امیر جان. الان هر کس حتی وبلاگ هم بزند. و حداقل سه الی شش ماه حرفه ای کار بکند. و از دو الی سه سایت همکاری در فروش
روزانه فقط یک محصول اونم به صورت اختصاصی وارد وبلاگ بکنه. قطعا به درامد می رسه.
مثلا هر مطلب را اول بخواند. بعد با قلم خودش ان را دوباره بنویسید. و یک عنوان خوب برایش بگذارد.
و تگ های نسبتا خوبی که هم از نظر کاربر عادی میشه نوشت را تگ بکند . و هم از نظر کاربر حرفه ای .
الان مثلا کسی وبلاگ هم بزند و شش ماه این کار را بکند . مطمئنا مطالبش ایندکس می شود. و بازدید گرفت خیالش راحته
به درامد خواهد رسید چرا. چون این وبلاگ مخصوص محصولات هست و کسانی واردش می شوند برای خرید امده اند.
و نسبت به سایت های دیگر که مثلا شاید از 2000 ای پی یک محصول بفروشند. این ها .وضعشان فرق می کند.
در مورد پست دادنم . حرفه ای خوب راه می برند چه نوع پست های بدهند. که بازدید نسبتا خوبی بگیرند.
بازم امیدوارم به دوستان عزیزی که دوست دارند در این زمینه وارد بشوند. بتوانی کمک بکنی.
ادرس سایتتان را بدهید بررسی کنمسلام توضیحات رو بی زحمت برای من هم پ.خ کنید .
ممنون
خیر امکانش نیستنمیشه سایت تفریحی کپی بزنیم؟ اخه حسش نیست
یکم در مورد مهندسی معکوس و تست زنی یک مقاله بده . وقتی دو یا سه تا مقاله زدی خبرم کنآقا امیر یه توضیح مختصر هم به ما بده شاید تونستید یه فروشی بکنیم
http://safa-city.org
یعنی اگه در مورد این چیز ها در سایتم مقاله بزنم موفق میشم؟یکم در مورد مهندسی معکوس و تست زنی یک مقاله بده . وقتی دو یا سه تا مقاله زدی خبرم کن
در مورد اینها مقاله تخصصی در سایتت وارد کن. به هیچ عنوان تبلیغ محصول خاصی نباشد. از نظر علمی مقاله تولید کن تا برویم قدم بعدی
تست زنی ها
مهندسی معکوس
روش های تست زنی
چرا تست میزنیم؟
چرا تست یاد میگیریم؟
فواید تست زنی
راههای تست زنی
چرا دبیرستانی ها سریعا به تست زنی در کنکور میپردازند.
چگونه در کنکور راحت تست بزنیم.