elmikarbordi
Registered User
سلام خدمت دوستان گلم
اقا اين گوشي موجوده برا يكي از مشتريهام خريدم ديروز از همشهري عزيزم همين فروم كه ايشون گفتن كه من 32 گيگ ميخواستم به هر حال ما هم مجبور شديم بزارميش واس فروش گوشي واقعا در حد اك بدون خط وخش عالي نگهداري شده پشت و رو ضد خش از اول بوده پشتشم ديروز يك نوش رو زدم در كل خيلي كم استفاده شده و لاي پر قو نگهش داشتن بدون هر گونه تعمیر یا باز شدگی
لوازم ارجينال
گوشي جيلبريك شده هست كه هر كس نخواست ميتونه ريستور كنه به حالت كارخونه اش نرم افزار هاي زيادي هم روش نصبه
قيمتي كه خريدم 1500 پول دادم
فعلا مجبورم پایین بدمش
من پایه 1450 قرار میدم که واقعا مفته برا این گوشی همکاری حساب میکنم
فروش به اولین پیشنهاد بالا
تماس و واتزاپ 09146125654
كه بيشتر هم ميارزه
قيمتهاي ديگه چون پایین زدم پیشنهاد قبول نیست اینجا نره تو مغازه بالا 1550 میدم میره به یوزر
تعويض ندارم
عكسها گوياي تميزي هستن

اقا اين گوشي موجوده برا يكي از مشتريهام خريدم ديروز از همشهري عزيزم همين فروم كه ايشون گفتن كه من 32 گيگ ميخواستم به هر حال ما هم مجبور شديم بزارميش واس فروش گوشي واقعا در حد اك بدون خط وخش عالي نگهداري شده پشت و رو ضد خش از اول بوده پشتشم ديروز يك نوش رو زدم در كل خيلي كم استفاده شده و لاي پر قو نگهش داشتن بدون هر گونه تعمیر یا باز شدگی
لوازم ارجينال
گوشي جيلبريك شده هست كه هر كس نخواست ميتونه ريستور كنه به حالت كارخونه اش نرم افزار هاي زيادي هم روش نصبه
قيمتي كه خريدم 1500 پول دادم
فعلا مجبورم پایین بدمش
من پایه 1450 قرار میدم که واقعا مفته برا این گوشی همکاری حساب میکنم
فروش به اولین پیشنهاد بالا
تماس و واتزاپ 09146125654
كه بيشتر هم ميارزه
قيمتهاي ديگه چون پایین زدم پیشنهاد قبول نیست اینجا نره تو مغازه بالا 1550 میدم میره به یوزر
تعويض ندارم
عكسها گوياي تميزي هستن

Last edited: