• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ برتر فوتبال ایران**لیگ ششم** (جام خلیج فارس), نتایج و بحث

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
يه توصيه به تمامي كاربران بخش ورزش: هيچگاه تعصب و احساسات نبايد مانع از بيان حق بشه و يا موجب چشم بستن به روي حق باشه.
بنده خودم استقلالي هستم. اما يه چند نكته رو صادقانه اعلام ميكنم:
1- همينكه استقلال برخلاف قهرمانهاي سابق ليگ برتر تونست خودش رو به عنوان مدعي مطرح كنه، جاي تقدير داره!
2- با توجه به مشكلات فراوان اين تيم و حاشيه هاي موجود از اين تيم انتظار قهرماني نبايد ميداشتيم.
3- عملكرد استقلال و نحوه بازي اين تيم به هيچ عنوان شايسته يك قهرمان نبود و نيست و اگه امسال استقلال قهرمان بشه ميشه گفت تا حدودي شانس آورده!!! ولي از بازي خوب خط دفاعي تيم به هيچ وجه نميشه گذشت(البته باز هم از حق نگذريم كه ديگر تيمهاي ليگ هم در حد يك قهرمان ظاهر نشدند)
4- مرفاوي نشون داد كه به هيچ عنوان مربي خوبي نيست و به شخصه علت اصلي بازي بد و بي تاكتيك تيم رو ايشون ميدونم(نمونه بارزش همين بازي ديروز در به بازي نيآوردن بازيكن كامروني و بازي دادن به مرتضي ابراهيمي مسبب پنالتي بدون دليل و باخت استقلال) و معتقدم اين تيم از نظر فردي و با نظر به تك تك بازيكنانش خيلي بهتر از اين ميتونه بازي كنه!
5- اگه قهرماني استقلال بخواد منجر به ابقاء مرفاوي بشه همون بهتر كه نشه!!!

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
6- در تاپيك استقلال هم مطرح كردم هنوز هم شانس اول قهرماني چه در تئوري و چه در عمل استقلال تهرانه و اگه بتونه از 4 بازي آينده اش 10 امتياز كسب كنه، بدون شك قهرمانه ولي اگه 9 يا 8 امتياز بگيره اگر چه باز هم شانس قهرمانيش بيش از سائر رقباست ولي احتمال اينكه قهرماني رو به استقلال اهواز واگذار كنه هم هست خصوصا در صورتيكه 58 امتيازه بشه.
اما شانس دوم قهرماني در عمل مسلما استقلال اهوازه (اگرچه شايد در تئوري اين شانس براي سايپا بيشتر باشه) اين تيم اگه از 6 بازي بعديش بتونه 16 امتياز بگيره بدون شك قهرمانه ولي اين احتمال در حد 0 هستش!!! لذا اين تيم به نظر من حداكثر 14 امتياز و بلكه 13 امتياز بيشتر نميگيره و همون 59 يا 58 امتيازي ميشه كه در صورت هم امتياز شدن با استقلال به خاطر تفاضل گل بهتر استقلال تهران، به احتمال فراوان اين تيم آبي رنگ پايتخته كه قهرمان ميشه.
و اما شانس سوم قهرماني يعني سايپا به نظر من عملا شانس اين تيم براي قهرماني زير 10 درصده!!! چون در خوشبينانه ترين حالت اين تيم از 5 بازي باقيمانده ميتونه 11 امتياز بگيره كه با احتساب 46 امتياز كنونيش به امتياز 57 ميرسه و همونطور كه گفتم خيلي بعيده كه با اين امتياز بتونه قهرمان بشه.
و اما سپاهان اصفهان در خوشبينانه ترين حالت هيچ شانسي براي قهرماني نداره!!!

Azhy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

یه مسئله ایی هست که درکش واسه من خیلی سخته.
آخه یه تیمی که 4 ساله داره وسط جدول دست و پا می زنه (که البته واسه تیمی مثل پرسپولیس وسط با قعر فرق چندانی نداره!) و از رتبه 5 بالاتر نیومده، چطوریه که طرفداراش عوض اینکه بشینن به حال و روز تیمشون که فقط یه اسم گنده ازش مونده زار بزنن، میان و هی به استقلال بد و بیراه می گن. راست میگن از قدیم که بد و بیراه گفتن کار آدم ضعیفه. وقتی خودت چیزی نداری که ازش دفاع کنی بهترین راهه حمله به حریف بد و بیراه گفتنه!!!
تیم استقلال هرچی که باشه و هر مقامی هم که امسال بیاره، اگه اجازه بدید اون سلول های خاکستری یه مقدار فعالیت مفید انجام بدن، متوجه می شید که در 4 سال گذشته از مقام دوم پایینتر نیومده! علی رغم تمام مشکلات مدیریتی و مالی که داشته و علی رغم اینکه همشه مربیاش بومی و تربیت شده خود استقلال و با قرار داد های کم بودن. اما پرسپولیش چی. این همه خرج می کنه. قرارداد میلیاردی با مربیای خارجی (آلمانی، کروات، ترک....) می بنده، پول های کلان به بازیکناش میده، اردو های خارجیش هم که به راهه، با تیم های مطرح!! هم بازی می کنه، وضعیت مدیریتیش حداقل توی این فصل stable بوده، اما نتیجه............
ببین دیگه چیه که ضایع ترین بازیکن استقلال (نیکبخت!) میره پرسپولیس و میشه گل سر سبد :lol:
اگه باز یکی از طرفدرای سپاهان و سایپا و ... میومدن یه چیزی می گفتن، یه چیزی. اما طرفدارای پرسپولیس .......

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
جواب استقلالیا رو مربی سپاهان داد نبود علیزاده=> نزدن اوت دستی=> باخت
حالا خیلیا از رو نمیرن

Azhy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جواب استقلالیا رو مربی سپاهان داد نبود علیزاده=> نزدن اوت دستی=> باخت
حالا خیلیا از رو نمیرن

عرض نکردم ........... :lol: (اشاره به پست قبلیم)

عزیز دل برادر تیم خودتون و بچسب که از این پایین تر نره. ما با اوت دستی یا بی اوت دستی، با بد بازی کردن یا خوب بازی کردن، هر طوری هست بالاخره اون بالاییم. شما چی داری؟ این و بگو!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22

یه مسئله ایی هست که درکش واسه من خیلی سخته.
آخه یه تیمی که 4 ساله داره وسط جدول دست و پا می زنه (که البته واسه تیمی مثل پرسپولیس وسط با قعر فرق چندانی نداره!) و از رتبه 5 بالاتر نیومده، چطوریه که طرفداراش عوض اینکه بشینن به حال و روز تیمشون که فقط یه اسم گنده ازش مونده زار بزنن، میان و هی به استقلال بد و بیراه می گن. راست میگن از قدیم که بد و بیراه گفتن کار آدم ضعیفه. وقتی خودت چیزی نداری که ازش دفاع کنی بهترین راهه حمله به حریف بد و بیراه گفتنه!!!
تیم استقلال هرچی که باشه و هر مقامی هم که امسال بیاره، اگه اجازه بدید اون سلول های خاکستری یه مقدار فعالیت مفید انجام بدن، متوجه می شید که در 4 سال گذشته از مقام دوم پایینتر نیومده! علی رغم تمام مشکلات مدیریتی و مالی که داشته و علی رغم اینکه همشه مربیاش بومی و تربیت شده خود استقلال و با قرار داد های کم بودن. اما پرسپولیش چی. این همه خرج می کنه. قرارداد میلیاردی با مربیای خارجی (آلمانی، کروات، ترک....) می بنده، پول های کلان به بازیکناش میده، اردو های خارجیش هم که به راهه، با تیم های مطرح!! هم بازی می کنه، وضعیت مدیریتیش حداقل توی این فصل stable بوده، اما نتیجه............
ببین دیگه چیه که ضایع ترین بازیکن استقلال (نیکبخت!) میره پرسپولیس و میشه گل سر سبد :lol:
اگه باز یکی از طرفدرای سپاهان و سایپا و ... میومدن یه چیزی می گفتن، یه چیزی. اما طرفدارای پرسپولیس .......

این پستت در حد پست هایی بود که توی گفتگوی آزاد زده میشه!
من به این می گم طرفداری کورکورانه! نه جانم ... ما اگه تیممون قهرمان نمیشه اما داریم از بازیش لذت می بریم. مگه ندیدی که الآن که می خوان انصاری فرد رو برکنار کنن همه طرفدارای پرسپولیس متحد شدند و قصد دارند جلوی این کار رو بگیرن!
تیم شما هم اگه داره قهرمان میشه (که هنوز خیلی مونده) یک دلیل داره! اون هم حذف عجیب و غریب از جام قهرمانان هست. اگر به جدول این 7-8 هفته اخیر یه نیگا بندازی می بینی استقلال تا قبل از حذفش از آسیا اختلاف زیادی با سایپا داشت ولی به یک باره و در طی چند هفته و با قضاوت هایی عجیب اختلاف این تیم با سایپا کم و کمتر شد تا اینکه از سایپا هم جلو افتاد...
رئیس سازمان تربیت بدنی هم در اقدامی که نشون می داد به هیچ وجه یک فرد ورزشی نیست و شرایط حاکم بر فوتبال رو درک نمی کنه ، آشکارا اعلام کرد ما همه تلاشمون رو می کنیم تا استقلال قهرمان بشه... از این بالاتر؟؟؟
چیزی که هست فدراسیون و مسئولین ورزش دلشون به حال استقلال سوخته و می خوان یه جوری اون داغ رو از روی دلتون بردارند... پس شما هم بهتره شرایط حاکم رو درک کنید!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دانشمند کاملا با شما موافقم.

اما یه نکته دیگه هست. من فکر می کنم تو جام حذفی هم پرسپولیس رو قهرمان کنند. نظر شما چیه ؟؟؟

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
دانشمند کاملا با شما موافقم.

اما یه نکته دیگه هست. من فکر می کنم تو جام حذفی هم پرسپولیس رو قهرمان کنند. نظر شما چیه ؟؟؟

فکر نکنم این جوری باشه بیشتر دوست دارن تا سپاهان قهرمان بشه

ولی به امید خدا حتما قهرمان می شیم

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
فکر نکنم این جوری باشه بیشتر دوست دارن تا سپاهان قهرمان بشه

ولی به امید خدا حتما قهرمان می شیم

من دوست دارمو اون دوست داره و .... چیه دیگه!!
هرکی خوب بازی کنه قهرمان میشه. فعلاً که شانس با پرسپولیس هست که تاحالا برا جام حذفی پاشو از آزادی اون طرف تر نذاشته. اما آمار نشون میده توی این چند سال سپاهان توی آزادی یا برده یا مساوی کرده، حالا هر چند ده هزار طرفدار پرسپولیسی هم که باشه.
اما به نظر من سپاهان راحت این بازی را میبره. برای اثبات این حرفم باز رجوع میکنم به تاریخ. به جز بازی رفت امسال با استقلال که 2 تا گل اوتی زدن و بردن، سپاهان تو این 6 سال تو آزادی نباخته. چون سیستم گلزنی سپاهان ضد حمله هست و وقتی تو آزادی استقلال و پرسپولیس برای برد بازی میکنن، شانس سپاهان برای برد بیشتره، چون شرایط برای گلزنی سپاهان جور میشه. بالاخره تا آخر لیگ باید صر کرد تا دید چی پیش میاد.

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
البته تاریخ چیزای دیگه هم میگه
اینکه سپاهان سال قبل هم به استقلال 2-1 باخت البته نه با اوت دستی
و بازم اینکه سپاهان امسال به پرسپولیس هم در آزادی باخت
و سال گذشته هم به لطف پنالتی که آقای معدنچی گل نزن خراب کرد با تساوی از تهران به اصفهان برگشتند

خلاصه تاریخ خیلی چیزا میگه
11.gif

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
من دوست دارمو اون دوست داره و .... چیه دیگه!!
هرکی خوب بازی کنه قهرمان میشه. فعلاً که شانس با پرسپولیس هست که تاحالا برا جام حذفی پاشو از آزادی اون طرف تر نذاشته. اما آمار نشون میده توی این چند سال سپاهان توی آزادی یا برده یا مساوی کرده، حالا هر چند ده هزار طرفدار پرسپولیسی هم که باشه.
اما به نظر من سپاهان راحت این بازی را میبره. برای اثبات این حرفم باز رجوع میکنم به تاریخ. به جز بازی رفت امسال با استقلال که 2 تا گل اوتی زدن و بردن، سپاهان تو این 6 سال تو آزادی نباخته. چون سیستم گلزنی سپاهان ضد حمله هست و وقتی تو آزادی استقلال و پرسپولیس برای برد بازی میکنن، شانس سپاهان برای برد بیشتره، چون شرایط برای گلزنی سپاهان جور میشه. بالاخره تا آخر لیگ باید صر کرد تا دید چی پیش میاد.
انگار در جریان بازی برگشت پرسپولیس - سپاهان که توی آزادی بود نیستی.
پرسپولیس 2-1 سپاهان رو برد.
بعدش هم آمار و ارقام چیزهای قابل اتکائی نیستند. حتی در این سطح نمیشه روشون گمان هم کرد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
پیکان با 2 گل سایپا رو شکست داد

استقلال اهواز هم 3 بر 1 پاس رو برد

دیگه فکر نکنم سایپا بتونه قهرمان بشه

شانس استقلال اهواز از همه بیشتره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سایپا که با این باخت عملا از کورس خارج شد. فقط یه معجزه میتونه باعث بشه تا سایپا قهرمان بشه.

الان شانس اول استقلال تهرانه (چونکه بازیهای باقیموندش تو تهرانند) و شانس دوم هم استقلال اهواز.

راستی ببینم آیا سپاهان هم شانس برای قهرمانی داره ؟!؟!؟

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
روی کاغذ سپاهان و حتی پرسپولیس برای قهرمانی شانس دارند. سپاهان اگه استقلال اهواز رو شکست بده می تونه امیدوار باشه! استقلال اهواز هم اگه سپاهان رو ببره که میشه شانس اول قهرمانی...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پرسپولیس چطوری شانس قهرمانی داره ؟ توضیح میدی ؟!؟!؟!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
احتمال قهرمانی پرسپولیس در حد صفر هست ولی صفر نیست.
پرسپولیس با صدر جدول 9 امتیاز فاصله دارد. و 4 هفته هم به پایان بازی ها بیشتر وقت نیست. یعنی پرسپولیس با 12 امتیاز این مسابقات به شرط اینکه 4 تیم صدر جدول بازی های خود را واگذار کنند قهرمان خواهد شد. البته اگر بازی استقلال اهواز و سپاهان هم باید مساوی شود.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
الان شانس اول قهرمانی استقلال اهوازه

اگه با استقلال تهران مساوی کنه اختلاف 2 امتیازی حفظ می شه و چون یه بازی کمتر کرده با بردن اون بازی می تونه امید به قهرمانی داشته باشه

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
رئیس سازمان لیگ برتر در گفتگو با مهر :
فدراسیون فوتبال مشکلی برای میزبانی صباباتری ندارد / شورای تامین تصمیم گیرنده نهایی است
سیدرضا افتخاری گفت: فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برتر هیچگونه مشکلی برای برگزاری دیدار صباباتری و پرسپولیس در ورزشگاه خانگی صباباتری ندارد و در این زمینه شورای تامین تصمیم گیرنده نهایی است.

رئیس سازمان لیگ برتر با بیان این مطلب به خبرنگارمهر افزود : طبق آئین نامه مسابقات تیم میزبان این حق را دارد که دیدارهای خانگی خود را در ورزشگاه مورد نظر برگزار کند و بر این اساس درخواست باشگاه صباباتری مبنی بر انجام مسابقه خانگی خود مقابل پرسپولیس کاملا منطقی است و فدراسیون فوتبال هیچگونه مخالفتی در این زمینه ندارد ولی باشگاه صبا باتری باید آمادگی و تمهیدات لازم برای پذیرایی ازتماشاگران پرشمارپرسپولیس را داشته باشد.

افتخاری تصریح کرد: البته با توجه به پرتماشاگر بودن دیدارهای دو تیم استقلال و پرسپولیس و مصوبه ای که در این زمینه وجود دارد ، برگزاری دیدارهای استقلال و پرسپولیس به نظر شورای تامین بستگی دارد و در صورت موافقت مسئولان این شورا مانعی بر سر راه برگزاری این دیدار وجود ندارد و این حق تیم میزبان است که در ورزشگاه خانگی خود بازی کند.

وی درمورد اعلام برنامه های سه هفته پایانی لیگ برتراظهار داشت: برنامه این مسابقات و همچنین دیدارعقب افتاده استقلال اهواز و سپاهان امروز اعلام می شود و قصد داریم با برگزاری همزمان مسابقات لیگ برتر در سه هفته پایانی مسابقات را در فضایی سالم و بدور از هرگونه شائبه برگزار کنیم.

افتخاری خاطرنشان کرد: برنامه سه هفته پایانی لیگ برتر بر اساس برنامه های تیم فوتبال امید تنظیم شده و به همین خاطربازیهای لیگ بدون وقفه و تعویق بطور منظم برگزار خواهد شد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
سازمان لیگ برتر اعلام کرد؛
دیدار سپاهان و استقلال اهواز 14 اردیبهشت برگزار می شود / برنامه هفته پایانی لیگ اعلام نمی شود
سازمان لیگ برتر اعلام کرد دیدار معوقه تیم های فوتبال سپاهان اصفهان و استقلال اهواز روز 14 اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد .

به گزارش خبرنگارمهر، بر اساس اعلام سازمان لیگ برتر دیدارمعوقه هفته بیست و دوم رقابتهای لیگ برتربین تیم های سپاهان اصفهان و استقلال اهوازکه قراربود روز 25 اسفند ماه گذشته درورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزارشود، به روز 14 اردیبهشت ماه جاری موکول شد .

این دیداربا توجه به حضور هر دو تیم درکورس قهرمانی از اهمیت بسزایی برخوردار است و تیم پیروز این میدان ازشانس زیادی برای کسب عنوان قهرمانی برخوردارخواهد شد .

سازمان لیگ برترهمچنین تاکید کرد : برنامه مسابقات لیگ برترتا هفته بیست و نهم فردا اعلام می شود ولی برنامه دیدارهای هفته پایانی بعد ازمشخص شدن وضعیت تیم سپاهان درمسابقات لیگ قهرمانان آسیا اعلام خواهد شد .

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
این پستت در حد پست هایی بود که توی گفتگوی آزاد زده میشه!
من به این می گم طرفداری کورکورانه! نه جانم ... ما اگه تیممون قهرمان نمیشه اما داریم از بازیش لذت می بریم. مگه ندیدی که الآن که می خوان انصاری فرد رو برکنار کنن همه طرفدارای پرسپولیس متحد شدند و قصد دارند جلوی این کار رو بگیرن!
تیم شما هم اگه داره قهرمان میشه (که هنوز خیلی مونده) یک دلیل داره! اون هم حذف عجیب و غریب از جام قهرمانان هست. اگر به جدول این 7-8 هفته اخیر یه نیگا بندازی می بینی استقلال تا قبل از حذفش از آسیا اختلاف زیادی با سایپا داشت ولی به یک باره و در طی چند هفته و با قضاوت هایی عجیب اختلاف این تیم با سایپا کم و کمتر شد تا اینکه از سایپا هم جلو افتاد...

دوست عزیز میشه لطفا بفرمایید داوران چه قضاوت عجیبی داشتنده که به سود استقلال بوده؟

بالا