• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین SSD با حافظه 64GB جهت اجرای نرم افزار

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
سلام
دوستان جهت خرید یک SSD با حافظه 64 بمنظور بالا بردن سرعت کار با سیستم عامل و اجرای نرم افزارهای پر کاربرد روزانه مثل مرورگر و نمایش عکس و پرینت عکس چه مدلی رو پیشنهاد میدین ؟
به مرور زمان هم سرعت SSD پایین نیاد و ماندگاری بالایی هم داشته باشه .

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
دوستان جهت خرید یک SSD با حافظه 64 بمنظور بالا بردن سرعت کار با سیستم عامل و اجرای نرم افزارهای پر کاربرد روزانه مثل مرورگر و نمایش عکس و پرینت عکس چه مدلی رو پیشنهاد میدین ؟
به مرور زمان هم سرعت SSD پایین نیاد و ماندگاری بالایی هم داشته باشه .
سلام. بهترین , پرسعت ترین و بادوام ترین SSD دنیا در حال حاضر برند Samsung هستش که بتریه سریهای اون در دو سری Evo850 و EVO pro ارائه میشه. اماظرفیت 64گیگ اون رو هنوز توی بازار ایران موجود ندیدم. در مجموع پیشنهاد بنده اینه و به نظر من واقعا حیفه بخاطر ارزون تر بودن سراغ برند دیگه ای برید. اینم پیشنهاد بنده:
http://lioncomputer.ir/product/5300/Samsung+850+PRO+128GB+SATA3+SSD

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
سلام. بهترین , پرسعت ترین و بادوام ترین SSD دنیا در حال حاضر برند Samsung هستش که بتریه سریهای اون در دو سری Evo850 و EVO pro ارائه میشه. اماظرفیت 64گیگ اون رو هنوز توی بازار ایران موجود ندیدم. در مجموع پیشنهاد بنده اینه و به نظر من واقعا حیفه بخاطر ارزون تر بودن سراغ برند دیگه ای برید. اینم پیشنهاد بنده:
http://lioncomputer.ir/product/5300/Samsung+850+PRO+128GB+SATA3+SSD
سرعت رایت زیاد برام مهم نیست
سرعت خواندن برام مهمه و قیمتش که بالای ۲۵۰ نره
زیر ۲۵۰ تومن باشه
با این قیمت ۱۲۸ هم بشه خرید که چه بهتر
در کل سرعت خواندن برام مهمه و اینکه کیفیت و دوامش بالا باشه و سرعتش به مرور زمان پایین نیاد
گیم حتی یک ثانیه هم روش پلی نمیشه
آهنگ و فیلم هم همینطور
در کل برا کار اداریه.استفاده اینترنت از سیستم میشه و بیشتر برا وبگردی و ارسال لیست قیمت و نشان دادن عکسهای کیفیت بالا به مشتری از سیستم استفاده میشه.در حدود ۶مگ،نهایت ۱۰ مگ.
با این اوصاف ممنون میشم در انتخاب بهترین SSD بازار کمکم کنید
تو این زمینه هم برندهای سامسونگ،ای دیتا،ترنسند و کورسیر رو انتخاب کردم و دور کینگ مکس و ترنسند و سیلیکون و ... رو خط زدم !!!

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سرعت رایت زیاد برام مهم نیست
سرعت خواندن برام مهمه و قیمتش که بالای ۲۵۰ نره
زیر ۲۵۰ تومن باشه
با این قیمت ۱۲۸ هم بشه خرید که چه بهتر
در کل سرعت خواندن برام مهمه و اینکه کیفیت و دوامش بالا باشه و سرعتش به مرور زمان پایین نیاد
گیم حتی یک ثانیه هم روش پلی نمیشه
آهنگ و فیلم هم همینطور
در کل برا کار اداریه.استفاده اینترنت از سیستم میشه و بیشتر برا وبگردی و ارسال لیست قیمت و نشان دادن عکسهای کیفیت بالا به مشتری از سیستم استفاده میشه.در حدود ۶مگ،نهایت ۱۰ مگ.
با این اوصاف ممنون میشم در انتخاب بهترین SSD بازار کمکم کنید
تو این زمینه هم برندهای سامسونگ،ای دیتا،ترنسند و کورسیر رو انتخاب کردم و دور کینگ مکس و ترنسند و سیلیکون و ... رو خط زدم !!!
البته غیر از سرعت رایت بر اساس آمارها و تحقیقاتی که کردم این SSD ازنظر دوام و طول عمر بینظیره. دیگه SSD 64GB خیلی وقته تولید نمیشه و اغلب مال نسل قبله و قیمتش هم تفاوت چندانی با 120 گیگش نداره. به نظر من اگر می خواین زیاد هزینه نکنید دیگه از این پایینتر حیفه:
http://lioncomputer.ir/product/5105/++Corsair+Force+LS+120GB+SATA3+SSD/

بالا