درود. اکثر Isp ها سرعت دانلود رو در تعرفه نامحدود پایین میارن . البته تو پارس آنلاین و شاتل که بنده اطلاع دارم قانون Fair Usage Policy لحاظ میشه. یعنی مثلا 20 گیگ اول رو با سرعت بالا اجازه دانلود دارید .ببخشید جناب این محدودیتی که سرویس دهنده ها اعمال میکنن دلیل کم بودن سرعت های اشتراک نامحدوده؟و آیا این سرویس شما میتونه این نوع محدودیت رو کم کنه؟
من پارس آنلاین دارم (محدود) ولی سرعت چیزی بین 700 تا 900 هستش (خودم 128 میگیرم)
سرویسی که ما ارائه میدیم با سرویس دوستان بزرگوار دیگه یکسانه و ممکنه تفاوت در دیتاسنتر مربوطه و محل سرور ها باشه .جالبه!! سرویس شما با بقیه یکیه؟
آخه سرویستون نسبت به بقیه ارزون تره؟
با سلام. خیلی عذر میخوام بابت تاخیر در پاسخگویی. پشتیبانی داخل سایت، ایمیل ها و پیامک ها را زیر چند ساعت پاسخ می دهیم اما ظاهرا اطلاع رسانی پست های این تاپیک برای بنده ایمیل نشده و مطلع نشدیم که سوال کردید ....دوسته عزیز من یک عدد اکانت 2 گیگ کاهش پینگ خریداری کردم به صورت امتحانی انشالله که کیفیت خوب باشه و مشتری دائم باشیم. ممنون.
ا سلام. خیلی عذر میخوام بابت تاخیر در پاسخگویی. پشتیبانی داخل سایت، ایمیل ها و پیامک ها را زیر چند ساعت پاسخ می دهیم اما ظاهرا اطلاع رسانی پست های این تاپیک برای بنده ایمیل نشده و مطلع نشدیم که سوال کردید ....سرویس دانلودتون اصلا برای من اثر نداره. حتی 10 کیلو هم اضافه نمیکنه.
شاتل دارم 8 مگ و مشهدم.
لطفا دوستانی که براشون اثر داره بگن اط کدوم isp سرویس میگیرن
میشه بگین کدوم ISP ها امتحان شده هستن؟ا سلام. خیلی عذر میخوام بابت تاخیر در پاسخگویی. پشتیبانی داخل سایت، ایمیل ها و پیامک ها را زیر چند ساعت پاسخ می دهیم اما ظاهرا اطلاع رسانی پست های این تاپیک برای بنده ایمیل نشده و مطلع نشدیم که سوال کردید ....
همانطور که در تاپیک اشاره شده، سرویس افزایش سرعت دانلود روی بعضی از Isp ها تاثیر گذار است .
موفق باشید
تقریبا همه Isp ها تست شده و کاربران جواب گرفتن .میشه بگین کدوم ISP ها امتحان شده هستن؟
با سلام. خیر متاسفانهسلام.سرویس بدون محدودیت حجم هم موجوده.بغیر از اون ۸۰ گیگه
دوست من ما قراره یه سرور دیگه از زیرساخت تهیه کنیم تا فردا .شما هم مشتریات زیاد شدن باز تعرفه هارو زیاد کردی!!!!
اینجا ایرانه دیگه!!!!
سلام دوست من. نمیشه در این موارد نظری داد. بهترین کار تست سرویس هستش .سلام دوست عزیز.از این سرویس نمیشه برای وای فای شرکت مبین نت استفاده کرد؟
باش سرعت دانلود شبانه رو ببرم بالا؟
با سلام. کاربر گرامی توصیه می شود موارد مربوط به سرویس کاهش پینگ را در همان تایپک اعلام فرمایید .عزیز این کاهش پینگ رو میشه مثلا 30دقیقه تست بدی ؟ توی بازی های h1z1 و rust مشکل DC شدن دارم میخوام ببینم بازم میشه با اینا یا نه .