• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام
از دوستان کسی هزینه ی ارسال یک لپ تاپ ( با چیز میزاش 3 کیلو ) از کانادا به ایران با DHL رو میدونه ؟

و وقتی وارد بشه گمرک میخوره دیگه؟ گمرک DHL ازمون جدا میگیره؟
زنگ بزن دی اچ ال قسمت ترخیص

Amir Gonabady

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقا سلام؛
یک گوشی موبایل 165 دلاری خریدم از علی اکسپرس الان 3 روزه که تو گمرکه دوستان میدونن گمرک چقدر نگه میداره گوشی ؟ و از زمانی که خارج شد تا تحویلش چقدر زمان میبره(برای تهران)؟؟گمرکی اش چطوره (خواهش میکنم از دوستانی که گمرکی مشابه پرداخت کردند پاسخ بدهند)
یک مسعله دیگه اینکه پست سنگاپور 14 روزه Dispatch کرده و هنوزArrive نشده تا چند روزه دیگه معقول هست این زمان؟؟(چون سنگاپور توی سایتش نوشته خاورمیانه 7-12 روز زمان لازم داره وبه علاوه Registered ها طولانی ترن(دو روز بیشتر).چون اون هم موبایل هست باز هم باید همینجوری بیخود توی گمرک نگهش دارن؟؟؟

Amir Gonabady

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقا سلام؛
یک گوشی موبایل 165 دلاری خریدم از علی اکسپرس الان 3 روزه که تو گمرکه دوستان میدونن گمرک چقدر نگه میداره گوشی ؟ و از زمانی که خارج شد تا تحویلش چقدر زمان میبره(برای تهران)؟؟گمرکی اش چطوره (خواهش میکنم از دوستانی که گمرکی مشابه پرداخت کردند پاسخ بدهند)
یک مسعله دیگه اینکه پست سنگاپور 14 روزه Dispatch کرده و هنوزArrive نشده تا چند روزه دیگه معقول هست این زمان؟؟(چون سنگاپور توی سایتش نوشته خاورمیانه 7-12 روز زمان لازم داره وبه علاوه Registered ها طولانی ترن(دو روز بیشتر).چون اون هم موبایل هست باز هم باید همینجوری بیخود توی گمرک نگهش دارن؟؟؟
ینی ی نفر نیست اینجا جواب بده؟؟
عجب جایی اینجا!!!

Hamed-M1

Registered User
لایک‌ها
171
ینی ی نفر نیست اینجا جواب بده؟؟
عجب جایی اینجا!!!
حدودا یک هفته طول میکشه یا کمتر از اون
بعد از این توسط پست درب منزل تحویل میشه. برای 160 دلار بعید میدونم گمرکی بزنن. 18 تومن حدودا هزینه پست هست که میگیرن. اگه بخوان گنرکی بگیرن شاید 30 تومن بگیرن. بازم به نظرم بعیده که بگیرن.
در مورد پست سنگاپور اطلاعی ندارم

Amir Gonabady

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حدودا یک هفته طول میکشه یا کمتر از اون
بعد از این توسط پست درب منزل تحویل میشه. برای 160 دلار بعید میدونم گمرکی بزنن. 18 تومن حدودا هزینه پست هست که میگیرن. اگه بخوان گنرکی بگیرن شاید 30 تومن بگیرن. بازم به نظرم بعیده که بگیرن.
در مورد پست سنگاپور اطلاعی ندارم
ممنون از جوابت
چون گوشی که خریدم فیک سامسونگ هست ارزش واقعی کالا رو چطور تشخیص می دهند؟؟اصلا برای گوشی فیک با اصلی تفاوتی قایل هستند ؟؟

Hamed-M1

Registered User
لایک‌ها
171
ممنون از جوابت
چون گوشی که خریدم فیک سامسونگ هست ارزش واقعی کالا رو چطور تشخیص می دهند؟؟اصلا برای گوشی فیک با اصلی تفاوتی قایل هستند ؟؟
متاسفانه اطلاعاتی در این زمینه ندارم.

Hamed-M1

Registered User
لایک‌ها
171
در کل گرفتن گمرکی کاملا سلیقه ای هست. یه مدل گوشی بوده که برای یه نفر توی مشهد ارسال شده گمرک مشهد یک ریال گمرکی نگرفته در حالی که برای شخصی در اهواز دقیقا همون مدل گوشی رو 75 تومن گمرکی گرفتن. گوشی شما چه فیک چه اصل احتمال گرفتن گمرکی براش کمه

REDEMPTiON313#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام،
دوستان یه سوال نرخ گمرک برا یه گیتار چه قدر هست؟
قراره با پست از ژاپن ارسال بشه،،،

mk.co

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام به دوستان
مشاوره آنلاین امور گمرکی (چت آنلاین) در سایت شرکت آذران مهرکالا:
http://www.mehrkalaco.com

mmousavi

Registered User
لایک‌ها
679
سلام به دوستان.بنده به دنبال وارد کردن قطعات فولادی خاصی از چین هستم.از سایت علی بابا و تیراژ بالا . در همین مورد چند تا سوال فنی داشتم که ممنون میشم که جواب بدین.
من توی حساب و کتابم نرخ هر دلار رو چند حساب کنم؟ با هزینه های چنج
چون برای شروع کار حجم و ارزش بار کمه به صرفه ترین روش حمل چیه؟
من کارت بازرگانی ندارم.روش ترخیصش از گمرک چطور خواهد بود؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام به دوستان.بنده به دنبال وارد کردن قطعات فولادی خاصی از چین هستم.از سایت علی بابا و تیراژ بالا . در همین مورد چند تا سوال فنی داشتم که ممنون میشم که جواب بدین.
من توی حساب و کتابم نرخ هر دلار رو چند حساب کنم؟ با هزینه های چنج
چون برای شروع کار حجم و ارزش بار کمه به صرفه ترین روش حمل چیه؟
من کارت بازرگانی ندارم.روش ترخیصش از گمرک چطور خواهد بود؟
نرخ حواله دلار
هوایی
بدین حق العمل کار براتون ترخیص کنه و کارت هم از خودش بذاره

mmousavi

Registered User
لایک‌ها
679
منظورتون رو از نرخ حواله دلار متوجه نشدم.
حق العمل کار چه درصدی ازم میگیره؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
منظورتون رو از نرخ حواله دلار متوجه نشدم.
حق العمل کار چه درصدی ازم میگیره؟
صحبت من صریحه
حرف رو توی لفافه نزدم که شما بگین منظورتونو متوجه نشدم !
شاید میبایست این سوال رو میپرسیدی نرخ حواله دلار چیه ؟...
یا دلار حواله چیه

شما نرخ دلار رو پرسیدی
من توی حساب و کتابم نرخ هر دلار رو چند حساب کنم؟ با هزینه های چنج= نرخ حواله دلار
حق العمل کار چه درصدی ازم میگیره؟ نمیدونم کیلویی نیست از حق العمکار بپرس کالا با کالا فرق میکنه حجم کالا کم با کالای زیاد فرق میکنه
به حق العمل کار پیشفاکتور نشون بده خودش برات حساب میکنه
پیشنهاد میکنم یه کلاس اتاق بازرگانی برین هزینش کمه
با مفاهیم اوله هم آشنا میشین

Amir Gonabady

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
الان مثلا گوشی اجازه واردات داره ولی الان هفت روز من یک گوشی فیک خریدم و هنوز زده Send Items To custom این روال غیر منطقیه و فکر میکنم کارشون کاملا بدون حساب و کتاب هست . (چون همین بسته توی سوییس رفته و اونجا در طول نیم روز از گمرک برگشت خورده و مسیر عادیشو طی کرده.) ممکنه به ظاهر اجازه داشته باشن ولی اینقدر تبصره و قانون هست که نذاره من نوعی واردش کنم!!

Hamed-M1

Registered User
لایک‌ها
171
الان مثلا گوشی اجازه واردات داره ولی الان هفت روز من یک گوشی فیک خریدم و هنوز زده Send Items To custom این روال غیر منطقیه و فکر میکنم کارشون کاملا بدون حساب و کتاب هست . (چون همین بسته توی سوییس رفته و اونجا در طول نیم روز از گمرک برگشت خورده و مسیر عادیشو طی کرده.) ممکنه به ظاهر اجازه داشته باشن ولی اینقدر تبصره و قانون هست که نذاره من نوعی واردش کنم!!
یک هفته طبیعیست. من خودم سفارش گوشی دادم الان یک هفته است تو گمرکه. قبلا هم داده بودم همونو 4 روزه اومد بیرون. در کل شانسیه.

Amir Gonabady

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یک هفته طبیعیست. من خودم سفارش گوشی دادم الان یک هفته است تو گمرکه. قبلا هم داده بودم همونو 4 روزه اومد بیرون. در کل شانسیه.
اخه من نمیفهمم چرا
کد بستتون میشه به من بدید که وقتی از گمرک در اومد مطلع بشم؟

بالا