• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرتون در مورد سمند EF7پایه گازسوز چیه ؟

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
اقایون من محل کارم تا منزلم 150km فاصله است و هر هفته 2 بار این مسیر رو باید طی کنم !
با توجه به نرخ بنزین ..قصد دارم ماشین گاز سوز (دوگانه) بخرم ...
حالا نظر شما در مورد سمند EF7پایه گازسوز چیه ؟
بحث هزینه و فنی و خرابی ....
مدل 92 میخام بخرم

- فرقش با 405 دوگانه چیه ؟
کدوم بهتره ؟

کلا" دو دلم بین این دوتا ...

basshunter

Registered User
لایک‌ها
163
سلام تا اونجایی که من اطلاع دارم دچار اشکال برقی میشن
و اینکه کلا ماشین های داخلی از 92 به بعد خیلی بی کیفیت شدن
و اینکه بسیار بد فروش هست ای اف 7 !!
به نظر بنده شما ریو بخر سالم باشه بسیار کم استهلاک و کم مصرف هست

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
206tu5
دارم
میخام دوگانسوز باشه

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
اگه 92 میخای بگیری همون 206 رو دو دستی بچسب به نفعته !
سمند ef7 پایه گاز سوز یه بنزینی هردوش خوبه به شرطی که سالم و بی دردسرش رو بتونی پیدا کنی ، خرجشم از 206 بیشتر نباشه کمتر نیست !

persian tool

Registered User
لایک‌ها
19
پایه گاز سوز روی گاز خیلی خوب میره مخصوصا تو جاده الان که قیمت گازو کم کردن با یه باک 5 هزار تومنی نزدیک 200 کیلومتر میره .
مشخصات ماشینتو بگو من یه 90 دارم شاید با 206 بزنم .

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
آقا من سمند بنزینی آخر 92 دارم. باهاش کار هم نکردم. محل کارم هم منزل هست و استفاده از ماشین خیلی کم. ولی الان تقریبا یه ماهه این ماشین داره اذیت میکنه. ماشین اگه خراب بشه آدم درستش کنه مشکلی نیست. مشکل اینکه که 10 تا تعمیرگاه بردم. کسی نمیفهمه مشکلش چیه. در حین حرکت یهو خاموش میکنه. هم نمایندگی رفتم هم بیرون. بالای 700 تومن خرج کردم. الان خاموش شدن به نظر حل شده ولی بد روشن میشه. من تو ماشین های ایرانخودرو اکثرا رو داشتم. این سمند بار اوله که گرفتم که خیلی اذیتم کرد. البته شایدم شانس من باشه . ولی خداییش برای من که ماشین خوبی نبود. البته یه نکته دیگه. پدر خانم من هم ef7 گرفته البته چند ماهه. صفر گرفت و کمتر از 5000 تا راه رفته. ماشینش صدا میداد.برد نمایندگی مرکزی. 5 روز نگه داشتن. درستش کردن. تو فاکتور نوشته تعویض دسته موتور . این مورد رو هم در جریان باشید.

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
206 مدل 85..مسی متالیک . بیمه تا برج 11 . بدون رنگ

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
آقا من سمند بنزینی آخر 92 دارم. باهاش کار هم نکردم. محل کارم هم منزل هست و استفاده از ماشین خیلی کم. ولی الان تقریبا یه ماهه این ماشین داره اذیت میکنه. ماشین اگه خراب بشه آدم درستش کنه مشکلی نیست. مشکل اینکه که 10 تا تعمیرگاه بردم. کسی نمیفهمه مشکلش چیه. در حین حرکت یهو خاموش میکنه. هم نمایندگی رفتم هم بیرون. بالای 700 تومن خرج کردم. الان خاموش شدن به نظر حل شده ولی بد روشن میشه. من تو ماشین های ایرانخودرو اکثرا رو داشتم. این سمند بار اوله که گرفتم که خیلی اذیتم کرد. البته شایدم شانس من باشه . ولی خداییش برای من که ماشین خوبی نبود. البته یه نکته دیگه. پدر خانم من هم ef7 گرفته البته چند ماهه. صفر گرفت و کمتر از 5000 تا راه رفته. ماشینش صدا میداد.برد نمایندگی مرکزی. 5 روز نگه داشتن. درستش کردن. تو فاکتور نوشته تعویض دسته موتور . این مورد رو هم در جریان باشید.
درست میگن ، تعمیر کارشم تا حدودی کم هست
الان 405 رو بغالی هم میتونه موتورشو باز کنه بگه عیب چیه و کجاست ولی ef7 تعمیر کاره کار بلدش کمه و مجوبورین همش برین نمایندگی که داستان خودشو داره !

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
با توجه به نظرات فنی دوستان ...

انصراف از خرید سمند EF7 و تحقیق برا خرید 405 دوگانسوز 92 به بالا..

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
آقا یه پیشنهاد. امروز یکی از دوستان گفت ایرانخودرو دوباره 206 v8 و یه ماشین دیگه رو چکی میده. حدود 20 تومن میگیره و 4 تا چک هر سه ماه یه بار به مبلغ 4 و خورده ایی میگیره. ماشین هم یه ماهه تحویل میده. اگه فوری بخواین هم 500 اضافه میگیره و سه روزه تحویل میده. من که وسوسه شدم. شاید بگیرم. بالاخره ماشین صفر یه چیز دیگه است

A.H.P design

Registered User
لایک‌ها
26
آقا یه پیشنهاد. امروز یکی از دوستان گفت ایرانخودرو دوباره 206 v8 و یه ماشین دیگه رو چکی میده. حدود 20 تومن میگیره و 4 تا چک هر سه ماه یه بار به مبلغ 4 و خورده ایی میگیره. ماشین هم یه ماهه تحویل میده. اگه فوری بخواین هم 500 اضافه میگیره و سه روزه تحویل میده. من که وسوسه شدم. شاید بگیرم. بالاخره ماشین صفر یه چیز دیگه است
درست میفرمایید اینم لینک اطلاعاتش:
http://www.veko.ir/news/credit-sales-of-the-peugeot-206-v8-sd

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
ماشین صفر افت قیمت زیاد داره .
من همیشه ماشین 1-2 سال کارکرده میخرم.

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
ماشین صفر افت قیمت زیاد داره .
من همیشه ماشین 1-2 سال کارکرده میخرم.
فرق ماشین صفر و کارکرده اونم در حد یکی دو سال: باتری+ جلوبندی+ کلاچ+ بیمه+ لاستیک+تسمه تایم
اینها حد اقلش هست . اگه ماشین خوب گیرتون بیاد این خرجها رو باید حساب کنید روش. خب همین رو میزارید رو اون پول صفر میخرید

HeSaM4388

Registered User
لایک‌ها
225
کلاچ+ بیمه+ لاستیک :|
o_O
بیمه که حتما لازمه. لاستیکم حتما. سیم کلاچ واسه من بعد 2سال و نیم اذیت کرد
ولی بنظر من حتما ماشین صفر بهتره تا کارکرده. حداقل 2سال هیچی جز آب و روغن و بنزین ازت نمیخواد. یعنی هیچی آ

بالا