• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید سیستم گیم تا سه تومن

mamadpuyol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
با سلام
من میخوام یه سیستم فقط واسه گیم جمع کنم. اصلا هم اهل اورکلاک نیستم و اطلاعاتی هم ازش ندارم. اولویت من رو بازی کردن رو کیفیت ۱۰۸۰ هستش و اجرای بازی های روز چون سیستم رو میخوام قسطی بگیرم بودجم یکم متغیره اما میخوام دیگه نیازی به ارتقاع نداشته باشم. ممنونم

mojtaba2600

Registered User
لایک‌ها
285
سلام من پیشنهاد اولیه میدم بعد گزینه های بهتری هم میذارم رو میز!!!
Untitled1.jpg
پاور هم اگه همین کارت گرافیک رو برداشتی که corsair vs480 با قیمت 140 کافی هست ولی اگه گرافیک بعدی زیر رو برداشتی corsair vs550 با قیمت 190
دی وی دی رایتر : ایسوس یا ال جی قیمت بین 50 تا 70 تومن
خوب برای گیم بهتر:
Zotac GTX 970 AMP! Omega CORE Edition 4GB GDDR5 با قیمت 1420 که خیلی بهتر و سریعتر هست کیفیت 1080 هم پیشنهاد من همین کارت یا از همین سری 970 بجز نسخه رفرنس هست
سی پی یو هم اگه نمیخوای ارتقا بدی بعدا:
Intel Core™ i7-4790 Haswell Processor این هست که 1000000 پولشه
اما سی پی خوب برای گیم معقول و 1080 مدل :
Intel Core™ i5-4690 Haswell Processor هست با قیمت 730 تومن که نمایش خوبی ازش دیدم!!!
حالا خود دانی اگه میخوای بعدا میشه رم اضافه کرد رم چیز خاصی نیست شما 8 بالا رو ننداختی 4 انداختی هم زیاد مهم نیست فقط جنس رم خوب باشه از سازنده معتبر

mamadpuyol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام من پیشنهاد اولیه میدم بعد گزینه های بهتری هم میذارم رو میز!!!
مشاهده پیوست 832456
پاور هم اگه همین کارت گرافیک رو برداشتی که corsair vs480 با قیمت 140 کافی هست ولی اگه گرافیک بعدی زیر رو برداشتی corsair vs550 با قیمت 190
دی وی دی رایتر : ایسوس یا ال جی قیمت بین 50 تا 70 تومن
خوب برای گیم بهتر:
Zotac GTX 970 AMP! Omega CORE Edition 4GB GDDR5 با قیمت 1420 که خیلی بهتر و سریعتر هست کیفیت 1080 هم پیشنهاد من همین کارت یا از همین سری 970 بجز نسخه رفرنس هست
سی پی یو هم اگه نمیخوای ارتقا بدی بعدا:
Intel Core™ i7-4790 Haswell Processor این هست که 1000000 پولشه
اما سی پی خوب برای گیم معقول و 1080 مدل :
Intel Core™ i5-4690 Haswell Processor هست با قیمت 730 تومن که نمایش خوبی ازش دیدم!!!
حالا خود دانی اگه میخوای بعدا میشه رم اضافه کرد رم چیز خاصی نیست شما 8 بالا رو ننداختی 4 انداختی هم زیاد مهم نیست فقط جنس رم خوب باشه از سازنده معتبر
خیلی ممنون از پاسخ شما.
به نظر شما مانیتور رو چه مدلی میتونم بگیرم

mojtaba2600

Registered User
لایک‌ها
285
خواهش میکنم این پایین زمان پاسخگویی خوبی داره:
ASUS VX248H 24Inch 1ms Monitor
833 تومن

mamadpuyol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24

mojtaba2600

Registered User
لایک‌ها
285
خلی خیلی بالا هست
سرعت خواندن اطلاعات اکثرا بالای 400 مگابایت در ثانبه هست که این یعنی حذف زمان لود بازها تا حد خیلی بالا
سرعت نوشتن بعضی مدلها بالا بعضی پایین هست ولی متوسط 200 بالا یا پایین
اما یا بدی دارن اگه به مدت طولانی مثلا 10زروز بیشتر سیستم مورد استفاده قرار نگیرید احتمال حذف قسمتی از اطلاعات هست که در ورژن 3d NAND قراره برطرف بشه باید دید

mamadpuyol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
خلی خیلی بالا هست
سرعت خواندن اطلاعات اکثرا بالای 400 مگابایت در ثانبه هست که این یعنی حذف زمان لود بازها تا حد خیلی بالا
اما یا بدی دارن اگه به مدت طولانی مثلا 10زروز بیشتر سیستم مورد استفاده قرار نگیرید احتمال حذف قسمتی از اطلاعات هست که در ورژن 3d NAND قراره برطرف بشه باید دید[/QUOTE
خلی خیلی بالا هست
اما یا بدی دارن اگه به مدت طولانی مثلا 10زروز بیشتر سیستم مورد استفاده قرار نگیرید احتمال حذف قسمتی از اطلاعات هست که در ورژن 3d NAND قراره برطرف بشه باید دید
یعنی نمیشه از یه اس اس دی و هارد دیسک به صورت ترکیبی استفاده کرد و در بازی ها باید بازی توی اس اس دی نصب شه تا کارایی خودشو نشون بده. با قیمت بالایی که داره فک کنم کمی صبر در لودینگ بهتره ممنون از شما که وقت گذاشتید برای پاسخ دادن به سوال من.

mamadpuyol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
با قیمت بالایی که فعلا اس اس دی داره به نظرم خریدش اقتصادی نیست .بسیار ممنون از این که وقت گذاشتید و به سوالام جواب دادید

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
با قیمت بالایی که فعلا اس اس دی داره به نظرم خریدش اقتصادی نیست .بسیار ممنون از این که وقت گذاشتید و به سوالام جواب دادید
دوست عزیز. قیمتهای SSD که خیلی افت کرده(البته هنوز هم جا داره). ولی فراموش نکنید تا وقتی SSD روی سیستمتون نباشه اصلا سرعت واقعی سیستمتون رو نخواهید دید. چون پردازنده و رم معطل خوندن یا نوشتن اطلاعات روی هارددیسک به دلیل کندیش هستند. اگر بدونید که SSD چقدر توی کارتون تاثیر داره قطعا بدون معطلی تهیه می کنید.

mojtaba2600

Registered User
لایک‌ها
285
منم موافقم که SSD تاثیر زیادی خیلی زیادی داره ولی فعلا نباید حجم بالا برای ذخیره اطلاعات خرید
نظر من:
اینکه شما یه SSD مثل Samsung 850 PRO 128GB SATA3 SSD که با قیمت 350 تومن میشه تهیه کرد و از تکنولوژی 3D NAND درش استفاده شده برای نصب ویندوز و برنامه های کاربردی و پر استفاده و نصب بازی که در صدد بازی کردن اون هستید باشه و یه هارد 1 یا 2 ترابایت برای ذخیره اطلاعات اینطوری هم از سرعت بالای سیستم لذت میبرید و هم هزینه ی زیادی رو دست نمیذاره.

mamadpuyol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
منم موافقم که SSD تاثیر زیادی خیلی زیادی داره ولی فعلا نباید حجم بالا برای ذخیره اطلاعات خرید
نظر من:
اینکه شما یه SSD مثل Samsung 850 PRO 128GB SATA3 SSD که با قیمت 350 تومن میشه تهیه کرد و از تکنولوژی 3D NAND درش استفاده شده برای نصب ویندوز و برنامه های کاربردی و پر استفاده و نصب بازی که در صدد بازی کردن اون هستید باشه و یه هارد 1 یا 2 ترابایت برای ذخیره اطلاعات اینطوری هم از سرعت بالای سیستم لذت میبرید و هم هزینه ی زیادی رو دست نمیذاره.
ممنون از راهنمایی شما

بالا