• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره موسسه اعتباری آرمان

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
رفتم امروز حساب باز کردم ... اتفاقا دستگاه عابر بانک رو هم آورده بودن رئیس شعبه جعبه کارتای عابر بانک که آماده فعال شدن هم هستن نشونم داد ... همون موقعی تو شعبه بودم هم یه پیرمردی لنگ لنگان وارد شد که بعدن فهمیدم سپرده گذار میلیاردر هست ... 1 میلیارد جلوی خودم حساب باز کرد ... رئیس شعبه برگه های حسابای قبلیش نشونم داد که خیالم راحت بشه ... دو تا یه میلیارد هم قبلن باز کرده بود ... فکم افتاد پایین

وقتی پول خودم رو نگا میکنم میبینم من هیچم جلوی این میلیاردرا ... :eek::eek::(:(:D:D

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
70 تومن:general707::general707: خداییش قیافه و پولم کنار قیافه پول پیرمرده دیدنی بود :general707::general707::general304::general304:

ADZPOP

Registered User
لایک‌ها
316
برشکست میشن پولت نمیدنا

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
اینا پول ازکجا میارن که 28 میدن؟
بانک های بزرگ انقد رنمیدن

100 درصد سود میکنن 28 تاش میدن ما خیلیه ؟:general707::general707: خیلی بیزینسا هست که با پارتیای کت و کلفت دولتی به من و شما نمیرسه تازه شاید تا 200 درصد هم سود بده پول خورداش میدن من و شما :D:D:general105::general105:

ADZPOP

Registered User
لایک‌ها
316
100 درصد سود میکنن 28 تاش میدن ما خیلیه ؟:general707::general707: خیلی بیزینسا هست که با پارتیای کت و کلفت دولتی به من و شما نمیرسه تازه شاید تا 200 درصد هم سود بده پول خورداش میدن من و شما :D:D:general105::general105:
مگه میشه مگه داریم؟؟؟؟

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
بالای 50 تومن 28 درصد
شما دقیقا روزشمار گذاشتین آرمان که ۲۸ درصد میدن یا سپرده یکساله؟ اگه روزشماره، سپرده یکساله زیر ۵۰ میل یا بالای ۵۰ میل این موسسه چند درصده؟ ممنون!

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
شما دقیقا روزشمار گذاشتین آرمان که ۲۸ درصد میدن یا سپرده یکساله؟ اگه روزشماره، سپرده یکساله زیر ۵۰ میل یا بالای ۵۰ میل این موسسه چند درصده؟ ممنون!

روزشمار 28 درصد بله بالای 50 تومن 28 درصده

میگفت بصورت پلکانی هست ... تا 10 تومن 20 درصد /// نت 20 تومن 22 درصد ... همینجور تا بالای 50 تومن 28 درصد

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
بنظرم فرق کنه،چون نور که بین کارسازان و مشیز قبلا فرق داشت
اونکه آره دوتا تعاونی بودن فرشتگان و فردوسی باهم ادغام شدن شدن آرمان

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
دادا برو بردار بزن به کاری برشکست میشی پولت میخورن

داداش اینقدر پشت سر این موسسه حرف نزن

موسسه آرمان پس از برگزاری مجمع عمومی که طی هفته جاری برگزار می شود،هیات مدیره خود را انتخاب و نهایی می کند.این موسسه سه گام بیشتر برای اتمام پروسه اصلی اخذ مجوز ندارد.

نخستین گام برگزاری همین مجمع عمومی است که رئوس مهمی در آن مطرح و تصویب خواهد شد.موضوعاتی چون بررسی و تصویب اساسنامه شرکت و انتخاب هیات مدیره موسسه آرمان.

گام دوم تصویب اساسنامه در بانک مرکزی و انحلال تعاونی های اعتبار ادغام شده در این موسسه است.

گام سوم نیز کسب مجوز برای ثبت در اداره ثبت شرکت های تهران و شکل گیری حقوقی این موسسه اعتباری است.پیش بینی می شود تا قبل از پایان تابستان امسال این گام های نهایی با نظر مساعد و همکاری مثبت بانک مرکزی برداشته و نهایی شود.

http://akhbarbank.com/vdcbsfbf.rhbs0piuur.html

بالا