• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ برتر فوتبال ایران**لیگ ششم** (جام خلیج فارس), نتایج و بحث

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
ضمنا بازی با برق ، صباباطری ، راه آهن و ... رو به یاد بیاورید.
همچنین صحبت های آقای عنایت رو هم گوش کنید ، متوجه خواهید شد که عجب دستایی درکاره تا حال گرفته شما برگرده! دلی انصافا پارسال با عجب شور و اشتیاقی فریاد می زدید " ما که رفتیم آسیا" ! دلم به حالتون می سوزه ! طبیعی هست دل داورا و فدراسیون هم به حالتون بسوزه!

دوست عزیز در این سه بازی چه اتفاقی افتاده؟
میدانم که منظور شما اشتباهات داوری است که به سود استقلال در این سه بازی رقم خورده.

شما هم میشود مثل آقای مرفاوی که گفت: در 5 بازی که افشاریان برای ما ئاوری کرده برای ما مشکل ساز شده.

بفرمایید اشتباهات داوری در بازیهایی که به سود استقلال بوده چیست؟

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
تا اون جا که یادمه می گم! بقیه دوستان هم کمک کنند:
بازی با صبا دقیقه 90 یه گل استقلال زد که بعد گفته شد قبلش انصاریان خطا کرده!
بازی با راه آهن داور مسابقه سریالی از اشتباهات داشت. 3 پنالتی به نفع راه اهن گرفته نشد. یکی از گل های زده شده هم خطا بود. و ...
بازی با برق گل اول استقلال که در دو سوم پایانی بازی زده شد آفساید بود. با همین گل آفساید سامان دفاعی برق به هم ریخت.
این همه اشتباه در همین چند هفته اخیر! دیگه چی می خواید؟؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من فکر می کنم این دوستمون معین الدین اصلا بازیها رو نگاه نمی کنند.

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
تا اون جا که یادمه می گم! بقیه دوستان هم کمک کنند:
بازی با صبا دقیقه 90 یه گل استقلال زد که بعد گفته شد قبلش انصاریان خطا کرده!
بازی با راه آهن داور مسابقه سریالی از اشتباهات داشت. 3 پنالتی به نفع راه اهن گرفته نشد. یکی از گل های زده شده هم خطا بود. و ...
بازی با برق گل اول استقلال که در دو سوم پایانی بازی زده شد آفساید بود. با همین گل آفساید سامان دفاعی برق به هم ریخت.
این همه اشتباه در همین چند هفته اخیر! دیگه چی می خواید؟؟؟

در مورد گل سوم استقلال به صبا باتری در جلسه هفتگی کمیته داوران تهران حدودا 40 دقیقه بحث شد که در نهایت اکثریت داوران معتقد بودند مسعود مرادی به درستی گل را پذیرفته است. و اتفاق نظر بر این بود که انصاریان هیچ خطایی بر روی دروازه بان صبا انجام نداده.

در پرسش و پاسخ فیفا آمده است:

بازیکنی که برای زدن و تصاحب توپ تلاش میکند با دروازه بان تیم مقابل که روی خط دروازه خودی ایستاده است برخورد میکند. داور چه تصمیمی میگیرد؟

رقابت برای تصاحب توپ مجاز است. بازیکن مهاجم فقط هنگامی جریمه میشود رفتارش به صورت پریدن روی دروازه بان تنه زدن و یا هل دادن دروازه بان باشد. و این کار با بی ملاحظگی و بی احتیاطی یا استفاده از بیروی بیش از حد باشد.

اتفاق نظر اکثر همکاران من بر این بود که انصاریان به منظور زدن توپ به هوا بلند شد و این دروازه بان صبا بود که از پشت خودش را به انصاریان کوبید و شجاعت مرادی در آن صحنه مثال زدنی بود.

البته بودند کارشناسانی که نظرشان این بود که محوطه دروازه در اختیار بی قید و شرط گلر است اما فیفا چیز دیگری میگوید.

در مورد گل اول به برق هم با شما مخالفم. اگر به خوبی بر روی آن گل دقت کرده باشید متوجه میشید که مدافع چپ تیم برق که نزدیک به کمک داور 1 جناب آقای صفیری بود آفساید را پر کرده بود. باید یاد آور شوم که آقای صفیری یکی از کمک داوران بین المللی ایران و به نظر من بهترین کمک داور در ایران است.

در مورد بازی با راه آهن من مطمئن هستم که آقای قهرمانی تمرکز کافی نداشت و اشتباهاتی که مرتکب شد به خاطر ندیدن صحنه ها بود.

ضمن اینکه نباید از 2 اشتباه ایشان در مورد گل اول استقلال که توسط صادقی به ثمر رسیدو ایشان به نادرست مردود کردو همچنین گل راه آهن که به نادرست قبول کرد بگذریم.

در مورد پنالتی ها در دو مورد با شما موافقم.

اما این را بدانید که نگرفتن پنالتی به این معنا نیست که داور نتیجه بازی را تغیر داده.

پنالتی اول در نیمه اول بود و پنالتی دوم زمانی بود که طالب نسب با نیروی بیش از حد به کمر مهاجم راه آهن او را در محوطه جریمه به زمین انداخت.

این گفته های شما مانند گفته های مرفاوی است که برای تبرئه خودش به جای اینکه مدافع تیمش را مقصر بداند و از او به خاطر این اشتباه بچه گانه انتقاد کند داور را متهم به این میکند که بر علیه تیمش پنالتی گرفته.

اما همه گان دیدند که ابراهیمی مرتکب یک خطای واضح شد.

موفق باشید.

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0

چرا دوست عزیز اتفاقا من اکثر بازیها رو نگاه میکنم.

اما دید و برداشت من از قضاوت داوران یک دید منطقی و با استناد به قوانین 18 گانه داوری فوتبال است که تعصب تیمی نقشی در آن ندارد.

دید من با دید عوام و ادعاهایشان در مورد اشتباهات داوران فرق دارد.

من به قانون نگاه میکنم و طرفداران تیمها فقط به موفقیت خودشان توجه دارند و در این میان برای تبرئه خود حاظر میشوند دست به هر کاری بزنند و از جمله کارهایشان متهم کردن داوران است.

من خودم مشغول داوری هستم و وقتی بازیکنی اوت پرتاب میکند و پایش روی خط است 95% تماشاگران فریاد اعتراضشان به هوا میرود و مدعی میشوند که داور خطای بازیکن پرتاب کننده اوت را نگرفته و معتقدند که به هنگام پرتاب اوت نباید پای بازیکن رو خط طولی باشد.

در این مواقع بیشتر به این نتیجه میرسم که اکثریت تماشاگران فوتبال و حتی بازیکنان و مربیان اطلاعی از قوانین
داوری ندارند.

در یکی از بازیها دروازه بان در زدن ضربه دروازه تاخیر کرد و مربی تیمی که زمان برایش مهم بود فریاد زد:

آقای داور !!!!!! خطای 9 ثانیه دروازه بان را بگیر!!!!!!!!!!!!

هر چه کتاب داوری را ورق زدم به خطای 9 ثانیه برخورد نکردم.

شاید آقای مربی متن انگلیسی قوانین داوری را سرو ته گرفته بوده و خطای 6 ثانیه را 9 ثانیه دیده:(

.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
نه ایشون همونطور که گفتند بازی ها رو نگاه می کنند... فقط به جای ما که طرفدار تیم خاصی هستیم ، ایشون طرفدار جامعه داوران هستند... به همین سادگی !!!

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
جدال همنام‌هاي تهراني و اهوازي براي قهرماني

هفته بيست و هفتم رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال در حالي از روز جمعه آغاز مي‌شود كه 2 تيم استقلال تهران و استقلال اهواز براي رسيدن به عنوان قهرماني در ورزشگاه آزادي به مصاف يكديگر خواهند رفت.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ در حساس‌ترين ديدار اين هفته و از ساعت 17 روز جمعه (7 ارديبهشت 86) استقلال تهران ميزبان همنام اهوازي خود خواهد بود. استقلال تهران در حال حاضر با 50 امتياز در صدر جدول قرار دارد و استقلال اهواز با يك بازي كمتر و 48 امتياز در جايگاه دوم ايستاده است. پيروزي در اين ديدار مي‌تواند راه قهرماني هر يك از 2 تيم را باز كند.

سايپا كه هفته‌ها است خوب نتيجه نمي‌گيرد، در اصفهان به مصاف ذوب‌آهن مي‌رود. شاگردان علي دايي علاوه بر اينكه بايد ميزبان خود را مغلوب كند، مي بايست منتظر نتيجه ديدار استقلال تهران و استقلال اهواز نيز باشد. نتيجه تساوي در مسابقه تهران به سايپا كمك شاياني خواهد كرد.

برنامه كامل هفته بيست و هفتم ليگ برتر به شرح زير است:

جمعه 7/2/86

· ذوب‌آهن اصفهان ـ سايپا، ساعت 15 ورزشگاه فولادشهر اصفهان

· پاس ـ پيكان، ساعت 30/16، ورزشگاه دستگردي تهران

· ملوان ـ راه‌آهن، ساعت 30/16، ورزشگاه تختي انزلي

· فولاد ـ ابومسلم، ساعت 30/16، ورزشگاه نفت اهواز

· فجرسپاسي ـ برق، ساعت 30/16، ورزشگاه حافظيه شيراز

· استقلال تهران ـ استقلال اهواز، ساعت 17، ورزشگاه آزادي

يكشنبه 9/2/86

· مس ـ سپاهان، ساعت 16، ورزشگاه سليمي كياي كرمان

· صباباتري ـ پرسپوليس، ساعت 17، ورزشگاه آزادي

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
نه ایشون همونطور که گفتند بازی ها رو نگاه می کنند... فقط به جای ما که طرفدار تیم خاصی هستیم ، ایشون طرفدار جامعه داوران هستند... به همین سادگی !!!

من طرفدار یک فوتبال علمی و زیبا هستم. هیچ وقت سعی نمیکنم که متعصبانه از یک تیم و حتی یک داور و یا کل جلمعه داوری طرفداری کنم.

گفته ها و نوشته هایم در باره مسائل داوری با استناد به منطق، قوانین و حقایق فوتبال است.

هر کجا که احساس کردی من به طرفداری یک جانبه از داوران پرداخته ام بگو تا برایت با توجه به قوانین و حقایق فوتبال توضیح بیشتری بدهم.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
موردی که من گفتم اتهامی نیست که شما قصد داری خودت رو ازش تبرئه کنی!!! ما خودمون هم طرفدار تیم خاصی هستیم و در جاهایی از این تیم حمایت می کنیم. و زیبایی فوتبال به همین هست!
مطمئنا شما خبر داری که قوانین فوتبال (و هر چیز دیگه در این جهان) نسبی هست و میشه ازش برداشت های مختلفی داشت. حتما شما مواجه شدید با صحنه هایی که نظر کارشناسان داوری با هم اختلاف داره در حالی که همگی به استناد یک قانون حرف می زنند. و دلیل این موضوع تنها برداشت های متفاوت هست.
شما هم با توجه به اینکه خودت رو متعلق به جامعه داوری می دونی سعی می کنی برداشتی داشته باشی که با اون ، داور رو تبرئه کنی! همین طور من به عنوان یک پرسپولیسی برداشتی دارم که به نفع تیمم باشه ! و سایرین هم همین طور ! و جالب تر این که همگی فکر می کنیم درست می گیم و شاید حقیقت هم همین طور باشه!

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
ذوب آهن0 - سایپا ( نه ببخشید خسروی) 2

بازی واقعا مشکوک بود به نظر میرسه لیگ ایران واقعا کشکی هست هر کی زورش برسه باج می گیره
هر دو پنالتی الکی بودند

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
بالاخره سایپا برد!!! یا به قول شما بردوندنش...

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
بازی استقلال اهواز و تهران رو ببینید! این دو تیم مثلا جدال اصلی برای قهرمانی رو دارند ... واقعا عجب بازی مزخرفی انجام می دند... فکر کنید اگر پرسپولیس توی این بازی بود چه طوری بازی می کرد!

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
استقلال اهواز 1- 0 استقلال تهران

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
البته گل استقلال اهواز مشکوک به آفسایده الان دقیقه 54 هست

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
الان كه 1-1 است
استقلال

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
باز هم یه پنالتی گرفته نشد ! چقدر اشتباهات داوری به این استقلال کمک کنه و اون ها دو قورت و نیمشون هم باقی باشه!
واقعا دیگه افتضاحه ! به ما چه که مسئولین استقلال گند زدند؟ اگر دلتون به حال استقلالی ها سوخته چرا دل پرسپولیسی ها رو می سوزونید؟؟
راستی معنی گل شانسی رو فهمیدید؟؟؟ این هم از کرامات آقای کاظمی هست دیگه!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
فیروز کریمی نشون داد که اصلا مربی خوبی نیست! کدوم مربی خوبی جلوی یک تیم 10 نفره این طور تیم خودش رو می کشه عقب؟؟؟

بالا