تا اون جا که یادمه می گم! بقیه دوستان هم کمک کنند:
بازی با صبا دقیقه 90 یه گل استقلال زد که بعد گفته شد قبلش انصاریان خطا کرده!
بازی با راه آهن داور مسابقه سریالی از اشتباهات داشت. 3 پنالتی به نفع راه اهن گرفته نشد. یکی از گل های زده شده هم خطا بود. و ...
بازی با برق گل اول استقلال که در دو سوم پایانی بازی زده شد آفساید بود. با همین گل آفساید سامان دفاعی برق به هم ریخت.
این همه اشتباه در همین چند هفته اخیر! دیگه چی می خواید؟؟؟
در مورد گل سوم استقلال به صبا باتری در جلسه هفتگی کمیته داوران تهران حدودا 40 دقیقه بحث شد که در نهایت اکثریت داوران معتقد بودند مسعود مرادی به درستی گل را پذیرفته است. و اتفاق نظر بر این بود که انصاریان هیچ خطایی بر روی دروازه بان صبا انجام نداده.
در پرسش و پاسخ فیفا آمده است:
بازیکنی که برای زدن و تصاحب توپ تلاش میکند با دروازه بان تیم مقابل که روی خط دروازه خودی ایستاده است برخورد میکند. داور چه تصمیمی میگیرد؟
رقابت برای تصاحب توپ مجاز است. بازیکن مهاجم فقط هنگامی جریمه میشود رفتارش به صورت پریدن روی دروازه بان تنه زدن و یا هل دادن دروازه بان باشد. و این کار با بی ملاحظگی و بی احتیاطی یا استفاده از بیروی بیش از حد باشد.
اتفاق نظر اکثر همکاران من بر این بود که انصاریان به منظور زدن توپ به هوا بلند شد و این دروازه بان صبا بود که از پشت خودش را به انصاریان کوبید و شجاعت مرادی در آن صحنه مثال زدنی بود.
البته بودند کارشناسانی که نظرشان این بود که محوطه دروازه در اختیار بی قید و شرط گلر است اما فیفا چیز دیگری میگوید.
در مورد گل اول به برق هم با شما مخالفم. اگر به خوبی بر روی آن گل دقت کرده باشید متوجه میشید که مدافع چپ تیم برق که نزدیک به کمک داور 1 جناب آقای صفیری بود آفساید را پر کرده بود. باید یاد آور شوم که آقای صفیری یکی از کمک داوران بین المللی ایران و به نظر من بهترین کمک داور در ایران است.
در مورد بازی با راه آهن من مطمئن هستم که آقای قهرمانی تمرکز کافی نداشت و اشتباهاتی که مرتکب شد به خاطر ندیدن صحنه ها بود.
ضمن اینکه نباید از 2 اشتباه ایشان در مورد گل اول استقلال که توسط صادقی به ثمر رسیدو ایشان به نادرست مردود کردو همچنین گل راه آهن که به نادرست قبول کرد بگذریم.
در مورد پنالتی ها در دو مورد با شما موافقم.
اما این را بدانید که نگرفتن پنالتی به این معنا نیست که داور نتیجه بازی را تغیر داده.
پنالتی اول در نیمه اول بود و پنالتی دوم زمانی بود که طالب نسب با نیروی بیش از حد به کمر مهاجم راه آهن او را در محوطه جریمه به زمین انداخت.
این گفته های شما مانند گفته های مرفاوی است که برای تبرئه خودش به جای اینکه مدافع تیمش را مقصر بداند و از او به خاطر این اشتباه بچه گانه انتقاد کند داور را متهم به این میکند که بر علیه تیمش پنالتی گرفته.
اما همه گان دیدند که ابراهیمی مرتکب یک خطای واضح شد.
موفق باشید.