منظورم این نبود.. منظورم این بود خوب دوستان بعد از اتمام کار بصورت واحد 1 زیر نویس میدن بیرون.. وقتی خورد خورد بدیم بیرون بعضا سو استفاده میکنند..
وحید جان می فهمم .من نا سلامتی لیسانس نرم افزار دارم و بخاطر این مسخره بازی ها تحملم طاق شد رفتم سراغ سخت افزار
وقتی درجی با سه سال فرسودگی تمام وقت و تنظیم و ویراست مطالب و.... به بازار میاد با قیمت 15000 تومان
و خیلی سریع قفل شکسته میشه حتی از بچه ها شنیدم سه سی دی شو 1500 هم فروختند .دیگه چرا باید این حرفو بزنید
وقتی از خود شما فیلمو با التماس گرفتند و الان دارن با نرخهای توهم زا می فروشند چرا ناراحت نمیشید که باید برای ترجمه ها میشین
اصلا دیگه برام ارزشی نداره این حرفها . وقتی ملت نمی دونند حق انتشار مطلب صرف نظراز ارزش حقوقی ارزش معنوی داره چیکار میشه کرد.
وحید نمیشه یک تنه جنگید نمیشه .با یک گل بهار نمیشه
وقتی ارزش و کارایی یک نرم افزار اصل با تمام کارایی یا بقول ما برنامه نویس ها Full Function هست در حالیکه
در نسخه اصلی تنها 60 درصد کارایی نرم افزار گنجانده شده رو نمی دونند چی میشه گفت
وقتی کارایی همین ویندوز اصل با نسخ غیر معتبر عوض می کنند چی بگم
حیف که نمی دونم چرا در این فروم با هر ایدی که اومدم تا تنویر افکار کنم چیزی جز متاسفم نتونستم بگم
برای من فرقی نمی کنه که کدوم سایت ترجمه ها رو دانلود کنه و بزاره تو سایتش .چون زمانیکه مردم دلفی رو با دلفین عوضی می گرفتند که دلفی نام حیوان یا یه چیزه دیگه ،بخاک سپردم
وقتی مردم فکر می کنند نسخه قفل شکسته پدیده با اصل مو نمی زنه .چی بگم .
بیخیال خون خودتو خراب نکن
نمی خوام موضوع بیشتر کشدار بشه .اگه درد دلی داشتی ایدیمو از الفردو بگیر یه دل سیر برات بگم
چی می خواستم چی بشد
با شعار نمیشه .با شعار نمیشه و نخواهد شد و هرگز نخواهد شد .