Smiley
Registered User
- نوشتهها
- 625
- لایکها
- 0
راستی جونی![]()
اگه خیلی طالبشی همراه اوشین واست بفرستم؟![]()
:blush: والا دروغ چرا ! چند باري خواستم بگم روم نشد :happy: درست هم نيست شما ديويدياشو خريدين ! :wacko:
راستی جونی![]()
اگه خیلی طالبشی همراه اوشین واست بفرستم؟![]()
سلام دوست عزیز .
:blink: اینجا که تن تن فراوون پیدا میشه.دیگه لزومی نداره دانلود کنیم.
من خودم دو سال پیش از نمایشگاه همشو خریدم.(ولی الان ندارمش:f34r: )
توی انقلاب هم من زیاد دیدمش.گاهی هم دوبله شده بود.
روی منم میتونین توی دانلودها حساب کنین.:happy:
از سریالهای غیر ژاپنی میتونیم کارتونای اروپای شرقی رو بگیریم.بد نیستن.![]()
راستی لیستتو واسم میل میکنی؟شاید نواقص بر طرف شود!![]()
برادر الان با يه پتکی ماهيتابه اي چيزی ميزنين تو سر من ...Blue seed سری اصلی (26 قسمت) تکمیل شد OVA در حال Download
دستتون درد نکنه.من در حال دانلود سریال 25 قسمتی super robot war هستم ولی اگر چیزی مخواهید دانلود کنید بگید من کمک کنم
برادر الان با يه پتکی ماهيتابه اي چيزی ميزنين تو سر من ...ولی ميگم اگه هنوز dvd ها رو برای دوستتون نفرستادين امکانش هست blue seed رو هم برام بفرستين؟![]()
![]()
![]()
امروز عصر میاد پیشم (به وقت ایران) اگر تا اون موقع OVA تمام شد آنها را هم می فرستم
یک سری Wallpaper و کل manga های (38 جلد) ranma1/2 به انگلیسی را هم می فرستم.
:blush: :blush: :blush: :blush: این حرکات لازم نیست:blush: :blush: :blush: :blush:![]()
![]()
![]()
راستی يه سوال (فضولی): بار اول دارن ميآن اينور يا اينکه اينجا زندگی ميکنن؟:blush:
OKتا پارسال تورنتو درس میخوند ولی بر گشت ایران. اقامت هم داره. الان داره میاد اونجا ترم تابستانی چندتا واحدش مونده 2 ماه دیگه برمیگرده ایران.
ممنون از لطفتون، همين قدرش هم زياده، باشه برای يه دفعه ديگه، من ديگه ... :blush::blush::blush:ROTK این قسمتهایی که من download کردم را اگر می خواهید بگین که بفرستم.
اگر نرم افزاری هم از اینجا لازم دارین بگ
اينم موجودهوالا من تو لیستتون یه سری از سریال ها رو نمی بینم ولی هر کدوم رو که اسم می برم میگین موجود هست
باز من اسم یه سریال دیگه رو میگم ببینم چی میشه ولی واقعا بچه ها خیلی فعالند
Tokyo underground
صفحه سوم ليست که نوشته کارتون های فريدا: fate stay night و tokyo underground توش بود. gunxsword رو ولی من تازه دان کردم نبود.والا اگر تو لیست الان منظورتون چرا نگاه کردم ولی نبودن هیچکدام از آنهایی که گفتم ولی اگر لیست جدید که هنوز نیومدهنمی دونم
بازهم از توجهتون ممنونم
صفحه سوم ليست که نوشته کارتون های فريدا: fate stay night و tokyo underground توش بود. gunxsword رو ولی من تازه دان کردم نبود.![]()
نه نداريمش، فکر کنم يکی از بچه ها سريالش رو داره ولی مطمئن نيستم. برادر امير ليستتو به برادر دنيل بده که به ليست بچه ها اضافه کنه. مسئول هماهنگی دنيل هست.:happy:من سریال street fighter رو ندیدم فقط فیلمش بود ایا دارین اگر نیست من دارم :lol:
سلام
به PT و بخش انيميشن PT خوش اومدين:happy:. البته اينجا تاپيک اشتراک انيميشن نيست، يه سر به اين لينک بزنين، و اين پست رو بخونين و با برادر دنيل يا لرد سياه تماس بگيرين که براتون کارتون ها رو بفرستن.
کارتون هايی که دارين رو ما همش رو داريم فقط يه سوال در مورد اينوياشا: کيفيت کارتون چه جوری يه؟ کيفيت dvd هست؟ اگه هست لطف ميکنين از قسمت 120 تا 167 که آخرين قسمتش هست رو به برادر دنيل بدين؟
يادمه يکی از دوستای ديگه هم اينجا گفتن دارن اينوياشا رو دانلود ميکنن، اگه مال شما کيفيت dvd باشه به اون دوستمون هم بگيم که دانلود نکنن.:happy:
ليست کامل کارتون هايی که داريم هم تو همون پست هست، البته الان آپديت نشده ولی فکر کنم به 440-450 تا اين دفعه برسه!:blink:![]()
بچه ها من دارم Gantz رو دانلود ميکنم. کسی نداره؟![]()
برادر دنیل می خواستم بدونم سریال street fighter اگر نداری تو لیست من دارم فقط چجوری دی وی وی اون به دستت برسونم دیگه شما باید کمکم کنید