liyapeng
کاربر فعال تاریخ
راستي خواهر فريدا تام و جري به دستت رسيد ؟؟
فکر کنم همه خودشون درگير پرژه های خودشون باشن.ببينم كسي نيست براي دانلود سيزن هاي ديگه ي ديجيمون كمك كنه ؟؟
خب من فعلا 35 قسمت از سيزن اول ديجيمون رو دانلود كردم . يه 19 قسمت ديگه مونده .
ببينم كسي نيست براي دانلود سيزن هاي ديگه ي ديجيمون كمك كنه ؟؟
يعني تنها علاقه مند به اين كارتون منم ؟؟؟
به زودی یه سایت هم برای دانلود انیمه های زاپنی با لینک مستقیم معرفی میکنم .
خيلي خوبه . فقط پولي نباشه ها ( از اين سايت هايي كه بايد اكانتشون رو خريد )
http://forumw.org
علاقه مند ..... كه منم خيلي علاقه دارم ولي امكان دانلود كردن ندارم
فکر کنم همه خودشون درگير پرژه های خودشون باشن.
تام و جری کامل رسيد. يه سری کپی کردم براتون ميفرستم . بعداً از دنيل يا لرد سياه بگير.
نه نه :f34r:مي گم خواهر فريدا سيزن هاي يك و دو فوتباليست ها ايناست ديگه ؟؟
Tsubasa Chronicle Season 2
Tsubasa Chronicles
شما مي دوني اينها چند قسمت هست هر كدوم ؟؟
چون من يه جا لينك دانلود ازشون پيدا كردم منتها فكر نكنم كامل باشند .
نه نه
اين فوتباليست ها نيست يه کارتون ديگه هست که ما کامل داريمش. اينو دان نکن. فوتباليست ها captain tsubasa ست. اسم ها شبيه هم هستن ولی دقت کن . ما که تا الان چيزی از فوتباليست ها پيدا نکرديم ..
شرمنده !به پيشنهاد برادر rax منم اين تاپيک رو ميزنم تا اينکه دوستانی که مايل هستن، در دانلود انيميشن های ژاپنی به ما کمک کنن :happy: و هم اينکه از دانلود کارتونی که همين الان موجوده پرهيز کنيم و بتونيم تعداد سريال های بيشتری رو دانلود کنيم.
پيشنهاد ميکنم که دوستان کارتون مورد علاقه خودشون رو معرفی کنن (2-3 خط در مورد اينکه اين کارتون چيه و موضوعش در چه رابطه اي هست، توضيح بدين) و لينک دانلودش رو هم اينجا بزارن، تا در ليست دانلودی های بعدی قرار بگيره.
همين طور بسيار خوبه که هر کسی هر دانلودی رو که الان در دست داره، بگه تا بقيه دوستان دانلود اون رو شروع نکنن و دوباره کاری نشه.
اميدوارم بتونيم با کمک هم مجموعه های بيشتری رو تهيه کنيم.:happy:http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1109197&postcount=126
"Inuyasha" [TV-Series] (2000-2004)
"Outlaw Star" [TV-Series] (1998)
"Witch Hunter Robin" [TV-Series] (2002-2003)
"Wolf's Rain" [TV-Series] (2003)
سلامميخوام ببينم واسه اشتراك گذاري با ملت باس چيكار كنم؟
اوليش صد و خوردهاي قسمته و سه تاي باقي 30 قسمت هستن و البته كامل و تكميل !
هنوز نديدينش :blink: خيييييييييييييييلي قشنگه ... سريع برين ببينينش (من اگه بودم ته شو در مياوردم) آره اقا مهدي يه مدت زيادي از كاراكتراي اين سريال استفاده ميكرد