اقای همتی سلام.هنوز تخفیف ۱۰٪ برقراره؟اخه تو ماه محرم خواستم خرید کنم اما تو سایتتون تخفیفها اعمال نشده بود یا سایت مشکل داشت و اصلا بالا نمیامد.در ضمن اگه یه امپ 5 کانال برا 2 تا کامپ و ساب بگیرم بهتره یا یه 4 کانال با یه مونو
سلام تخفیف که تموم شده ولی شما مبلغتون اگه بالا باشه شاید شامل تخفیف بشهاقای همتی سلام.هنوز تخفیف ۱۰٪ برقراره؟اخه تو ماه محرم خواستم خرید کنم اما تو سایتتون تخفیفها اعمال نشده بود یا سایت مشکل داشت و اصلا بالا نمیامد.در ضمن اگه یه امپ 5 کانال برا 2 تا کامپ و ساب بگیرم بهتره یا یه 4 کانال با یه مونو
سلام یه اسپیکر کیفیتی با حجم صدای کم اونوقت شما با 7100کنوود مقایسه میکنید ؟؟؟؟سلام آقای همتی عزیز
این mtx-tr694 چه جور اسپیکریه؟ صداشو شنیدین؟ آمپ میخوره دیگه؟ با دو جفتش مثلا اندازه یه جفت 7100 قدرت بیس و پرتاب صدا داره؟ تو سایت خود mtx که خیلی ازش تعریف کرده نوشته بدرد اونایی میخوره که ساب میخوان ولی جاشو ندارن...راس میگه؟
سلام موجود دارم وقیمتش هم 65ت
سلام سبک صدای سونی به هیچکدوم از اونا نمیخوره واز ابتدای فعالیتش هم صداش خاص بوده تو قسمت وکال عالیه ودر قسمت بیس یه ذره تقویت میشه وتو قسمت های یا تریبل هم شفاف وواضح بدون اینکه تو مخ باشه البته این نظر من هست ومطمعنا هر سلیقه ای یه جور توصیف میکنهسلام بی زحمت در مورد کیفیت صدای پخش های سونی یخورده توضیح بدید؟ سبک و صداش شبیه پخش های کنوود هستش یا پایونیر و......
سلامجناب همتی سلام
شما میدرنج و سوپر توییتر چیزی موجود ندارید؟مخصوصآ از هرتز یا هر مارک با کیفیت دیگه ای؟
نظرتون در مورد این ستاپ چیه؟
2 تا میدرنج+2 تا سوپر توییتر جلو
همین ستاب هم برای عقب
مید بیس هم نمیدونم اصلا لازمه یا نه!
یا
عقب و جلو هر دو کامپ+ساب
کیفیت و صدای شفاف و کریستالی اولویته؟
مرسی
سلام موجود دارم وقیمتش هم 65ت
سلام اصولا مید رنج وسوپر تیوتر برا قدرت وحجم صدا هستند وکامپوننت برا کیفیت البته این وسط کامپهایی مثل 165xlهرتز تقریبا کیفیتی وقدرتی هستند (دو منظوره )در مورد قطعات کامپ هم تشکیل شده از یه ووفر وتیور وکراس اوری که مختص اون دوقطعه هستند تشکیل شده است ودر اخر هم میتونید با یه امپ 4 کانال یه دست کامپ برا جلو ویه دست کاپ برا عقب نصب کنید واگر هم هزینه براتون زیاد میشه میتونید دو دست کامپ ضعیفتر(در جلو وعقب) رو به یه دو کانال بدیدسلام
خوب شد گفتید من هم فکر میکردم اگه دوتا مید و دو تا توییتر عالی بگیرم صدا بهتر از کامپ میشه البته با کراس حرفه ای
فقط موندم چرا اینطوریه؟ مگه کامپ 2وی از یه مید رنج و یه توییتر و کراس تشکیل نشده؟پس چرا اگه جدا خریداری بشه اون کیفیت رو نمیده؟
بعد اینکه میشه دو تا کامپ واسه عقب و جلو گذاشت ؟
سلام موجود دارم البته از نوع فارکو وقیمتش هم 75 ت هستسلام اقای همتی
اینترفیس برای هدیونیت ۷۰۱۶ کنوود میخوام برای ۲۰۶ تیپ ۵ مدل ۸۴
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
بر شما هم درود بله حق با شماست تو بخش هدیویت شرکت سوی سعی بر انقلاب کرده که خداییش هم موفق بوده در مورد امپها هم همینطوره منتها یه ره از لحاظ قیمتی توجیه نداره ودر اخر یه موردرو از قلم انداختید واون هم اسپیکر 6921که اون هم انقلابی تازه در اسپیکر های 2wayوالبته با کراس واستاندارد ceaهست که خود من تو اولین تستی که ازش گرفتم مبهوت شدم که با قیمتی که داره دقیقا تا بازه 500ت اسپیکراز برند دیکه حتی رده بالاها سخت بتونه به اون نزدیک بشهدرود اقای همتی دم شما گرم اون پخش سونی رو موجود کردید اخرش هست SONY-MEX-XB100BT از امپهاش هم بیاورید سونی امپهای مونو جم و جور خوبی داره مثل این XM-GS100
این رو اپلود کردم برای دوستان از تست خروجی پخش سونی که اقای همتی اورده نگاه کنید دیگه نیازی به امپ نداره
http://s3.picofile.com/file/8203116...o_Dyno_Test_SMD_D_Amore_AD_1_YouTube.rar.html
بله من متوجه شدم وایشون خریداری کردند وبستشون احتمال زیاد پس فردا میرسه دستشون وقیمت ولید مورد نظر کنوود با اون فرق میکنهدوست عزیز بنده اون پست رو دیدم ، ولی گویا شما درست ندیدین
ایشون برای پایونیر خواسته بودن ، بنده برای کنوود ، و فکر میکنم تفاوت دارن باهم
سلام الحمدلله خوب هستمسلام جناب حالتون چطور هستش
قطعهای از الپاین که پخش های الپاین usb خور میکنه موجود دارید؟
به 7998 میخوره؟
مشکلای ub100 داره ؟
سلام با هر دوتای اونا فرق داره چون 2way هست واونا 3wayپس صداشون کاملا متفاوته ولی توکیفیت ووضوح وحجم فوق العادستسلام اقای همتی باند سونی 6921 نصبت به باند کاپا693.11 و باند هرتز690 چطوره .از لحاظ کیفیت و بلندی و بیس