• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
به نظر من اگر کسی فقط سپرده گذاری میخواهد بانک بهتر است ولی اگر پوششهای دیگر مانند عمر، از کار افتادگی در کنار یک سرمایه گذاری بلند مدت حداقل ۱۰ ساله برابش مهم است بیمه های عمر و سرمایه گزینه های خوبی هستند. البته بدیهی است همه تخم مرغها را هم نباید در یک سبد گذاشت، هم بانک هم بیمه هم سهام هم طلا و هم زمین خلاصه همه را با هم با مبلغ کمتر مدیریت کنید

zozo1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خب این که کاملا مشخصه..صرف نظر از اینکه خودم نمایندگی پاسارگاد دارم...اما پاسارگاد بیمه عمرش بهترینه ...چون 5 سال متوالی بیمه برتر شناخته شده بیمه عمرش.پوشش بیمه اتش سوزی منزل مسکونی را فقط پاسارگاد داره(با کمی تحقیق متوجه میشید)
سودش الان از همه بیشتره ...برای اطلاعات بیشتر پ خ بدهید...
....بیمه پاسارگاد نیمه دولتیه؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
پدر من 65 سالش هست میتونم بیمه عمرش کنم و خودم رو وارثش قرار بدم تا اگه خدای نکرده فوت کرد بتونم از مزایاش استفاده کنم؟

inspasargad.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
....بیمه پاسارگاد نیمه دولتیه؟
بله ، شرکت بیمه پاسارگاد سهامی عام هست ، در این دوستانی که میگن چه تضمینی وجود داره باید خدمتشون عرض کنم بیمه عمر اتکایی هست ، یعنی شما دوبار بیمه میشین ، ی بار پاسارگاد ی.بار بیمه مرکزی ،.الحمدلله همه نت دارین ی نگاهی به قوانینی که مجلس وزن کرده بکنید
همین بیمه ایران که میگین امسال ، همین سال 94 ی.کشتی تفریحی توو خلیج فارس قرار بود پهلو بگیره ، هتل روی آب بود به ارزش 80 میلیارد تومان ، بیمه ایران قبول نکرد بیمه هاش رو بزنه ، تمام بیمه هاش رو پاسارگاد زد ، از ثالث تا مسئولیت و بدنه و غیره
من گفتم 4 سال نمایندت بیمه آسیا بودم ، ی بیمه متوسط ولی پاسارگاد واقعا همه چیش عالیه ، عالی ، دریافت نماد اعتماد مشتریان از اتحادیه اروپا + نشان مدیریت خلاق بازم از اتحادیه اروپا در سال 2013 توو اوج تحریم ها کم نیست ،
بهزیستی کشور توو بعضی از استانها تصمیم گرفتن به خیرین بگن شما اگر میخواین کسی رو تحت تکفل خودتون بگیرید باید برای بچه بیمه تامین آتیه بگیره ، چندتا کارشناس مامور بررسی وضعیت بیمه ها کردن جالبه که بگم پاسارگاد با اختلاف زیاد اول شد .... هیچ شرکتی سود مشارکت منافع نمیده ، پاسارگاد یک سال درمیان میده ،
توجه نصف پرداختی بیمه گذاران بیمه پاسارگاد بعنوان ضمانت مستقیم میره بحساب بیمه مرکزی
بیمه توسعه یک شرکت کاملا خصوصی بود با سرمایه زیر 20 میلیارد تومن بسته شده بود

tayef

Registered User
لایک‌ها
17
امروز یه تبلیغ از بیمه ما اومد برامون نوشته بود اگه به مدت شش سال مثلا 300 هزار هر ماه واریز داشته باشی بعد 6 سال بازنشته میشی و مادام العمر 300 هزار دریافت می کنی ؟؟
آیا هممچین چیزی درسته ؟؟؟ یا من بد متوجه شدم
ممنون

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
امروز یه تبلیغ از بیمه ما اومد برامون نوشته بود اگه به مدت شش سال مثلا 300 هزار هر ماه واریز داشته باشی بعد 6 سال بازنشته میشی و مادام العمر 300 هزار دریافت می کنی ؟؟
آیا هممچین چیزی درسته ؟؟؟ یا من بد متوجه شدم
ممنون

باید محاسبه بشه و دید بعد ۶ سال چقدر به شما تعلق میگیره.

frdsbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام
لطفا نماینده پاسارگاد پاسخ بدن .
چرا پوشش فوت و حادثه پاسارگاد ۱۰۰ میلیون بیشتر نیست ؟
آیا سود تعلق گرفته بصورت روز شمار هست ؟
این پوشش های از کار افتادگی و حادثه از چه سالی تعلق می گیره ؟
ممنون از پاسختون .

frdsbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
لطفا کسانی که اشراف کامل به بیمه عمر دارن یه مقایسه از لحاظ پوشش بیمه و اندوخته و شرایط شرکت های بیمه انجام بدن تا بتونیم بهترین انتخاب رو داشته باشیم با تشکر .

inspasargad.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام
لطفا نماینده پاسارگاد پاسخ بدن .
چرا پوشش فوت و حادثه پاسارگاد ۱۰۰ میلیون بیشتر نیست ؟
آیا سود تعلق گرفته بصورت روز شمار هست ؟
این پوشش های از کار افتادگی و حادثه از چه سالی تعلق می گیره ؟
ممنون از پاسختون .
ضمن عرض سلام
ببینید بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد پیرو دستورات و آئین نامه های بیمه مرکزی پوشش های تکمیلی رو ارائه میکنه ، هر تعهدی که میده رو بهش پایبنده ، پوشش فوت به هرعلت در شرکت های بیمه صاحب نام فعلا تا سقف 100 میلیون تومان ارائه میشود ، البته این تعهدات با بالارفتن دیه اضافه میشود ،
ی منطقی روی ارائه پوشش های تکمیلی بیمه پاسارگاد برای حفظ منافع بیمه گذار بدین شکل است که این بیمه نامه یک اصلی داره یک فرع ، اصل این بیمه نامه تامین آتیه مالی بیمه گذاران و بیمه شدگان هست . آینده مالی ثروتمندان که مشخصه ، این بیمه نامه برای افرادیست که نگران آینده مالی خود و خانواده هستن ، بطور میانگین این افراد توان پرداخت نهایتا ماهیانه 150 هزارتومان را دارند ، و طبق دستورات بیمه مرکزی شرکت های بیمه نهایتا 300 برابر حق بیمه ماهانه باید سرمایه فوت را تعیین کنند ،
300 برابر 150 هزار تومان میشه 45 میلیون تومان ، حالا چرا شرکت بیمه باید بیاد بگه سقف 200 میلیون تومان وقتیکه یک مبلغ دست نیافتنی ست ؟؟؟ در شرکت های بیمه ای که سقف رو زدن 200 میلیون تومان برای تبلیغ است و محقق نمیشود ، شما ماهی چقدر باید بدید که 300 برابرش بشه 200 میلیون تومان؟؟؟ ماهی 650 هزار تومان که باز کسی که بخواهد بالای ماهانه 350 هزار تومان پرداخت کند باید مجوز بگیره ،
در شرکت های معتبر این مبلغ منطقی و سقف 100 میلیون تومان تعیین میشود
منبع بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران
در مورد سود روزشمار
حقیقت اینه که شما بخاطر پوشش های درمانی در دوسال اول ضرر هم میکنید .. چون بعد از پداخت اولین قسط تمام پوشش ها را دارید و اگر اتفاقی برای بیمه شده بیافتد تحت پوشش تکمیلی ست ، بعد از دوسال بله . به شما روزشمار سود تعلق میگیرد .
در صورت تمایل درخواست استعلام بدین تا به شما بگم در سال اول چقدر میدین چقدر میگیرید، همینطور سال دوم و سوم الی آخر

inspasargad.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
لطفا کسانی که اشراف کامل به بیمه عمر دارن یه مقایسه از لحاظ پوشش بیمه و اندوخته و شرایط شرکت های بیمه انجام بدن تا بتونیم بهترین انتخاب رو داشته باشیم با تشکر .
فکر خوبیه و حتما اینکارو میکنم ولی تقریبا روی کاغذ تمام شرکتها بجز چند مورد مثل هم هستند ، ولی موارد اصلی بررسی بشه خوبه ، من خودم چند سال نماینده بیمه آسیا بودم ، توو شرکتهای بیمه ، بیمه پاسارگاد ی چیز دیگه ست ، من یک نفر بیمه گذار ناراضی ندارم ، همه از خدمات راضی هستن ..
جلسه ای برای بیمه تکمیل درمان بهزیستی رفته بودم ، امسال میخوان بیمه اشون رو بدن به پاسارگاد ، خلاصه که از شرکت بیمه قبلی ناراضی بودن حتی معاون پشتیبانی بهزیستی استان مرکزی یک فاکتور دارو بمن نشون دادن همشون دارو درمانی بودن و ایرانی ، در اینصورت باید فرانشیز کم بشه بقیه رو بدن ، ولی از 100 هزار تومان فاکتور بهشون 14 هزار تومان داده بودن !!!!! بهزیستی تعریف شرکت پاسارگاد رو از شهرداری و شانزده ارگان زیرمجموعه شهرداری اراک که چهار ماهه تحت پوشش پاسارگاد هستن شنیده بود .
من توو این جلسه ی چیزی گفتم که واقعیته ، اینو خطاب به شما هم عرض میکنم
در تمام دنیا اعتبار یک شرکت رو از ارزش سهامش در بورس می سنجند ، سهام شرکت پاسارگاد 2 الی 3 برابر شرکتهای دیگر بیمه ست ، این تایپیک رو ببینید ، ارزش سهام شرکت های بیمه در بورس
این سایت رو هم جهت تکمیل اطلاعات میتونید مطالعه کنید سایت بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد

frdsbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ضمن عرض سلام
ببینید بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد پیرو دستورات و آئین نامه های بیمه مرکزی پوشش های تکمیلی رو ارائه میکنه ، هر تعهدی که میده رو بهش پایبنده ، پوشش فوت به هرعلت در شرکت های بیمه صاحب نام فعلا تا سقف 100 میلیون تومان ارائه میشود ، البته این تعهدات با بالارفتن دیه اضافه میشود ،
ی منطقی روی ارائه پوشش های تکمیلی بیمه پاسارگاد برای حفظ منافع بیمه گذار بدین شکل است که این بیمه نامه یک اصلی داره یک فرع ، اصل این بیمه نامه تامین آتیه مالی بیمه گذاران و بیمه شدگان هست . آینده مالی ثروتمندان که مشخصه ، این بیمه نامه برای افرادیست که نگران آینده مالی خود و خانواده هستن ، بطور میانگین این افراد توان پرداخت نهایتا ماهیانه 150 هزارتومان را دارند ، و طبق دستورات بیمه مرکزی شرکت های بیمه نهایتا 300 برابر حق بیمه ماهانه باید سرمایه فوت را تعیین کنند ،
300 برابر 150 هزار تومان میشه 45 میلیون تومان ، حالا چرا شرکت بیمه باید بیاد بگه سقف 200 میلیون تومان وقتیکه یک مبلغ دست نیافتنی ست ؟؟؟ در شرکت های بیمه ای که سقف رو زدن 200 میلیون تومان برای تبلیغ است و محقق نمیشود ، شما ماهی چقدر باید بدید که 300 برابرش بشه 200 میلیون تومان؟؟؟ ماهی 650 هزار تومان که باز کسی که بخواهد بالای ماهانه 350 هزار تومان پرداخت کند باید مجوز بگیره ،
در شرکت های معتبر این مبلغ منطقی و سقف 100 میلیون تومان تعیین میشود
منبع بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران
در مورد سود روزشمار
حقیقت اینه که شما بخاطر پوشش های درمانی در دوسال اول ضرر هم میکنید .. چون بعد از پداخت اولین قسط تمام پوشش ها را دارید و اگر اتفاقی برای بیمه شده بیافتد تحت پوشش تکمیلی ست ، بعد از دوسال بله . به شما روزشمار سود تعلق میگیرد .
در صورت تمایل درخواست استعلام بدین تا به شما بگم در سال اول چقدر میدین چقدر میگیرید، همینطور سال دوم و سوم الی آخر

پس با این حساب مبلغ دویست میلیون برای فریب مردم و پرداخت نمیشه ؟
منظورم از روز شمار این بود که مثلا پولی اضافه تر از تعهدات واریز کردم بهش سود روز شمار تعلق می گیره ؟
چون پارسیان رو این مورد خیلی مانور تبلیغی داره .
بعد در مورد دیرکرد پرداخت اقساط آیا پاسارگاد براش جریمه میزنه ؟
ممنون از پاسخ گویی تون .
شما لطفا از این پاسارگاد شروع کنید و تفاوت ها شو با بقیه شرکت ها بگید چه مثبت چه منفی ؟
بعد به نظرم بحث سرمایه گذاری یه طرف اصل شکل گیری این بیمه بر پایه پوشش عمر و حادثست اگر بخواد از بقیه شرکت ها کمتر باشه فایده نداره ؟

inspasargad.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
پس با این حساب مبلغ دویست میلیون برای فریب مردم و پرداخت نمیشه ؟
منظورم از روز شمار این بود که مثلا پولی اضافه تر از تعهدات واریز کردم بهش سود روز شمار تعلق می گیره ؟
چون پارسیان رو این مورد خیلی مانور تبلیغی داره .
بعد در مورد دیرکرد پرداخت اقساط آیا پاسارگاد براش جریمه میزنه ؟
ممنون از پاسخ گویی تون .
شما لطفا از این پاسارگاد شروع کنید و تفاوت ها شو با بقیه شرکت ها بگید چه مثبت چه منفی ؟
بعد به نظرم بحث سرمایه گذاری یه طرف اصل شکل گیری این بیمه بر پایه پوشش عمر و حادثست اگر بخواد از بقیه شرکت ها کمتر باشه فایده نداره ؟
من نمیگم برای فریب مردم ولی منطق میگه 200 میلیون تومان در سال 94 برای قشر متوسط و ضعیف محقق نمیشه متاسفانه بعضی شرکت های بیمه فقط برای تبلیغات اینکارو میکنن . اگر کسی که اشراف کامل به بیمه عمر نداره بخواد مقایسه کنه میگه فلان شرکت 200 میلیون میده فلان شرکت 100 میلیون ، ولی کسی که مثل من 15هزارتا بیمه عمر زده بخواد بررسی کنه میگه این 200 میلیون برای قشر متوسط که نهایتا میتونن ماهی 300 هزار تومان پرداخت کنن محقق نمیشه ، چون نهایتا 300 برابر حق بیمه ماهیانه رو میتونن بدن ( یعنی 300 تا 300 هزار تومان = 90 میلیون تومان ) حالا چرا ی شرکتی مثل پاسارگاد که مدعی هست بیمه برتره به تشخیص بیمه مرکزی بیاد خودشو خراب کنه و حق بیمه اضافی از مردم بگیره ؟؟؟؟
نکته دوم : ببینید هر برگ از دفترچه شما شناسه قبض و پرداخت داره و مبلغ پرداخت مشخص هست در نتیجه نمیتونید ی ماه کم بدین یک ماه زیاد ، اما میتونید حق بیمه رو زیاد کنید ( مثال : شما میگین من ماهی 100 هزار تومان میدم ، بعد از دو سه ماه میبینید میتونید 150 هزار تومان بدین ، اونموقع به ما اعلام میکنید و ما دفترچه جدید براتون صادر میکنیم به علاوه جدول تعهدات جدید)
متوجه منظور شما از پارسیان نشدم ، روی این مورد طبق قوانین بیمه نمیتونه به شما بگه هر چی دوست دارین بدین ، میدونید چرا : فرض کنید شما اولش میگین من ماهی 100 تومن میدم بعد شرکت بیمه یک جدول تعهدات به شما میده که مهر و امضا شده ست ( اوراق بهادار ) بعد نوشته سال اول اگر فلان اتفاق بیوفته چقدر ، حادثه چقدر فوت و غیره / حالا اگر شما یهویی ماه بعد 150 تومن بریزید که نمیشه ، تعهدات باید 1.5 برابر بشه و شما سند قبلی رو دارید .
بیمه مرکزی میگه چنانچه بیمه شده درخواست زیاد کردن و کم کردن پرداختی رو داشت میتونه اینکارو طی ی درخواست انجام بده ، بعد که انجام شد تعهدات قبلی رو بگیرید و تعهدات جدید رو مهر و امضا کرده به بیمه گذار بدین .
در مورد دیرکرد جریمه نداره که ، پول خودتونه ، شما اگر توو دفترچه بانکتون دیر پول بریزید جریمه میخوره ؟!!! مثل دفترچه بانک هست / اما باید بخاطر پوشش های درمانی طبق تاریخ پرداخت کنید ، مثلا تاریخ قسط شما 20/4/94 هست ، شما باید تا 20/5/94 پرداخت کنید ، ولی اگر بگذره بخاطر پوشش های درمانی یک فرم پر کنید و امضا کنید ، توی فرم میگه توو این مدت تصادف نکردین ؟ حادثه نداشتین ؟؟ قلبتون مشکلی پیدا نکرده ؟؟ و غیره
بیمه عمر و تامین آتیه اصلش بر پایه تامین آینده مالی هست ، من خودم ضریب سرمایه عمرم رو 60 برابر زدم که در نهایت سود بیشتری بهم بدن ولی ی آدم 50 ساله 300 برابر میزنه
داریم ی مقاله در مورد مقایسه شرکت های بیمه آماده میکنیم که بزودی لینکش رو میذارم .
اگر سئوالی بود در بخش پرسش و پاسخ بیمه پاسارگاد میتونید مطرح کنید و یا در تایپیک ثبت نام آنلاین بیمه عمر مطرح بفرمایید

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
پیشنهاد خوبی است ولی باید توجه داشت که بالاخره هر کدام دارای مزایا و معایب هستند و باید نسبی و با توجه به شرایط متقاضی و نیازهای وی بهترین بیمه عمر را معرفی کرد. بطور مثال ممکن است یک شرکت شرایطی داشته باشد که بهتر به وضعیت متقاضی و نیازهای وی تطابق داشته باشد. در کل منظور من این است که شاید نشود یک بیمه عمر را به عنوان بهترین بیمه عمر بصورت مطلق پیشنهاد داد. خودتان را بیمه عمر کنید حالا هر بیمه ای میخواهد باشد.

zozo1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من که فقط قصدسرمایگذاری دارم وپوششهای بیمه ای برام اهمیت نداره ایا بیمه برای سرمایگذاری مناسب است؟یاگزینه های دیگه مثل بانک یا...بهتراست؟ وکدام بیمه سوددهی خوبی دارد تشکر

inspasargad.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
من که فقط قصدسرمایگذاری دارم وپوششهای بیمه ای برام اهمیت نداره ایا بیمه برای سرمایگذاری مناسب است؟یاگزینه های دیگه مثل بانک یا...بهتراست؟ وکدام بیمه سوددهی خوبی دارد تشکر
ضمن عرض سلام
بله ، بهترین گزینه پس از تحقیقاتی که محققین دانشگاه تهران انجام دادند بیمه عمر میباشد ، اگر پوششهای درمانی را درخواست نکنید در نهایت اندوخته بیشتری دارید ،
من حدس میزنم شما پوشش های درمانی مثل تامین اجتماعی و درمان تکمیلی دارید و بهمین خاطر میگین نمیخوام ، درسته؟؟؟ اشتباه نکنید این پوشش ها مکمل تامین اجتماعی و غیره هستند ، مثلا بیمه شده براثر حادثه پاش میشکنه ، خب هم تامین اجتماعی داره هم تکمیلی ، این عمل با پلاتین و غیره ده میلیون خرج داره که نهایتا 7 میلیونش رو بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی میده ، بقیه اش چی؟ خودش باید بده ، حالا اگر بیمه عمر داشته باشه میتونه از هزینه پزشکی براثر حادثه مابقی رو بده به علاوه اینکه بیمه عمر طبق طول درمانی که براتون در نظر میگیره ی غرامتی هم بخود بیمه شده میده ، ی چیزی حدود 10 میلیون تومان ،
من ی مثال زدم حالا شما همه پوشش ها رو بخوانید و ببینید بازم نمیخواید ؟ اما اگر بازم دیدید سرمایه گذاری خالی میخواین مشکلی نیست ،
در مورد اینکه کدام شرکت بهتره میتونید به اینجا ،
در مورد اون تحقیق که بیمه عمر بهتره یا سرمایه گذاری در بانک به اینجا
مراجعه کنید ، با تشکر

samanmo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من ی بار اینو دو سه هفته قبل گفتم ، من خیلی گشتم ، خیلی استعلام گرفتم ، بیمه پاسارگاد بهتر بود ، نمیدونم ولی وقتی به شعبه ها مراجعه میکردم همه جا دعوا بود سر خسارت ولی بیمه پاسارگاد بهتر و منطقی تر بود ، بیمه ایران که افتضاحه ، میدونی مثلا پارسیان توو استعلام زده پیشبینی سود 25درصد بعد که میگی امروز چند درصده میگن 15 درصد !!! بعد گفتم پس این 25درصد چیه ؟؟ گفتن پیش بینیه ، ولی پاسارگاد توو جدولاش مردم رو گول نمیزنه و همون سودی رو که امروز میده رو توی جدولش میاره ، یکی از دلایل انتخاب پاسارگاد برای من همین قضیه بود ، خلاصه برای خودم زدم ، برای دخترم و خانومم هم این سایت آنلاین ثبت نام کردم ، البته زنگ زدم شعبه بیمه پاسارگاد و اونا گفتن از سایت مذکر ثبت نام کنید ، بعد از ثبت نان پول رو به حساب شرکت بیمه پاسارگاد باید میریختم که ریختم ، الآن دو روزه گفتن چهار روزه میاد درب خونتون ،
تحقیق کنید ولی من پس از تحقیقات بیمه پاسارگاد رو انتخاب کردم ، همین

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
من ی بار اینو دو سه هفته قبل گفتم ، من خیلی گشتم ، خیلی استعلام گرفتم ، بیمه پاسارگاد بهتر بود ، نمیدونم ولی وقتی به شعبه ها مراجعه میکردم همه جا دعوا بود سر خسارت ولی بیمه پاسارگاد بهتر و منطقی تر بود ، بیمه ایران که افتضاحه ، میدونی مثلا پارسیان توو استعلام زده پیشبینی سود 25درصد بعد که میگی امروز چند درصده میگن 15 درصد !!! بعد گفتم پس این 25درصد چیه ؟؟ گفتن پیش بینیه ، ولی پاسارگاد توو جدولاش مردم رو گول نمیزنه و همون سودی رو که امروز میده رو توی جدولش میاره ، یکی از دلایل انتخاب پاسارگاد برای من همین قضیه بود ، خلاصه برای خودم زدم ، برای دخترم و خانومم هم این سایت آنلاین ثبت نام کردم ، البته زنگ زدم شعبه بیمه پاسارگاد و اونا گفتن از سایت مذکر ثبت نام کنید ، بعد از ثبت نان پول رو به حساب شرکت بیمه پاسارگاد باید میریختم که ریختم ، الآن دو روزه گفتن چهار روزه میاد درب خونتون ،
تحقیق کنید ولی من پس از تحقیقات بیمه پاسارگاد رو انتخاب کردم ، همین
میشه بگید بیمه ایران چرا افتضاحه؟

بالا