از نظر سود بیمه ها خیلی به هم نزدیک هستند. باید ریزه کاری ها و جزئیات دیگر را ملاک انتخاب قرار دهید. مثلا میزان توانگری بیمه، امکان تبدیل به بازنشستگی، وام و غیرهبیمه سامانم شنیدم خوبه
سودشم میگن بد نیست
با سلام و احترامبیمه سامانم شنیدم خوبه
سودشم میگن بد نیست
با سلام. با شما موافق نیستم ، سود 18درصد پاسارگاد با 12 درصد سامان یکسانه؟؟از نظر سود بیمه ها خیلی به هم نزدیک هستند. باید ریزه کاری ها و جزئیات دیگر را ملاک انتخاب قرار دهید. مثلا میزان توانگری بیمه، امکان تبدیل به بازنشستگی، وام و غیره
سلام.به نظر من سالیانه تهیه کنید بهتر است. چون ماهیانه هزینه تقسیط کم میشود و ماهیانه پول ریختن هم کار سختی است. سالیانه بگیرید با مبلغ کمتر.
الآن این لینک ها واسه بیمه مرکزی هست ؟؟؟ در اعلام جدید بیمه مرکزی بیمه ایران سطح توانگری 2 رو داره ، میدونی چرا ؟؟؟ چون ی مقدار بخاطر بیمه توسعه بیشتر خسارت دادبا سلام. بحث سرمایه هر شرکت بیمه هر ساله در گزارشی با عنوان "سطوح توانگری مالی شرکتهای بیمه" توسط بیمه مرکزی منتشر میشود. کلی و مبهم بحث کردن در اینباره و مردم را گیچ کردن کار صحیحی نیست. به هرکسی که میخواهد بیمه عمر تهیه کند پیشنهاد میدهم به سایت بیمه مرکزی مراجعه و گزارشهای آنها را مطالعه نماید و با مقایسه وضعیت بیمه ها بهترین و مطمئن ترین گزینه را انتخاب کند. گزارش سالهای اخیر بیمه مرکزی در لینکهای زیر نیز قابل مشاهده است:
http://www.bestlifeinsurance.ir/centinsurreport.html
http://www.bestlifeinsurance.ir/centinsur91.html
با سلام ، حتما بیمه شما بیمه عمر بشرط.فوت هستمن خودم بیمه عمر پاسارگاد دارم. ولی در کل بیمه عمر به درد از کار افتادگی یا مرگ قبل از 70 سال می خوره. اگر 70 رو رد کنی پولتو تو بانک می گذاشتی سود می گرفتی بهتر بود یا یه قطعه زمین بخری سود و منفعت بیشتری داره بعد 30 سال.
لطفا درست مطالب را مطالعه کنید و با ادعاهای عجیب و غریب و کلی ذهن علاقه مندان به این نوع بیمه نامه را مشوش نکنید و با ارسال اطلاعان مبهم در حجم زیاد باعث ایجاد ابهام نشویدالآن این لینک ها واسه بیمه مرکزی هست ؟؟؟ در اعلام جدید بیمه مرکزی بیمه ایران سطح توانگری 2 رو داره ، میدونی چرا ؟؟؟ چون ی مقدار بخاطر بیمه توسعه بیشتر خسارت داد
سطح توانگری معیار خوبی برای بیمه عمر نیست ...
چرا چند سال بیمه پاسارگاد میشه بیمه برتر ؟؟؟ بیمه پاسارگاد مقام دوم در تعداد صدور بیمه عمر رو طی معادله قدمت و تعداد بیمه عمر کسب کرد ، چون بیمه ایران از زمان شاه بیمه عمر زده اول شد وگرنه اگر میگفتن از سال88 تا الآن پاسارگاد با اختلاف زیاد اول میشد ... بیمه مرکزی بیمه عمر به شرط فوت (گروهی ) که کارخانه دارها میزنن رو با بیمه عمر و تامین آتیه به. شرط حیات و فوت رو باهم جمع میکنه ، اما در.بخش بیمه عمر و تامین آتیه بشرط حیات و فوت بیمه پاسارگاد با اختلاف زیاد اول هست از 4 میلیون و صد دومیلیون صد هزار تا بیمه صادر.شده برای پاسارگاد هست .
در صورت از کار افتادگی بقیه اقساط را دولت میدهد؟؟!!! بر اساس چه قانونی؟ بیست سال شما پول بگیرید بعد طرف از کار افتاده شد بگید اگر دولت اقساط را بدهد حمایتمیکنید. دولت اگر میتوانست یارانهها را میداد. بههمهدوستانتوصیه میکنم به کسانی که همانند هرمی ها خیلی شلوغمیکنند و آسمان به زمین میدوزند و همه را زیر سوال میبرند تا خود را توجیه کنند اعتماد نکنید. الله و اعلم.سن بیمه شده مهم هست ، اما همه رو که متوسط در نظر بگیرم با ماهیانه 50 هزار تومان و 10% افزایش سالانه سن فرد 30 سال بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد به شرح زیر اعلام میشود..
.................پرداختی شما ..................................................دریافتی شما
بعد از 20 سال 34 میلیون و 200 هزار تومان 199میلیون و 500 هزار تومان
بعد از 25 سال 58 میلیون و 700 هزار تومان 500 میلیون و 33 میلیون تومان
بعد از 30 سال 98 میلیون تومان 1 میلیاردو صدو چهل و هشت میلیون تومان
پوشش های درمانی :
عمر ( فوت بهر علت ) سال اول 15 میلیون تومان دیه سال هر سال 5 درصد اضافه میشود در نهایت 61 میلیون تومان
حادثه ( دیه ) سال اول 15 میلیون تومان دیه سال هر سال 5 درصد اضافه میشود مممدر نهایت 61 میلیون تومان
هزینه پزشکی بر اثر حادثه : سال اول 750 هزار تومان هر سال 5 درصد افزایش
نقص عضو (دیه ) سال اول 15 میلیون تومان دیه سال هر سال 5 درصد اضافه میشود در نهایت 61 میلیون تومان
از کار افتادگی سال اول 15 میلیون تومان دیه سال هر سال 5 درصد اضافه میشود در نهایت 61 میلیون تومان
در صورت از کار افتادگی بقیه اقساط رو دولت میده در پایان پول مال شماست
بیماریهای خاص سال اول 15 میلیون تومان دیه سال هر سال 5 درصد اضافه میشود در نهایت 61 میلیون تومان
آتش سوزی منزل مسکونی سالی 25 میلیون تومان
توجه : من پوشش ها رو حداقل گرفتم و این تعهدات میشود تا سه برابر افزایش پیدا کند
ثبت نام آنلاین بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد
بیمه سامان پس از ۱۰ سال این امکانرا به شما میدهد که در عین حفظ بیمه مستمری مادام العمر نیز دریافت کنیدمن بیمه ای میخوام که اگر بعد از 20 سال دیگه نتونستم کاری بکنم بتونم ماهیانه حقوقی داشته باشم مث همین مستمری بگیران.
این نوع بیمه اسمش چیه ؟
من شنیدم تامین اجتماعی باید برای خودت حق بیمه رد کنی درسته ؟ ماهی جقدر باید بدی ؟ چجوریه ؟
لطفا توضیح کاملی بدید دوستان.
با سلام ، حتما بیمه شما بیمه عمر بشرط.فوت هست
بیمه عمر 2 نوعه ، بیمه عمر به شرط فوت که تا بیمه شده فوت نکنه از پول خبری نیست ، نوع دوم بیمه عمر به شرط حیات (بیمه عمر و تامین آتیه ) که برای تامین آتیه هست
ی قانون بین ثروتمندان هست بنام قانون 20% که میگن هر کس ماهانه 20% از درآمدش رو پس انداز کنه بعد از 15 سال وضع مالی خوبی پیدا میکنه بیمه عمر و تامین آتیه دقیقا همین کارو میکنه
شما با ماهی 30 تومن یا ماهی 50 تومن میتونین زمین بخرین ؟؟؟
بانک به شما پوشش درمانی میده ؟؟؟ همین امروز ی بیمه شده توو سن 45 سالگی سکته قلبی کرده بود ، چون بیمه عمر و تامین آتیه داشت پوشش 25 میلیونی داشت ،.میگفت به اتکا این پوشش رفتم بیمارستان خصوصی و بهترین مراقبت رو از من میکردن ،.فاکتور.آورد و گرفت
ی تجزیه و تحلیل در مقایسه بانک و بیمه عمر هست که حتما بخوانید
فرض کنید برای ی بچه 5 ساله بیمه عمر و تامین آتیه بزنید وقتی 30 سالش بشه به پول الآن 800 میلیون تومان پول داره درحالیکه همش صد میلیون داده اونم 50 تومن 50 تومن
من بد توضیح دادم ، چون احساس کردم افرادی که پاسخ هامو میخونن ی خرده از بیمه عمر رو میدونن ، عذر خواهی میکنمدر صورت از کار افتادگی بقیه اقساط را دولت میدهد؟؟!!! بر اساس چه قانونی؟ بیست سال شما پول بگیرید بعد طرف از کار افتاده شد بگید اگر دولت اقساط را بدهد حمایتمیکنید. دولت اگر میتوانست یارانهها را میداد. بههمهدوستانتوصیه میکنم به کسانی که همانند هرمی ها خیلی شلوغمیکنند و آسمان به زمین میدوزند و همه را زیر سوال میبرند تا خود را توجیه کنند اعتماد نکنید. الله و اعلم.
آقا فقط بیمه ایران بقیه خصوصی ها معلوم نیست آیندشون چی بشه.دوست عزیز گذشته دور، تموم شد،معاصر چیکاره هستیم!!!!که واضحه
بیمه توسعه موقع خسارت دادن،بیمه مرکزی اعلام کرد هیچ تعهدی را بر گردن نمیگیریم!!!چه تضمین معتبری برای بیمه عمر هست که این مشکل برای تمام بیمه عمرها از ما و سامان گرفته تا پاسارگاد پیش نیاد
در مورد بانک،حداقل یک بانک مرکزی وجود داره که ضمانت کننده هست و شده با چاپ پول و تورم پول مردم را میده!!!