• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

PETO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
بیمه سامانم شنیدم خوبه
سودشم میگن بد نیست

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
بیمه سامانم شنیدم خوبه
سودشم میگن بد نیست
از نظر سود بیمه ها خیلی به هم نزدیک هستند. باید ریزه کاری ها و جزئیات دیگر را ملاک انتخاب قرار دهید. مثلا میزان توانگری بیمه، امکان تبدیل به بازنشستگی، وام و غیره

inspasargad.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سن بیمه شده مهم هست ، اما همه رو که متوسط در نظر بگیرم با ماهیانه 50 هزار تومان و 10% افزایش سالانه سن فرد 30 سال بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد به شرح زیر اعلام میشود..
.................پرداختی شما ..................................................دریافتی شما
بعد از 20 سال 34 میلیون و 200 هزار تومان 199میلیون و 500 هزار تومان
بعد از 25 سال 58 میلیون و 700 هزار تومان 500 میلیون و 33 میلیون تومان
بعد از 30 سال 98 میلیون تومان 1 میلیاردو صدو چهل و هشت میلیون تومان
پوشش های درمانی :
عمر ( فوت بهر علت ) سال اول 15 میلیون تومان دیه سال هر سال 5 درصد اضافه میشود در نهایت 61 میلیون تومان
حادثه ( دیه ) سال اول 15 میلیون تومان دیه سال هر سال 5 درصد اضافه میشود مممدر نهایت 61 میلیون تومان
هزینه پزشکی بر اثر حادثه : سال اول 750 هزار تومان هر سال 5 درصد افزایش
نقص عضو (دیه ) سال اول 15 میلیون تومان دیه سال هر سال 5 درصد اضافه میشود در نهایت 61 میلیون تومان
از کار افتادگی سال اول 15 میلیون تومان دیه سال هر سال 5 درصد اضافه میشود در نهایت 61 میلیون تومان
در صورت از کار افتادگی بقیه اقساط رو دولت میده در پایان پول مال شماست
بیماریهای خاص سال اول 15 میلیون تومان دیه سال هر سال 5 درصد اضافه میشود در نهایت 61 میلیون تومان
آتش سوزی منزل مسکونی سالی 25 میلیون تومان
توجه : من پوشش ها رو حداقل گرفتم و این تعهدات میشود تا سه برابر افزایش پیدا کند
ثبت نام آنلاین بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد

inspasargad.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
بیمه سامانم شنیدم خوبه
سودشم میگن بد نیست
با سلام و احترام
ببینید بیمه سامان میگه سود تضمین شده 12% درصورتیکه تا ده سال دست به موجودی نزدین بعد از ده سال بین 16.5 درصد تا 25 درصد بهتون سود میدیم ( این یعنی ممکن هست بهتون حداقل رو بدن )
بیمه پاسارگاد به شما 18 درصد سود رو تا پایان مدت قرار داد تضمین میده در حالیکه درسال 94 بیمه های عمر با 20 درصد بازخرید میشن ، بعد بیمه پاسارگاد میگه این تضمین سود 18 درصد با توجه به تورم هر سال از 2 تا 15 درصد سود بهش افزوده میشه ... این جمله آخر یعنی تورم رو میشکنید و ارزش پولتون حفظ میشه
قدرت مالی بیمه پاسارگاد رو میتونید توو بورس تخمین بزنید ... چجوری ؟؟؟ من بهتون میگم ، ی سر به سایت بورس بزنید ، سهام شرکت بیمه پاسارگاد از بیمه های دیگر به مقدار قابل توجهی بالاتره و از نظر مالی رتبه 1 رو داره که بالاترین رتبه هست ... در سال هم یکی دوبار بیشتر باز نمیشه چون خواهان زیاد داره تا باز میکنن سریع سهام مورد نظر خرید و فروش میشه
نکته آخر : آیا میدانید بیمه پاسارگاد بیشترین تعداد فروش بیمه عمر رو داره ، همین چند روز پیش مقام دوم رو در فروش بیمه عمر و تامین آتیه کسب کرد ، بیمه ایران اول شد چون محاسبه بصورت معادله بوده و قدمت بیمه ایران باعث شده اول بشه وگرنه اگر فقط تعداد رو ملاک قرار میدادن بیمه پاسارگاد اول میشد ،
کل بیمه های عمر صادر شده تا آخر سال 93 چهار میلیون و صد هزار نفر بوده که دو میلیون و صد هزار نفرشون برای بیمه پاسارگاده ... و دو میلیون دیگه یک میلیونش توسط بیمه ایران صادر شده و پانصد هزارتاش کارآفرین مابقی رو بین سامان و آسیا و رازی و ما و البرز و غیره تقسیم کنید...
اکثر ارگانهای دولتی که برای کارمندانشون بیمه عمر زدن از پاسارگاد گرفتن ... والسلام

inspasargad.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
از نظر سود بیمه ها خیلی به هم نزدیک هستند. باید ریزه کاری ها و جزئیات دیگر را ملاک انتخاب قرار دهید. مثلا میزان توانگری بیمه، امکان تبدیل به بازنشستگی، وام و غیره
با سلام. با شما موافق نیستم ، سود 18درصد پاسارگاد با 12 درصد سامان یکسانه؟؟
نقل قول قبلی من رو بخونید لطفا ، ی.سری به سایت بیمه مرکزی بزنید ی سری هم به بورس ، میدونید بیمه پاسارگاد بیشترین تعداد نمایندگی رو در کشور داره؟؟؟

inspasargad.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
به نظر من سالیانه تهیه کنید بهتر است. چون ماهیانه هزینه تقسیط کم میشود و ماهیانه پول ریختن هم کار سختی است. سالیانه بگیرید با مبلغ کمتر.
سلام.
بیمه عمر و تامین آتیه برای کسانی هست که نگران آینده مالی خودشون و خانوادشون هستن ، بنظر من ایشون باید ببینن چجوری میتونن پرداخت کنن ، روش پرداخت خیلی راحته
بیمه عمر پاسارگاد هم اینترنتی میتونن پرداخت کنن ، هم با پوز ( شناسه قبض و پرداخت ) هم دستگاه خودپرداز ( شناسه قبض و پرداخت ) هم میتونن در بانک تجارت ، کشاورزی و پاسارگاد پرداخت کنن ، نکته : چنانچه غیرحضوری پرداخت کردین شماره پیگیری رو با خودکار توو دفترچه بنویسید چون رنگ برگه های پوز و خودپرداز بعد از یکماه پاک میشن ، دفترچه های پاسارگاد سال به سال عوض میشن

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
من خودم بیمه عمر پاسارگاد دارم. ولی در کل بیمه عمر به درد از کار افتادگی یا مرگ قبل از 70 سال می خوره. اگر 70 رو رد کنی پولتو تو بانک می گذاشتی سود می گرفتی بهتر بود یا یه قطعه زمین بخری سود و منفعت بیشتری داره بعد 30 سال.

inspasargad.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام. بحث سرمایه هر شرکت بیمه هر ساله در گزارشی با عنوان "سطوح توانگری مالی شرکتهای بیمه" توسط بیمه مرکزی منتشر میشود. کلی و مبهم بحث کردن در اینباره و مردم را گیچ کردن کار صحیحی نیست. به هرکسی که میخواهد بیمه عمر تهیه کند پیشنهاد میدهم به سایت بیمه مرکزی مراجعه و گزارشهای آنها را مطالعه نماید و با مقایسه وضعیت بیمه ها بهترین و مطمئن ترین گزینه را انتخاب کند. گزارش سالهای اخیر بیمه مرکزی در لینکهای زیر نیز قابل مشاهده است:
http://www.bestlifeinsurance.ir/centinsurreport.html
http://www.bestlifeinsurance.ir/centinsur91.html
الآن این لینک ها واسه بیمه مرکزی هست ؟؟؟ در اعلام جدید بیمه مرکزی بیمه ایران سطح توانگری 2 رو داره ، میدونی چرا ؟؟؟ چون ی مقدار بخاطر بیمه توسعه بیشتر خسارت داد
سطح توانگری معیار خوبی برای بیمه عمر نیست ...
چرا چند سال بیمه پاسارگاد میشه بیمه برتر ؟؟؟ بیمه پاسارگاد مقام دوم در تعداد صدور بیمه عمر رو طی معادله قدمت و تعداد بیمه عمر کسب کرد ، چون بیمه ایران از زمان شاه بیمه عمر زده اول شد وگرنه اگر میگفتن از سال88 تا الآن پاسارگاد با اختلاف زیاد اول میشد ... بیمه مرکزی بیمه عمر به شرط فوت (گروهی ) که کارخانه دارها میزنن رو با بیمه عمر و تامین آتیه به. شرط حیات و فوت رو باهم جمع میکنه ، اما در.بخش بیمه عمر و تامین آتیه بشرط حیات و فوت بیمه پاسارگاد با اختلاف زیاد اول هست از 4 میلیون و صد دومیلیون صد هزار تا بیمه صادر.شده برای پاسارگاد هست .

inspasargad.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
من خودم بیمه عمر پاسارگاد دارم. ولی در کل بیمه عمر به درد از کار افتادگی یا مرگ قبل از 70 سال می خوره. اگر 70 رو رد کنی پولتو تو بانک می گذاشتی سود می گرفتی بهتر بود یا یه قطعه زمین بخری سود و منفعت بیشتری داره بعد 30 سال.
با سلام ، حتما بیمه شما بیمه عمر بشرط.فوت هست
بیمه عمر 2 نوعه ، بیمه عمر به شرط فوت که تا بیمه شده فوت نکنه از پول خبری نیست ، نوع دوم بیمه عمر به شرط حیات (بیمه عمر و تامین آتیه ) که برای تامین آتیه هست
ی قانون بین ثروتمندان هست بنام قانون 20% که میگن هر کس ماهانه 20% از درآمدش رو پس انداز کنه بعد از 15 سال وضع مالی خوبی پیدا میکنه بیمه عمر و تامین آتیه دقیقا همین کارو میکنه
شما با ماهی 30 تومن یا ماهی 50 تومن میتونین زمین بخرین ؟؟؟
بانک به شما پوشش درمانی میده ؟؟؟ همین امروز ی بیمه شده توو سن 45 سالگی سکته قلبی کرده بود ، چون بیمه عمر و تامین آتیه داشت پوشش 25 میلیونی داشت ،.میگفت به اتکا این پوشش رفتم بیمارستان خصوصی و بهترین مراقبت رو از من میکردن ،.فاکتور.آورد و گرفت
ی تجزیه و تحلیل در مقایسه بانک و بیمه عمر هست که حتما بخوانید
فرض کنید برای ی بچه 5 ساله بیمه عمر و تامین آتیه بزنید وقتی 30 سالش بشه به پول الآن 800 میلیون تومان پول داره درحالیکه همش صد میلیون داده اونم 50 تومن 50 تومن

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
من بیمه ای میخوام که اگر بعد از 20 سال دیگه نتونستم کاری بکنم بتونم ماهیانه حقوقی داشته باشم مث همین مستمری بگیران.
این نوع بیمه اسمش چیه ؟
من شنیدم تامین اجتماعی باید برای خودت حق بیمه رد کنی درسته ؟ ماهی جقدر باید بدی ؟ چجوریه ؟
لطفا توضیح کاملی بدید دوستان.

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
الآن این لینک ها واسه بیمه مرکزی هست ؟؟؟ در اعلام جدید بیمه مرکزی بیمه ایران سطح توانگری 2 رو داره ، میدونی چرا ؟؟؟ چون ی مقدار بخاطر بیمه توسعه بیشتر خسارت داد
سطح توانگری معیار خوبی برای بیمه عمر نیست ...
چرا چند سال بیمه پاسارگاد میشه بیمه برتر ؟؟؟ بیمه پاسارگاد مقام دوم در تعداد صدور بیمه عمر رو طی معادله قدمت و تعداد بیمه عمر کسب کرد ، چون بیمه ایران از زمان شاه بیمه عمر زده اول شد وگرنه اگر میگفتن از سال88 تا الآن پاسارگاد با اختلاف زیاد اول میشد ... بیمه مرکزی بیمه عمر به شرط فوت (گروهی ) که کارخانه دارها میزنن رو با بیمه عمر و تامین آتیه به. شرط حیات و فوت رو باهم جمع میکنه ، اما در.بخش بیمه عمر و تامین آتیه بشرط حیات و فوت بیمه پاسارگاد با اختلاف زیاد اول هست از 4 میلیون و صد دومیلیون صد هزار تا بیمه صادر.شده برای پاسارگاد هست .
لطفا درست مطالب را مطالعه کنید و با ادعاهای عجیب و غریب و کلی ذهن علاقه مندان به این نوع بیمه نامه را مشوش نکنید و با ارسال اطلاعان مبهم در حجم زیاد باعث ایجاد ابهام نشوید
به همه دوستان توصیه میکنم حتما خودشان را بیمه عمر کنند حالا مربوط به هر شرکتی که میخواهد باشد. فقط قبل از انتخاب گزارشات و اطلاعیه های بیمه مرکزی را مطالعه کنید.
در صورتی که مشاوره رایگان آنلاین هم میخواهید سایت زیر در سراسر کشور خدمات مشاوره ارائه میدهد
bestlifeinsurance.ir

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
سن بیمه شده مهم هست ، اما همه رو که متوسط در نظر بگیرم با ماهیانه 50 هزار تومان و 10% افزایش سالانه سن فرد 30 سال بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد به شرح زیر اعلام میشود..
.................پرداختی شما ..................................................دریافتی شما
بعد از 20 سال 34 میلیون و 200 هزار تومان 199میلیون و 500 هزار تومان
بعد از 25 سال 58 میلیون و 700 هزار تومان 500 میلیون و 33 میلیون تومان
بعد از 30 سال 98 میلیون تومان 1 میلیاردو صدو چهل و هشت میلیون تومان
پوشش های درمانی :
عمر ( فوت بهر علت ) سال اول 15 میلیون تومان دیه سال هر سال 5 درصد اضافه میشود در نهایت 61 میلیون تومان
حادثه ( دیه ) سال اول 15 میلیون تومان دیه سال هر سال 5 درصد اضافه میشود مممدر نهایت 61 میلیون تومان
هزینه پزشکی بر اثر حادثه : سال اول 750 هزار تومان هر سال 5 درصد افزایش
نقص عضو (دیه ) سال اول 15 میلیون تومان دیه سال هر سال 5 درصد اضافه میشود در نهایت 61 میلیون تومان
از کار افتادگی سال اول 15 میلیون تومان دیه سال هر سال 5 درصد اضافه میشود در نهایت 61 میلیون تومان
در صورت از کار افتادگی بقیه اقساط رو دولت میده در پایان پول مال شماست
بیماریهای خاص سال اول 15 میلیون تومان دیه سال هر سال 5 درصد اضافه میشود در نهایت 61 میلیون تومان
آتش سوزی منزل مسکونی سالی 25 میلیون تومان
توجه : من پوشش ها رو حداقل گرفتم و این تعهدات میشود تا سه برابر افزایش پیدا کند
ثبت نام آنلاین بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد
در صورت از کار افتادگی بقیه اقساط را دولت میدهد؟؟!!! بر اساس چه قانونی؟ بیست سال شما پول بگیرید بعد طرف از کار افتاده شد بگید اگر دولت اقساط را بدهد حمایت‌میکنید. دولت اگر میتوانست یارانه‌ها را میداد. به‌همه‌دوستان‌توصیه‌ میکنم به کسانی که همانند هرمی ها خیلی شلوغ‌میکنند و آسمان به زمین میدوزند و همه را زیر سوال میبرند تا خود را توجیه کنند اعتماد نکنید. الله و اعلم.

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
من بیمه ای میخوام که اگر بعد از 20 سال دیگه نتونستم کاری بکنم بتونم ماهیانه حقوقی داشته باشم مث همین مستمری بگیران.
این نوع بیمه اسمش چیه ؟
من شنیدم تامین اجتماعی باید برای خودت حق بیمه رد کنی درسته ؟ ماهی جقدر باید بدی ؟ چجوریه ؟
لطفا توضیح کاملی بدید دوستان.
بیمه سامان پس از ۱۰ سال این امکان‌را به شما میدهد که‌‌ در عین حفظ بیمه مستمری مادام العمر نیز دریافت کنید

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
با سلام ، حتما بیمه شما بیمه عمر بشرط.فوت هست
بیمه عمر 2 نوعه ، بیمه عمر به شرط فوت که تا بیمه شده فوت نکنه از پول خبری نیست ، نوع دوم بیمه عمر به شرط حیات (بیمه عمر و تامین آتیه ) که برای تامین آتیه هست
ی قانون بین ثروتمندان هست بنام قانون 20% که میگن هر کس ماهانه 20% از درآمدش رو پس انداز کنه بعد از 15 سال وضع مالی خوبی پیدا میکنه بیمه عمر و تامین آتیه دقیقا همین کارو میکنه
شما با ماهی 30 تومن یا ماهی 50 تومن میتونین زمین بخرین ؟؟؟
بانک به شما پوشش درمانی میده ؟؟؟ همین امروز ی بیمه شده توو سن 45 سالگی سکته قلبی کرده بود ، چون بیمه عمر و تامین آتیه داشت پوشش 25 میلیونی داشت ،.میگفت به اتکا این پوشش رفتم بیمارستان خصوصی و بهترین مراقبت رو از من میکردن ،.فاکتور.آورد و گرفت
ی تجزیه و تحلیل در مقایسه بانک و بیمه عمر هست که حتما بخوانید
فرض کنید برای ی بچه 5 ساله بیمه عمر و تامین آتیه بزنید وقتی 30 سالش بشه به پول الآن 800 میلیون تومان پول داره درحالیکه همش صد میلیون داده اونم 50 تومن 50 تومن

نه برای من همون عمر و تامین آتیه هست. که اگر قبل از 70 فوت بشه طرف 300 برابر پول می ده مثلا با حق ماهیانه 50000 تومن 15 میلیون پرداخت می کنه + پول+ سود. ولی بعد از 70 فقط پول + سود پول. سود پول سالیانه هم حتی از بانک کمتره مثلا برای سال 91 و 92 20 درصد در نظر گرفتن که بانک ها بیشتر می دن و موسسات تا 28 و 30 هم می دادند.
حالا مثال خودم رو می زنم پدرم سال 81 یه قطعه زمینی خرید به قیمت 1/800/000 تومان الان شده 120/000/000 تومان یعنی در مدت 13 سال بیش از 66 برابر شده. بعد من الان 3 ساله با حق عضویت 100 هزار تومان شروع کردم نوشته بعد 30 سال یک میلیارد به شما می دهند خداوکیلی بعد 30 سال اگر زنده باشم ارزش یک میلیارد چقدر هست؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
کشور تراز اول اروپا برای مقایسه با ایران حنده دار نیست؟؟؟؟
چه تضمینی وجود داره که بیمه نامه 30 سال بعد مستمری یا پول کلی را به فرد بده؟؟؟؟امکان نداره که مثل بیمه توسعه بزنه زیر همه چی و بعد بگه فقط اصل پول را میدهم؟؟؟؟موسسه ای مثل میزان که پشتش به دادگشتری بود این بلا سرش آوردند،بیمه ها 30 سال دیگه چه تضمینی داره که با یک قانون همه چی را زیر سوال نبرند؟

inspasargad.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
در صورت از کار افتادگی بقیه اقساط را دولت میدهد؟؟!!! بر اساس چه قانونی؟ بیست سال شما پول بگیرید بعد طرف از کار افتاده شد بگید اگر دولت اقساط را بدهد حمایت‌میکنید. دولت اگر میتوانست یارانه‌ها را میداد. به‌همه‌دوستان‌توصیه‌ میکنم به کسانی که همانند هرمی ها خیلی شلوغ‌میکنند و آسمان به زمین میدوزند و همه را زیر سوال میبرند تا خود را توجیه کنند اعتماد نکنید. الله و اعلم.
من بد توضیح دادم ، چون احساس کردم افرادی که پاسخ هامو میخونن ی خرده از بیمه عمر رو میدونن ، عذر خواهی میکنم
ببینید از کارافتادگی یک پوشش هست که افرادی که مشاغل سخت دارن میگن میخوایمش ، در صورتیکه سه پزشک (پزشک معتمد پاسارگاد ، پزشک معتمد شخص بیمه شده و یک پزشک بی طرف) کمسیونی برگزار کنند مبنی بر از کار افتادگی فرد و 2 پزشک رای بر ازکارافتاده بودن فرد بدهند این پوشش شامل حال فرد میشه . هم ی غرامتی از بیمه میگیره هم اگر پوشش معافیت از پرداخت رو داشته باشه شرکت بیمه ایشان رو معاف از پرداخت میکنه به این معنی که بقیه اقساط رو نمیخواد بده لکن باید تا پایان مدت قرارداد صبر کنه ، اگرم نخواد صبر کنه میتونه غرامت رو بگیره و هرچی داده با سودش بگیره . یک ذره روی بیمه عمر تامل کنید میبینید خیلی منطقی تر از بیمه شخص ثالث هست ، توو بیمه شخص ثالث.شما 500 هزار تومن میدین بعد طرف میزنه ی.نفرو میکشه و 220 میلیون تومان شرکت بیمه بجای اون فرد پرداخت میکنه ، مشکل ما ایرانیها اینه که حاضریم برای ماشینمون بیمه بدنه و سرقت و غیره بزنیم ولی برای خودمون نه
ولی من.بهتون قول میدم روزی میاد که میبینید افرادی که بیمه عمر نزدن چقدر پشیمان هستن.
به امید روزی که همه ما ایرانیها با این تمدن انقدر خودمون رو کوچک نبینیم.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
دوست عزیز گذشته دور، تموم شد،معاصر چیکاره هستیم!!!!که واضحه
بیمه توسعه موقع خسارت دادن،بیمه مرکزی اعلام کرد هیچ تعهدی را بر گردن نمیگیریم!!!چه تضمین معتبری برای بیمه عمر هست که این مشکل برای تمام بیمه عمرها از ما و سامان گرفته تا پاسارگاد پیش نیاد
در مورد بانک،حداقل یک بانک مرکزی وجود داره که ضمانت کننده هست و شده با چاپ پول و تورم پول مردم را میده!!!

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
دوست عزیز گذشته دور، تموم شد،معاصر چیکاره هستیم!!!!که واضحه
بیمه توسعه موقع خسارت دادن،بیمه مرکزی اعلام کرد هیچ تعهدی را بر گردن نمیگیریم!!!چه تضمین معتبری برای بیمه عمر هست که این مشکل برای تمام بیمه عمرها از ما و سامان گرفته تا پاسارگاد پیش نیاد
در مورد بانک،حداقل یک بانک مرکزی وجود داره که ضمانت کننده هست و شده با چاپ پول و تورم پول مردم را میده!!!
آقا فقط بیمه ایران بقیه خصوصی ها معلوم نیست آیندشون چی بشه.
در مورد بیمه عمر هر چقدر پوشش کمتری بگیرید سود بیشتری میدن بیمه ایران سودشو ده سال تضمین می کنه تنها دلیلی که من بیمه عمر گرفتم در کنار گنجینه سپهر همین تضمین نوزده درصد بود
همه پوشش ها رو صفر حادثه رو هم حداقل همون یک برابر سرمایه عمر گرفتم با پرداخت ماهانه و پنج درصد افزایش سالیانه حالا اگه قسطاشو به صورت سالانه یکجا بدید تخفیف میدن.
در کل همه بیمه ها عین هم هستن فقط بعضی ها حق پوشش هم کم می کنن .

Last edited:

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
نکته جالب در مورد بیمه توسعه که پول مردم رو برده بوده بساز بفروشی اونهم به مبلغ 800 میلیارد تومن.طبق قانون فقط درصد پایینی از پول بیمه گذاران می تونه صرف ساخت و ساز بشه و بقیه پول مردم باید در جاهای کم ریسک و مطمئن بره که قابلیت نقدشوندگی سریعی داشته باشند. آقایان پول رو بردند ساختمان سازی بعد با رکود مسکن مواجه شدند و پول مردم رو هم نمی دهند. بعد رئیس بیمه مرکزی اومده گفته بیمه توسعه در طی 11 سال حتی یک ریال به بیمه مرکزی پرداختی نداشته. یکی نیست بپرسه مرد حساب پس بیمه مرکزی نقش هویج رو اونجا بازی می کنه. مردم به اعتبار بیمه مرکزی بیمه می خرند.
لینک خبر

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
دوستان اینجا بحث عدم انتخاب یا تبلیغ یک شرکت یا نماینده بیمه نیست ؛ لطفاً تاپیک رو به بیراهه نکشید ؛ ما فقط قصد معرفی و انتخاب یک شرکت خوب برای بیمه عمر رو داریم و نه چیز دیگری ... اونی که قصد بیمه شدن نداره یا میخواد افکار بقیه رو تحت تاثیر قرار بده یا تاپیک رو جهت دار کنه ، گزارش میشه

بالا