• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

persiannova

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام،
من دارم راجع به بيمه هاي عمر و سرمايه گذاري بلند مدت براي خانوادم تحقيق مي کنم . ايني که الان مي خوام بگم نظر شخصي من هست ولي بالاخره شايد فکر کردن راجع بهش بد نباشه.
الان همه شرکتهاي بيمه دارند از مردم اقساط بيمه عمر و سرمايه گذاري مي گيرند و کمتر کسي پيدا ميشه که بخواد اندوخته خودش رو برداشت کنه. حالا شما فرض کنيد20 تا 30 سال ديگه موعد برداشت اندوخته اکثر بيمه شده ها ميرسه. اونوقت هست که مشخص ميشه که شرکتهاي بيمه اي که سالها بهشون اعتماد کرديد چند مرده حلاج هستند. به نظر من اون زمان اکثر شرکتهاي بيمه توي پرداخت اندوخته بيمه شدگان مي مونند و شايد اگر منصف باشند به بيمه شدگان پيشنهاد پرداخت اندوخته به صورت مستمري و نه يکجا رو بدند. اون زمان فقط شرکتهاي بيمه اي مي تونند به تعهداتشون عمل کنند که توي 20-30 سال قبل مديريت درستي روي سرمايه هاي مردم داشته باشند که البته همه ما وضع مديريت توي کشورمون رو ميدونيم که چجوريه. بنابراين به نظر من اگر قصد سرمايه گذاري بدون ريسک رو داريد بانک رو انتخاب کنيد، اگر قصد سرمايه گذاري با ريسک بالا رو داريد يک صندوق سرمايه گذاري مشترک خوب بورسي رو انتخاب کنيد و اگر قصد استفاده از بيمه عمر و حادثه رو داريد يک بيمه مجزا فقط به قصد خسارت عمر و حادثه و امراض خاص بگيريد و سرمايه خودتون رو دست شرکتهاي بيمه اي نديد که نميدونيد دارند با پولتون چيکار مي کنند.

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
البته یچیزم هست دوست عزیز

تا 20*30 سال دیگه ارگانها و سازمانهای بیمه حداقل از لحاظ اداری و سازماندهی بهتر الان میشن دیگه

نمیشه قطعی هم اینجور گفت

گنجینه ی سپهر بانک صادرات چی ؟

ممنون

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
البته یچیزم هست دوست عزیز

تا 20*30 سال دیگه ارگانها و سازمانهای بیمه حداقل از لحاظ اداری و سازماندهی بهتر الان میشن دیگه

نمیشه قطعی هم اینجور گفت

گنجینه ی سپهر بانک صادرات چی ؟

ممنون
وضع اقتصادی الان ایران بهتر از 30 سال پیش هست؟؟؟؟کره جنوبی 40 سال پیش از ایران ضعیفتر بود ولی حالا چی؟؟؟غیر از اینه که همه ایران شده یک مشت بانک نزولخور!!!!

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
وضع اقتصادی الان ایران بهتر از 30 سال پیش هست؟؟؟؟کره جنوبی 40 سال پیش از ایران ضعیفتر بود ولی حالا چی؟؟؟غیر از اینه که همه ایران شده یک مشت بانک نزولخور!!!!

الان گرونی بیشتر هست ولی از لحاظ وضع مردم بله وضع مردم بهتر هست
الان گرونی . بیکاری . افسردگی بیشتره ولی از لحاظ مالی الان بهترن

آپارتمان . ماشین های جدید . گوشی . تجملات و ..

و مسلمن 30 سال دیگه اوضاع بهتر میشه و منم صحبتم نوشتم از لحاظ اداری

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
کاش میزان فساد مالی و کاهش اعتماد عمومی به نهادهای مختلف اقتصادی را هم از لحاظ اداری مقایسه میکردین

fzahrab

Registered User
لایک‌ها
277
سلام من خودم رو بیمه عمر ایران کردم کلی تحقیق کردم بعد به این نتیجه رسیدم که این بیمه از بقیه بیمه ها بهتر هستش
دوست عزیز اگر افراد خواستن پشیمونت کنن حتما این کار رو انجام بده من الان تقریباً دو سالی هست که بیمه عمر هستم چشم به هم میزاریم عمرمون می گذره و این می تونه به عنوان یک پس انداز و پشتوانه مالی در آینده کمکمون کنه من که خیلی از کاری که انجام دادم راضی هستم
شاد باشید
به امید موفقیت

afshinh

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
دوستان عزیز تقریبا نزدیک دوسال سابقه بیمه دارم و ۲۵ سالمه (تامین اجتماعی)
سه چهار سال پیش دنبال بیمه عمر بودم که منصرف شدم
سوالات من اینا هستن
چه تظمینی بابت پرداخت این مبالغ هست
اگه تو بانک سرمایه‌گذاری کنیم بهتر نیست حتی با تغییر ح کومت و ن ظام بازم میشه پول زنده کرد ولی به اینا اعتباری نیست
تامین اجتماعی پرداخت چ س مثقال از هزینه های درمانی و پرداخت حقوق بازنشستگی
ولی این بیمه های عمر چه مزیتی دارن

Last edited:

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
خوب باید دنبال بیمه ی معتبر بود
که به نظر من آخرش بیمه ایران در هر شرایطی همیشه هستش

حالا من بین بیمه ایران و گنجینه ی سپهر بانک صادرات مردد هستم
سوالم اینه که بانک صادرات باهات قرارداد میبنده که فلان مبلغ و بده ؟

ممنون

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
سلام من خودم رو بیمه عمر ایران کردم کلی تحقیق کردم بعد به این نتیجه رسیدم که این بیمه از بقیه بیمه ها بهتر هستش
دوست عزیز اگر افراد خواستن پشیمونت کنن حتما این کار رو انجام بده من الان تقریباً دو سالی هست که بیمه عمر هستم چشم به هم میزاریم عمرمون می گذره و این می تونه به عنوان یک پس انداز و پشتوانه مالی در آینده کمکمون کنه من که خیلی از کاری که انجام دادم راضی هستم
شاد باشید
به امید موفقیت

من هم دوست دارم خودم بیمه کنم.
ولی حوصله تحقیق ندارم ...:)
میشه شما نتایج تحقیقات رو بذاری ما هم استفاده کنیم ؟

چقد میدی ماهانه ؟ پوشش ها و ... چطوره ؟

fzahrab

Registered User
لایک‌ها
277
من زمانی که شروع کردم از ماهی سی تومن بعد هر سال 10 درصد به پولم اضافه می شه پوشش ها راستش تو برگش هست الان حضور ذهن ندارم بهتون بگم

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
امروز یه تبلیغ از بیمه ما اومد برامون نوشته بود اگه به مدت شش سال مثلا 300 هزار هر ماه واریز داشته باشی بعد 6 سال بازنشته میشی و مادام العمر 300 هزار دریافت می کنی ؟؟
آیا هممچین چیزی درسته ؟؟؟ یا من بد متوجه شدم
ممنون
واقعا همچین چیزی هست؟

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
خوب من الان دارم سایتها که نگاه میکنم
بیمه ی پاسارگاد خیلی بیشتر از بیمه ایران پول میده

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
آخه اون سالی 10 درصده که باید بیشتر بدی زیاد نیست ؟

مثلن

100
110
121
133
144

یا ..

البته خوب ازون طرفم درآمدها بیشتر میشه . نه ؟

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
از نظر اعتبار هم یکسان هستن؟

خوب اعتبار بیمه ایران مسلمن بیشتره
ولی بیمه های مثل پارسیان و پاسارگاد هم کم اعتبار نیستند
چون وابسته مثلن به بانک پاسارگاد هست که معتبره

بیمه ی آسیا و دانا هم بیمه های قدیمی و معتبری هستند . باید دید شرایط کدومشون بهترند

persiannova

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

الان گرونی بیشتر هست ولی از لحاظ وضع مردم بله وضع مردم بهتر هست
الان گرونی . بیکاری . افسردگی بیشتره ولی از لحاظ مالی الان بهترن

آپارتمان . ماشین های جدید . گوشی . تجملات و ..

و مسلمن 30 سال دیگه اوضاع بهتر میشه و منم صحبتم نوشتم از لحاظ اداری

دوست عزيز نکنه توقع داشتي بعد از 40 سال ماشين هاي قديمي رو سوار بشي و امکاناتت مثل قديم باشه. اگر فکر مي کني وضع اقتصادي مردم رو به بهبود بوده بهت پيشنهاد ميدم اين مطلب رو بخوني.
سعید لیلاز استاد دانشگاه شهید بهشتی با تحلیل آمار درآمد سرانه اعلام کرد که هنوز درآمد سرانه ایرانیان به سطح سال 1355 نرسیده است. عقبگردهای چشمگیر و تاریخی در درآمد سرانه، درآمد ملی و قدرت خرید طبقه متوسط داشته ایم. جالب اینجاست که در درامد سرانه به قیمت ثابت هنوز به سطح پیش از انقلاب نرسیده ایم. آمارهای بانک مرکزی نشان می دهد که رسیدن به سطح درآمد سرانه سال 1355 بر اساس قدرت خرید و به قیمت ثابت حداقل تا نیمه های قرن پانزدهم یعنی حدود سال های 1440 تا 1460 زمان خواهد برد.
استاد دانشگاه شهید بهشتی در پاسخ به این سوال که چگونه هنوز در شاخص درآمد سرانه به سطح 40 سال گذشته نرسیده ایم، اظهار داشت: آمارهای بانک مرکزی به وضوح نشان می دهد که در 40 سال گذشته از نظر سرانه درآمد ملی و تولید عقبگرد داشتیم به این معنی که اقتصاد ایران نتوانسته ثروت کافی تولید کند. طبق آمار بانک مرکزی درآمد سرانه در سال های 89 و 90 در بهترین وضعیت خود پس از انقلاب بوده است که در این سال ها نیز به سطح سال های پیش از انقلاب نرسیده است. بعد از سال 90 تا سال 92 نیز آسیب بسیار شدیدی به این ساختار وارد شد.
لیلاز ادامه داد: آمارهای رسمی بانک مرکزی نشان می دهد که درآمد سرانه ایرانی ها به قیمت ثابت سال 1383 در سال 91 معادل 21 میلیون و 690 هزار ریال بوده است. این درآمد سرانه در سال 1355 معادل 37 میلیون و 663 هزار ریال بوده است. یعنی درآمد سرانه ایرانی ها بین سال 55 تا 91 بیش از 42 درصد کاهش پیدا کرده است. هنوز آمار سال های پس از 91 منتشر نشده اما شواهد نشان می دهد که در سال 92 سقوط این شاخص بیشتر شده و در سال 93 در همان سطح باقی مانده تا این شکاف ثابت مانده باشد.
اينم منبع : http://www.eghtesadonline.com/fa/content/90128

persiannova

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستاني که مي خوان بيمه عمر و سرمايه گذاري بخرند و حوصله تحقيقات ندارند. تا اينجاي کار به اين نتيجه رسيدم که بيمه ما ( وابسته به بانک ملت) و بيمه پارسيان ( وابسته به بانک پارسيان) سود بهتري توي چند سال گذشته دادند. اينکه سالهاي آينده هم همينقدر سود بدند خدا ميدونه ولي اعتبارشون بد نيست. در هر حال حداقل سود 18% رو همه بيمه ها مجبورند بدند بهتون.

zozo1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چه داستانی شده

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
ما توی خانواده تجربه بیمه عمر و پس انداز آسیا داشتیم بعد از پانزده سال به راحتی مبلغو پرداخت کردن بیمه عمر اصلا ضرر نداره دوستان
حساب گنجینه سپهر هم دارم یکساله شده فرمول محاسبه سودش شفاف نیست .

بالا