• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروخته شد فروش ویژه دی وی دی رایترهای اکسترنال لایتون کارکرده...External DvDrw Lite on

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Overclock

Registered User
لایک‌ها
56
سلام داداش نو هستن؟یعنی اصلا استفاده نشدن ؟هزینه ارسال تا ماهشهر.خوزستان چقدره به نظرت؟اگه بصرفه یدونشو میخوام
فروش ویژه دی وی دی رایترهای اکسترنال لایتون کارکرده...External DvDrw Lite on
عرض ادب من توی تاپیک اسمی از نو بودن نیاوردم اصلا ..
با هزینه ارسال شما می بایستی مبلغ 60 تومن رو پرداخت کنید و اینکه هم مبلغ 40 تومن رو نسبت به نو ذخیره کردید و هم اینکه چون لنز این دستگاهها نو شدن در کارایی هیچ فرقی با نو ندارند.
روز خوبی داشته باشید

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
فروش ویژه دی وی دی رایترهای اکسترنال لایتون کارکرده...External DvDrw Lite on
عرض ادب من توی تاپیک اسمی از نو بودن نیاوردم اصلا ..
با هزینه ارسال شما می بایستی مبلغ 60 تومن رو پرداخت کنید و اینکه هم مبلغ 40 تومن رو نسبت به نو ذخیره کردید و هم اینکه چون لنز این دستگاهها نو شدن در کارایی هیچ فرقی با نو ندارند.
روز خوبی داشته باشید
َماره حساب بفرست داداش.حالا یکمم تخفیف بده

hassanbwa

Registered User
لایک‌ها
22
سلام برادر-- آقا چقد خط و خش دارن اكسترنالا ؟؟ -- يدونه لايتون اكسترنال و اينترنال چند حساب ميكنيد ؟ حضوري ميشه تحويل گرفت ؟

Overclock

Registered User
لایک‌ها
56
سلام برادر-- آقا چقد خط و خش دارن اكسترنالا ؟؟ -- يدونه لايتون اكسترنال و اينترنال چند حساب ميكنيد ؟ حضوري ميشه تحويل گرفت ؟
روزتون بخیر
عرض کنم که خط و خش که طبیعتا دارن چون هم کارکرده هستند و هم ما به اسم کارکرده میفروشم ولی چیزی که مهمه لنز و از همه مهمتر مکانیک سالمی هست که دارند و این هم بگم که پر خط و خش نیستند و جزئی رایتر اکسترنال خط وخش داره.
قیمت هم ناقابل 50+20 =70 تومن برای هر دو و اینکه حضوری هم امکان خرید هست(آدرس داخل امضاء) فقط قبلش هماهنگ کنید که حضور داشته باشیم.
با مهر

M3 GTR

Registered User
لایک‌ها
229
سلام

عزیز بنده تهران هستم حضوری میخوام معامله کنم...آدرستون رو داخل امضاتون ندیدم
بیزحمت شماره تماس و آدرس به بنده ارسال کنید

Hk740a

Registered User
لایک‌ها
51
سلام
این تصاویر دی وی دی رایتر های اکسترنال که گذاشتید . روش پلاستیک کشیده شده و انعکاس نوره یا واقعا این قدر پر خط و خشن ؟
من از روی تصویر نتونستم تشخیص بدم .

Overclock

Registered User
لایک‌ها
56
سلام

عزیز بنده تهران هستم حضوری میخوام معامله کنم...آدرستون رو داخل امضاتون ندیدم
بیزحمت شماره تماس و آدرس به بنده ارسال کنید
"مجموعه دیاموند"فروش پایان یک معامله نیست,بلکه شروع یک تعهد است
آدرس: تهران - چهار راه ولیعصر-خیابان صبای شمالی-جنب بازار کامپیوتر رضا-ساختمان 17-طبقه3-واحد12-اتاق3
تلفن:66975219--66975248- همراه 09354343559

Overclock

Registered User
لایک‌ها
56
سلام
این تصاویر دی وی دی رایتر های اکسترنال که گذاشتید . روش پلاستیک کشیده شده و انعکاس نوره یا واقعا این قدر پر خط و خشن ؟
من از روی تصویر نتونستم تشخیص بدم .
سلام
عرض کنم که اینا نمونه هستن و اینکه نه خط و خش دارند با این قیمت و از همه مهمتر اپتیک نویی هست که روی دستگاه وجود داره برای رایت و اگر خط و خش ملاک انتخاب شماست نوی همین دستگاه هم موجوده با قیمت 90 تومن .

Overclock

Registered User
لایک‌ها
56
سلام تعداد 6 عدد خریدارم
تعداد 6 عدد Dvdrw Lite on External کار کرده به قیمت هر عدد 450.000 ریال و به قیمت کل:2.700.000 ریال به کاربرمحترم saeed2041فروخته شد. (ارسال با تیپاکس).
مبارک باشه
ختم تاپیک
کلیه رایترها به فروش رفت ایشالا منتظر بار بعدی باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا