• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجارت زعفران و زرشک (سود بالا و ریسک ضرر پائین)

Gol6359

Registered User
لایک‌ها
38
من که نتونستم وارد این کار بشم،
براتون آرزوی موفقیت دارم ، :general601:

Gol6359

Registered User
لایک‌ها
38
چرا نتونستید مشتری پیدا کنید ؟
می خواستم با همسایه مون کار کنم بهش بگم تو مغازه بذاره و برام بفروشه، شوهرم گفت فکر خوبی نیست چون قبلا که چنین چیزی برای یه محصول دیگه بهش گفته بود به توافق نرسیده بودن :general509:

Gol6359

Registered User
لایک‌ها
38
لطفا قیمت رو برای منم بفرستید، دوستم استان گلستان - گنبد مغازه عمده فروشی داره شاید اون بخواد

A N O N Y M O U S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
لطفا قیمت رو برای منم بفرستید، دوستم استان گلستان - گنبد مغازه عمده فروشی داره شاید اون بخواد

با اکانت قبلی مشکل دار شدم!
اگه میخواید پ خ رو فعال کنید تا براتون بفرستم یا یه قیمت بگیرید و به من پ خ کنید ببینم میصرفه برای من یا نه

reza_mzd_91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان
پیشنهاد من به دوستانی که دنبال راه اندازی یک شغل با سود بالا و ریسک ضرر پایین هستند(به ویژه استانهای غربی ، شمال غربی و جنوبی ایران) فعالیت در زمینه خشکبار بخصوص زعفران و زرشک هست (البته از نوع مرغوب و با کیفیت)
خودم ساکن قاین هستم و زعفران و زرشک اصل و مرغوب را برای شما میتونم تامین کنم فقط کافیه شما تو شهرتون امکان فروش یا مشتری کلی داشته باشید چون سود زعفران تو فروش عمده هست
الان هر کیلو زعفران براساس کیفیتش بین 4800000 تا 5800000 تومان هست که متوسطش 5300000 هست که مثقالی در میاد حدودا 24500 (در حالتی که کلی خرید بشه) که با کرایه حمل میشه 25000 تومان که الان حداقل قیمتش تو بازار خرده فروشی 27000 تومان هست یعنی تو هر مثقالی 2000 تومان سود داریم یعنی تو یک کیلو زعفران حدود 430 هزار تومان سوده
اگه آدم فعالی باشی و بازاریابیت خوب باشه تو یک ماه 5 کیلو رو راحت میتونی بفروشی یعنی 2 میلیون سود تو 5 کیلو
دوستانی که در این زمینه تمایل به فعالیت دارند جهت مشاوره برای شروع و یا خرید زعفران می توانند تماس بگیرند
اطلاعات تماس در وبلاگ من موجود است
qaen-saffron.mihanblog.com
سلام دوست عزیز . من نوشته شمارو چند سال دیرتر میخونم. درمورد خزعفران چندتا سوال دارم . اول اینکه قیمت روز زعفران الان کیلویی چنده؟؟ و اینکه من چطوری میتونم با شما ارتباط داشته باشم؟؟

reza_mzd_91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانیکه مایلن عناب و زرشک و زعفرون رو با کیفیت عالی از خراسان جنوبی که منبعشه تامین کنن با بنده در تماس باشن
دوست عزیز از شماه مثل اون یکی دوستمون همون سوالو دارم . در مورد خرید زعفران چطور باهاتون ارتباط برقرار کنیم ؟؟؟ شماره تلفنی چیزی...

mehran0069

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان گلم بنده هم یک کارگاه بسته بندی زعفران دارم که از مرغوب ترین زعفران قائن و سبزوار بسته بندی میشه و فقط و فقط زعفران قلم دار و سرگل (که یکی از بهترین نوع زعفران هست)
استفاده میکنم شماره ثبت هم دارم بهداشت هم ب زودی کد بهم میده و علامت استاندارد رو هم دارم میگیرم بسته بندی های ما در قالب نیم گرم یک گرم نیم مثقال یک مثقال هستش دوستانی که تو شهری هستن که زعفران کشت نمیشه میتونن از این راه درامد خوبی به دست بیارن و با هم کارکنیم فقط باید مشتری روجذب کنید و سفارش بدین که براتون بفرستم به راحتی و با کمی زرنگی و بدون هیچ هزینه ایی میتونین برجی حداقل یک میلیون درامد داشته باشین
این شماره تلگراممه هر کسی خواست در خدمتم
09150858374

Last edited:

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
من هم به راحتی میتونم زعفرون عمده تهیه کنم ولی تا بحال اقدامی برای این زمینه نکردم.. یکی از اقوام نزدیکمون زعفرون میکاره و من بارها تو چیدن و پاک کردنش کمکش کردم.. به نظرتون عمده بخرم تو تهران میتونم خوب بفروشم؟ اگه چند بخرم به صرفه هست؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
سلام دوستان گلم بنده هم یک کارگاه بسته بندی زعفران دارم که از مرغوب ترین زعفران قائن و سبزوار بسته بندی میشه و فقط و فقط زعفران قلم دار و سرگل (که یکی از بهترین نوع زعفران هست)
استفاده میکنم شماره ثبت هم دارم بهداشت هم ب زودی کد بهم میده و علامت استاندارد رو هم دارم میگیرم بسته بندی های ما در قالب نیم گرم یک گرم نیم مثقال یک مثقال هستش دوستانی که تو شهری هستن که زعفران کشت نمیشه میتونن از این راه درامد خوبی به دست بیارن و با هم کارکنیم فقط باید مشتری روجذب کنید و سفارش بدین که براتون بفرستم به راحتی و با کمی زرنگی و بدون هیچ هزینه ایی میتونین برجی حداقل یک میلیون درامد داشته باشین
این شماره تلگراممه هر کسی خواست در خدمتم
09150858374
قیمت بدید دوست عزیز یا آیدی تلگرام ممنون

Sent from my HTC One_E8 dual sim using Tapatalk

mozadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان
پیشنهاد من به دوستانی که دنبال راه اندازی یک شغل با سود بالا و ریسک ضرر پایین هستند(به ویژه استانهای غربی ، شمال غربی و جنوبی ایران) فعالیت در زمینه خشکبار بخصوص زعفران و زرشک هست (البته از نوع مرغوب و با کیفیت)
خودم ساکن قاین هستم و زعفران و زرشک اصل و مرغوب را برای شما میتونم تامین کنم فقط کافیه شما تو شهرتون امکان فروش یا مشتری کلی داشته باشید چون سود زعفران تو فروش عمده هست
الان هر کیلو زعفران براساس کیفیتش بین 4800000 تا 5800000 تومان هست که متوسطش 5300000 هست که مثقالی در میاد حدودا 24500 (در حالتی که کلی خرید بشه) که با کرایه حمل میشه 25000 تومان که الان حداقل قیمتش تو بازار خرده فروشی 27000 تومان هست یعنی تو هر مثقالی 2000 تومان سود داریم یعنی تو یک کیلو زعفران حدود 430 هزار تومان سوده
اگه آدم فعالی باشی و بازاریابیت خوب باشه تو یک ماه 5 کیلو رو راحت میتونی بفروشی یعنی 2 میلیون سود تو 5 کیلو
دوستانی که در این زمینه تمایل به فعالیت دارند جهت مشاوره برای شروع و یا خرید زعفران می توانند تماس بگیرند
اطلاعات تماس در وبلاگ من موجود است
qaen-saffron.mihanblog.com
دقیقا، اگه این موضوع با بسته بندی های خوب باشه فوق العاده حاشیه سود رو میتونه بالا ببره

بالا