AMD.POWER
مدیر بازنشسته
بله هم به صورت mbr و هم بصورت gpt پارتشین بندی میشه.فکر کنم تو این نرم افزار تو حالت mbr هم بشه درسته؟
بالا نوشته بود فکر کنم
بله هم به صورت mbr و هم بصورت gpt پارتشین بندی میشه.فکر کنم تو این نرم افزار تو حالت mbr هم بشه درسته؟
بالا نوشته بود فکر کنم
منظورم این بود که در حالت mbr هم می تونم از سه ترا هارد استفاده کنم درسته با این نرم افزار؟بله هم به صورت mbr و هم بصورت gpt پارتشین بندی میشه.
لینک سیگیت . فقط ایپی ایران رو باز نمیکنهمنظورم این بود که در حالت mbr هم می تونم از سه ترا هارد استفاده کنم درسته با این نرم افزار؟
ممنون![]()
بازم ببخشید بابت مزاحمت بندهلینک سیگیت . فقط ایپی ایران رو باز نمیکنه
www.seagate.com/support/downloads/beyond-2tb
http://support.seagate.com/kbimg/flash/218691/218691_EN.swfبازم ببخشید بابت مزاحمت بنده
داخلش ویدیو آموزشی است کدمو مشاهده کنم؟برای پارتیشن بندی در حالت mbr برای هاردهای سه ترا به بالا![]()
والا لینکی که شما دادید نوشته آورد؟چرا آخرش نوشته swf
اگر هاردت اطلاعاتی داری به هیچ عنوان با این برنامه ها کار نکنوالا لینکی که شما دادید نوشته آورد؟چرا آخرش نوشته swf
و راستی مشکلی که واسم اطلاعاتم پیش نمیاد؟ چون می خوام تو حالت mbr از سه ترا استفاده کنم
فقط هارد من seagate نیست wd است وسترن دیجتال مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون![]()
پس فعلان بی خیالش میشم تا سر فرصت نمی خوام اطلاعاتم از بین برهاگر هاردت اطلاعاتی داری به هیچ عنوان با این برنامه ها کار نکن
این برنامه مخصوص هارد سیگیت هست . برای وسترن باید از برنامه acronis استفاده کنید . البته باید تست کنید .