• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده چند قطعه عالی (cori7 4790k - cori5 4690k - sapphire R9 290 4g - Green 1235 watt - ASRock z97)

SMITE

Registered User
لایک‌ها
28
قیمت آخر مادربوردرو پخ کن.خریدارم

فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk

SMITE

Registered User
لایک‌ها
28
داش خیلی جالبه.داض من یه ساعت پیش پاساژ ایران بودم تو ولیعصر تهران همین اینب که زدی رو نوش زده .۴۰۰t.
داش اگه میخوای قیمت بزنی منسفانه بزن...

فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk

ali2424

Registered User
لایک‌ها
75
درود
باندل 4790 و مین رو 1100 خریدارم

G.Skill

Registered User
لایک‌ها
521
کلیه موارد به قوه خود باقی هستن. هیچ یک از دوستان برای خرید قطعی مراجعه نکرده اند هنوز.....
سلام ،عزیز من دوروز بود نتم قطع بود الان درست شده طبق قانون مزایده که تا24 ساعت پیشنهاد بالاتر نباشه مال اون میشه بنده خریدارم پ.خ رو چک کنید لطفا.

azizsaman

Registered User
لایک‌ها
77
داش خیلی جالبه.داض من یه ساعت پیش پاساژ ایران بودم تو ولیعصر تهران همین اینب که زدی رو نوش زده .۴۰۰t.
داش اگه میخوای قیمت بزنی منسفانه بزن...
برادر اون احتمالا بدون گارانتی بوده یا گارانتیش نا معتبره یا هزار دلیل دیگه. شما بهتره یه سرچ تو سایتهای معتبر یکنید.....
http://lioncomputer.ir/product/4116/ASRock+FATAL1TY+Z97+Killer+LGA1150+Z97+MB/

azizsaman

Registered User
لایک‌ها
77
سلام ،عزیز من دوروز بود نتم قطع بود الان درست شده طبق قانون مزایده که تا24 ساعت پیشنهاد بالاتر نباشه مال اون میشه بنده خریدارم پ.خ رو چک کنید لطفا.
سلام جناب. بنده به شما پ.خ دادم و چون پاسخی از شما نگرفتم مزایده از سر گرفته شد و الان متعلق به کاربر smiley60 و اگه تا ساعت 2 بعد از ظهر فردا پیشنهاد بالاتری نبود به ایشون تعلق میگیره...

azizsaman

Registered User
لایک‌ها
77
مورد شماره 2 به کاربر shasanam عزیز که برنده مزایده شده بودند به قیمت پایه فروخته شد. مبارکشون باشه.

G.Skill

Registered User
لایک‌ها
521
سلام جناب. بنده به شما پ.خ دادم و چون پاسخی از شما نگرفتم مزایده از سر گرفته شد و الان متعلق به کاربر smiley60 و اگه تا ساعت 2 بعد از ظهر فردا پیشنهاد بالاتری نبود به ایشون تعلق میگیره...
عزیز بنده که عرض کردم نتم قطع بوده تا امروز که زنگ زدم پشتیبانی درستش کردن. طبق مزایده سی پی یو باید مال من بشه.

azizsaman

Registered User
لایک‌ها
77
عزیز بنده که عرض کردم نتم قطع بوده تا امروز که زنگ زدم پشتیبانی درستش کردن. طبق مزایده سی پی یو باید مال من بشه.
برادر من که نمی دونستم شما نتتون قطع شده... الان برای کاربر smiley هم حق ایجاد شده، خود بنده تا حالا چندبار بخاطر دیر پاسخ دادن از مزایده موندم. ناراحتم نشدم. باز شما با کاربر smiley هماهنگ کنید اگه ایشون راضی باشه من در خدمتم.

G.Skill

Registered User
لایک‌ها
521
برادر من که نمی دونستم شما نتتون قطع شده... الان برای کاربر smiley هم حق ایجاد شده، خود بنده تا حالا چندبار بخاطر دیر پاسخ دادن از مزایده موندم. ناراحتم نشدم. باز شما با کاربر smiley هماهنگ کنید اگه ایشون راضی باشه من در خدمتم.
بله درسته شما بی اطلاع بودید شرمندم. والا ایشون دوروز بعد اومدن قیمت دادن که دیگه دیرشده.بنده به قیمت پایه طبق مزایده خریدارم ولی اگه خودتون میخایین بیخیال قانون مزایده بشین و پردازنده رو به ایشون بدین که دیگه هیچی.

azizsaman

Registered User
لایک‌ها
77
مورد 1 و 5 خارج از فروم به یکی از دوستان همشهری فروخته شد.....

smiley60

Registered User
لایک‌ها
2,266
مورد ٣ توسط بنده خريداري شد

Sent from my iPhone using Tapatalk

mm2020

Registered User
لایک‌ها
49
sapphire R9 290 4g battlefield edition ماین شده یا نه و قیمت آخر چند...

بالا