azizsaman
Registered User
- نوشتهها
- 415
- لایکها
- 77
پ.خ شد.....اگه تخفیف کلی بدی به غیر پاور قطعات دیگر رو میخوام
پ.خ شد.....اگه تخفیف کلی بدی به غیر پاور قطعات دیگر رو میخوام
سلام قربان. قابل نداره....3 رو 610 هستم
کف قیمت، همان قیمت پایه است . مادربورد در حد داداش .....قیمت آخر مادربوردرو پخ کن.خریدارم
فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk
سلام ،عزیز من دوروز بود نتم قطع بود الان درست شده طبق قانون مزایده که تا24 ساعت پیشنهاد بالاتر نباشه مال اون میشه بنده خریدارم پ.خ رو چک کنید لطفا.کلیه موارد به قوه خود باقی هستن. هیچ یک از دوستان برای خرید قطعی مراجعه نکرده اند هنوز.....
برادر اون احتمالا بدون گارانتی بوده یا گارانتیش نا معتبره یا هزار دلیل دیگه. شما بهتره یه سرچ تو سایتهای معتبر یکنید.....داش خیلی جالبه.داض من یه ساعت پیش پاساژ ایران بودم تو ولیعصر تهران همین اینب که زدی رو نوش زده .۴۰۰t.
داش اگه میخوای قیمت بزنی منسفانه بزن...
سلام جناب. بنده به شما پ.خ دادم و چون پاسخی از شما نگرفتم مزایده از سر گرفته شد و الان متعلق به کاربر smiley60 و اگه تا ساعت 2 بعد از ظهر فردا پیشنهاد بالاتری نبود به ایشون تعلق میگیره...سلام ،عزیز من دوروز بود نتم قطع بود الان درست شده طبق قانون مزایده که تا24 ساعت پیشنهاد بالاتر نباشه مال اون میشه بنده خریدارم پ.خ رو چک کنید لطفا.
عزیز بنده که عرض کردم نتم قطع بوده تا امروز که زنگ زدم پشتیبانی درستش کردن. طبق مزایده سی پی یو باید مال من بشه.سلام جناب. بنده به شما پ.خ دادم و چون پاسخی از شما نگرفتم مزایده از سر گرفته شد و الان متعلق به کاربر smiley60 و اگه تا ساعت 2 بعد از ظهر فردا پیشنهاد بالاتری نبود به ایشون تعلق میگیره...
برادر من که نمی دونستم شما نتتون قطع شده... الان برای کاربر smiley هم حق ایجاد شده، خود بنده تا حالا چندبار بخاطر دیر پاسخ دادن از مزایده موندم. ناراحتم نشدم. باز شما با کاربر smiley هماهنگ کنید اگه ایشون راضی باشه من در خدمتم.عزیز بنده که عرض کردم نتم قطع بوده تا امروز که زنگ زدم پشتیبانی درستش کردن. طبق مزایده سی پی یو باید مال من بشه.
بله درسته شما بی اطلاع بودید شرمندم. والا ایشون دوروز بعد اومدن قیمت دادن که دیگه دیرشده.بنده به قیمت پایه طبق مزایده خریدارم ولی اگه خودتون میخایین بیخیال قانون مزایده بشین و پردازنده رو به ایشون بدین که دیگه هیچی.برادر من که نمی دونستم شما نتتون قطع شده... الان برای کاربر smiley هم حق ایجاد شده، خود بنده تا حالا چندبار بخاطر دیر پاسخ دادن از مزایده موندم. ناراحتم نشدم. باز شما با کاربر smiley هماهنگ کنید اگه ایشون راضی باشه من در خدمتم.
عزیزجان بنده هنوز منتظرم.مورد 1 و 5 خارج از فروم به یکی از دوستان همشهری فروخته شد.....
تایید میشه. مبارکتون باشه.مورد ٣ توسط بنده خريداري شد
Sent from my iPhone using Tapatalk