• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود زيرنويس فارسي جواهري در قصر در پست اول

وضعیت
موضوع بسته شده است.

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
اين فايل ها با پسوندDae.Jang.Geum-Episode.3-velveleh.com.smi است.از دوستان كسي است زير نويس هاي تكميل شده را با پسوند srt بگذارد؟جون برنامه ConvertXtoDvd پسوند srt را فقط مي خو اند

با تشكر

جناب شما هر کدومو می خواید بدید من براتون تبدیل کنم... مشکلی نیست....:happy:

samir_dante

Registered User
لایک‌ها
4
فرزاد عزیز بابت زیرنویس 34 ممنون لذت بردیم lee_young_ae دست شما هم درد نکنه عالی بود
آقا فرزاد 35 رو هم ردیف کن اشالا خیر ببینی نمیدونم چرا 1 ساعت سریال برای من 10 دقیقه هم نمیشه زود تموم میشه :p

لایک‌ها
0
دوستان زیرنویس قسمت 28 دارای مشکل هست . یعنی بعضی از شماره ها هر دو در یک شماره میاید . لطفا درستش کنید و اگر وقت ندارید خودم درست کنم و بفرستم .

samir_dante

Registered User
لایک‌ها
4
من خودم کامل دیدم و مشکلی نداشت آقا فرزاد هم خودشون بازبینی کردن

siavash_delta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
samir_dante عزیز با برنامه نوت پد باز می کنم بعد متنهای انگلیسی رو پاک میکنم دوبار اونو ذخیره می کنم . همین.

زیرنویس قسمت 34 بدون متن انگلیسی (با تشکر ار فرزاد عزیز اگر بتونی هرشب یه قسمت رو بازبینی کنی فکر کنم تاجمعه تموم بشه از شر ما یه ماهه هاهم خلاص میشی ) ما دربست مخلصیم خیلی هم دوست داریم

فایل های ضمیمه

• Jewel_in_the_Palace_Episode_34_Persian_Subtitle.zip
    22.3 KB · نمایش ها: 64

moji_naze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستاني كه اسمشون در زير نوشته شده لطف كنند آدرسشون رو براي جناب ركس به صورت پيغام خصوصي ارسال كنند !

gilgamesh - شيفت شب - happyhome82 - Mahsa_nini - lee_young_ae

yujin - lya - azhy - harry - Rashid Mirza - siren2007 - Saanei

sppp - amaranth

یک سوال برای من پیش اومده آلفردو جان:D !اسم من توی لیست نیست!آیا این طبیعی است یا نه:wacko: ؟یعنی قسمت 5 و 6 رو که من زیرنویس کردم و برای فاران فرستادم حساب نیست:( ؟شاید هم در مقابل کارهایی که دوستان انجام دادن حساب نمیشه:f34r: ؟!؟

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
یک سوال برای من پیش اومده آلفردو جان:D !اسم من توی لیست نیست!آیا این طبیعی است یا نه:wacko: ؟یعنی قسمت 5 و 6 رو که من زیرنویس کردم و برای فاران فرستادم حساب نیست:( ؟شاید هم در مقابل کارهایی که دوستان انجام دادن حساب نمیشه:f34r: ؟!؟

شاید هم رکس آدرستون رو داره.:D

Amused to death

Registered User
لایک‌ها
0
سلام هری جون آبی...بالاخره واجب شد که با شناسه جدیدم تو این تاپیک نظر بدم...
آقا اشکال از منه از شما نیست!من که نفهمیدم طرح زیر نویس فارسی جواهری در قصر تموم شده یا نه!:lol: میشه اینو یکی به زبان فارسی روان به من بفهمونه:D :cool:

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
سلام هری جون آبی...بالاخره واجب شد که با شناسه جدیدم تو این تاپیک نظر بدم...
آقا اشکال از منه از شما نیست!من که نفهمیدم طرح زیر نویس فارسی جواهری در قصر تموم شده یا نه!:lol: میشه اینو یکی به زبان فارسی روان به من بفهمونه:D :cool:

زیرنویسها داره بازبینی میشه و قرار بود که همه رو یک جا بزارن اما دوستان مشتاق بودن برای همین هر کدوم که تموم شد فاران عزیز میزارن

Amused to death

Registered User
لایک‌ها
0
ببینم این رو تو اون یکی فروم نمیتونستی به من بگی!:D در هر صورت خسته نباشید...

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

Jewel-in-Palace

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز

من متسفانه تازه وارد این قسمت شدم :( واقعا جای توپی بوده من تا حالا بی بهره بودم حالا بگذریم ، برم سر اصل مطلب ، من از 54 قسمت سریال جواهری در قصر فقط زیرنویس فارسی 9 قسمتش را ندارم بقیه همه را خوشبختانه از دوستان گرفتم و تست کردم ماشاءالله همه روان و گویا ترجمه شده ، اگه یک آقایی پیدا بشه این 9 قسمتی که من ندارم را تک تک یا یک جا این جا بزاره ممنون می شم و قول می دم اگه لازم داشتید همش را در همین جا در یک فایل زیپ قرار بدم پس اون 9 قسمتی که ندارم این جا می نویسم :) لطف کنید هر کسی با هر پسوندی این 9 قسمت را دارد این جا بگذارد من هم حتما زیرنویس فارسی 54 قسمت را در یک فایل همین جا واسه همه می ذارم آخه من که داشتم پست های این تاپیک را که می خوندم همه از این که تکی تکی گذاشته می شه مشکل پیدا کردند

9 قسمتی که من ندارم :
08_____________________
13_____________________
18_____________________
36_____________________
37_____________________
38_____________________
39_____________________
43_____________________
44_____________________

rashidmirza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فاران جان
من هستم، از اوایل بده تا کم کم بریم جلو.
دوستان هم به این نکته توجه کنند که اگه حالا بعد از اینکه در جو قصر قرار گرفتند قسمت های اول را ببینند خیلی بیشتر می فهمند و لذت می برند.

vahidpsr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
]آخرش ما نفهميديم اينجا چه خبره يكي ميگه فقط تا قسمت 39 ترجمه ميشه ، يكي ميگه بقيه اون دست يك گروه ديگه هست و از اون خبري نيست ، يكي ديگه ميگه در سايتهاي ديگر ترجمه كامل رو براي دانلود گذاشتند ، بابا يكي درست و حسابي بگه اين زير نويس فارسي الان در چه وضعيتي هست. ضمنا اگر زير نويس انگليسي كامل آن را براي دانلود بگذاريد ممنون ميشم

Jewel-in-Palace

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
]آخرش ما نفهميديم اينجا چه خبره يكي ميگه فقط تا قسمت 39 ترجمه ميشه ، يكي ميگه بقيه اون دست يك گروه ديگه هست و از اون خبري نيست ، يكي ديگه ميگه در سايتهاي ديگر ترجمه كامل رو براي دانلود گذاشتند ، بابا يكي درست و حسابي بگه اين زير نويس فارسي الان در چه وضعيتي هست. ضمنا اگر زير نويس انگليسي كامل آن را براي دانلود بگذاريد ممنون ميشم

دوست عزیز من وقت گذاشتم و تمام زیرنویس ها را از افراد مختلف که ترجمه کردند جمع آوری کردم فقط منتظر این 9 قسمت هستم ، اگه دوستی زیرنویس فارسی این 9 قسمت را داره بذاره تا من به صورت 54 قسمت را در یک فایل زیپ در این جا بذارم تا همه استفاده کنند :)

یه بار دیگه این 9 قسمت باقی مانده را این جا می ذارم :

08_____________________
13_____________________
18_____________________
36_____________________
37_____________________
38_____________________
39_____________________
43_____________________
44_____________________

Never

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزیز من وقت گذاشتم و تمام زیرنویس ها را از افراد مختلف که ترجمه کردند جمع آوری کردم فقط منتظر این 9 قسمت هستم ، اگه دوستی زیرنویس فارسی این 9 قسمت را داره بذاره تا من به صورت 54 قسمت را در یک فایل زیپ در این جا بذارم تا همه استفاده کنند :)

یه بار دیگه این 9 قسمت باقی مانده را این جا می ذارم :

08_____________________
13_____________________
18_____________________
36_____________________
37_____________________
38_____________________
39_____________________
43_____________________
44_____________________

دوست عزیز دارم دارم .مهم نیست .
من و دیگر دوستان نیز همه بخش هارو داریم .اما چه فایده وقتی در ترجمه کل مفهموم در بعضی جاها بکل بر عکس نوشته شده
ی مفهوم بخوبی رسونده نشده
پس لطفا زحمت دوستان رو بهدر ندید
متاسفانه اینقدر تبادل این ترجمه ها زیاد شده که شده یه آش کامل
هرکی از سر راه میرسه (تو سایتهای مختلف با یه ذره دست کاری تو ترجمه بنام خودش می زنه و فکر می کنه مال اون درستره )
پس لطفا دانلود مانلود رو واسه خودتون نگه دارید
الکی این دو ماه تو این تاپیک وقت گذاشته نشده

خداحافظ

Never

Registered User
لایک‌ها
10
فاران جان
من هستم، از اوایل بده تا کم کم بریم جلو.
دوستان هم به این نکته توجه کنند که اگه حالا بعد از اینکه در جو قصر قرار گرفتند قسمت های اول را ببینند خیلی بیشتر می فهمند و لذت می برند.
باشه .یکی دو متن رو براتون می فرستم

دوست عزیز .پست خوانی شما هم شده عین خوندن شب امتحان
لااقل بگید من تازه اینجا اومدم و فرصت خواندن تمام صفحات رو ندارم .اینطوری بهتر بود:f34r:

اما جواب شما
در این تاپیک به همت دوستان تا بخش 39 ترجمه شد و از بخش 39 به بعد توسط گروه دیگری درحال ترجمه هست که فقط دو قسمت شون مونده

و در این تاپیک و فروم تمام بخشها ترجمه شده از 39 قسمت
و من دراخرای مرحله بازبینی هستم
پس خیلی قاتی پاتی نشده .
باز اگر عرضی هست بده در خدمتم

samir_dante

Registered User
لایک‌ها
4
فاران جان هم اکنون در انتظار زیرنویس 35 هستیم:)

vahidpsr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا واقعا جاي تشكر داره
حالا كه شما گفتيد بگردم رفتم تمام صفحات اين قسمت را گشتم و متن انگليسي رو پيدا كردم
حالا اگر كار آن گروه هم تمام بشه در اين قسمت قرار مي گيره يا بايد آن را در جاي ديگري جستجو كنيم ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا