با سلام و احترام؛
شرمنده اگر سوال تکراری پرسیده می شود. بنده یک گوشی 6s Plus از آمریکا خریداری کردم و قرار است با USPS ارسال شود. فکر می کنید گمرکی بخورد ؟ تا چقدر است ؟
بر روی اظهار نامه اگر ارزش بسته 50$ زده شود و نوع کالا گوشی استفاده شده (Used Phone) زده شود تاثیری دارد ؟ ممنون می شوم از دوستان اگر راهنمایی کنند.
اگر با پست میفرستین به صورت کلیخیر هیچ تاثیری نمیذاره
حتی الامکان همین کار رو انجام بدین شانسی شاید بهتر باشه
میخواستم سوال بپرسم ببینم آیا امکان صادرات کالا به آمریکا وجود دارد؟ ( لابد همه دارید به سوالم میخندید

)
قصد داریم فرآورده های خرما به امریکا صادر کنیم ، با فرض داشتن کارت بازرگانی اگر کسی در مورد هزینه و جزییات اطلاعاتی داره خوشحال میشم در اختیار حقیر بزاره:
در مورد هزینه ارسال یک کانتینر ، صادرات فرآورده خرما منع گمرکی نداره؟
و...
بله امکانش هست
فقط باید از کشور ثالث و با مدارک کشور ثالث و مطابق استانداردهای ایالات متحده انجام بشه
الان داشتن یا گرفتن کارت بازرگانی کار سختی نیست و بسیار راحته
هزینه ارسال مبدا و مقصد رو مشخص کنید نوع کانتینر رو هم مشخص کنید در گوگل سرچ کنید باربری بین المللی
به تمام شرکت هایی که پیدا کردن یک ایمیل رسمی بفرستین و استعلام قیمت بگیرین
خیر منع گمرکی نداره
مهندس جان این تبلت ها الان حدود 8 روزه که تو گمرک تهران است زنگ هم می زنم می گن رفته برای ارزیابی و معلوم نیست که می میاد
شما می دونید برای هر کدوم از تبلت ها حدودا چه قدر گمرک می زنه قیمن هر کدوم حدود 500 هزار تومان است
بار شما از حالت کالا برای استفاده شخصی و غیر تجاری خارج شده و نیمه تجاری ( اصطلاحا برای درک مطلب ) تشخیص داده شده است
مدتهاست بنده با پست تبلت نمیارم !
گمرکی شما دقیق نمیتونم اعلام کنم
از دوستانی که توی بازارچه تاپیک واردات بار دان سوال کنین بهتون میگن گمرکی تبلت با پست چقدر می شه
شرمنده اطلاعاتم به روز نیست !
پ ن
فوت هموطنان عزیزمان در مکه مکرمه رو تسلیت عرض میکنم
به شدت متاثریم