ممنون از راهنماییتون واقعا
والا من همینطوری گفتم نمیدونم فکر کنم به بودجم همون gt730 بخوره بگیرم . خوبه دیگه همین اره؟
من بودجم رو یه زره بردم بالا که هارد و کیس و ..رو بهتر بگیرم مادر بورد و گرافیک و رم رو همونی که شما گفتی رو میگیرم فقط cpu رو میخوام core i3 بگیرم فقط نمیدونم این اعداد بعدش که میاد چه فرقی داره باهم کدومشو باید بگیرم؟این پاور هم 450 بسته دیگه؟کیس هم Oraman رو میخوام بگیرم
یه سوال دیگه الان lcd 20 چند هست نوش؟کار کرده بگیرم چطوریه ؟ همرو از پاساژ ایران بگیرم دیگه آره؟جای با انصاف میشناسید جنس بد نده
بازم ممنون
خواهش می کنم. این کارت گرافیک چنگی به دل نمیزنه و ای کاش می تونستید حداقل Gefroce GTX950 با قیمت حدود 550000 تومان تهیه کنید تا بخوبی از پس بازیها بربیاد. این مورد به مراتب مهمتر از هارد و کیس هستش واسه بازی. این پاور اگر از برند Corsair باشهو کارت گرافیک شما هم GT730 باشه کفایت می کنه.
اعدادی که بعد از مثلا Core i3 میاد برای مثال 4160 یا 4170 مدل و سرعت پردازنده رو تعیین می کنه که اگر سری به سایت اینتل بزنید یا سرچی با گوگل بزنید اطلاعاتش رو می تونید ببینید. مثلا Core i3-4170 سرعتی برابر 3.7 گیگاهرتز و COre i3-4160 سرعتی برابر 3.6 گیگاهرتز داره.
در خصوص قیمت مانیتور LED هم(LCD دیگ تولید نمیشه) بیست اینچش در برند ال جی با گارانتی شرکتی از حدود 260000 تومان مدل LG Flatron M137 شروع یشه به بالا.
خرید کارکردش ریسکه و اصلا خرید دست دوم رو توصیه نمی کنم. پاساژ ایران اگر بگردید با قیمت خوب می تونید پیدا کنید. مخصوصا طبقات بالاترش. شما همه جا قیمت بگیرید و از حاقل قیمت که جنس پلمب بهتون میده خرید کنید. فقط ح.استون باشه مختونو نزنن و قطعات دیگه ای بهتون بدن. فقط و فقط همین قطعات رو بگیرید. اینکه فروشنده بگه فلان قطعه رو دارم ارزونتر و بهتر و ... اصلا جوگیرشون نشید که خیلی قالتاق هستند.