دوست عزیز فعلا با این محدودیت 60 دلاری که روی شارژ با موبایل اعمال شده و گرون شدن بازی های استور کانادا تا 80 دلار یه مقدار شرایط بغرنج شده. نشدنی نیست بررسی میکنم راه چاره ای براش پیدا میکنم.پیام جان این چه رسم مشتری مداری بود ، من مشتریت بودم توی تلگرام جواب ما رو نمیدی
داداش اکانت بیار ، همه بچه ها لازم دارن ، من خودم 1 ماهه برای شما صبر کردم
الان هم 2 تا بازی میخوام بگیرم
اکانت کانادا بیار ، اصلاً میگن بن نمیشه اینجور که من شنیدم ، فقط بجنب لطفاً![]()
دوست عزیز تمام بازی ها موجوده ، امشب تاپیک رو بروز رسانی میکنم.دیتای بازیهای جدید مثل fifa16 یا متال گیر فانتوم رو کی اضافه میکنید ؟
شهرک اکباتان. با شماره همراهم که تو پست اول هست تماس بگیرید هماهنگ کنید تشریف بیارید.آدرستون کجا هست برای خرید حضوری دیتا بیایم ؟
سلام از بنده. والا در تلاشم سورس مناسبی پیدا کنم. بروی چشم.سلام آقای مذکوری خسته نباشید.
ببخشید این اکانت ها راه چاره ای براش پیدا نکردین؟
واقعا منتظر شما هستم.
با تشکر.
بعضی ها رو دارم نداشته باشم هم لینک بدید براتون دانلود میکنم مشکلی نیست.آپدیت بازی ها رو هم دارید ؟
بطور مثال میتونید با استفاده از گیفت کارت های PSN اکانت خودتون رو شارژ کنید و از استور سونی لایسنس بازی رو بخرید و یا از اکانت های شیرینگی که بفروش میرسه استفاده کنید.میگم دیتای بازی رو ریختیم رو هارد، بعد لایسنس بازی رو چه جوری میشه تهیه کرد ؟!
پخ شد دوست عزیز.سلام اقا
خسته نباشی
دیتای بازی The last of us ریجن 1 (رایت بر روی DVD) برای PS4 رو میخواستم
لطفا هزینه تمام شده و ارسال به شهرستان ،را pm بفرمائید.
با تشکر
موجوده دوست گرامی ، 2 ت رو هارد 4 ت رو دیسک.آخرین اپدیت mortal kombat x ریجن 1 رو می خواستم