payam_mazkouri
Registered User
اضافه شد:
Uncharted: The Nathan Drake Collection ::: HDD: 11.000 Toman ::: DVD: 22.000 Toman
Uncharted: The Nathan Drake Collection ::: HDD: 11.000 Toman ::: DVD: 22.000 Toman
سلام اگه لینکشو دارید برام پخ کنید دانلود و اضافه به لیست کنم.سلام
پیام جان این بازی Dragon quest hero برای ps4 هم امد هم دیتاش رو بردار، ممنون.
توضیحات کافی و وافی : http://maniyasoft.cc/index.php?view_content=3سلام ببخشيد ميتونيد يه توضيحي راجع ديتا و روش نصبهش رو ps و اينجور چيزا بديد اخه من خيلي وارد نيستم خيلي ممنون
سلام بله آپدیت 1.10 ویچر موجوده 4 ت بروی هارد - 8 ت بروی دیسکآپدیت آخر ویچر رو هم دارین?
اکانت امید بخدا از هفته ی آینده میتونید از طریق سایتم برای خرید اقدام کنید www.maniyasoft.ccسلام آقا پیام
بازی های زیر ظ3 میخواستم
درایو کلاب
مدمکس
دارید؟
سلام بله آپدیت 1.10 ویچر موجوده 4 ت بروی هارد - 8 ت بروی دیسکسلام اقا پيام اپديت اخر ويچر رو داريد؟
Grand Theft Auto V + UPDATE 1.13 ::: HDD: 13.000 Toman ::: DVD: 26.000 Tomanقیمت دیتا جی تی ای بهمراه آخرین اپدیت چقدره؟ ممنون
شهرک اکباتان هستم.The last of us Remastered
میخوام دیتای بازی رو بریزید روی هارد دستگاه، آدرستون کجاست که برسیم به خدمتتون؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
آدرس رو برام مسیج کنید.شهرک اکباتان هستم.
پخ شد دوست عزیز.آدرس رو برام مسیج کنید.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
برای بازی های دیجیتالی خریداری شده از استور استفاده میشن و شما رو از دانلود بازی بی نیاز میکنن.داستان این دیتاها چیه عزیز؟ من توپخونه بودم میگفت بازی رو کپی میکنن رو هارد PS4 این همونه؟
برای بازی های دیجیتالی خریداری شده از استور استفاده میشن و شما رو از دانلود بازی بی نیاز میکنن.
مرسی. یعنی الان این دیتایی که از شما میخریم و میریزیم رو هارد رو 100درصد و کامل میشه بازیشون کرد؟
دوم اینکه این بازیا شما نیاز به اینترنت داره؟ یا نه افلاین میشه بازی کرد
مرسی من چون میخوام اطلاع جم کنم میگم. الان من دیتای بازی رو از شما خریدم مثلا 10 هزار تومن اکانت شیرینگ رو باید چند بخرم؟ و اینکه چه ظرفیتی هستن؟ اینهاعرض کردم نیاز به خرید لایسنس بازی از استور سونی یا خرید بصورت اکانت های شیرینگی هم هست این تاپیک صرفا جهت فروش دیتا هست که شما رو از دانلود بی نیاز میکنه.