• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
ای بابا؛این همه دعوا برای چیه
اون هم کارگزار های شرکت ها،اینطور که نباید مشتری جلب کرد،از مزایای طرح شرکت بگین تا مشتری با توجه به نیازش انتخاب کنه
شرکت های بزرگ و با پشتوانه هم قابل اعتمادن،حالا مهم نیست کدوم چقدر بزرگ تر از اون یکی هست

بیمه عمر و سرمایه گذاری هم برای تامین آتیه هست،چه وراث و چه خود فرد در بازنشستگی؛توجیه اقتصادیش هم همین هست،وگرنه برای سرمایه گذاری راه های بهتری هست،اما اگه بازماندگان براتون مهمه درصدی از مالتون رو از همین جوونی تو این بیمه سرمایه گذاری کنین
بعد از فوت خیلی دردسر برای بازمانده ها هست،برای گرفتن حساب و دادن مالیات؛من خودم این ها رو طی کردم و میدونم،تازه شانسی که داشتیم این بود که پدرم بیمار بود و سال آخر زندگیش وجه نقد هاش رو جابجا کرد تا ما مشکلی نداشته باشیم اما همه این فرصت رو ندارن و تازه الان بعد از این همه وقت،مالیات ارث رو مشخص کردن که کلی باید بپردازیم
اما بیمه عمر و سرمایه گذاری آدم مطمئن هست که خیال بازمانده هاش راحت خواهد بود
من شخصا برای اینکه این رو دیدم رفتم قسمتی از سرمایه ام رو برای آینده ام بیمه کردم،بیمه پارسیان رو هم انتخاب کردم چون قبلا مشتریش بودم و شرایطش برام خوب بود
حالا یک درصد اینور و اونور چه فرقی داره،اکثرا 15 هستن،یکی دو تا 18؛پیشبینی هم که همه 25 گفتن،حالا واقعا معلوم نیست پیش بینی چقدر باشه،اونی که 25 گفته شاید 30 سود بده،اونی که 27 گفته،23

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
البته ین ها پیشبینی هستند ولی در حال حاظر اکثر شرکت ها نزدیک به درصد پیشبینی و بعضی ها بالاتر از درصد پیشبینی پرداخت میکنن . کلا دوستان هیچوقت از خریدتون ناراضی نباشین و بدونین همینکه به فکر آینده خودتون و خانوادتون هستین ، بسیار عالی هستش

hady_babaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تامین اجتنماعی از همشون بهتره
خصوصیا هر روز یه بهونه ای در میارن من بیمه عمر داشتم بستمش

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
تامین اجتنماعی از همشون بهتره
خصوصیا هر روز یه بهونه ای در میارن من بیمه عمر داشتم بستمش
دوست عزیزم تعریف بیمه تامین اجتماعی و بیمه های عمر و سرمایه گذاری با هم فرق دارند . از لحاظ سرمایه گذاری به شخصه میگم بیمه عمروسرمایه گذاری بهتر از تامین اجتماعیه .

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
دوستان لطف کنید در مورد بیمه عمر که انجام دادید صحبت کنید.
اگه بیمه ای استفاده میکنید بگید که مزایاش چیه.

دوستان که تازه تشریف آوردن این تاپیک ممنون میشم نظرشون رو بگن...
@Bahman.Mehrdad
@hady_babaei
@mersa1989

Last edited:

hady_babaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزیزم تعریف بیمه تامین اجتماعی و بیمه های عمر و سرمایه گذاری با هم فرق دارند . از لحاظ سرمایه گذاری به شخصه میگم بیمه عمروسرمایه گذاری بهتر از تامین اجتماعیه .
نظر شما محترمه من بیمه فعالیت داشتم همه چهار چوباش اطلاع دارم

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان لطف کنید در مورد بیمه عمر که انجام دادید صحبت کنید.
اگه بیمه ای استفاده میکنید بگید که مزایاش چیه.

دوستان که تازه تشریف آوردن این تاپیک ممنون میشم نظرشون رو بگن...
@Bahman.Mehrdad
@hady_babaei
@mersa1989

من بیمه پارسیان گرفتم......یک قسمت از پولم رو گذاشتم براش......چرا که کاملا لمس کردم که مرگ یک نفر در خانواده چقدر اثر گذاره
باید دیدت این باشه،قصدت فقط سرمایه گذاری باشه،بدترین انتخاب کرد
چرا پارسیان رو انتخاب کردم:چون شرکت بزرگی هست،قبلا هم باعاشون کار مردم،از سیستم استعلامش تونستم خوب استفاده کنم و طرح مخصوص بخودم رو طراحی کنم
شعبه اشم نزدیکم بود.................واقعا هم شرکت ها اونقدر تفاوتی ندارن.....هیشکی الان نمیتونه بگه کدوم شرکنت تا 20 سال دیگه ورشکست میشه.......سود تضمینیشون که 15 یا 18 هست.....خدماتشون تقریبا یکی اما با اسامی متفاوت
منم جوری تنظیم کردم که چند سال آخر(که احتمال مرگ بیشتره)،سرمایه فوت به 200 میلیون برسه

Last edited:

1990Jabar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.

با توجه به گستردگی بیمه های عمر در ایران ، میخوام بدونم بهترین موسسه ای که بیمه عمر داره کدومه

سامان ، پاسارگاد ، ایران ، آسیا و ....

لطفاً نظرات و تجربیات رو بگید صرف نظر از اینکه ممکنه خودتون نمایندگی داشته باشید :blush:
سلام دوستان.

با توجه به گستردگی بیمه های عمر در ایران ، میخوام بدونم بهترین موسسه ای که بیمه عمر داره کدومه

لطفاً نظرات و تجربیات رو بگید صرف نظر از اینکه ممکنه خودتون نمایندگی داشته باشید :blush:
سلام دوستان.

سلام خدمت دوستان، هر بیمه در یک زمینه قدرتمند هست، برای بیمه عمر پاسارگاد و کار آفرین عالی هستند،هیچ بیمه بیماری خاص رو جداگانه پرداخت نمی کند جز بیمه پاسارگاد، همچنین مزایای دیگر بیمه عمر پاسارگاد نسبت به بقیه اینه که بیمه آتش سوزی هم دارد، بنده مشاوربیمه هستم، میتونید تماس بگیرید 09331169513

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوباره این تاپیک بالا اومده و نمایندگان محترم بیمه بجای راهنمایی صحیح،در صدد تبلیغ برای شرکت خودشون هستن

مطلبی که مینویسم از تحقیقی که قبل از خرید بیمه عمر انجام دادم میاد و خوشحال میشم برای راهنمایی کاربران انجمن ارائه بدم:
این نوع بیمه یعنی بیمه عمر و سرمایه گذاری یا تامین آتیه یا بازنشستگی و..... که با اسامی مختلف میاد در واقع همه یک نوع بیمه به اسم universal life insurance هست.....مثل اینکه قوانین بیمه ای در ایران طوری هست که دست شرکت ها در طراحی پلن ها باز نیست و این بیمه ها هیچ فرقی با هم ندارن.....
ساز و کار همه اونها یکی هست.......
در تمام این بیمه ها سود تضمینی 15 یا 18 هست که تا 10 سال تضمین شده و بعدش با توجه به قوانین جدید هست(و البته در حال حاضر همه سود بیشتر رو پرداخت میکنن).........سود قطعی هم 85 تا 90 درصد سود مشارکت هست که بصورت اضافه به شما پرداخت میشه.....حق بیمه عمر از محل ذخیره شما کسر میشه،همچنین حق بیمه های اضافی مثل پوشش امراض خاص،مرگ در صورت حادثه،از کارافتادگی و حتی همین آتش سوزی که به صورت اشانتیون به شما پرداخت نمیشه.

نکته مهم این هست که دید شما در انتخاب این بیمه نباید سرمایه گذاری باشه،بلکه تنها برای اطمینان خاطر از آینده هست.
پرداخت تمام شرکت ها ماهانه،سه ماهه،شش ماهه و سالانه یا یکجاست....در این صورت پرداخت یکجا یا سالانه بهتر هست.
همه بیمه ها قابلیت تغییر سرمایه و ذی نفع ها و .... رو دارن
همه امکان برداشت طبق مقررات بیمه مرکزی رو میدن و همه امکان دریافت وام با بهره 2 تا 4 درصد بیشتر از سود تعلق گرفته دارن

اما توضیحات درباره پوشش های تکمیلی:
1- پوشش مرگ در اثر حادثه:تا سه برابر سرمایه فوت هست و
حداکثر اون 200 میلیون تومان......یعنی اگه شما سرمایه فوتتون در زمان مرگ 30 میلیون باشه،در این صورت 30 میلیون +90 میلیون+ذخیره اندوخته به بازماندگان تعلق میگیره
(در زمان حادثه رو به این خاطر میگم که شما میتونین طوری پیشنهاد بیمه رو تهیه کنید که سرمایه فوت در طول زمان بیشتر بشه و البته به تبع اون افزایش حق بیمه و حق پوشش تکمیلی هم بیشتر میشه)
و اگه سرمایه فوت شما در زمان حادثه 100 میلیون باشه به بازماندگان 100+200+ذخیره داده میشه و اگه 200 باشه به بازماندگان 200+200 به ذخیره پرداخت میشه
شاید این بهترین پوشش تکمیلی باشه و البته باید سرمایه فوت رو در نظر بگیرین و طراحی بصرفه ای داشته باشین

2- پوشش معافیت کار افتادگی:در صورت از کارافتادگی از پرداخت حق بیمه معاف میشین.......برای افرادی که مشاغل پرخطر دارن بدرد بخور هست،شرایط ازکار افتادگی سخت هست....مثلا قطع دو دست از مچ.....پس شاید بکار همه نیاد
3-نقص عضو:در صورت نقص عضو با توجه به شرایط مشخص شده به شما غرامت پرداخت میشه که
حداقل نصف(برخی کمتر) سرمایه حادثه و حداکثر سرمایه قابل تنظیم، 50 میلیون تومان(برخی کمتر) هست...مبلغ کم هست....مثلا قطع یک دست از ساعد 60 درصد پرداخت میشه یعنی 30 میلیون......خوب کسانی که شغل پرخطر دارن میتونن ازش استفاده کنن
4-امراض خاص:جذاب ترین پوشش اضافی و در عین حال کم ارزش ترین.....حداکثر 30 درصد سرمایه فوت و با توجه به شرکت خداکثر تا سقف 30 میلیون تا 25 میلیون یا 20 میلون هست........برای سکته قلبی،سکته مغزی،عمل قلب باز،درمان سرطان و پیوند اعضای اصلی(قلب،ریه،کبدو...) نه انگشت و دست و پا هست
بعضی شرکت ها فقط یکبار قابلیت استفاده دارن،برخی چند باز. اما حداکثر بهره وری همان 25 تا 30 میلیون هست.(پس فقط یک شرکت چند بار و جداگانه پرداخت نمیکنه...اما به هر تعداد هم باشه،سقف پرداخت محدود هست که بشما این رو نمیگن)
برخی شرکت ها در صورت ابتلا غرامت میدهند اما اکثریت هزینه درمان و بستری رو پرداخت میکنن؛
با توجه به تجربیاتم در بیمارستان،اگر برای هریک از این بیماری ها در یک بیمارستان دولتی بستری بشین،هزینه شما شاید به 5 میلیون هم نرسد ( 6 درصد هزینه رو با بیمه سلامت بیمار پرداخت میکنه و سه درصد رو با بیمه روستایی).......پیوند اعضای اصلی هم اونقدر پیچیده هست که هر بیمارستان خصوصی توانش رو نداره و مثلا پیوند روده و کبد در چند مرکز دانشگاهی انجام میشه....سکته مغزی که درمان قابل دسترسی در ایران نداره و غرامت ازکار افتادگی بشما از طرف بیمه تعلق نمیگیره و گمان نکنم هزینه بازتوانی رو بیمه متعهد بشه ...........پس تنها کاربرد اون،جبران هزینه شیمی درمانی ها هست و اون هم اگر شیمی درمانی سرپایی رو تحت پوشش قراربدن چون هزینه بر هست.(البته بیماران سرطانی و نیازمند شیمی درمانی میتونن دفترجه درمانی خاص تهیه کنن.)و یا اینکه بخواین عمل قلب باز رو در بیمارستان خصوصی انجام بدین.

متاسفانه برخی شرکت ها این حقایق رو درباره سقف تعهدات پوشش اضافه بشما نمیگن،از نظر من اینها کمتر قابل اعتماد هستند

سخن آخر اینکه تمام شرکت ها مثل هم هستند.....هیچ فرقی نمیکنه......برخی پروموشن میدن،مثلا در صورت خرید با توجه به سرمایه ای که میزارین،تخفیف در سایر پوشش ها بشما داده میشه که معلوم نیست بخواین از اون استفاده کنین یا نه
پس هر شرکتی که راحت تر هستید وبیشتر بهش اعتماد دارید رو انتخاب کنید،یک نیم نگاه به سود نهایی داشته باشین
سعی کنید شرکتی رو انتخاب کنید که تمام اطلاعات رو بشما شفاف ارائه بده،چون قابل اعتماد تر هست؛برخی شرکت ها سیستم استعلام آنلاین دارن،با استفاده از اون و جدول سعی کنید بهترین نوع سرمایه رو برای خودتون طراحی کنید.پوشش های اضافی رو بیخودی انتخاب نکنید بلکه در صورت وجود ریسک انتخاب کنید.
هیچ شرکتی در این زمینه نمیشه گفت بهتر هست چون در نهایت خدمت اصلی یکی هست در ظاهر متفاوت
همگی هم اتکایی هستند و برای تضمین تعهدات قسمتی از حق بیمه رو به بیمه مرکزی پرداخت میکنن،پس قاعدتا نباید نگران تعهدات بود،هرچند شرکتی که از نظر مالی توانمند باشه رو انتخاب کردن،اطمینان بیشتری برای پایبندی به تعهدات داره.

Last edited:

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
به نظر من، تفاوتی در شرکتهای بیمه، زیاد وجود نداره
ولی تاپ ترین شرکت های بیمه:
این چندتا هستند
بیمه ایران - بیمه پارسیان - بیمه آسیا - بیمه پاسارگاد و بعد سامان
این آمار خود بیمه مرکزی بوده که براتون گفتم

بیمه نوین و ملت هم بد نیستند

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
به نظر من، تفاوتی در شرکتهای بیمه، زیاد وجود نداره
ولی تاپ ترین شرکت های بیمه:
این چندتا هستند
بیمه ایران - بیمه پارسیان - بیمه آسیا - بیمه پاسارگاد و بعد سامان
این آمار خود بیمه مرکزی بوده که براتون گفتم

بیمه نوین و ملت هم بد نیستند
دوست عزیز ملاک شما برای تاپ بودن چیست ؟
با توجه به تجربه شخصی بهیچ عنوان نمیشه یک شرکت بیمه را بعنوان تاپ ترین انتخاب کرد و دیگری را ضعیف . با توجه به همکاری با تمام شرکت های بیمه ، همه در زمان و برای بیمه نامه خاصی تاپ ترین هستند و اگر قانون مند بیمه نامه گرفته شود ، هیچ مشکلی برای پرداخت ها نخواهد بود .
---------------------------------------
بازاریابی ، مشاوره و پیگیری خسارات بیمه ای ( رایگان )

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
یک سوال در مورد بیمه عمر
آیا کسانی که بیماری سخت دارند میتونن بیمه عمر بشن؟
بخصوص مبتلایان به سرطان چه با بهبودی چه در حین درمان و همچنین افرادی که عمل قلب باز انجام دادن یا آنژیوپلاستی شدن
ممنون

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
یک سوال در مورد بیمه عمر
بخصوص مبتلایان به سرطان چه با بهبودی چه در حین درمان و همچنین افرادی که عمل قلب باز انجام دادن یا آنژیوپلاستی شدن
ممنون
با سلام
خیر بعلت اینکه تعریف بیمه را نقض می کنند

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
ارزش بیمه های عمر مثل پاسارگاد فقط به اون پوشش های جانبی ـش (آن هم در سال های اولیه) هست وگرنه الان گنجینه سپهر هم سرمایه گذاری مشابه رو داره .

30 سال پیش حقوق کارمند حدود 2 هزار تومن بود الان حدود 2 میلیون ... 1000 برابر
اگه در زمینه تورم معجزه نشه 2 میلیاردی که بیمه 30 سال دیگه میده حقوق یک ماه کارمند خواهد بود :دی

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
ارزش بیمه های عمر مثل پاسارگاد فقط به اون پوشش های جانبی ـش (آن هم در سال های اولیه) هست وگرنه الان گنجینه سپهر هم سرمایه گذاری مشابه رو داره .

30 سال پیش حقوق کارمند حدود 2 هزار تومن بود الان حدود 2 میلیون ... 1000 برابر
اگه در زمینه تورم معجزه نشه 2 میلیاردی که بیمه 30 سال دیگه میده حقوق یک ماه کارمند خواهد بود :دی
دوست عزیز بیمه عمر وسرمایه گذاری دو محصول بیمه ای و بانکی است ولی گنجینه سپهر محصولی بانکی است . بنظر من مقایسه این دو صحیح نیست . بحث حقوق کارمند هم شما با درخواست افزایش درصد سالیانه حق بیمه ، میتونین موضوع تورم رو تقریبا حل کنین

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
بهترین شرکت که بیشترین پورسانت رو برای بیمه عمر بده کدوم شرکته ؟
الان پاسارگاد به نماینده معمولی 20 درصدتا سال اول (30 درصد نماینده جنرال) میدن
بقیه شرکتها به چه صورته ؟؟؟

belak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
430
دوست عزیز بیمه عمر وسرمایه گذاری دو محصول بیمه ای و بانکی است ولی گنجینه سپهر محصولی بانکی است . بنظر من مقایسه این دو صحیح نیست . بحث حقوق کارمند هم شما با درخواست افزایش درصد سالیانه حق بیمه ، میتونین موضوع تورم رو تقریبا حل کنین
دوست عزیز بنده اصلا این حرفتون رو قبول ندارم که میشه بحث تورم رو حل کرد...
سالیانه مثلا چقدر میخاد به حقوق یه کارمند اضافه بشه؟؟ 15% که بیشتر نیست؟؟ (که طرفم بیاد 15% حق بیمه سالانشو افزایش بده)تازه خیلی از جاهای خصوصی حقوق طرف رو 2 3 سال اصلا افزایش نمیدن...حالا بماند...
از اون طرف تورم سالانه تو کشور ما چقدره که شما میفرمایید با افزایش ظریب سالانه میشه بحث تورم رو حل کرد...
مگه همین چند سال پیش تورم 40% رو رد نکرد؟؟
مگه همین چند وقت پیش دلار از 1000 نشد 4000؟؟
مگه همین الآن تورم 15درصد هست؟(15 اعلام میکنن ولی بیشتر از این حرفاست)...خیلی از کارشناسای اقتصادی میگن تورم الآن بالای 22درصد هست...اونوقت یه کارمند با چه دل خوشی ای 30 سال سالی n تومن به بیمه بده(تازه هر سال هم 15 درصد افزایش بده) آخر سر ببینه اندوخته ای که بیمه میخاد بهش پرداخت کنه ارزش زیادی تو اون روز نداره....حرف شما در صورتی درست هست که مثلا ما تو کشورمون سالانه 10% تورم داشتیم و طرف میومد سالانه 15% افزایش حق بیمه رو میزد برای مقابله با تورم و افت ارزش پول نه اینکه یه سال تورم 45% یه سال 20%....یه سال دلار 2500تومن هست یه سال 3600....اینجوری بیمه گذار به هیچ جا نمیرسه...خلاص
یادمه یکی از این دکترهای متخصص به یکی از بیمه ها گفته بود من در صورتی خودم رو بیمه عمر میکنم که حق بیمه رو به دلار بدم و بعد از 20 یا 30 سال اندوخته ام رو هم به دلار بگیرم....که اون بیمه با شنیدن این حرف کاسه کوزش رو جمع کرده بود و رفته بود....

Last edited:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سالیانه مثلا چقدر میخاد به حقوق یه کارمند اضافه بشه؟؟ 15% که بیشتر نیست؟؟ (که طرفم بیاد 15% حق بیمه سالانشو افزایش بده)تازه خیلی از جاهای خصوصی حقوق طرف رو 2 3 سال اصلا افزایش نمیدن...حالا بماند...
از اون طرف تورم سالانه تو کشور ما چقدره که شما میفرمایید با افزایش ظریب سالانه میشه بحث تورم رو حل کرد...
مگه همین الآن تورم 15درصد هست؟(15 اعلام میکنن ولی بیشتر از این حرفاست)...خیلی از کارشناسای اقتصادی میگن تورم الآن بالای 22درصد هست...اونوقت یه کارمند با چه دل خوشی ای 30 سال سالی n تومن به بیمه بده(تازه هر سال هم 15 درصد افزایش بده) آخر سر ببینه اندوخته ای که بیمه میخاد بهش پرداخت کنه ارزش زیادی تو اون روز نداره....حرف شما در صورتی درست هست که مثلا ما تو کشورمون سالانه 10% تورم داشتیم و طرف میومد سالانه 15% افزایش حق بیمه رو میزد برای مقابله با تورم و افت ارزش پول نه اینکه یه سال تورم 45% یه سال 20%....یه سال دلار 2500تومن هست یه سال 3600....اینجوری بیمه گذار به هیچ جا نمیرسه...خلاص
یادمه یکی از این دکترهای متخصص به یکی از بیمه ها گفته بود من در صورتی خودم رو بیمه عمر میکنم که حق بیمه رو به دلار بدم و بعد از 20 یا 30 سال اندوخته ام رو هم به دلار بگیرم....که اون بیمه با شنیدن این حرف کاسه کوزش رو جمع کرده بود و رفته بود....
دوست عزیز،حرف شما درست هست....مطمئنا ۳۰ سال دیگه ارزش پول بسیار کم خواهد شد
اما یک نکته رو توجه کنید که دید سرمایه گذاری به این نوع بیمه یا حساب اندوخته ساز اشتباه هست.

این ها برای جمع کردن قسمتی از پس انداز حال برای مشکللت فردا هستند........
مطمئنا روش های دیگه مثل خرید دلار یا سکه و .... ممکن هست در طول مدت برداشت بشن؛اما مزیت این نوع بیمه دریافت وام از اندوخته در صورت نیاز هست......به غیر از اون،به اندوخته سود تضمینی و سود مشارکت تعلق میگیره که مزیت خوبی هست.
البته حق بیمه سالانه کسر میشه،اما باید بگم صرف بیمه عمر بودن واقعا مفید هست؛من موارد خیلی زیادی رو دیدم که چطور یکنفر بدون هیچ آگاهی در اثر حادثه از بین میره و بیماری کشنده بدون اخطار سراغ فرد میاد.پس نیم نگاهی به آینده داشتن بد نیست..........
من خودم هنوز درگیر مسائل حقوقی وراثت وتقسیم ارث بعد از گذشتن بیشتر از یکسال از فوت پدرم هستم؛هنوز موفق نشدیم یک صندوق امانات خالی رو ببندیم..........خداروشکر پدرم از مرگش به علت بیماری آگاه بود و همه حساب هاشو خودش انتقال داد، و ما تونستیم تا الان سر پا بمونیم و مراسم ها رو هم اجرا کنیم،اما همه این فرصت رو ندارن؛حتی دریافت حساب های بانکی هم بعد از طی مراحل قانونی طولانی و کم شدن مالیات بر ارث صورت میگیره،در صورتی که وجود یک بیمه عمر هر چند با مبلغ کم ۲۰ میلیون تا نهایت ۲۰۰ میلیون در شرایط حاد واقعا کمک کننده هست.

به نظر اگه کمی دید آینده نگری داشته باشیم،با ذخیره مبلغ ماهیانه با سالیانه اندک بتونین آرامش آینده خود و خانواده امونو تضمین کنیم

به هرحال هرکس باید با توجه به نیازش هر نوع سرمایه گذاری رو که فکر میکنه انتخاب کنه
من اصلا قصد تبلیغ این نوع بیمه رو ندارم،اما شخصا چون این دردسر ها رو دیدم واقعا فکر میکنم توجه بهش بد نباشه و برای همین خودم هم یکی تهیه کردم و فکر میکنم تصمیم مفیدی بوده؛به هرحال اون فقط سرمایه گذاری قسمتی از پس اندازم برای آینده بوده،نه همه اش.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Last edited:

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
دوست عزیزم من هم نوشتم تقریبا حل میشه نه کامل
اون دوستمون دیدگاهشون یه چیز دیگه بود ، من هم بر اساس اون دیدگاه براشون توضیح دادم ، شما با این دیدگاه میگید که باید اینطور بگم که در حال حاضر سوددهی بیمه ها از بانکها بیشتره و اینکه شما میگین میتونین با الحاقیه برای سالهای بعد درصد رو افزایش بدین ، برای بحث حقوق کارمندا هم بحثی هست که دیگه روی اون نمیشه بحث کرد و به اوضاع شرکتها برمیگرده

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
یک سوال در مورد بیمه عمر
ممنون
سلام. متاسفانه شرکتهای بیمه برای بیمه عمر سخت گیری میکنند و نه تنها افرادی که بیماری های سخت دارند بلکه حتی برخی موارد دیده شده است که حتی افرادی که قد و وزن متناسب ندارند ولی گواهی سلامت کامل دارند را هم بیمه نمیکنند ! البته سیاست شرکتها و میزان سخت گیری آنها متفاوت است.

بالا