چه ذوق و سلیقه ای داریبیا 10 تومنتو بده ماشینمو بهت بدم خیرشو ببینی
مشاهده پیوست 876042
پولمون که به این نمیرسه : :general503::general505:
مشاهده پیوست 876043
اما پولمون به این دوتا میرسه یا چپیه رو میگیرم یا راستیه:
مشاهده پیوست 876044
مدل ب مدل باید برسی بشهاین ماشین چینی ها ( جک و لیفان...) بهتره یا تولید داخلی ها؟
جک و جیلی از نظر بدنه و موتور... چطورن ؟ از تولید داخلیا بهترن (206 و اینا)؟مدل ب مدل باید برسی بشه
در کل جیلی و جک بی شک سر تره و قابل مقایسه نیست!!
لیفان های سدان تو ایران من تعریفشو نشنیدم میگن کولر و کشش خوبی نداره و فلان
شاسی بلندش ولی فک نکنم چیز بدی باشه
ام وی ام هم مثلا 530 ک الان 550 ش هم اومده تعریفشو شنیدم و بدون در نظر گرفتن افت و بد خرید بودن ماشینای چینی صد در صد ارجحیت داره ب ماشینای ایران فرغون تکراری
شک نکن مطمئن تر هستن از لحاظ امنیت و تست شده توسط euro nap (جک و جیلی)جک و جیلی از نظر بدنه و موتور... چطورن ؟ از تولید داخلیا بهترن (206 و اینا)؟
مثلن جک توجوی
آخ آخ آخ منم یادمهبه طرز ملموسی! این دولت و این سال ها، برای من خاطرات سال 68 تا 76 رو تداعی میکنه.امیدوارم حدسم درست نباشه، اما اون دولت کاری کرد که پیکان 5 میلیون شد... 5 میلیون اون زمان به راحتی معادل 200 میلیون الان ارزش داشت. یادمه سال 74 یه نفر یه خونه 100 متری رو توی همین اراک فروخت و با پولش یه پراید خرید
... حالا هی بزنید تو سر پراید. نمی دونید یه زمانی چه گنجی بود
![]()
@Dodge Super Beeشک نکن مطمئن تر هستن از لحاظ امنیت و تست شده توسط euro nap
چه کاری مَسَلن ؟آخ آخ آخ منم یادمه
حدود سال 78 . 79 یه سریا میرفتن دبی کار کنن پول دربیارن بیان ایران پراید بخرن:general509:حالا بماند که کی و چه کاری:general703::general404:
ماشین های چینی کلا چرتن@Dodge Super Bee
بنگر به سخنان گوهر بار ایشان
پ.ن : شل مغز چینی جماعت اجازه ورود به EURO'N CAP رو نداره حتی گریت وال که بزرگترین شرکت خودرو سازی چینه
تایید میشود !@Dodge Super Bee
پ.ن : شل مغز چینی جماعت اجازه ورود به EURO'N CAP رو نداره حتی گریت وال که بزرگترین شرکت خودرو سازی چینه
آقای محترم@Dodge Super Bee
چیه داش چپ نیگا مکنی بیام پایین با سر برم تو شکمت هاآقای محترم
لازم نیست شعور خوانوادگیتو به رخم بکشی
من اگه حرفی میزنم از روی باد معده نمیزنم :
http://www.euroncap.com/en/results/geely-emgrand/ec7/10971
این سایت euroncap اینم جیلی ec7 مشکلش چیه؟
اینجا رو ببین یا شاید جشمای من اشتباه میبینه یا چشمای شما؟ بعد مگه من گفتم خودروساز های چینی خدا هستن؟ ایشون گفتن در برابر ماشینای ایرانی گفتم آره جک و جیلی بهترن به نسبت
ضمنا یبار دیگه ببینم منو نقل قول کنی با این لحن شک نکن جور دیگه ای جوابتو میدم
آدم زورش میاد یکی از خودش میاد یه حرفی میزنه 2زارم بارش نیستچیه داش چپ نیگا مکنی بیام پایین با سر برم تو شکمت هاجک تو cncap خود چین تست شده تا اونجایی ک میدونم ولی جیلی تو یورو تست شده کی گفته خودروهای چینی همشون بدا(میدونم تو نگفتی)اگه بد هستن چرا چین جز بزرگ ترین خودروساز دنیاست اصلا همین جک چند وقت پیش سوار شدم واقعا خوب بود کمک فنرهاش مک فرسون اصلا ناهمواری و دست انداز آدم حالیش نمیشد سانروف داشت صندلی ها تمام چرم ک اصلا خسته نشدم تو مسیر 70 کیلومتری ولی 405 بعد چند دقیقه کمرت با آسفالت یکی میشه موتورش مال میتسوبیشی خیلی از قطعاتش مال بوش آلمان abs و airbag و ebd هم ک داشت صندوق عقبش هم جادار بود از همه مهمتر تیپ ترونیک یعنی عشقت کشید دنده بزن نکشید بذار اتوماتیک حالا این ماشینیه ک یورو تستش نکرده جیلی استاندارد 4 ستاره هم داره درست ب پای ژاپنی و آلمانی نمیرسه ولی چیزی کمتر نداره
![]()
چینی جماعت اجازه ورود به EURO'N CAP رو نداره حتی گریت وال که بزرگترین شرکت خودرو سازی چینه
با استاندارد های 2011 تست شده که نمیشه اینو نادیده گرفتآقای محترم
لازم نیست شعور خوانوادگیتو به رخم بکشی
من اگه حرفی میزنم از روی باد معده نمیزنم :
http://www.euroncap.com/en/results/geely-emgrand/ec7/10971
این سایت euroncap اینم جیلی ec7 مشکلش چیه؟
اینجا رو ببین یا شاید جشمای من اشتباه میبینه یا چشمای شما؟ بعد مگه من گفتم خودروساز های چینی خدا هستن؟ ایشون گفتن در برابر ماشینای ایرانی گفتم آره جک و جیلی بهترن به نسبت
ضمنا یبار دیگه ببینم منو نقل قول کنی با این لحن شک نکن جور دیگه ای جوابتو میدم
لاکن شما شاید از تیپ دلواپسانی که اقدام به واردات عمده این شاهکار چین نموده ای ک اینچنین با تعصب طرفدار جیلی میلی هستی!آدم زورش میاد یکی از خودش میاد یه حرفی میزنه 2زارم بارش نیست
همچین راست راست میاد میگه ماشینای چینی رو اصلا راه نمیدن خوب اگ راه نمیدن جیلی چیکار میکنه اون وسطوالا.لاقل قبلش یه سرچ بکنین ضایع نشین
پ ن پ ماشینای ایران فرغون 5 ستاره هستن :general607:
ما هم ک اعصاب نداریم هی میخوام اعصابمو خورد نکنم انگاری نمیشه :general208:
بحث در مورد ماشینای چینی شد آخه من نمیدونم چرا باید تعصب داشته باشن بعضیا :general710: الان ایران فرغون میاد 206 میده ترکیب چینی و کره ای ! بعد این چیش از اون برند چینی بهتره؟
من هیچوقت خودروی چینی رو کنار کره ای و هیچ وقت کره ای رو کنار ژاپنی یا آلمانیش نمیذارم ولی آدم باید انصاف داشته باشه.طرف تو عمرش تو جک و جیلی ننشسته میگه خوب نیستن.خوب آخه تو ک دستت نمیرسه بهشون چرا اینجوری میخوای تخریب کنی![]()
رفیق دولت هنوز وام رو نداده دبه کرده , ظاهرا قراره وام برای خودروهای فرسوده باشه نه برای عمومیه سپرده ای خوابوندم یه جایی با احتساب وام اون حدود 10-11 تومن دارم دستم .
درامد هم حدود 700-800 ماهی فعلا.
رفیق دولت هنوز وام رو نداده دبه کرده , ظاهرا قراره وام برای خودروهای فرسوده باشه نه برای عموم
پس یه فکر دیگه باید بکنی