• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید ماشین ( پراید ) با شرایطی که پیش رواست ......

کدوم راه بهتره ؟

• راه نخست : استفاده از وام دولت و خرید خودرو نو

Votes: 7 35.0%
  • راه دوم: وام بانکی و خرید خودرو کارکرده

Votes: 13 65.0%

• Total voters
    20

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
حداقل توی شهر کوچیک و شلوغ و بی نظم ما نداشتنش بهتر از داشتنش هست! شخصا به این نتیجه رسیدم! کسی هم که ماشین را مساوی رفاه و عشق و حال میدونه من اصلا بحثی باهاش نمیکنم. اون کسی که پول زیاد داره بحثی نیست اما اون کسی که نداره مثل استارتر این تاپیک میخواد از شکمش بزنه بره پراید 20 میلیونی بخره! من بحثم اینه وگرنه اونیکه پول خوب داره ماشین خوب که هیچ بلکه 100 جور امکانات دیگه ای که منو شما نداریم را تهیه میکنه.

خساست را هم نمیدونم منظورت چیه اما خودم که بسیار ولخرج و خوشگذرون هستم و اصلا کسر خودم نمیذارم
من رو صحبتم با شما بود که گفتی پول دارم که حتی ماشین خوب بخرم اما نمیخرم چون پول بنزین و بیمه اصطحلاک داره نه ایدین
اتفاقا ماشین تو شهرهای کوچیک خیلی بهتره چون هم شلوغیش کمتره هم مصرف ماشینت پایینتره
ماشین هم دقیقا رفاه و عشق و حاله لذتی که رانندگی و حس مالکیت و راحتی که ماشین به من میده هیچ چیزی به من نمیده
به هر حال طرز فکرها متفاوته اما تو کت من نمیره که بخاطر اینکه ماشین پول بنزین و بیمه اصطحلاک داره خودمو از داشتنش محروم کنم :general601:
اواتارتم Boy hood بودا :D

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
20 لیتری 380،90 تا میره بهترین حالت صدی 5
اما دو هفته بیست لیتر دیگه نمیشه [emoji2]
کلا ماشین داشتنش بهتر از نداشتنشه
وسیله و ابزار خوبیه

Sent from Great Honor 4C
شهرک صنعنی خیرآباد که این همشهریمون میگه 40 الی 45 کیلومتری اراک هست برای همین گفتم شخصی نمیصرفه، من خودم اونجا کار میکردم هیچ کس اونجا با ماشین شخصی نمیاد وهمه سرویس دارن مگه اینکه مدیر یا... باشه.
مسلما داشتن ماشین بهتر از نداشتنش هست اما در شرایط فعلی کسی که نداره بهتر هست صبر کنه و 20 تومن یک چیزی بخره که بتونه 15 سال راحت و بی دغدغه استفاده کنه، شرایط بازار قطعا طی یکی دوسال آینده تغییر زیادی خواهد داشت.
من رو صحبتم با شما بود که گفتی پول دارم که حتی ماشین خوب بخرم اما نمیخرم چون پول بنزین و بیمه اصطحلاک داره نه ایدین
اتفاقا ماشین تو شهرهای کوچیک خیلی بهتره چون هم شلوغیش کمتره هم مصرف ماشینت پایینتره
به هر حال طرز فکرها متفاوته اما تو کت من نمیره که بخاطر اینکه ماشین پول بنزین و بیمه اصطحلاک داره خودمو از داشتنش محروم کنم :general601:
اواتارتم Boy hood بودا

من خودم قصد دارم بخرم اما تصورم این هست که 18 ماه دیگه با این پول جنس بهتری میگیرم! بخصوص اینکه الان نیاز جدی هم احساس نمیکنم... حالا اگه کسی فکر میکنه ماشین گرون میشه و عجله داره برای خرید بره بخره. ولی اون کسی که مثلا 35 تومن میده یک ال90 میخره باید 35 تومن هم داخل حسابش نقد داشته باشه وگرنه همه پولتو بدی ماشین و فکر کنی مرفهی توهم محضه... به طور کلی منظور من اولویت بندی در امورات اقتصادی هست. آدم وقتی برای پولش زحمت کشیده باشه باید قبل از اینکه مثلا نصفشو خرج کنه اولویت ها ونیازهای اصلیش را مشخص کنه....

بازم میگم الان بدترین شرایط برای خرید خودرو هست...

Last edited:

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
آره بابا کی گفته ندارن ؟ میلیاردی دارن تازه . چند روز پیش رفته بودم بانک قوامین یارو اومده بود 12 میلیارد سپرده کنه داشت با مدیر بانک سر سودش چک و چونه میزد . یه دختر باور کن 20 سالش هم نبود 500 میلیون پول نقد سپرده کرد . تازه اینها در عرض همون 20 دقیقه ای که اونجا بودم دیدم .
ببین ما تو ایران صنعت درست و حسابی که نداریم . کل صنعت ما یکیش خودروسازی و صنایع تابعه هست یکی هم ساختمون . الان بسته اقتصادی دولت رو ببینی بیشترین توجه به همینها شده مثل وام نود تومنی ساخت مسکن و وام خودرو .
در کل اینکه مردم پول ندارن اوس شعری بیش نیست . پول دارن ولی تا وقتی تورم پایینه و سود بانکی بالاست درنمیارن بزنن تو کار . این مردم همون مردمین که دو سال پیش پژو 35 میلیونی و پراید 20 میلیونی رو تو دو ساعت تکمیل ظرفیت میکردن تو سایت ایران خودرو و سایپا ! اون موقع پول داشتن الان گدا شدن ؟ بخواب باو ...
حرف های این دوستمون تایید بشه
ولله اگر مردم بدونن سود تو کاره ، عین مور و ملخ میریزن تو سایت ایرانخودرو .هنوز یادم نرفته میخواستم پارس اسم بنویسم از ساعت8 تا 11 تو کافی نت بودم تا تونستم ثبت نام کنم .10 دیقه ای چندین هزار ماشین پیش فروش شد .تازه کار خدا بود که به من رسید مگرنه میگفتن مردم عادی نمیتونن ثبت نام کنن .
هر کارگری رو بگی الان حداقل 50 میلیون تو بانک داره .
این داستان سودبانکی و ماشین مدل بالا هم درسته .اگر کسی 200 میلیون بخواد بده ماشین ، روزی 110 هزار تومن اسکونت اون پول میشه .خب ادم میاد حساب میکنه میبینه 100 تومن هر روز بره تو جیبش خیلی بهترهاز اینه که ماشین مدل بالا خارجی بخره اونم تو این شهر ها با این وضعیت رانندگی مردم .این ماشین ها برای کسایی خوبه که مثلا طرف 10 میلیارد داره 200 میلیون ش رو هم میده ماشین .ولی برای اونایی که خیلی پولدار نیستن و کمی هم فکر میکنن اصلا خوب نیست .

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
پراید مصرفش پائینه 405 نیست که بنزین خوره داشته باشه.
bc2.gif

خیلی خیلی بخواد 2 هفته ای 20 لیتر پراید میخواد.
lpg واسه همین گذاشتن دیگه 30 کیلو بزن 21 هزار 600 تا با پراید باهاش برو

Trickett

Registered User
لایک‌ها
816
این ماشین ها برای کسایی خوبه که مثلا طرف 10 میلیارد داره 200 میلیون ش رو هم میده ماشین .ولی برای اونایی که خیلی پولدار نیستن و کمی هم فکر میکنن اصلا خوب نیست
با این نسبت که گفتی اونی که پراید20میلیونی میگیره هم باید 1میلیارد داشته باشه!!

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
با این نسبت که گفتی اونی که پراید20میلیونی میگیره هم باید 1میلیارد داشته باشه!!
قابل تعمیم نیست .
ماشین یکی از وسایل روزمره و مورد نیاز ادمه .نباشه ادم لنگ میمونه .اون مورد رو برای ماشین های گرون قیمت گفتم اولش هم نوشتم "این ماشین ها" نه هر ماشینی .

Trickett

Registered User
لایک‌ها
816
قابل تعمیم نیست .
ماشین یکی از وسایل روزمره و مورد نیاز ادمه .نباشه ادم لنگ میمونه .اون مورد رو برای ماشین های گرون قیمت گفتم اولش هم نوشتم "این ماشین ها" نه هر ماشینی .
اونی که دار و ندارشو میده یه پراید قسطی میگیره با درآمد 700-800 تومن درماه، احتمال سرقت و تصادف و هزار مسئله دیگه هست، خرید این جوری اشکال نداره؟
اما اونی که بفرض 400 میلیون داره و با درآمد4-5 میلیونی در ماه ماشین 200میلیونی بگیره اشتباه کرده؟! کار کدوم یکی اشتباه تره؟

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
اونی که دار و ندارشو میده یه پراید قسطی میگیره با درآمد 700-800 تومن درماه، احتمال سرقت و تصادف و هزار مسئله دیگه هست، خرید این جوری اشکال نداره؟
اما اونی که بفرض 400 میلیون داره و با درآمد4-5 میلیونی در ماه ماشین 200میلیونی بگیره اشتباه کرده؟! کار کدوم یکی اشتباه تره؟
هیچ کدوم
من یه نفرو میشناسم درامدش خیلی معمولیه مستاجر هم هست ولی ماکسیما داره .اون دیگه به خود شخص مربوط میشه .طرف اینطوری از زندگیش لذت میبره .من حالت ایده آل رو گفتم
یکی هم هست همه ش جمع میکنه .هر ذلت و خواری ای به خودش میده که پول جمع کنه .سال 89 به یکی از اقوام گفتم بیا یه ماشین برات بخرم با سختی راضیش کردم .یه مگان 2006 فول وارداتی پیدا کردم براش قیمتش اگر اشتباه نکنم 21 میلیون بود .خلاصه اینقدر نخرید و موس موس کرد الان همون ماشین اگه بود حداقل 60 تومن می ارزید .
اون احتمال سرقت و ... دیگه خیلی مسخره بود ! مرد مومن تو از خیابونم رد میشی ممکنه ماشین زیرت کنه .چون این احتمال هست رد نمیشی ؟!
تو این جامعه بدون ماشین ادم لنگ می مونه.یه جورایی عین کفشه !

Fthree

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
504
به طرز ملموسی! این دولت و این سال ها، برای من خاطرات سال 68 تا 76 رو تداعی میکنه.امیدوارم حدسم درست نباشه، اما اون دولت کاری کرد که پیکان 5 میلیون شد:eek:... 5 میلیون اون زمان به راحتی معادل 200 میلیون الان ارزش داشت. یادمه سال 74 یه نفر یه خونه 100 متری رو توی همین اراک فروخت و با پولش یه پراید خرید:D... حالا هی بزنید تو سر پراید. نمی دونید یه زمانی چه گنجی بود:D

سپه سالار

Registered User
لایک‌ها
947
حداقل توی شهر کوچیک و شلوغ و بی نظم ما نداشتنش بهتر از داشتنش هست! شخصا به این نتیجه رسیدم! کسی هم که ماشین را مساوی رفاه و عشق و حال میدونه من اصلا بحثی باهاش نمیکنم. اون کسی که پول زیاد داره بحثی نیست اما اون کسی که نداره مثل استارتر این تاپیک میخواد از شکمش بزنه بره پراید 20 میلیونی بخره! من بحثم اینه وگرنه اونیکه پول خوب داره ماشین خوب که هیچ بلکه 100 جور امکانات دیگه ای که منو شما نداریم را تهیه میکنه.

خساست را هم نمیدونم منظورت چیه اما خودم که بسیار ولخرج و خوشگذرون هستم و اصلا کسر خودم نمیذارم اما فعلا تصمیم گرفتم یکی دوسالی ماشین نخرم.

خیلی دلم میخواد ببینمت از نزدیک و بفهمم چه قیافه ای داری و چقدر بارته که اینقدر به خودت غره شدی و چپ و راست به شهرت ایراد میگیری.
اگه عددی بودی و اندازه ای بودی از این شهر میرفتی نه این که دائم نق و نوق بزنی و از اراک ایراد بگیری. اگه اراک مشکل داره چون احتمالا افتاده دست مهندس و رئیس رئسایی مثل شما وگرنه که چیزی که زیاده تو این شهر ثروت و دارایی و کارخونه.
مالیاتش رو جمع کنن جزو بهترین شهرهای ایرانه.

هیچ کدوم
من یه نفرو میشناسم درامدش خیلی معمولیه مستاجر هم هست ولی ماکسیما داره .اون دیگه به خود شخص مربوط میشه .طرف اینطوری از زندگیش لذت میبره .من حالت ایده آل رو گفتم
یکی هم هست همه ش جمع میکنه .هر ذلت و خواری ای به خودش میده که پول جمع کنه .سال 89 به یکی از اقوام گفتم بیا یه ماشین برات بخرم با سختی راضیش کردم .یه مگان 2006 فول وارداتی پیدا کردم براش قیمتش اگر اشتباه نکنم 21 میلیون بود .خلاصه اینقدر نخرید و موس موس کرد الان همون ماشین اگه بود حداقل 60 تومن می ارزید .
اون احتمال سرقت و ... دیگه خیلی مسخره بود ! مرد مومن تو از خیابونم رد میشی ممکنه ماشین زیرت کنه .چون این احتمال هست رد نمیشی ؟!
تو این جامعه بدون ماشین ادم لنگ می مونه.یه جورایی عین کفشه !

قربون اون دهنت برم که عطرافشانی میکنه وقتی باز میشه ..
همچین میگه ماشین نیازی نیست انگار ما تو لندن زندگی میکنیم !! مترو سرتاسری در تمام شهر با تمام سرعت در رفت و آمده .
یه خورده هوا سرد بشه راننده تاکسی سوارت نمیکنه میگه فقط دربست !
من نمیگم پول دستم دارم یا ندارم . من نون بازوی خودم رو میخورم . ادم اگه ذره ای از زندگیش رضایت نداشته باشه باید سرش رو بزاره بمیره. کاری که من سالها داشتم میکردم با خودم.
اگه الان هم مذتیه که تو فکر خرید ماشین هستم واسه خاطر اینه ماههاست شب و روز خودم رو یکی کردم تا حداقل تو زندگیم یه چیز داشته باشم . کی تا ساعت 2 بعد از نصفه شب کار میکنه ؟ من کردم . حقمه دوست دارم مگه غیر اینه ؟

@سپه سالار
چقدر نقد داری ؟ و چقدر درامد داری ؟

یه سپرده ای خوابوندم یه جایی با احتساب وام اون حدود 10-11 تومن دارم دستم .
درامد هم حدود 700-800 ماهی فعلا.

Last edited:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
خب بگیر دیگه منتظر چی هستی یه 10 میلیونی بگیر 1 هم بزار واسه روز مبادا اگه خرج انداخت دستت از اون 1 میلیون خرج کنی
پول میادو میره ادم نباید حسرت چیزی رو بخوره مخصوصا وقتی میتونه اون چیز رو داشته باشه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
خیلی دلم میخواد ببینمت از نزدیک و بفهمم چه قیافه ای داری و چقدر بارته که اینقدر به خودت غره شدی و چپ و راست به شهرت ایراد میگیری.
اگه عددی بودی و اندازه ای بودی از این شهر میرفتی نه این که دائم نق و نوق بزنی و از اراک ایراد بگیری. اگه اراک مشکل داره چون احتمالا افتاده دست مهندس و رئیس رئسایی مثل شما وگرنه که چیزی که زیاده تو این شهر ثروت و دارایی و کارخونه.
مالیاتش رو جمع کنن جزو بهترین شهرهای ایرانه.

قربون اون دهنت برم که عطرافشانی میکنه وقتی باز میشه ..
همچین میگه ماشین نیازی نیست انگار ما تو لندن زندگی میکنیم !! مترو سرتاسری در تمام شهر با تمام سرعت در رفت و آمده .
یه خورده هوا سرد بشه راننده تاکسی سوارت نمیکنه میگه فقط دربست !
من نمیگم پول دستم دارم یا ندارم . من نون بازوی خودم رو میخورم . ادم اگه ذره ای از زندگیش رضایت نداشته باشه باید سرش رو بزاره بمیره. کاری که من سالها داشتم میکردم با خودم.
اگه الان هم مذتیه که تو فکر خرید ماشین هستم واسه خاطر اینه ماههاست شب و روز خودم رو یکی کردم تا حداقل تو زندگیم یه چیز داشته باشم . کی تا ساعت 2 بعد از نصفه شب کار میکنه ؟ من کردم . حقمه دوست دارم مگه غیر اینه ؟

دیگ با خودت حساب کتاب کن یکیشونو بگیر :)
ب حرف بعضیا هم گوش نکن خیلی اینجا حرفا میزنن از زندگیشون ک خبر نداری چند تا ماشین چ ماشینایی دارن :) یا اصلا چند سالشونه!!!!
ایشالا ب سلامتی سوار شی در هر حال

سپه سالار

Registered User
لایک‌ها
947
خب بگیر دیگه منتظر چی هستی یه 10 میلیونی بگیر 1 هم بزار واسه روز مبادا اگه خرج انداخت دستت از اون 1 میلیون خرج کنی
پول میادو میره ادم نباید حسرت چیزی رو بخوره مخصوصا وقتی میتونه اون چیز رو داشته باشه

به نظرت با 10 تومن میشه تو این وضعیت کسادی مدل 88-89 خرید ؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
به نظرت با 10 تومن میشه تو این وضعیت کسادی مدل 88-89 خرید ؟
رفیق 5 صفحه رو نخوندم ولی به نظرم اگه شرایط گرفت وام رو داری بگیر , من خودم سال 89 به واسطه همین وام که اون موقع 7 تومن بود تونستم 206 بخرم , اون موقع 206 تقریبا 14 تومن بود
چشم به هم بزنی چند سال میگذره و قسط تموم مشه . حالا ممکن یه عده بیان بگن آقا نخر , سودش فلانه و از این حرفا . اصلا توجه نکن
اگر امکان اپس انداز کردن پول رو نداری بهترین راه همین وام هست. منم اگه سال 89 وام رو نمیگرفتم عمرا الان ماشین داشتم چون الان بعد گذشت 5 سال کل پس اندازم چند میلیون ناقابل هست که با توجه به تورم و دلار خریدن ماشین بیشتر شبیه یه جک میمونه

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
من وام میخام ولی از این لگن ها نمیخام
چ کنم

بالا