اقا نخرین نخرین نخرین این ات و اشغالا رو
اتفاقا اراک شهر بسیار کوچیکیه
با یه دوچرخه هم میشه همه جاشو راحت رفت
Sent from Great Honor 4C
شما بیا برامون حساب کن تا ماهم یاد بگیریم.بجای مسخره کردنا بچه جون یاد بگیر چجور سود وامو حساب میکنن اطلاعات غلط تحویل ملت شریف ندی
ضمنا برای من تو سر خوردن ماشین رقمی نمیشه ک دلم بسوزه
شما فکر کردی با کمپین درست میشه افرین مثلا ماشین صفر نخر (گرچه میدونم پولشم چون نداری اونجات میسوزه[emoji14] )
بعععلهاین وام واسه ماشین خارجی هم تعلق میگیره؟
گزینه 3 یعنی خرید یک دستگاه دوچرخه با کیفیت (البته اگر کارتو راه میندازه!)
اتفاقا اراک شهر بسیار کوچیکیه
با یه دوچرخه هم میشه همه جاشو راحت رفت
Sent from Great Honor 4C
به همه چیزایی که گفتی یه چیز دیگه هم اضافه کنمشما بیا برامون حساب کن تا ماهم یاد بگیریم.
پ.ن:بچه فعلا خوابه اما سراغتو میگرفت. اگر زمانش دیر شده و اذیتی بیدارش کنم کارتو را بندازه.
هرکی هم بخواد ماشین بخره یا نخره بالاخره وقتی رفت تو نمایندگی و شرایط و قسطارو دید خودش میتونه تصمیم بگیره.
Sent from my C5303 using Tapatalk
حالا شما با این شرایطی که داری اشکالی نداره ماشین داخلی بخری . خیانت به هموطن ها حساب نمیشه .وقتی زیر بارون دوچرخه سواری کنی و سرتاپا خیس بشی و سرما بخوری اونموقع حال دل منو میفهمی .. تازه هنوز فصل سرما و برف و یخبندان کذایی نرسیده که بی وسیله باشی و هیچکس سوارت نکنه. باد بزنه سینوزیتات رو پیاده کنه آخر شبی.
صحبت میدونی سر چیه اونایی ک فک میکنن ما میگیم بخر فک میکنن ایران خودرو و سایپا مال بابامون نه آقا گور پدر سایپا لگن و ویران خودرو یکی از آرزوهای من نابودی این دوتاست صحبت سر اینه چیزی ب اسم اتحاد وجود ندار الان خیلیا دستشون خالیه و منتظرن بعد تحریم ها فرجی بشه یا میترسن اگ الان بخرن ارزون تر بشه ب قول شما چرا دست دوش رو کسی نمیخره چرا روزنامه همشهری زده خورد و خوراک مردم ۱۸ درصد کم شده چرا تو تهران مرکز ایران ساخت و سازها نصف شده چرا فروش لوازم خانگی اینقد کم شده و .....یعنی برای همه ابنا اتحاد ب وجود اومده؟اتحاد مردمی ک مرغ گرون میشه صف میکشن؟بنچی واقعا حرف درستی میزنه کسی ک میگه کمپین یا بچست ک ی گوشی بهشس دادن معلوم نیست با چیش وصل میشه ب اینترنت با پولشو نداره بخره میگه تحریم اگه من جای آیدین بودم میخریدم تا اونی ک میگه تحریم تو بارون تو ماشینش میشینه بخاریشو روشن میکنه میره دنبال کارش بعد میاد خونه پست میذاره نخرید رو با حسرت سوار دوچرخه نگاه نکنم ک ی جورایی حس حماقت ب آدم دست میده جنرال موتورز آمریکا ورشکسته شد خودروسازهای ما سالها پیش باید ورشکست میشدن ولی چرا نشدن خوب معلوم ی کسایی نمیذارن ورشکست شهمن نمیدونم دوستانی که مدام از تأثیر کمپین میگن جوابشون واسه این سؤال من چیه؟
مگه غیر از اینه که خودروی صفر خریدن تحریم شده؟
پس اینجوری مردم ماشین رو که یه وسیله لازم برای اکثریت هم هست باید کارکرده بخرن دیگه، یعنی باید بازار ماشین کارکرده الان عاالی باشه!
ای اوونجای آدم دروغگو اگه بازارش خوب باشه
نمایشگاهی میشناسم که هفته ای دو تا ماشین میفروخت، الان 5ماهه یه معامله هم نداشته! همه جا هم همینه :|
دقیقاً! من هم احتمالاً هفته دیگه برم شرایطش رو بپرسم احتمال زیاد یه پراید بگیرم شبا آزانس وایسم. حداقل خرج خودم در میاد و یه پس اندازی هم میشه برام، با حقوق و کار فعلیم که نهایت همین خرجی خودم در میاد!صحبت میدونی سر چیه اونایی ک فک میکنن ما میگیم بخر فک میکنن ایران خودرو و سایپا مال بابامون نه آقا گور پدر سایپا لگن و ویران خودرو یکی از آرزوهای من نابودی این دوتاست صحبت سر اینه چیزی ب اسم اتحاد وجود ندار الان خیلیا دستشون خالیه و منتظرن بعد تحریم ها فرجی بشه یا میترسن اگ الان بخرن ارزون تر بشه ب قول شما چرا دست دوش رو کسی نمیخره چرا روزنامه همشهری زده خورد و خوراک مردم ۱۸ درصد کم شده چرا تو تهران مرکز ایران ساخت و سازها نصف شده چرا فروش لوازم خانگی اینقد کم شده و .....یعنی برای همه ابنا اتحاد ب وجود اومده؟اتحاد مردمی ک مرغ گرون میشه صف میکشن؟بنچی واقعا حرف درستی میزنه کسی ک میگه کمپین یا بچست ک ی گوشی بهشس دادن معلوم نیست با چیش وصل میشه ب اینترنت با پولشو نداره بخره میگه تحریم اگه من جای آیدین بودم میخریدم تا اونی ک میگه تحریم تو بارون تو ماشینش میشینه بخاریشو روشن میکنه میره دنبال کارش بعد میاد خونه پست میذاره نخرید رو با حسرت سوار دوچرخه نگاه نکنم ک ی جورایی حس حماقت ب آدم دست میده جنرال موتورز آمریکا ورشکسته شد خودروسازهای ما سالها پیش باید ورشکست میشدن ولی چرا نشدن خوب معلوم ی کسایی نمیذارن ورشکست شه
دقیقاً! من هم احتمالاً هفته دیگه برم شرایطش رو بپرسم احتمال زیاد یه پراید بگیرم شبا آزانس وایسم. حداقل خرج خودم در میاد و یه پس اندازی هم میشه برام، با حقوق و کار فعلیم که نهایت همین خرجی خودم در میاد!
بعدش هم احتمالا میخوای بیای خواستگاری دیگه ؟:general704:دقیقاً! من هم احتمالاً هفته دیگه برم شرایطش رو بپرسم احتمال زیاد یه پراید بگیرم شبا آزانس وایسم. حداقل خرج خودم در میاد و یه پس اندازی هم میشه برام، با حقوق و کار فعلیم که نهایت همین خرجی خودم در میاد!
مگه قرار نشد درسمو تموم کردم بیام خواستگاریت ؟[emoji35] [emoji35]بعدش هم احتمالا میخوای بیای خواستگاری دیگه ؟:general704:
اصلان رو برای دوستم میخوام:general406:. من به آرش جونم خیانت نمی کنممگه قرار نشد درسمو تموم کردم بیام خواستگاریت ؟[emoji35] [emoji35]
باید بیشتر کنترلت کنم انگار[emoji14]اصلان رو برای دوستم میخوام:general406:. من به آرش جونم خیانت نمی کنم[emoji14]
ئه معلوم بود؟!زن گرفتی؟ شیرینیش کو؟![]()
آره دیگه، کدوم دوستت بود در نظر داشتی برام؟بعدش هم احتمالا میخوای بیای خواستگاری دیگه ؟:general704:
بابا خب اصلان پول نیست که بخرن! ببین قضیه خیلی واضح هست که مردم چون پول ندارن نمیخرن. چرا تا همین پارسال می خریدن و این چیزا به راه نبود؟ تو الان فکر کردی هرکس ماشین نمیخره 500 میلیون پول داره گذاشته تو بالش برای اینکه شرکت های خودروسازی رو ورشکست کنه نمیره بخره؟من نمیدونم دوستانی که مدام از تأثیر کمپین میگن جوابشون واسه این سؤال من چیه؟
مگه غیر از اینه که خودروی صفر خریدن تحریم شده؟
پس اینجوری مردم ماشین رو که یه وسیله لازم برای اکثریت هم هست باید کارکرده بخرن دیگه، یعنی باید بازار ماشین کارکرده الان عاالی باشه!
ای اوونجای آدم دروغگو اگه بازارش خوب باشه
نمایشگاهی میشناسم که هفته ای دو تا ماشین میفروخت، الان 5ماهه یه معامله هم نداشته! همه جا هم همینه :|
خب منم به شیوه سارکَستیک داشتم همینو میگفتم دیگهبابا خب اصلان پول نیست که بخرن! ببین قضیه خیلی واضح هست که مردم چون پول ندارن نمیخرن. چرا تا همین پارسال می خریدن و این چیزا به راه نبود؟ تو الان فکر کردی هرکس ماشین نمیخره 500 میلیون پول داره گذاشته تو بالش برای اینکه شرکت های خودروسازی رو ورشکست کنه نمیره بخره؟اصلا این حرفا نیست. به قول آرش @ArashMiniStar الان یعنی میگی من باور کنم که مردم با شعور و فرهنگ و آدم شدن؟ :|
کسی منکر مفت خور و بی شرف بودن این کارخونه ها نیست و اگه واقعا همه مردم با جون و دل (نه اینکه پول نداشته باشن نخرن) و یکصدا همراهی کنن قطعا به زانو درمیان ولی هرگز از من نخواه که فکر کنم تو ایران و در کنار ... زندگی نمیکنم.![]()