• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید ماشین ( پراید ) با شرایطی که پیش رواست ......

کدوم راه بهتره ؟

• راه نخست : استفاده از وام دولت و خرید خودرو نو

Votes: 7 35.0%
  • راه دوم: وام بانکی و خرید خودرو کارکرده

Votes: 13 65.0%

• Total voters
    20

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
اتفاقا اراک شهر بسیار کوچیکیه
با یه دوچرخه هم میشه همه جاشو راحت رفت

Sent from Great Honor 4C

فرهنگ رانندگی در اراک صفر هست، راننده ها واقعا مثل حیوون رانندگی میکنن و مدام هم بهم فحش میدن و بوق میزنن! من برای همین ماشین نمیخرم،
این قدر وضع رانندگی خراب هست شما برای تاکسی دست تکون میدی توی همون لاین سرعت وایمیسه و انتظار داره بری سوار بشی درصورتی که ماشینهای عقبی داد و فریادشون دراومده و مدام بوق میزنن، 70 درصد مسافرکشهای اراک برای پیاده کردن مسافر و سوار کردن مسافر حاضر نیستن بیان توی لاین پارک و همون وسط خیابون ماشین را نگه میدارن. یکی ساوه و یکی هم اراک این دو شهر واقعا قانون جنگل دارن در رانندگی...

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
بجای مسخره کردنا بچه جون یاد بگیر چجور سود وامو حساب میکنن اطلاعات غلط تحویل ملت شریف ندی
ضمنا برای من تو سر خوردن ماشین رقمی نمیشه ک دلم بسوزه
شما فکر کردی با کمپین درست میشه افرین مثلا ماشین صفر نخر (گرچه میدونم پولشم چون نداری اونجات میسوزه[emoji14] )
شما بیا برامون حساب کن تا ماهم یاد بگیریم.
پ.ن:بچه فعلا خوابه اما سراغتو میگرفت. اگر زمانش دیر شده و اذیتی بیدارش کنم کارتو را بندازه.
هرکی هم بخواد ماشین بخره یا نخره بالاخره وقتی رفت تو نمایندگی و شرایط و قسطارو دید خودش میتونه تصمیم بگیره.

Sent from my C5303 using Tapatalk

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
این وام واسه ماشین خارجی هم تعلق میگیره؟

سپه سالار

Registered User
لایک‌ها
947
گزینه 3 یعنی خرید یک دستگاه دوچرخه با کیفیت (البته اگر کارتو راه میندازه!)

اتفاقا اراک شهر بسیار کوچیکیه
با یه دوچرخه هم میشه همه جاشو راحت رفت

Sent from Great Honor 4C

وقتی زیر بارون دوچرخه سواری کنی و سرتاپا خیس بشی و سرما بخوری اونموقع حال دل منو میفهمی .. تازه هنوز فصل سرما و برف و یخبندان کذایی نرسیده که بی وسیله باشی و هیچکس سوارت نکنه. باد بزنه سینوزیتات رو پیاده کنه آخر شبی.

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
شما بیا برامون حساب کن تا ماهم یاد بگیریم.
پ.ن:بچه فعلا خوابه اما سراغتو میگرفت. اگر زمانش دیر شده و اذیتی بیدارش کنم کارتو را بندازه.
هرکی هم بخواد ماشین بخره یا نخره بالاخره وقتی رفت تو نمایندگی و شرایط و قسطارو دید خودش میتونه تصمیم بگیره.

Sent from my C5303 using Tapatalk
به همه چیزایی که گفتی یه چیز دیگه هم اضافه کنم
کلا آدم ریاضیش ضعیف باشه بهتر از اینه که فهمش ضعیف باشه .
وقتی زیر بارون دوچرخه سواری کنی و سرتاپا خیس بشی و سرما بخوری اونموقع حال دل منو میفهمی .. تازه هنوز فصل سرما و برف و یخبندان کذایی نرسیده که بی وسیله باشی و هیچکس سوارت نکنه. باد بزنه سینوزیتات رو پیاده کنه آخر شبی.
حالا شما با این شرایطی که داری اشکالی نداره ماشین داخلی بخری . خیانت به هموطن ها حساب نمیشه .
ولی حداقل با اون وام کذایی نخر و یه کارکرده بخر که کمکی به این شرکت های خودروسازی نکرده باشی .

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من نمیدونم دوستانی که مدام از تأثیر کمپین میگن جوابشون واسه این سؤال من چیه؟
مگه غیر از اینه که خودروی صفر خریدن تحریم شده؟
پس اینجوری مردم ماشین رو که یه وسیله لازم برای اکثریت هم هست باید کارکرده بخرن دیگه، یعنی باید بازار ماشین کارکرده الان عاالی باشه!
ای اوونجای آدم دروغگو اگه بازارش خوب باشه :D
نمایشگاهی میشناسم که هفته ای دو تا ماشین میفروخت، الان 5ماهه یه معامله هم نداشته! همه جا هم همینه :|

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
پس اینجوری مردم ماشین رو که یه وسیله لازم برای اکثریت هم هست باید کارکرده بخرن دیگه، یعنی باید بازار ماشین کارکرده الان عاالی باشه!
نمایشگاهی میشناسم که هفته ای دو تا ماشین میفروخت، الان 5ماهه یه معامله هم نداشته! همه جا هم همینه :|
صحبت میدونی سر چیه اونایی ک فک میکنن ما میگیم بخر فک میکنن ایران خودرو و سایپا مال بابامون نه آقا گور پدر سایپا لگن و ویران خودرو یکی از آرزوهای من نابودی این دوتاست صحبت سر اینه چیزی ب اسم اتحاد وجود ندار الان خیلیا دستشون خالیه و منتظرن بعد تحریم ها فرجی بشه یا میترسن اگ الان بخرن ارزون تر بشه ب قول شما چرا دست دوش رو کسی نمیخره چرا روزنامه همشهری زده خورد و خوراک مردم ۱۸ درصد کم شده چرا تو تهران مرکز ایران ساخت و سازها نصف شده چرا فروش لوازم خانگی اینقد کم شده و .....یعنی برای همه ابنا اتحاد ب وجود اومده؟اتحاد مردمی ک مرغ گرون میشه صف میکشن؟بنچی واقعا حرف درستی میزنه کسی ک میگه کمپین یا بچست ک ی گوشی بهشس دادن معلوم نیست با چیش وصل میشه ب اینترنت با پولشو نداره بخره میگه تحریم اگه من جای آیدین بودم میخریدم تا اونی ک میگه تحریم تو بارون تو ماشینش میشینه بخاریشو روشن میکنه میره دنبال کارش بعد میاد خونه پست میذاره نخرید رو با حسرت سوار دوچرخه نگاه نکنم ک ی جورایی حس حماقت ب آدم دست میده جنرال موتورز آمریکا ورشکسته شد خودروسازهای ما سالها پیش باید ورشکست میشدن ولی چرا نشدن خوب معلوم ی کسایی نمیذارن ورشکست شه

Fthree

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
504
اقتصاد آزاد، مقدمه جامعه آزاده... یک جامعه متمدن به آزادی عمل مردم در کارهای اقتصادیشون احترام میذاره ... منافع همه مردم در یک جهت نیست که توقع داشته باشیم همه به یک شکل، عمل کنند... حرکت جمعی برای حفظ منافع جمعی کار خیلی خوبیه، اما وقتی قبل از شروع حرکت روش فکر نشده باشه، قبل از شروع، محکوم به شکسته ... کمپین های خیلی بهتری میشه راه انداخت که واقعا ضامن منافع اکثریت مردم باشه، اما حیف که ...:D

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
صحبت میدونی سر چیه اونایی ک فک میکنن ما میگیم بخر فک میکنن ایران خودرو و سایپا مال بابامون نه آقا گور پدر سایپا لگن و ویران خودرو یکی از آرزوهای من نابودی این دوتاست صحبت سر اینه چیزی ب اسم اتحاد وجود ندار الان خیلیا دستشون خالیه و منتظرن بعد تحریم ها فرجی بشه یا میترسن اگ الان بخرن ارزون تر بشه ب قول شما چرا دست دوش رو کسی نمیخره چرا روزنامه همشهری زده خورد و خوراک مردم ۱۸ درصد کم شده چرا تو تهران مرکز ایران ساخت و سازها نصف شده چرا فروش لوازم خانگی اینقد کم شده و .....یعنی برای همه ابنا اتحاد ب وجود اومده؟اتحاد مردمی ک مرغ گرون میشه صف میکشن؟بنچی واقعا حرف درستی میزنه کسی ک میگه کمپین یا بچست ک ی گوشی بهشس دادن معلوم نیست با چیش وصل میشه ب اینترنت با پولشو نداره بخره میگه تحریم اگه من جای آیدین بودم میخریدم تا اونی ک میگه تحریم تو بارون تو ماشینش میشینه بخاریشو روشن میکنه میره دنبال کارش بعد میاد خونه پست میذاره نخرید رو با حسرت سوار دوچرخه نگاه نکنم ک ی جورایی حس حماقت ب آدم دست میده جنرال موتورز آمریکا ورشکسته شد خودروسازهای ما سالها پیش باید ورشکست میشدن ولی چرا نشدن خوب معلوم ی کسایی نمیذارن ورشکست شه
دقیقاً! من هم احتمالاً هفته دیگه برم شرایطش رو بپرسم احتمال زیاد یه پراید بگیرم شبا آزانس وایسم. حداقل خرج خودم در میاد و یه پس اندازی هم میشه برام، با حقوق و کار فعلیم که نهایت همین خرجی خودم در میاد!

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,085
دقیقاً! من هم احتمالاً هفته دیگه برم شرایطش رو بپرسم احتمال زیاد یه پراید بگیرم شبا آزانس وایسم. حداقل خرج خودم در میاد و یه پس اندازی هم میشه برام، با حقوق و کار فعلیم که نهایت همین خرجی خودم در میاد!

زن گرفتی؟ شیرینیش کو؟:oops:

Fthree

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
504
بعدش هم احتمالا میخوای بیای خواستگاری دیگه ؟:general704:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
زن گرفتی؟ شیرینیش کو؟:oops:
ئه معلوم بود؟! :D:p
بعدش هم احتمالا میخوای بیای خواستگاری دیگه ؟:general704:
آره دیگه، کدوم دوستت بود در نظر داشتی برام؟
همون که نه قیافه نه هیکل نه ثروت پدری نه خونه نه ماشین نه درآمد براش مهم بود فقط شوهر میخواست؟! :D

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
بابا خب اصلان پول نیست که بخرن! ببین قضیه خیلی واضح هست که مردم چون پول ندارن نمیخرن. چرا تا همین پارسال می خریدن و این چیزا به راه نبود؟ تو الان فکر کردی هرکس ماشین نمیخره 500 میلیون پول داره گذاشته تو بالش برای اینکه شرکت های خودروسازی رو ورشکست کنه نمیره بخره؟ :D اصلا این حرفا نیست. به قول آرش @ArashMiniStar الان یعنی میگی من باور کنم که مردم با شعور و فرهنگ و آدم شدن؟ :|
کسی منکر مفت خور و بی شرف بودن این کارخونه ها نیست و اگه واقعا همه مردم با جون و دل (نه اینکه پول نداشته باشن نخرن) و یکصدا همراهی کنن قطعا به زانو درمیان ولی هرگز از من نخواه که فکر کنم تو ایران و در کنار ... زندگی نمیکنم. :D

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بابا خب اصلان پول نیست که بخرن! ببین قضیه خیلی واضح هست که مردم چون پول ندارن نمیخرن. چرا تا همین پارسال می خریدن و این چیزا به راه نبود؟ تو الان فکر کردی هرکس ماشین نمیخره 500 میلیون پول داره گذاشته تو بالش برای اینکه شرکت های خودروسازی رو ورشکست کنه نمیره بخره؟ :D اصلا این حرفا نیست. به قول آرش @ArashMiniStar الان یعنی میگی من باور کنم که مردم با شعور و فرهنگ و آدم شدن؟ :|
کسی منکر مفت خور و بی شرف بودن این کارخونه ها نیست و اگه واقعا همه مردم با جون و دل (نه اینکه پول نداشته باشن نخرن) و یکصدا همراهی کنن قطعا به زانو درمیان ولی هرگز از من نخواه که فکر کنم تو ایران و در کنار ... زندگی نمیکنم. :D
خب منم به شیوه سارکَستیک داشتم همینو میگفتم دیگه :D

بالا