aryamehr1368
Registered User
بعد 7سال پرایدی که 30 تومن براش تموم شده با احتمال توقف تولید چقدر میارزه!

بعد 7سال پرایدی که 30 تومن براش تموم شده با احتمال توقف تولید چقدر میارزه!
وات؟ خب این چیزی که گفتن تا دو سه سال آینده تولید پراید متوقف میشه
آنها اوس میگویند پسرم مگه کسی گاو شیردشو میفروشه:general710:وات؟ خب این چیزی که گفتن تا دو سه سال آینده تولید پراید متوقف میشه
توقف تولید؟ داداش من پیکان رو فیسشو عوص کردن با اپشن abs میفروشن بعد پراید منسوخ بشه؟!!!! :|تو کل زندگیم یکبار امید داشتم مچتو بگیرم؛ نا امیدم کردی:general304:
من قسطاشو حساب نکرده بودم ،
300 تومن خوبه ولی اونی که با این شرایط میگیره باید فکر این باشه بعد 7سال پرایدی که 30 تومن براش تموم شده با احتمال توقف تولید چقدر میارزه!
من قبل از پست زدن، چند دقیقه فکر می کنم. بخاطر همین پست هام جوری نیست که بشه چند دقیقه بعد ازشون ایراد گرفتتو کل زندگیم یکبار امید داشتم مچتو بگیرم؛ نا امیدم کردی:general304:
من قسطاشو حساب نکرده بودم ،
300 تومن خوبه ولی اونی که با این شرایط میگیره باید فکر این باشه بعد 7سال پرایدی که 30 تومن براش تموم شده با احتمال توقف تولید چقدر میارزه!
محاسبات افتک رقم دیگری را نشان میدهدوام خودرو بگیریم یا نه؟
این متن هم در گروه تلگرامی رفقا منتشر شده است:
درصورتی که پول اقساط ۲۵ میلیون تومن
وام خودرو را در یکی از شرکتهای بیمه ای سرمایه گذاری کنیم
در پایان ۷ سال چه مبلغی خواهیم داشت؟
شما خودرویی میخرید
و ۷ میلیون تومن آن را نقد
و ۲۵ میلیون آن را طی اقساط ۷ ساله
که ماهانه چیزی حدود 496 هزار تومن میشود میپردازید
در پایان سال هفتم شما یک خودروی ۷ ساله با ۲۱۰ هزار کیلومتر کارکرد
و ۴۹ میلیون پول پرداخت کرده اید
ارزش زمانی خودرو پس از هفت سال چیزی حدود ۱۸ میلیون تومان است
در گزینه دوم اگر ماهيانه ۴۹۶ هزار تومن
در یک شرکت بیمه عمر سرمایه گذاری کنید
و ۷ میلیون تومان در یکی از بانک ها سپرده گذاری کنید در پایان سال هفتم
شما از شرکت بیمه با سودي تضمین شده
حدودا مبلغ ١٠۶ میلیون نقد ميگيريد
و از بانکی که در آن سپرده گذاری کردید حدود ٣١ میلیون
و جمعا در پایان سال هفتم ١٣٧ میلیون پول خواهید داشت
قابل تامل است
ارزشش را دارد كه عاقلانه فکر کنید.
من هیچوقت این فکر رو نمیکنم پیش خودم چون اگه قرار باشه همچین روزی هم بیاد (شاید هزار سال دیگه) مطمئنا من اون روز زنده نیستم.ایرانی جماعت همینه بابا کی رو میخوایم درست کنیم.الان من بیام باور کنم مردم با فرهنگ و شعور شدن ینی؟ :|
آفرین آفرین ......بنظر من ی پراید یا ترجیحا تیبا صفر(فک نکنم اختلاف قیمت زیادی داشته باشن؟) بخر
میدونی چرا؟ چون هم گارانتی داره هم خرج نمیخواد بکنی زرت و زرت
با این شرایط وامی ک میدن با سود 16 درصد بنظرم گزینه عاقل تریه صفر حالا کمپین و این مزخرفات هم در نظر نگیریم
گزینه 3 یعنی خرید یک دستگاه دوچرخه با کیفیت (البته اگر کارتو راه میندازه!)به تظر شما کدوم راه بهتره ؟
نگاه کن گلمآفرین آفرین ......
درود سایپا بر تو باد . 4-5 مصرف کننده مثل شما تو ایران باشه سایپا و ایرانخودرو نیازی به مدیر فروش ندارن اصن .
با همین رویه پیش برید و کمپین رو مزخرفات در نظر بگیرید انشالا تا سال 1500 شمسی هم همین قاطر رو تو تهران سوار میشیم .
اتفاقا اراک شهر بسیار کوچیکیهگزینه 3 یعنی خرید یک دستگاه دوچرخه با کیفیت (البته اگر کارتو راه میندازه!)
بالا هم عرض کردم کمپین اوس شعری بیش نیست در واقع کسایی دارن زور میزنن برا کمپین که هیچ ربطی به ماشین خریدن ندارن یا یه عده بچه یا یه عده اسمون جل داغون بدبخت یا یه عده مرفه که اصلا احتیاجی به خرید ماشین ایرانی ندارن واصلا ماشین ایرانی سوار نمیشنبا همین رویه پیش برید و کمپین رو مزخرفات در نظر بگیرید انشالا تا سال 1500 شمسی هم همین قاطر رو تو تهران سوار میشیم .
حاجیمون یه 206 داره از ترس اینکه بخوره تو سرش هی میگه کمپین و.... پشمکه[emoji1]آفرین آفرین ......
درود سایپا بر تو باد . 4-5 مصرف کننده مثل شما تو ایران باشه سایپا و ایرانخودرو نیازی به مدیر فروش ندارن اصن .
با همین رویه پیش برید و کمپین رو مزخرفات در نظر بگیرید انشالا تا سال 1500 شمسی هم همین قاطر رو تو تهران سوار میشیم .
بجای مسخره کردنا بچه جون یاد بگیر چجور سود وامو حساب میکنن اطلاعات غلط تحویل ملت شریف ندیحاجیمون یه 206 داره از ترس اینکه بخوره تو سرش هی میگه کمپین و.... پشمکه[emoji1]
Sent from my C5303 using Tapatalk