1- من اینهمه تاکسی سوار میشم و دربست و آژانس میگیرم فکر نکنم سالی 500 تومن بیشتر بشه! فقط هزینه بیمه شخص ثالث پرایت 800 تومن هست.
2- جوونی چه ربطی به ماشین داره! الانم دیگه با این قیمت بنزین فکر نکن ماشین هم بخری می تونی باهاش دور دور کنی.
3- اشتباه میکنی! من خودم درآمد مناسبی دارم و خیلی از دوستام هم مهندس عمران هستن و حتی وضعشون از من بهتره اما ماشین ندارن! (نصفشون)
4- شهرک خیرآباد یک زمانی (سال91) سرپرست کارگاه بودم، سرویس هم داشت... کلا ماهی 800 900 میگرفتم که بعد از یکسال اومدم بیرون، اینقدر راهش دور هست که شما روزی 2 ساعت برای رفت و برگشت الافی... با ماشین شخصی هم ماهی 300 تومن پول بنزینته (حداقل!)
دقیقا! مردم پول دارن.. من خودم الان می تونم ماشین خوب بخرم اما ماشین تبدیل شده به کالای مصرفی برای کسی که نیاز مبرم نداره (مثلا نیاز کاری) نخریدنش بهتره تا بخری... نه پول بیمه میدی و نه بنزین و استهلاک و نه نگران جای پارک و تصادف هستی... پولتون را فعلا بذارید بانک و سود بگیرید
یکسال دندون روی جیگر بذارید با 15 تومن می تونید 206 تمیز بخرید... وضعیت ماشین طی یکی دوسال آینده کن فیکون خواهد شد. شک ندارم!
1. کیس کامپیوتر رو میخواستم ببرم پیش یکی از رفقا باید یه هفته برنامه میچیدم که پول بیخود ندم آژانس .
جیگر دل قلوه سفارش مشتری رو باید برسونم بهش طرف راضی نیست بیاد بگیره میره از جای دیگه بگیره.
و خیلی چیزای دیگه از حوصله صحبت خارجه
2. همچین میگی قیمت بنزین که انگار لیتری یه میلیون تومنه. لیتری 1000 تومن خیلی خیلی بخواد 2 هفته ای 20 لیتر پراید میخواد.
پراید مصرفش پائینه 405 نیست که بنزین خوره داشته باشه.
3. مهندس عمران که تا دلت بخواد ریخته تو مملکت همه هم بیکار و علاف ! تعجبی نداره که بعضیاشون بی ماشین باشن.
من خودم خیلی ها رو دیدم که در صورت نیاز به ماشین طرف راحت ماشین باباش رو میگیره و نیاز چندانی به وسیله جدا نداره بنابراین نمیخره.
ولی من چنین شرایطی رو ندارم.
در ثانی قیاسی که تو داری میکنی مثل این میمونه باید ماشین مثل اکسیژن هوا باشه تا خرید. ماشین برای کسی که کار میکنه ایجاب میکنه خریدش ولی کسی که بیکاره ماشین به دردش نمیخوره. خرجش بالاست.
تو هفته پیش رفته بودی شاندرمن یه پرس جوجه خریده بودی 14 هزار تومن. در صورتی که نیاز نداشتی میتونستی بیای خونه املت بخوری .
این مقایسه دقیقا مصداق چیزی هست که تو میگی.
4. تا شهرک صنعتی خیرآباد 20 دقیقه رفت .. 20 دقیقه برگشت ! رفتم که میگم . 2 ساعت رفت و برگشت میری قم و برمیگردی !!
یکسال دندون روی جیگر بذارید با 15 تومن می تونید 206 تمیز بخرید... وضعیت ماشین طی یکی دوسال آینده کن فیکون خواهد شد. شک ندارم!
باز هم اشتباه میکنی !
دولت مردم رو مثل موم تو دستش میگیره. همین وام خودرو اگه ازش استقبال نشد خاک بریز رو این شصت . چرا استقبال !؟
چون وام رو به شدت تسهیل کردن برای یه مشت بدبخت. وامی که نیاز به ضامن نداره . طرف یه فرم پر کنه + سفته اش رو بده . ماشین رو بگیره .