• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید ماشین ( پراید ) با شرایطی که پیش رواست ......

کدوم راه بهتره ؟

• راه نخست : استفاده از وام دولت و خرید خودرو نو

Votes: 7 35.0%
  • راه دوم: وام بانکی و خرید خودرو کارکرده

Votes: 13 65.0%

• Total voters
    20

Trickett

Registered User
لایک‌ها
816
اقتصاد آزاد، مقدمه جامعه آزاده... یک جامعه متمدن به آزادی عمل مردم در کارهای اقتصادیشون احترام میذاره ... منافع همه مردم در یک جهت نیست که توقع داشته باشیم همه به یک شکل، عمل کنند... حرکت جمعی برای حفظ منافع جمعی کار خیلی خوبیه، اما وقتی قبل از شروع حرکت روش فکر نشده باشه، قبل از شروع، محکوم به شکسته ... کمپین های خیلی بهتری میشه راه انداخت که واقعا ضامن منافع اکثریت مردم باشه، اما حیف که ...:D
اقتصاد آزاد رو ایشالا صد سال دوم زندگیمون میبینیم :mad:

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
بابا خب اصلان پول نیست که بخرن! ببین قضیه خیلی واضح هست که مردم چون پول ندارن نمیخرن. چرا تا همین پارسال می خریدن و این چیزا به راه نبود؟ تو الان فکر کردی هرکس ماشین نمیخره 500 میلیون پول داره گذاشته تو بالش برای اینکه شرکت های خودروسازی رو ورشکست کنه نمیره بخره؟ :D اصلا این حرفا نیست. به قول آرش @ArashMiniStar الان یعنی میگی من باور کنم که مردم با شعور و فرهنگ و آدم شدن؟ :|
کسی منکر مفت خور و بی شرف بودن این کارخونه ها نیست و اگه واقعا همه مردم با جون و دل (نه اینکه پول نداشته باشن نخرن) و یکصدا همراهی کنن قطعا به زانو درمیان ولی هرگز از من نخواه که فکر کنم تو ایران و در کنار ... زندگی نمیکنم. :D
پول دارن بخرن منتها پولشون تو بانکه . الان بازارهای مختلف خوابیده مردم پولهاشون رو گذاشتن تو بانک سودشو میگیرن کافیه یه بازاری راه بیفته اونوقت میبینی چطور پولها رو بیرون میارن ! اون سال که تازه قیمت ماشین سه برابر شد وقتی ایران خودرو و سایپا سایتشون رو باز کردن به ساعت نکشید همشو خریدن ولی الان چرا نمیخرن ؟ چون میدونن خرید و فروشش سود نداره .
تنها راه اینکه رونق ایجاد بشه اینه که دولت سود بانکی رو بکنه 7-10 درصد تا دیگه صرف نکنه برای مردم پولها رو بیرون بیارن برن بازار برای مهار تورم هم دلار رو نگه داره گرون نکنه خود به خود تورم مهار میشه . مثلا من خودم 200 تومن گذاشته بودم ماشین خارجی بخرم ولی دلم نمیاد از سود بانکیش دل بکنم حالا خیلی ها مثل نن هستن که میخوان خونه و ماشین و ... بخرن ولی دل از سود بانکی نمیکنن .

Fthree

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
504
اقتصاد آزاد رو ایشالا صد سال دوم زندگیمون میبینیم :mad:
مردم باید بخوان تا اقتصاد آزاد داشته باشن. مردم ایران در خیلی از زمینه ها با دست پس می زنند، با پا پیش می کشن:D... تفکر اقتصادی غالب در ایران، کمونیستیه
پ.ن: از آواتارت متنفرم:p
آره دیگه، کدوم دوستت بود در نظر داشتی برام؟
همون که نه قیافه نه هیکل نه ثروت پدری نه خونه نه ماشین نه درآمد براش مهم بود فقط شوهر میخواست؟! :D
شوهر هم براش مهم نیست، فقط خواستگار میخواد:D عکستو دیده عاشقت شده:p

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
مردم باید بخوان تا اقتصاد آزاد داشته باشن. مردم ایران در خیلی از زمینه ها با دست پس می زنند، با پا پیش می کشن:D... تفکر اقتصادی غالب در ایران، کمونیستیه

شوهر هم براش مهم نیست، فقط خواستگار میخواد:D عکستو دیده عاشقت شده:p
چراا؟! تریکت جزو باحال ترین پوکربازاییه که میشناسم! هنوزم فیلم اون باختش رو به اون ایرانی سیاه سوخته دلقک میبینم دلم میسوزه براش :p
ئه اینجوری اوضاعش فرق میکنه پس! من برم تا خواستگاری باید دخترو بدن دیگه باهاش درمیون بذار خبر بده :p

Trickett

Registered User
لایک‌ها
816
تنها راه اینکه رونق ایجاد بشه اینه که دولت سود بانکی رو بکنه 7-10 درصد تا دیگه صرف نکنه برای مردم پولها رو بیرون بیارن برن بازار برای مهار تورم هم دلار رو نگه داره گرون نکنه خود به خود تورم مهار میشه . مثلا من خودم 200 تومن گذاشته بودم ماشین خارجی بخرم ولی دلم نمیاد از سود بانکیش دل بکنم حالا خیلی ها مثل نن هستن که میخوان خونه و ماشین و ... بخرن ولی دل از سود بانکی نمیکنن
این چیزی که میگی تضمین میکنی اتفاق بیفته! الان این دولت با تجربه سالهای اخیر و دلال بازی سود بانکی گذاشته تا جلوی تورم رو بگیره که نتیجه متاسفانه شده رکود تورمی!
با این حجم نقدینگی 900هزار میلیارد تومنی که از دولت احمدی نژاد به یادگار مونده تنها سود بانکی هست جلوی تورمو گرفته، مطمئنا کاهش سود=تورم چند برابری خواهد بود
این حجم پول مثل سیل الان وارد هر بخشی بشه ارز، مسکن و... ویران کننده است!

آخه قربون چشم آبیت بشم کدوم مردم نمیخواد بهترین ماشین های دنیا رو با قیمت نصف الان سوار شن؟!!
پ.ن: آواتارو گذاشتم تا احساس حقارت کنی در مقابل جرمی:D

چراا؟! تریکت جزو باحال ترین پوکربازاییه که میشناسم! هنوزم فیلم اون باختش رو به اون ایرانی سیاه سوخته دلقک میبینم دلم میسوزه براش :p
آواتارم جرمی سامپترــه بزرگترین آرزوی افتک اینه که شبیه جرمی بود و به اون حسودیش میشه منم به این خاطر گذاشتم تا چشش درآد:D

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
این چیزی که میگی تضمین میکنی اتفاق بیفته! الان این دولت با تجربه سالهای اخیر و دلال بازی سود بانکی گذاشته تا جلوی تورم رو بگیره که نتیجه متاسفانه شده رکود تورمی!
با این حجم نقدینگی 900هزار میلیارد تومنی که از دولت احمدی نژاد به یادگار مونده تنها سود بانکی هست جلوی تورمو گرفته، مطمئنا کاهش سود=تورم چند برابری خواهد بود
این حجم پول مثل سیل الان وارد هر بخشی بشه ارز، مسکن و... ویران کننده است!

آخه قربون چشم آبیت بشم کدوم مردم نمیخواد بهترین ماشین های دنیا رو با قیمت نصف الان سوار شن؟!!

آواتارم جرمی سامپترــه بزرگترین آرزوی افتک اینه که شبیه جرمی بود و به اون حسودیش میشه منم به این خاطر گذاشتم تا چشش درآد:D
ئه عوضش کردی؟!
کش مرورگرمو پاک نکردم واسه همون همون آواتار قبلیتو میبینم :p

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
پول دارن بخرن منتها پولشون تو بانکه . الان بازارهای مختلف خوابیده مردم پولهاشون رو گذاشتن تو بانک سودشو میگیرن کافیه یه بازاری راه بیفته اونوقت میبینی چطور پولها رو بیرون میارن ! اون سال که تازه قیمت ماشین سه برابر شد وقتی ایران خودرو و سایپا سایتشون رو باز کردن به ساعت نکشید همشو خریدن ولی الان چرا نمیخرن ؟ چون میدونن خرید و فروشش سود نداره .
تنها راه اینکه رونق ایجاد بشه اینه که دولت سود بانکی رو بکنه 7-10 درصد تا دیگه صرف نکنه برای مردم پولها رو بیرون بیارن برن بازار برای مهار تورم هم دلار رو نگه داره گرون نکنه خود به خود تورم مهار میشه . مثلا من خودم 200 تومن گذاشته بودم ماشین خارجی بخرم ولی دلم نمیاد از سود بانکیش دل بکنم حالا خیلی ها مثل نن هستن که میخوان خونه و ماشین و ... بخرن ولی دل از سود بانکی نمیکنن .
شما الان فکر کردی همه مثل شما 200 م پول نقد در بانک دارن و سودشو میگیرن[emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33]
لابد کم شدن خرید مواد غذایی هم دلیلش گذاشتن پول تو بانکه؟[emoji3] یا برگشت خوردن چک های مردم حتی کسایی ک اعتبار دارن اونم لابد تو بانکه
عجب
ما چ نخبه های اقتصادی داریم چرا باید وضعمون این باشه جدا؟
پ.ن: اتفاقا الان بهترین فرصته برای کسانی ک پول دارن برن زمین و خونه بگیرن چون بازار داغ بشه هر ادم بی سوادیم حتی میدونه گرون میشه

mamad_j_k

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,222
به نظر من ایران خودرو و ساپیا نوعی دزدی سازمان یافته حکومت محور انجام میدن و بهتره که ورشکست بشن ولو اینکه 500 هزار نفر از این بابت بیکار بشن. اقتصاد رکورد تورمیه! این همه بیکار 500 هزار نفر دیگه روش. چیزی که زیاده در یه اقتصاد مریض مشاغل کاذب

Fthree

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
504
آخه دوست داشتن با خواستن، تفاوت داره.... کچله هم دوست داره دکتر باشه، اما حال 11 سال درس خوندن رو نداره:D. هیچ چیزی بی هزینه به دست نمیاد... خواستن واقعی اینه که مردم، اقتصاد آزاد رو با تمام تبعاتش بخوان .... الان مردم مثل سید :D هر لحظه مطابق با منافع کوتاه مدتشون رنگ عوض میکنن.
پ.ن: دیگه بهش حسودی نمی کنم. الان دیگه پیر و فرتوت و زشت و ذلیل مرده شده:p

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
@سپه سالار اگه پرایت خریدی منو و @afshin313 را دعوت کن فودلند داریوش... فوقش پول هم نداری کلپچ درست کن بیار...

بعدش هم میریم خیابون رنگرزها دختربازی با پرایت! داری پرایت میخری برای دختر بازی دیگه...

سپه سالار

Registered User
لایک‌ها
947
@سپه سالار اگه پرایت خریدی منو و @afshin313 را دعوت کن فودلند داریوش... فوقش پول هم نداری کلپچ درست کن بیار...

بعدش هم میریم خیابون رنگرزها دختربازی با پرایت! داری پرایت میخری برای دختر بازی دیگه...

یه روز منو تو عفشین میریم بیرون .. پول ندارم ببرمتون فودلند 200 هزار چوق خرج کنم ولی یه ساندویچی که میریم باهم دیگه .
حقیقت یه سری فشارهاست که باعث میشه ادم دل رو بزنه دریا ماشین بگیره.
1. هزینه کرایه ها بالا رفته .
2. جوونی و کیف و حالی که هیچ نکردم
3. مردم به کسی که ماشین زیر پاشه با یه چشم دیگه نگاه میکنن.
4. موقعیت های شغلی به مراتب بهتری نصیبت میشه. یه شرکت تو خیرآباد پیشنهاد کاری داشتم سرویس راه نداشت مجبور شدم بیخیال شم.
در کنارش یه دختر هم سوار میکنیم میرسونیمش ثواب داره ... منم که دنبال کسب ثواب !

الان به نظرت اینو بخری بهتر نیست از اینکه 20 میلیون بدی پول پرایت؟
http://arak.divar.ir/v/BAJRNmMmd/
http://arak.divar.ir/v/ﻣﺪﻝ-81-ﺧﻴﻠﻲ-ﺳﺎﻟﻢ/h-1TLKXrO/

206 مدل پائین همه اش خرجه .. خرج 206 هم که خیلی بالاست. 206 مدل 85 سالم خوبه ولی این مدله 80 ـه 14-15 سال کارکرد عمر مفیدش رو کرده از الان زنگ خرج کردنش به صدا دراومده ..

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
شما الان فکر کردی همه مثل شما 200 م پول نقد در بانک دارن و سودشو میگیرن[emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33]
لابد کم شدن خرید مواد غذایی هم دلیلش گذاشتن پول تو بانکه؟[emoji3] یا برگشت خوردن چک های مردم حتی کسایی ک اعتبار دارن اونم لابد تو بانکه
عجب
ما چ نخبه های اقتصادی داریم چرا باید وضعمون این باشه جدا؟
پ.ن: اتفاقا الان بهترین فرصته برای کسانی ک پول دارن برن زمین و خونه بگیرن چون بازار داغ بشه هر ادم بی سوادیم حتی میدونه گرون میشه

آره بابا کی گفته ندارن ؟ میلیاردی دارن تازه . چند روز پیش رفته بودم بانک قوامین یارو اومده بود 12 میلیارد سپرده کنه داشت با مدیر بانک سر سودش چک و چونه میزد . یه دختر باور کن 20 سالش هم نبود 500 میلیون پول نقد سپرده کرد . تازه اینها در عرض همون 20 دقیقه ای که اونجا بودم دیدم .
ببین ما تو ایران صنعت درست و حسابی که نداریم . کل صنعت ما یکیش خودروسازی و صنایع تابعه هست یکی هم ساختمون . الان بسته اقتصادی دولت رو ببینی بیشترین توجه به همینها شده مثل وام نود تومنی ساخت مسکن و وام خودرو .
در کل اینکه مردم پول ندارن اوس شعری بیش نیست . پول دارن ولی تا وقتی تورم پایینه و سود بانکی بالاست درنمیارن بزنن تو کار . این مردم همون مردمین که دو سال پیش پژو 35 میلیونی و پراید 20 میلیونی رو تو دو ساعت تکمیل ظرفیت میکردن تو سایت ایران خودرو و سایپا ! اون موقع پول داشتن الان گدا شدن ؟ بخواب باو ...

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
یه روز منو تو عفشین میریم بیرون .. پول ندارم ببرمتون فودلند 200 هزار چوق خرج کنم ولی یه ساندویچی که میریم باهم دیگه .
حقیقت یه سری فشارهاست که باعث میشه ادم دل رو بزنه دریا ماشین بگیره.
1. هزینه کرایه ها بالا رفته .
2. جوونی و کیف و حالی که هیچ نکردم
3. مردم به کسی که ماشین زیر پاشه با یه چشم دیگه نگاه میکنن.
4. موقعیت های شغلی به مراتب بهتری نصیبت میشه. یه شرکت تو خیرآباد پیشنهاد کاری داشتم سرویس راه نداشت مجبور شدم بیخیال شم.
در کنارش یه دختر هم سوار میکنیم میرسونیمش ثواب داره ... منم که دنبال کسب ثواب !

206 مدل پائین همه اش خرجه .. خرج 206 هم که خیلی بالاست. 206 مدل 85 سالم خوبه ولی این مدله 80 ـه 14-15 سال کارکرد عمر مفیدش رو کرده از الان زنگ خرج کردنش به صدا دراومده ..
1- من اینهمه تاکسی سوار میشم و دربست و آژانس میگیرم فکر نکنم سالی 500 تومن بیشتر بشه! فقط هزینه بیمه شخص ثالث پرایت 800 تومن هست.
2- جوونی چه ربطی به ماشین داره! الانم دیگه با این قیمت بنزین فکر نکن ماشین هم بخری می تونی باهاش دور دور کنی.
3- اشتباه میکنی! من خودم درآمد مناسبی دارم و خیلی از دوستام هم مهندس عمران هستن و حتی وضعشون از من بهتره اما ماشین ندارن! (نصفشون)
4- شهرک خیرآباد یک زمانی (سال91) سرپرست کارگاه بودم، سرویس هم داشت... کلا ماهی 800 900 میگرفتم که بعد از یکسال اومدم بیرون، اینقدر راهش دور هست که شما روزی 2 ساعت برای رفت و برگشت الافی... با ماشین شخصی هم ماهی 300 تومن پول بنزین و روغنت میشه...
آره بابا کی گفته ندارن ؟ میلیاردی دارن تازه . چند روز پیش رفته بودم بانک قوامین یارو اومده بود 12 میلیارد سپرده کنه داشت با مدیر بانک سر سودش چک و چونه میزد . یه دختر باور کن 20 سالش هم نبود 500 میلیون پول نقد سپرده کرد . تازه اینها در عرض همون 20 دقیقه ای که اونجا بودم دیدم .
ببین ما تو ایران صنعت درست و حسابی که نداریم . کل صنعت ما یکیش خودروسازی و صنایع تابعه هست یکی هم ساختمون . الان بسته اقتصادی دولت رو ببینی بیشترین توجه به همینها شده مثل وام نود تومنی ساخت مسکن و وام خودرو .
در کل اینکه مردم پول ندارن اوس شعری بیش نیست . پول دارن ولی تا وقتی تورم پایینه و سود بانکی بالاست درنمیارن بزنن تو کار . این مردم همون مردمین که دو سال پیش پژو 35 میلیونی و پراید 20 میلیونی رو تو دو ساعت تکمیل ظرفیت میکردن تو سایت ایران خودرو و سایپا ! اون موقع پول داشتن الان گدا شدن ؟ بخواب باو ...

دقیقا! مردم پول دارن.. من خودم الان می تونم ماشین خوب بخرم اما ماشین تبدیل شده به کالای مصرفی برای کسی که نیاز مبرم نداره (مثلا نیاز کاری) نخریدنش بهتره تا بخری... نه پول بیمه میدی و نه بنزین و استهلاک و نه نگران جای پارک و تصادف هستی... پولتون را فعلا بذارید بانک و سود بگیرید
یکسال دندون روی جیگر بذارید با 15 تومن می تونید 206 تمیز بخرید... وضعیت ماشین طی یکی دوسال آینده کن فیکون خواهد شد. شک ندارم!

Last edited:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اخه اینقد تفکراتت بچه گانه هست ارزش بحث هم نداری
ولی بازم این پست میدم خواه بفهم خواه خودتو ب نفهمی بزن
اخه تو رفتی بانک دو نفر دیدی ینی کل مردم پولدارن مث اینا؟ کسی ک 12 میلیارد داشته باشه نیازی ب خرید ماشین ایرانی نداره ک پدر جان
من دارم قشر متوسط و پایین جامعه میبینم ک خریدار ماشین های ایرانی هستن شما زدی خودتو ب اون در
هدف این طرح این بود ک کسانی ک توان خرید ماشین ندارن ینی قشر ضعیف جامعه بیان بخرن ولی وقتی مردم وضعاشون خرابه مطمئنا خوراکشون اولویت داره تا ماشین
با این طرز تفکر مثلا میری فروشگاه های بالا شهر چهار تا بچه پولدار میبینی باید بگی همه مردم پس پولدارن [emoji3]
خواهشا هم پست منو نقل قول نکن دیگه منم نمیکنم اصلا صحبت با ادمایی مث شما کاملا اشتباه هست

Last edited by a moderator:

سپه سالار

Registered User
لایک‌ها
947
1- من اینهمه تاکسی سوار میشم و دربست و آژانس میگیرم فکر نکنم سالی 500 تومن بیشتر بشه! فقط هزینه بیمه شخص ثالث پرایت 800 تومن هست.
2- جوونی چه ربطی به ماشین داره! الانم دیگه با این قیمت بنزین فکر نکن ماشین هم بخری می تونی باهاش دور دور کنی.
3- اشتباه میکنی! من خودم درآمد مناسبی دارم و خیلی از دوستام هم مهندس عمران هستن و حتی وضعشون از من بهتره اما ماشین ندارن! (نصفشون)
4- شهرک خیرآباد یک زمانی (سال91) سرپرست کارگاه بودم، سرویس هم داشت... کلا ماهی 800 900 میگرفتم که بعد از یکسال اومدم بیرون، اینقدر راهش دور هست که شما روزی 2 ساعت برای رفت و برگشت الافی... با ماشین شخصی هم ماهی 300 تومن پول بنزینته (حداقل!)

دقیقا! مردم پول دارن.. من خودم الان می تونم ماشین خوب بخرم اما ماشین تبدیل شده به کالای مصرفی برای کسی که نیاز مبرم نداره (مثلا نیاز کاری) نخریدنش بهتره تا بخری... نه پول بیمه میدی و نه بنزین و استهلاک و نه نگران جای پارک و تصادف هستی... پولتون را فعلا بذارید بانک و سود بگیرید
یکسال دندون روی جیگر بذارید با 15 تومن می تونید 206 تمیز بخرید... وضعیت ماشین طی یکی دوسال آینده کن فیکون خواهد شد. شک ندارم!

1. کیس کامپیوتر رو میخواستم ببرم پیش یکی از رفقا باید یه هفته برنامه میچیدم که پول بیخود ندم آژانس .
جیگر دل قلوه سفارش مشتری رو باید برسونم بهش طرف راضی نیست بیاد بگیره میره از جای دیگه بگیره.
و خیلی چیزای دیگه از حوصله صحبت خارجه

2. همچین میگی قیمت بنزین که انگار لیتری یه میلیون تومنه. لیتری 1000 تومن خیلی خیلی بخواد 2 هفته ای 20 لیتر پراید میخواد.
پراید مصرفش پائینه 405 نیست که بنزین خوره داشته باشه.

3. مهندس عمران که تا دلت بخواد ریخته تو مملکت همه هم بیکار و علاف ! تعجبی نداره که بعضیاشون بی ماشین باشن.
من خودم خیلی ها رو دیدم که در صورت نیاز به ماشین طرف راحت ماشین باباش رو میگیره و نیاز چندانی به وسیله جدا نداره بنابراین نمیخره.
ولی من چنین شرایطی رو ندارم.
در ثانی قیاسی که تو داری میکنی مثل این میمونه باید ماشین مثل اکسیژن هوا باشه تا خرید. ماشین برای کسی که کار میکنه ایجاب میکنه خریدش ولی کسی که بیکاره ماشین به دردش نمیخوره. خرجش بالاست.
تو هفته پیش رفته بودی شاندرمن یه پرس جوجه خریده بودی 14 هزار تومن. در صورتی که نیاز نداشتی میتونستی بیای خونه املت بخوری .
این مقایسه دقیقا مصداق چیزی هست که تو میگی.

4. تا شهرک صنعتی خیرآباد 20 دقیقه رفت .. 20 دقیقه برگشت ! رفتم که میگم . 2 ساعت رفت و برگشت میری قم و برمیگردی !!

باز هم اشتباه میکنی !
دولت مردم رو مثل موم تو دستش میگیره. همین وام خودرو اگه ازش استقبال نشد خاک بریز رو این شصت . چرا استقبال !؟
چون وام رو به شدت تسهیل کردن برای یه مشت بدبخت. وامی که نیاز به ضامن نداره . طرف یه فرم پر کنه + سفته اش رو بده . ماشین رو بگیره .

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
اخه اینقد تفکراتت بچه گانه هست ارزش بحث هم نداری
ولی بازم این پست میدم خواه بفهم خواه خودتو ب نفهمی بزن
اخه تو رفتی بانک دو نفر دیدی ینی کل مردم پولدارن مث اینا؟ کسی ک 12 میلیارد داشته باشه نیازی ب خرید ماشین ایرانی نداره ک پدر جان
من دارم قشر متوسط و پایین جامعه میبینم ک خریدار ماشین های ایرانی هستن شما زدی خودتو ب اون در
هدف این طرح این بود ک کسانی ک توان خرید ماشین ندارن ینی قشر ضعیف جامعه بیان بخرن ولی وقتی مردم وضعاشون خرابه مطمئنا خوراکشون اولویت داره تا ماشین
با این طرز تفکر مثلا میری فروشگاه های بالا شهر چهار تا بچه پولدار میبینی باید بگی همه مردم پس پولدارن [emoji3]
خواهشا هم پست منو نقل قول نکن دیگه منم نمیکنم اصلا صحبت با ادمایی مث شما کاملا اشتباه هست و نشانه خریت مخاطب
شعور حرف زدن هم نداری اونوقت واس ما ترپ اقتصاددانی برداشته . برو مینیم باو .

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
پول داشته باشی اما ماشین نخری دیگه خیلی باید ادم خسیسی باشی :general509: مگه ادم چندبار به دنیا میاد؟ چند بار زندگی میکنه؟ همین یه بار رو زندگی میکنید پس از زندگیتون لذت ببرید ماشین داشته باشی شیک و مجلسی سوار ماشینت میشی هر وقت که عشقت کشید هرساعتی که دوست داری و هر جا که اراده کنی میتونی باهاش بری
بنزین میخواد بیمه میخواد اصطحلاک داره خب به درک داشته باشه شما داری حالشو میبری :general601: حال کردنم هزینه داره

راجع به اون که سال دیگه 206 رو 15 بخری تو خواب هم همچین چیزی نمیتونی متصور بشی :rolleyes:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
پول داشته باشی اما ماشین نخری دیگه خیلی باید ادم خسیسی باشی :general509: مگه ادم چندبار به دنیا میاد؟ چند بار زندگی میکنه؟ همین یه بار رو زندگی میکنید پس از زندگیتون لذت ببرید ماشین داشته باشی شیک و مجلسی سوار ماشینت میشی هر وقت که عشقت کشید هرساعتی که دوست داری و هر جا که اراده کنی میتونی باهاش بری
بنزین میخواد بیمه میخواد اصطحلاک داره خب به درک داشته باشه شما داری حالشو میبری :general601: حال کردنم هزینه داره

راجع به اون که سال دیگه 206 رو 15 بخری تو خواب هم همچین چیزی نمیتونی متصور بشی :rolleyes:
حداقل توی شهر کوچیک و شلوغ و بی نظم ما نداشتنش بهتر از داشتنش هست! شخصا به این نتیجه رسیدم! کسی هم که ماشین را مساوی رفاه و عشق و حال میدونه من اصلا بحثی باهاش نمیکنم. اون کسی که پول زیاد داره بحثی نیست اما اون کسی که نداره مثل استارتر این تاپیک میخواد از شکمش بزنه بره پراید 20 میلیونی بخره! من بحثم اینه وگرنه اونیکه پول خوب داره ماشین خوب که هیچ بلکه 100 جور امکانات دیگه ای که منو شما نداریم را تهیه میکنه.

خساست را هم نمیدونم منظورت چیه اما خودم که بسیار ولخرج و خوشگذرون هستم و اصلا کسر خودم نمیذارم اما فعلا تصمیم گرفتم یکی دوسالی ماشین نخرم.

Last edited:

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
1. کیس کامپیوتر رو میخواستم ببرم پیش یکی از رفقا باید یه هفته برنامه میچیدم که پول بیخود ندم آژانس .
جیگر دل قلوه سفارش مشتری رو باید برسونم بهش طرف راضی نیست بیاد بگیره میره از جای دیگه بگیره.
و خیلی چیزای دیگه از حوصله صحبت خارجه

2. همچین میگی قیمت بنزین که انگار لیتری یه میلیون تومنه. لیتری 1000 تومن خیلی خیلی بخواد 2 هفته ای 20 لیتر پراید میخواد.
پراید مصرفش پائینه 405 نیست که بنزین خوره داشته باشه.

3. مهندس عمران که تا دلت بخواد ریخته تو مملکت همه هم بیکار و علاف ! تعجبی نداره که بعضیاشون بی ماشین باشن.
من خودم خیلی ها رو دیدم که در صورت نیاز به ماشین طرف راحت ماشین باباش رو میگیره و نیاز چندانی به وسیله جدا نداره بنابراین نمیخره.
ولی من چنین شرایطی رو ندارم.
در ثانی قیاسی که تو داری میکنی مثل این میمونه باید ماشین مثل اکسیژن هوا باشه تا خرید. ماشین برای کسی که کار میکنه ایجاب میکنه خریدش ولی کسی که بیکاره ماشین به دردش نمیخوره. خرجش بالاست.
تو هفته پیش رفته بودی شاندرمن یه پرس جوجه خریده بودی 14 هزار تومن. در صورتی که نیاز نداشتی میتونستی بیای خونه املت بخوری .
این مقایسه دقیقا مصداق چیزی هست که تو میگی.

4. تا شهرک صنعتی خیرآباد 20 دقیقه رفت .. 20 دقیقه برگشت ! رفتم که میگم . 2 ساعت رفت و برگشت میری قم و برمیگردی !!

باز هم اشتباه میکنی !
دولت مردم رو مثل موم تو دستش میگیره. همین وام خودرو اگه ازش استقبال نشد خاک بریز رو این شصت . چرا استقبال !؟
چون وام رو به شدت تسهیل کردن برای یه مشت بدبخت. وامی که نیاز به ضامن نداره . طرف یه فرم پر کنه + سفته اش رو بده . ماشین رو بگیره .
20 لیتری 380،90 تا میره بهترین حالت صدی 5
اما دو هفته بیست لیتر دیگه نمیشه [emoji2]
کلا ماشین داشتنش بهتر از نداشتنشه
وسیله و ابزار خوبیه

Sent from Great Honor 4C

بالا