حداقل توی شهر کوچیک و شلوغ و بی نظم ما نداشتنش بهتر از داشتنش هست! شخصا به این نتیجه رسیدم! کسی هم که ماشین را مساوی رفاه و عشق و حال میدونه من اصلا بحثی باهاش نمیکنم. اون کسی که پول زیاد داره بحثی نیست اما اون کسی که نداره مثل استارتر این تاپیک میخواد از شکمش بزنه بره پراید 20 میلیونی بخره! من بحثم اینه وگرنه اونیکه پول خوب داره ماشین خوب که هیچ بلکه 100 جور امکانات دیگه ای که منو شما نداریم را تهیه میکنه.
خساست را هم نمیدونم منظورت چیه اما خودم که بسیار ولخرج و خوشگذرون هستم و اصلا کسر خودم نمیذارم اما فعلا تصمیم گرفتم یکی دوسالی ماشین نخرم.
خیلی دلم میخواد ببینمت از نزدیک و بفهمم چه قیافه ای داری و چقدر بارته که اینقدر به خودت غره شدی و چپ و راست به شهرت ایراد میگیری.
اگه عددی بودی و اندازه ای بودی از این شهر میرفتی نه این که دائم نق و نوق بزنی و از اراک ایراد بگیری. اگه اراک مشکل داره چون احتمالا افتاده دست مهندس و رئیس رئسایی مثل شما وگرنه که چیزی که زیاده تو این شهر ثروت و دارایی و کارخونه.
مالیاتش رو جمع کنن جزو بهترین شهرهای ایرانه.
هیچ کدوم
من یه نفرو میشناسم درامدش خیلی معمولیه مستاجر هم هست ولی ماکسیما داره .اون دیگه به خود شخص مربوط میشه .طرف اینطوری از زندگیش لذت میبره .من حالت ایده آل رو گفتم
یکی هم هست همه ش جمع میکنه .هر ذلت و خواری ای به خودش میده که پول جمع کنه .سال 89 به یکی از اقوام گفتم بیا یه ماشین برات بخرم با سختی راضیش کردم .یه مگان 2006 فول وارداتی پیدا کردم براش قیمتش اگر اشتباه نکنم 21 میلیون بود .خلاصه اینقدر نخرید و موس موس کرد الان همون ماشین اگه بود حداقل 60 تومن می ارزید .
اون احتمال سرقت و ... دیگه خیلی مسخره بود ! مرد مومن تو از خیابونم رد میشی ممکنه ماشین زیرت کنه .چون این احتمال هست رد نمیشی ؟!
تو این جامعه بدون ماشین ادم لنگ می مونه.یه جورایی عین کفشه !
قربون اون دهنت برم که عطرافشانی میکنه وقتی باز میشه ..
همچین میگه ماشین نیازی نیست انگار ما تو لندن زندگی میکنیم !! مترو سرتاسری در تمام شهر با تمام سرعت در رفت و آمده .
یه خورده هوا سرد بشه راننده تاکسی سوارت نمیکنه میگه فقط دربست !
من نمیگم پول دستم دارم یا ندارم . من نون بازوی خودم رو میخورم . ادم اگه ذره ای از زندگیش رضایت نداشته باشه باید سرش رو بزاره بمیره. کاری که من سالها داشتم میکردم با خودم.
اگه الان هم مذتیه که تو فکر خرید ماشین هستم واسه خاطر اینه ماههاست شب و روز خودم رو یکی کردم تا حداقل تو زندگیم یه چیز داشته باشم . کی تا ساعت 2 بعد از نصفه شب کار میکنه ؟ من کردم . حقمه دوست دارم مگه غیر اینه ؟
@سپه سالار
چقدر نقد داری ؟ و چقدر درامد داری ؟
یه سپرده ای خوابوندم یه جایی با احتساب وام اون حدود 10-11 تومن دارم دستم .
درامد هم حدود 700-800 ماهی فعلا.