يه برنامه کامل که کار مثل ماشين حساب، تبديل کننده واحد های مختلف و حتی تبديل واحد های ارزی رو انجام میده. خلاصه اینکه تو این سبک برنامه ها چيزيه واسه خودش.![]()
![]()
لينک سازنده
لينک دانلود (ورژن 4.1 - حجم: 220 کيلوبايت)
دوست عزيز، بايد بگم که قيمت برنامه خيلی گرونه.آخرین نسخه از نرم افزار persDays که یک تقویم فارسی + قمری + میلادی است و می تواند هم به عنوان یادداشت و هم به عنوان دفترچه خاطرات استفاده شود مدتی است که با تعطیلات سال 86 در دسترس است. ناسازگاری برنامه با بعضی از دستگاه ها که قبلاً دیده می شد برطرف شده و تقریباً با اغلب pocket pc ها سازگار است. از همه مهمتر به جهت سادگی برنامه هیچ مشکلی برای دستگاه ایجاد نمی کند و به راحتی uninstall می شود.
یک سری بزنید به CE.BehinShahr.com
من رو 2003 نصب کردم جواب نداد!
راستی فرهاد تو چرا همه پست هاتو edit میکنی ؟ D:
ex-OCD Patient![]()
//
مطمئنی جواب نداد؟! من خودم روی wm2003se تست کردم ها!![]()
دوست عزيز، بايد بگم که قيمت برنامه خيلی گرونه.
چرا قيمتی ميذارين که باعث بشه به زودی زود، کرک برنامه بياد بيرون و هيچ کسی برنامتون رو نخره؟
اينجا ايرانه. يادتون نره که ما windows vista ultimate رو که تو دنيا دارن حدود 400 دلار (شايدم بيشتر) ميخرن، ميخريم 2000 تومان (تازه ميگيم چه خبره!!).
فکر ميکنم بايد توی قيمت سريعا تجديد نظر کنين...
اين يه پيشنهاد دوستانه بود، ديگه خودتون ميدونيد...
چرا اشتباه شد.می گم حالا که درست شد.یک کاری کن فرهاد ، یک پست بزن در کامپلیت و همه چیز رو توضیح بده ، اعتراف کن ، روحت سبک می شه:wacko: منظورم این بود که یک پست بزن ، طریقه نصب رو همراه با لینک فایل ها بده . عربایزر رو هم مادیفای شده لینک بده تویش و همین طور اینفو رو ، هم برای کیو وی جی ای و هم وی جی ایPersian هم نیست!؟![]()
bullet جان وجود افرادی مثل شما توی این فروم مایه ی افتخار همه ی اعضاست![]()
چشم من سعی می کنم ازین به بعد با شما هماهنگ کنم ریلیز میلیزارو![]()
کسی رو ویندوز 2003 اس ای نصب کرده ؟ کار نمی کنه
شدیدا دنبال کی جن ریسکو اکسپلورر 6 میگردم
اگه دمه دست هست ولی وقت (یا همون حس) آپ کردنش و ندارین ، این اونر بندس
.: JaVaD :.
(لطفا کپیش کنید ، اینطوری راحتره)
با تشکر از برنامه خوبتون!!!![]()
فرهاد مشکل قبلی حل شد ، لیست کشور ها می یاد. ولی دیگه فارسی توش نیست
باید چی کار کنم؟
بیولت جان دستت طلا
زحمت کشیدی اخوی:blush:
فقط حیف که بنده دات نت و ندارمو کمر دانلودشم الان ندارم!
اگه میتونی از روی اونر بنده کدشو بدی که کلی دیگه کلاک کردی:lol:
بابا بزرگوار
بابا سالار
حالا که اینطور شد بنده با همین خطای درپیت دایال آپ دانش میکنم
یه سور به بچه های پی تی میدم
عليرضا جان ممنون:blush: فقط اين فايل كيبورد فارسيشو هم اگه ميشه آپ كن چون من پروكسي خوبي ندارم سايت http://www.box.net/public/jkcut7zo9f هم فيلتره!!!![]()