arashdownload
Registered User
- نوشتهها
- 1,442
- لایکها
- 1,043
با سلام خدمت دوستان گلم ایده ای دارم که یک سامانه پشتیبانی هست که شرکت پست از فرآیند خرید حذف میشه و برگشتی هم صفر میشه دوستان فروشگاه دار و همکاری در فروش که مایل هستن پی ام بدن فعلا برای شهر تبریز میسر هست که بعدا سامانه به کل کشور گسترش پیدا می کنه این سامانه شما رو از فرآیند پستی راحت می کنه و یک سیستم متمرکز رو پدید میاره که شما به عنوان فروشگاه دار در هر نقطه ای از کشور به راحتی محصول مورد نظرت در دسترست هست و با کمترین هزینه و با کیفیت بالا به دست مشتری تحویل داده میشه
مزایای طرح
1-صفر شدن هزینه پست
2-صفر شدن مفقودی ها
3-صفر شدن هزینه برگشتی
4-تحویل کالا توسط افراد آموزش دیده (دیگه مشتری بر نمی داره محصول رو ببره داخل تست کنه بعد خراب کنه بیاره برگشت بزنه)
5-تحویل در 1-2 روز کاری
6-واریز وجه کالا در نهایت 72 ساعت به حساب شما و شما هم می تونی طی 72 ساعت وجه وبمسرت فروشندت رو بدی
7-حفاظت از محصول
8-تحویل محصول در بسته بندی شکیل (والله من خودم یه بار یه خرید داشتم از دیدن بسته بندی غافلگیر شدم انگار 6 موش جویده بودنش)
و مزایای زیاد دیگر این طرح مستلزم همکاری وبمستران هست و میشه سریع در عرض یک ماه برای کل کشور پیادش کرد
مزایای طرح
1-صفر شدن هزینه پست
2-صفر شدن مفقودی ها
3-صفر شدن هزینه برگشتی
4-تحویل کالا توسط افراد آموزش دیده (دیگه مشتری بر نمی داره محصول رو ببره داخل تست کنه بعد خراب کنه بیاره برگشت بزنه)
5-تحویل در 1-2 روز کاری
6-واریز وجه کالا در نهایت 72 ساعت به حساب شما و شما هم می تونی طی 72 ساعت وجه وبمسرت فروشندت رو بدی
7-حفاظت از محصول
8-تحویل محصول در بسته بندی شکیل (والله من خودم یه بار یه خرید داشتم از دیدن بسته بندی غافلگیر شدم انگار 6 موش جویده بودنش)
و مزایای زیاد دیگر این طرح مستلزم همکاری وبمستران هست و میشه سریع در عرض یک ماه برای کل کشور پیادش کرد
Last edited: