• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✔️ فروش سایت موزیک با عمری بیش از یک سال

Kandi

Registered User
لایک‌ها
110
با سلام خدمت دوستان
بنده حدودا یک سال پیش سایت بکوب رو راه اندازی کردم. امارگیر خود سایت در روز +1200 ورودی گوگل و +1800 ای پی نشون میده (امار هر روز بیشتر میشه) امار گیر های استیت هم هست که به خریدار ارائه میشه! البته برای سایت هیچ تبلیغی نشده و هیچ بک لینکی خریداری نشده

مطالب سایت همه اختصاصی (تگ گذاری دقیق و لینک مستقیم) بیش از 3300 مطلب هستش با آرشیو کامل که همه دستی ارسال شدن

چند قالب اختصاصی داره این قالبشو چند روز هست گذاشتم که اختصاصی نیست اما سئوی خوبی داره

درآمد هم بستگی داره به کسی که میخواد درامد زایی بکنه سایت با تبلیغات کلیکی و پاپ آپ ماهیانه + 150 درامد داره و من فعلا محصولات مجازی گذاشتم که معلوم نمیکنه چقد فروش داره چون جاهای دیگه هم گذاشتم و به هم مرتبت هستن! قبلا از همکاری در فروش هفتگی 3 تا 4 محصول میفروخت در ماه 70 تا 80 ت و در کل میشه گفت 150 تا 200 درامد داره

مخارج سایت هم 15 ت برای هاست سایت و 13 ت برای هاست دانلود که میتونید از جای دیگه ارزونتر هم بگیرید.

و اما قیمت مد نظر بنده چون واقعا سرم شلوغ هست و دیگه نمتونم به سایت برسم 450 ت گذاشتم که حتی 1 هزارم هزینه های که برای سایت کردم نیست ( بیش از 3 هزار مطلب یک سالو نیم هزینه هاست و ...)
آدرس : http://www.bekoob.ir

سوال یا پیشنهادی داشتید در پ.خ بگید.

Last edited:

dfghg

Registered User
لایک‌ها
21
سلام و عرض ادب ممنون میشم اطلاعات کاملتر و واضحتری مخصوصآ از درامد سایت رو برام بفرستید و همچنین قیمت آخرتون.

Kandi

Registered User
لایک‌ها
110
سلام و عرض ادب ممنون میشم اطلاعات کاملتر و واضحتری مخصوصآ از درامد سایت رو برام بفرستید و همچنین قیمت آخرتون.
سلام دوست عزیز فکر میکنم تماما توضیح داده شده قیمت هم که بسیار پایین عرض کردم باز پیشنهادی دارید در پ.خ بفرمایید.

textyab

Registered User
لایک‌ها
104
الان که آی پی سایت 650 تا 700 تا هست دوست عزیز !!!!!!!!!!!!!!!!

میخاین تا آدرس بدم چک کنید ؟

Mehdi75

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
قیمت آخر+اثبات درآمد
باتشکر

بالا