• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
شدن میشه
اما اگه وقتشو داری حضوری بگیر
یه صحبتی با نماینده هم میکنی
تو پر کردن پیشنهاد بیمه بهت کمک میکنه
البته تصمیم برای خرید یا عدم خرید پوشش اضافی اگه داری، با صحبت هاش تصمیمتو عوض نکن

اگه میتونی چند تا شرکت پرس و جو کن
آخر تصمیمت کدوم شرکت شد؟

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
یکی از دوستان نمایندگی پاسارگارد داره احتمالا برم همونجا
هدف هم فقط بحث پوشش هاست وگرنه بعد از 30 سال پولی که میدن با توجه به تورم به نظر ارزش انچنانی نداره

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
یکی از دوستان نمایندگی پاسارگارد داره احتمالا برم همونجا
هدف هم فقط بحث پوشش هاست وگرنه بعد از 30 سال پولی که میدن با توجه به تورم به نظر ارزش انچنانی نداره
بلی،در واقع هدف باید آینده نگری باشه؛وگرنه دید سرمایه گذاری اشتباهه....مطمئن باش،این بیمه،هرچند ناچیزم باشه،در آینده یکجا بکارت میاد

کاملا ضوابط پوشش ها رو مطالعه کن که پوششی رو بدون منفعت انتخاب نکنی؛پاسارگاد آتش سوزی هم،داره که البته از حق بیمه هم ازت کسر میشه.

هر شرکتی که انتخاب کنی خوب هست؛تفاوت های اندکی دارن؛پاسارگاد هم شرکت مطرح و خوبی هست؛البته در باره سود های قطعی هر سالم ازش بپرس،چون بنظرم چند سال اخیر،بیمه ما،سامان و پارسیان بیشترین سود رو داشتن،بقیه شرکت ها رو نمیدونم.

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
بلی،در واقع هدف باید آینده نگری باشه؛وگرنه دید سرمایه گذاری اشتباهه....مطمئن باش،این بیمه،هرچند ناچیزم باشه،در آینده یکجا بکارت میاد

کاملا ضوابط پوشش ها رو مطالعه کن که پوششی رو بدون منفعت انتخاب نکنی؛پاسارگاد آتش سوزی هم،داره که البته از حق بیمه هم ازت کسر میشه.
هر شرکتی که انتخاب کنی خوب هست؛البته در باره سود های قطعی هر سالم ازش بپرس،چون بنظرم چند سال اخیر،بیمه ما،سامان و پارسیان بیشترین سود رو داشتن،بقیه شرکت ها رو نمیدونم.

بابت توضیحات ممنون
پیشنهاد شما چیه؟ هم از بابت اینکه کدوم بیمه را انتخاب کنم و هم اینکه پوشش ها چطور انتخاب بشه و هر نکته دیگه
پرداخت هم ماهی 50 تومن (البته سالانه پرداخت میکنم)

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بابت توضیحات ممنون
پیشنهاد شما چیه؟ هم از بابت اینکه کدوم بیمه را انتخاب کنم و هم اینکه پوشش ها چطور انتخاب بشه و هر نکته دیگه
پرداخت هم ماهی 50 تومن (البته سالانه پرداخت میکنم)
والا من شرکت خاصی رو تبلیغ نمیکنم.
همین که میخوای برای آینده ات یه اقدامی کنی خیلی خوب هست.شرکتش مهم نیست.
بهتره خودت شرایط هرکدومو بخونی و مقایسه کنی
پوشش های اضافی رو باید با توجه به شرایطت انتخاب کنی؛توی صفحه های قبلی مفصل نوشتم.
مثلا پوشش از کارافتادگی اگه کارت کارمندیه کمتر بدردت می خوره بیشتر برای کارگران صنایع و استادکارا خوبه.
یا امراض بیماری های خاص،با عوض شدن **** سلامت شاید چندان مورد نیاز نباشه،اما خوب برای درمان در مراکز خصوصی خوبه.وسقفش هم تا 30 میلیون بستگی به نوع بیمه بیشتر نیست
پوشش فوت در اثر حادثه خوبه که البته فقط بنفع بازماندگان هست:اگر برای خودت احتمال حادثه کم رو میدی شاید نیاز نباشه
من شخصا هیچ پوششی نگرفتم،سرمایه ۲۰ گذاشتم که با افزایش سنم،افزایشش میدم
پارسیان گرفتم چون نماینده اش باهام صادق بود و قبلا با بیمه پارسیان کار کردم،سیستم استعلامش خیلی خوب بود و کلی باهاش ور رفتم،سود سال های اخیرش خوب بود،سودش روزشمار هست و پشتوانه خوبی داره.جدیدا باشگاه مشتریان هم گذاشته که یک سری بیمه و تخفیف برای دارندگان عمر داره که البته بیشتر تبلیغاتیه
اگه پارسیان رو نمیخواست گزینه بعدیم بیمه ما و بعدش سامان بود.
راستش رو بخوای در مورد پاسارگار هیچ نظر مخالف یا موافقی ندارم،خودم نه با بانکش کار کردم نه بیمه اش.دلیلم هم شخصی هست نه اینکه شرکت بدی باشه.

Last edited:

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
Tavangari.jpg

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
دوستان ۵ماه پیش خودم و همسرم رو بیمه عمر آتیه پاسارگاد کردم و الان هم نمایندگی فروش این بیمه نامه رو‌گرفتم. کسایی که تصمیم دارن بیمه پاسارگاد رو انتخاب کنند پخ بدن .

برای بچه های پرشین تولز در سال اول ۱۰درصد تخفیف پرداخت در نظر گرفتم.

فرستاده شده از GLX SpiderIِ من با Tapatalk

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
بيمه هاي تكميلي درمان تنهابصورت گروهي ارائه ميشوند . شما ميتوانيد از طرف يك شركت يا ارگان اين كار را براي خود انجام دهيد كه البته براي اين كارنياز به آشنا داريد .
من شنیدم فقط شرکتعای بیمه ما و بیمه سامان تکمیل انفرادی صادر میکنند. البته احتمالا شرط خرید بیمه عمر میزارند. چون در واقع تعدادی از کسانی که بیمه عمر میخرند و متقاضی تکمیلی هم هستند را بصورت گروهی برای بیمه تکمیلی معرفی میکنند. اطلاعات دقیق تر را میتونید از نمایندگی های این دو شرکت بپرسید.

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
من شنیدم فقط شرکتعای بیمه ما و بیمه سامان تکمیل انفرادی صادر میکنند. البته احتمالا شرط خرید بیمه عمر میزارند. چون در واقع تعدادی از کسانی که بیمه عمر میخرند و متقاضی تکمیلی هم هستند را بصورت گروهی برای بیمه تکمیلی معرفی میکنند. اطلاعات دقیق تر را میتونید از نمایندگی های این دو شرکت بپرسید.

حوادث انفرادی رو در کنار بیمه های عمر به شرکت ها ارائه میدن ولی بیمه تکمیلی انفرادی هیچ شرکتی نداره ، چون به ضررشونه بخوان انفرادی این بیمه نامه رو بدن

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان به نظرتان آیا بحث خرید بیمه عمر با تحریمها ارتباطی دارد ؟ به نظر من از دو جنبه میتوان قضیه را بررسی کرد اول اینکه با برداشته شدن تحریمهای بانکی و بیمه ای قاعدتا شرکتهای بیمه میتوانند از بیمه های اتکایی خارجی هم استفاده کنند و لذا مردم بیشتر میتوانند در خصوص بازگشت سود و سرمایه به آنها اعتماد کنند. دوم اینکه با باز شدن فضای اقتصادی و فعال شدن بورس، شرکتهای بیمه گزینه های سودآورتری برای سرمایه گذاری میتوانند پیدا کنند و در نتیجه سود بیشتری هم میتوانند به بیمه گذاران پرداخت نمایند. نظر شما چیست؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
مسلما گشایش اقتصادی فرصت سرمایه گذاری بهتری رو برای شرکت های بیمه راهم میکنه
خبر ها رو دیده باین،شرکت های بیمه بعد از برجام ،بدنبال مشارکت خارجی بودند وبا چند شرکت هم وارد قرارداد شدند

مساله دیگه این هست که کاهش سود بانکی با گشایش اقتصادی محتمل هست و کاهش سود بانکی،خرید بیمه عمر رو جذاب تر میکنه

gkd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
با سلام
مسلماً بیمه عمر پاسارگاد بهترین بیمه عمر در کشور ما ایران میباشد.
برای مثال من پلن ماهیانه 100 هزار تومانی را برای شما مثال میزنم (پلنهای بیمه پاسارگاد از حداقل 20 و 30 هزار تومان در ماه میباشند)
شما با خرید یک بیمه عمر و آتیه پاسارگاد از ما بطور کامل تحت پوشش بیمه قرار خواهید گرفت یعنی از مزایای بیمه عمر و آتیه پاسارگاد که عبارتند از دریافت اندوخته یعنی کل واریزی شما و سود 20 درصد در هر زمان که بخواهید میتوانید بازخرید کنید مثلا 10 یا 20 یا 30 ساله قرارداد ببندید و در زمان دیگری درخواست بازخرید دهید.
در صورت نیاز به وام از 90 درصد اندوخته و سود خود را بصورت وام با سود 4 درصد بدون ضامن و نیاز به کاغذ بازی در فرصت حداکثر یک هفته دریافت نمایید.
بهمراه بیمه عمر و همان حق بیمه شما بیمه از کار افتادگی خواهید شد و در صورتی که بیمه شده از کار افتاده شود از پرداخت مابقی حق بیمه معاف شده و تا 40.000.000 میلیون تومان سرمایه عمر نیز دریافت خواهد کرد.
در صورت بروز حادثه، بیمه شده تا 100.000.000 میلیون تومان غرامت دریافت کرده و کلیه هزینه های پزشکی ایشان با توجه به فاکتورهایشان پرداخت خواهد شد.
در صورت بیماریهای خاص نیز تا سقف 25.000.000 میلیون تومان بیمه پاسارگاد به بیمه شده غرامت بیماریهای خاص پرداخت خواهد کرد.
همچنین شما در صورت مالکیت منزل مسکونی با خرید هر یک از پلنهای بیمه عمر و آتیه پاسارگاد ، بیمه آتش سوزی منزل مسکونی نیز شده و تا سقف 40.000.000 میلیون تومان نیز دریافت خواهید کرد.
در صورت فوت بیمه شده با توجه به انتخاب بیمه گذار و بیمه شده اندوخته بیمه شده بهمراه سود ایشان و سرمایه ای بالغ بر 300 برابر حق بیمه و همچنین در صورت بروز فوت بر اثر حادثه نیز سرمایه ای بالغ بر 900 برابر حق بیمه به انتخاب شدگان ایشان در فرم بیمه نامه پرداخت خواهد شد.

توجه: جداول و مبالغ پرداختی و همچنین اطلاعات اضافی بهمراه فرم ثبت نام بیمه نامه بصورت آنلاین در سایت رسمی نمایندگی بیمه ما موجود میباشد. شما دوست عزیز در هر کجای ایران که باشید میتوانید با پر کردن فرم بیمه نامه ما و تماس همکاران ما با شما و مکاتبه بیمه نامه بصورت کامل بیمه عمر و آتیه پاسارگاد شوید.
سقف سنی از بدو تولد تا 60 سالگی میباشد.
www.pardazi.com/bimeh.php
همچنین میتوانید با شماره تماسهای زیر برای مشاوره رایگان تماس بگیرید
01333230240
09118065076
آدرس دفتر در سایت نیز موجود میباشد.

Funnyboy2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
یکی میتونه دقیقا به من بگه مثلا من اگه ماهیانه صد هزار تومان پرداخت کنم مثلا بیمه عمر و اتیه پاسارگاد بعد از بیست سال چی میشه؟
من خیلی اینور و اونور خوندم شرایط رو میخوام دقیقا بدونم بعد از 20 سال کل سرمایه رو یک جا میدن؟
بیمه ای که حقوق بازنشستگی داشته باشه هست؟ یا این جداست؟ این بیمه عمر با اون بیمه ای که بعد از سی سال حقوق بازنشستگی میدن فرق داره؟ اگه یکی اینا رو کامل برای من توضیح بده ممنون میشم

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
یکی میتونه دقیقا به من بگه مثلا من اگه ماهیانه صد هزار تومان پرداخت کنم مثلا بیمه عمر و اتیه پاسارگاد بعد از بیست سال چی میشه؟
من خیلی اینور و اونور خوندم شرایط رو میخوام دقیقا بدونم بعد از 20 سال کل سرمایه رو یک جا میدن؟
بیمه ای که حقوق بازنشستگی داشته باشه هست؟ یا این جداست؟ این بیمه عمر با اون بیمه ای که بعد از سی سال حقوق بازنشستگی میدن فرق داره؟ اگه یکی اینا رو کامل برای من توضیح بده ممنون میشم
بیمه عمر در حال حاضر،یک بیمه عمرثساده زمانی هست که فقط بشرط فوت هست و هیچ انذودپخته ای براش وجود نداره.
یک بیمه عمر و سرمایه گذاری و یا نام های دیگه که شرکت ها دارن،مثل عمر و آتیه،عمزو تشکیل صرمایه عمر و آتیه جوانان،کودکان،زنان خانه دار ،بازنشکستگی و ........؛که اینها همه درواقع همان universal life insurance هست با اسامی متفاوت.
بلی در این نوع بیمه نامه در صورت حیات در پایان قرارداد،تمام ذخیره اندوخته چه بصورت یکجا و یا دریافت مستمری به بیمه شده پرداخت میشه.
مستمری هم دو نوع،با زمان مشخص و یا تا پایان عمر هست.
همه شرکت ها همین هستند و در این زمسنه با هم تفاوتی ندارن.

این ذخیره اندوخته،به عوامل خیلی زیادی از سن شما،مبلغ اولیه،سرمایه فوت،پوشش های اضافی،گروه ریسکی شما و ..... بستگی داره.

بعضی شرکت ها،سیستم استعلام دارن که با استفاده از اون میتونین،جدول ریاضی ذخیره اندوخته و هم مستمری پایان دوره رو با توجه به شرایطی که تعیین میکنین،ببینید که نمای کلی بهتون از کاری که قراره انجام بشه میده.
پیشنهاد میدم از این سیستم استعلام استفاده کنین و اگه سوالی بود بعدا بپرسین

Sent from my E5823 using Tapatalk

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
خیلی چیزا مثل سن، سربازی رفتن ، درصد افزایش و.... تاثیر دارن.
البته برای مشاوره سوالی داشتید در خدمتم

فرستاده شده از GLX Spider1Sِ من با Tapatalk

Funnyboy2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
خیلی ممنون از جوابهاتون
ما اگه ماهیانه صد هزار تومان پرداخت کنید بعد از بیست سال مثلا یا میتونیم تمام سرمایه رو یهو دریافت کنیم یا اینکه بصورت حقوق ماهیانه بهمون پرداخت میشه؟

طبق جدولی که تو سایت بیمه پاسارگاد دیدم دو نوع سود 18 درصد و 20 درصد حساب کرده فرقشون چیه؟
و اینکه این بیمه درمانی هم هست؟ یا اینکه من اگه بخوام هیچ پوشش خاصی رو نگیرم در آخر دوره تو مبلغ دریافتیم تاثیری داره؟ بیشتر و کمتر میشه؟ خیلی ممنون اگه توضیح بدید.
من الان داشتم پوشش های مختلفی که پاسارگاد داره رو میدیدم و همینطور بیمه سامان.
مثلا پوشش اتش سوزی . پوشش از کارافتادگی و باقی اینها . اگه تمام پوشش ها رو بخوام در نهایت از مبلغی که در اخر قرار داد پرداخت میشه کم میشه چیزی؟ یا اگه نخوام هیچکدومو چه اتفاقی میفته؟

و اینکه هر چی سن بالاتر میره باید حق بیمه بیشتری پرداخت کنیم؟ چه فرقی میکنه؟ یعنی کسی تو سن 35 سالگی بخواد شروع کنه از کسی که تو سن 30 سالگی میخواد شروع کنه باید بیشتر پرداخت کنه؟ بعد وقتی بخواد دریافت هم کنه بیشتر دریافت میکنه؟

یه سوال دیگه نوشته شده بود تو سایت پاسارگاد که اگه حق بیمه رو یک ساله یا شش ماهه بدیم به سرمایمون اضافه میشه؟ واقعا اینطوریه اگه هست تفاوتش چه قدره؟
general-100.gif

http://www.insurancepasargad.com/lifeinsurance/inquiry/general/107-100-بزرگ-سال
@orginalfilm - @mersa1989

Last edited:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
خیلی ممنون از جوابهاتون
ما اگه ماهیانه صد هزار تومان پرداخت کنید بعد از بیست سال مثلا یا میتونیم تمام سرمایه رو یهو دریافت کنیم یا اینکه بصورت حقوق ماهیانه بهمون پرداخت میشه؟

طبق جدولی که تو سایت بیمه پاسارگاد دیدم دو نوع سود 18 درصد و 20 درصد حساب کرده فرقشون چیه؟
و اینکه این بیمه درمانی هم هست؟ یا اینکه من اگه بخوام هیچ پوشش خاصی رو نگیرم در آخر دوره تو مبلغ دریافتیم تاثیری داره؟ بیشتر و کمتر میشه؟ خیلی ممنون اگه توضیح بدید.
من الان داشتم پوشش های مختلفی که پاسارگاد داره رو میدیدم و همینطور بیمه سامان.
مثلا پوشش اتش سوزی . پوشش از کارافتادگی و بیقه اینها . اگه تمام پوشش ها رو بخوام در نهایت از مبلغی که در اخر قرار داد پرداخت میشه کم میشه چیزی؟ یا اگه نخوام هیچکدومو چه اتفاقی میفته؟

و اینکه هر چی سن بالاتر میره باید حق بیمه بیشتری پرداخت کنیم؟ چه فرقی میکنه؟ یعنی کسی تو سن 35 سالگی بخواد شروع کنه از کسی که تو سن 30 سالگی میخواد شروع کنه باید بیشتر پرداخت کنه؟ بعد وقتی بخواد دریافت هم کنه بیشتر دریافت میکنه؟

یه سوال دیگه نوشته شده بود تو سایت پاسارگاد که اگه حق بیمه رو یک ساله یا شش ماهه بدیم به سرمایمون اضافه میشه؟ واقعا اینطوریه اگه هست تفاوتش چه قدره؟

http://www.insurancepasargad.com/lifeinsurance/inquiry/general/107-100-بزرگ-سال
@orginalfilm - @mersa1989
۱- ۱۸درصد سود تضمینی هست و سود های بالاتر،شود مشارکت در مافع یا سود قطعی که در پایان هر سال مالی اعمال میشه و میتونه متفاوت باشه.
البته سود تضمینی ۱۸ پاسارگاد جای سوال داره چون طبق آیین نامه بیمه مزکزی نباید این عدد باشه
۲-بیمه درمانی رو این نوع بیمه ها ندارن...گرچه برخی بصورت پروموشن،بیمه های مکمل میدن که رایگان نیست
۳-پوشش های خاص،حق بیمه اضافی دارن و مسلما توی مبلغ اندوخته اثر دارن و اون رو کمتر میکنن؛پس توصیه میکنم با توجه به نیازتون انتخاب کنین و به حرف نماینده نباشین
۴-پوشش حادثه،از کارافتادگی،نقص عضو،امراض خاص رو همه شرکت های بیمه دارن
پوشش آتش سوزی پاسارگاد و سامان درواقع تبلیغاتی هست و مجانی دراختیارتون قرار نمیگیره بلکه با تخفیف ارائه میشه و البته پارسیان هم از باشگاه مشتریان بیمه عمرش،بیمه آتش سوزی و مسئولیت و درمان و حوادث و ثالث و بدنه رو با تخفیف ارائه میده.
پس بهتره در صورت نیاز تهیه کنی
۵-سن بالاتر باشه،ریشک فوت بیشتر میشه و حق بیمه تفاوت میکنه......این بیمه نامه رو بهتره از سن کم و با سرمایه فوت کم شروع کرد و کم کم سرمایه فوت و اقساط پرداختی رو افزایش داد
۶-بخاطر روزشمار بودن و بهره مرکب،بهتر هست اقساط سالانه پرداخت بشن چون بنسبت ماهانه افزایش بیشتری در سرمایه اندوخته دارن

باز تاکید میکنم از سیستم استعلام که گفتم بهره ببرید چون به واقعیت بیشتر نزدیک هستن و این جدول ها شما رو گیج میکنن
اما با سیشتم استعلام میتونین به هر شکلی که دوست دارید،بیمه نامه رو تنظبم کنین و با هم مقایسه کنید.
یه سایت همه شرکت های بیمه سر بزنید و با سیستم استعلامشون کار کنین

شرکت های بیمه تفاوت خاصی بجز پروموشن هاشون ندارن و بهتره به بیمه ای توجه کنید که طی کارکرد چند ساله،سود های بهتری پرداخت کرده.

این دو پست من رو هم مطالعه بفرمایید:
http://forum.persiantools.com/threa...نمایی-کنید-لطفاً.344298/page-26#post-11484431

http://forum.persiantools.com/threa...-ماه-اول-رو-تخفیف.762278/page-2#post-11653163

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
۱- ۱۸درصد سود تضمینی هست و سود های بالاتر،شود مشارکت در مافع یا سود قطعی که در پایان هر سال مالی اعمال میشه و میتونه متفاوت باشه.
البته سود تضمینی ۱۸ پاسارگاد جای سوال داره چون طبق آیین نامه بیمه مزکزی نباید این عدد باشه
۲-بیمه درمانی رو این نوع بیمه ها ندارن...گرچه برخی بصورت پروموشن،بیمه های مکمل میدن که رایگان نیست
۳-پوشش های خاص،حق بیمه اضافی دارن و مسلما توی مبلغ اندوخته اثر دارن و اون رو کمتر میکنن؛پس توصیه میکنم با توجه به نیازتون انتخاب کنین و به حرف نماینده نباشین
۴-پوشش حادثه،از کارافتادگی،نقص عضو،امراض خاص رو همه شرکت های بیمه دارن
پوشش آتش سوزی پاسارگاد و سامان درواقع تبلیغاتی هست و مجانی دراختیارتون قرار نمیگیره بلکه با تخفیف ارائه میشه و البته پارسیان هم از باشگاه مشتریان بیمه عمرش،بیمه آتش سوزی و مسئولیت و درمان و حوادث و ثالث و بدنه رو با تخفیف ارائه میده.
پس بهتره در صورت نیاز تهیه کنی
۵-سن بالاتر باشه،ریشک فوت بیشتر میشه و حق بیمه تفاوت میکنه......این بیمه نامه رو بهتره از سن کم و با سرمایه فوت کم شروع کرد و کم کم سرمایه فوت و اقساط پرداختی رو افزایش داد
۶-بخاطر روزشمار بودن و بهره مرکب،بهتر هست اقساط سالانه پرداخت بشن چون بنسبت ماهانه افزایش بیشتری در سرمایه اندوخته دارن

باز تاکید میکنم از سیستم استعلام که گفتم بهره ببرید چون به واقعیت بیشتر نزدیک هستن و این جدول ها شما رو گیج میکنن
اما با سیشتم استعلام میتونین به هر شکلی که دوست دارید،بیمه نامه رو تنظبم کنین و با هم مقایسه کنید.
یه سایت همه شرکت های بیمه سر بزنید و با سیستم استعلامشون کار کنین

شرکت های بیمه تفاوت خاصی بجز پروموشن هاشون ندارن و بهتره به بیمه ای توجه کنید که طی کارکرد چند ساله،سود های بهتری پرداخت کرده.

این دو پست من رو هم مطالعه بفرمایید:
http://forum.persiantools.com/threa...نمایی-کنید-لطفاً.344298/page-26#post-11484431

http://forum.persiantools.com/threa...-ماه-اول-رو-تخفیف.762278/page-2#post-11653163

بزرگوار بخشنامه جدید اومد .

سود مشارکت امسال پاسارگاد ۲۲درصد اعلام شده.

در ضمن این بخشنامه که باید سود پیشبینی حذف بشه رو‌دارم اگه لازمه بزارم ببینید.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بزرگوار بخشنامه جدید اومد .

سود مشارکت امسال پاسارگاد ۲۲درصد اعلام شده.

در ضمن این بخشنامه که باید سود پیشبینی حذف بشه رو‌دارم اگه لازمه بزارم ببینید.

بلی،اون بخشنامه رو که باید پیشبینی سود حذف بشه رو دیدم،اما خبر سود ۲۲ پاسارگاد رو ندیدم که اگه لطف کنید بزارین ممنون میشم
ضمنا حرف من ۱۸ درصد تضمینی پاسارگاد بود
چون طبق آیین نامه بیمه مرکزی،اگر ۵ ساله باشه ۱۸%،تا ۱۰ سال،۱۸% ۵ سال اول و تا ۱۰ سال ۱۵% و ۱۰% یزای بالاتر از ۱۰ سال هست

البته بنظرم داشتن جدول پیشبینی برای مشخص شدن ذهنیت آینده،لازم هست و باید باشه.

ضمنا هر جای مطالب من ایراد داشت بفرمایید،من نه ضد شرکتی تبلیغ میکنم،نه بنفع شرکتی
من شخصا خودم خریدار و دارای بیمه عمر هستم و مطالبی که میگم حاصل تحقیق خودم برایدخرید بیمه نامه بوده،که برای گمراه نشدن سایر خوانندگان در تبلیغات گوناگون،در اختیارشون قرار میدم

بالا