• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی کلاهبردار جدید به نام artheme

ar1ian

Registered User
لایک‌ها
120
سلام دوستان
یه کاربری هست به نام arthem
اونطوری که من فهمیدم از کلی آدم پول خورده اما به دلیل اینکه از همه 50 تومن 20 تومن گرفته کسی نیمده پیگیری کنه
پولش واسه من ارزشی نداره اما 100% پیگیری میکنم پلیس فتا چون شماره ای که دادن شماره خط ثابت بوده 09136270670
و صحبت هم کردم لهجه اصفهانی داشتند و 100% شماره درسته
من شماره پیگیری هم همینجا میزارم که بدونید پیگیری میکنم
هر کسی ایشون ازش کلاهبرداری کرده حتی 1000 تومن فقط اینجا بگه من خواهرم وکیل هستش و وقت این کارارو دارم خیالتون راحت حقتون رو میگیرم
خواهشاً تاپیک حذف نشه ممنون از شما
در پناه حق

drwebi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
بله از منم 20 تومن خوردن...البته چیزی نیست و تا حالا پیگیری نکردم اما حالا که تاپیک باز شده و قراره اقدام شه منم هستم

shitokai

Registered User
لایک‌ها
157
والا ایشون خیلی کلاهبرداری کردند آیدی قبلیشونم jeydesign بود فکر میکنم اسم کوچیکش هم حسین بود فکر میکنم
من میخواستم به دوستان اعلام کنم بیخودی گول ایشون رو نخرن وقتی اولین پستشون رو دیدم اما متاسفانه این روزها هم میرن سمت قیمت های کم ! و آخرش هم چیزی عایدشون نمیشه
این اشتباه کسانی هست که یوزرهای معتبر کار نمیکنند و بخاطر 40 50 تومن هزینه کمتر هم وقت خودشون رو از دست میدن هم پولشون رو
موفق باشید

ar1ian

Registered User
لایک‌ها
120
والا ایشون خیلی کلاهبرداری کردند آیدی قبلیشونم jeydesign بود فکر میکنم اسم کوچیکش هم حسین بود فکر میکنم
من میخواستم به دوستان اعلام کنم بیخودی گول ایشون رو نخرن وقتی اولین پستشون رو دیدم اما متاسفانه این روزها هم میرن سمت قیمت های کم ! و آخرش هم چیزی عایدشون نمیشه
این اشتباه کسانی هست که یوزرهای معتبر کار نمیکنند و بخاطر 40 50 تومن هزینه کمتر هم وقت خودشون رو از دست میدن هم پولشون رو
موفق باشید
سلام دوست عزیز میشه اطلاعات بیشتری از این فرد بهم بدی ؟ فامیلی ایشون ؟ یا هر چیزی که بتونه کمک کنه ؟

ar1ian

Registered User
لایک‌ها
120
سلامی مجدد به دوستان
ایشون همون jey8design هستند
که اتفاقاً پرونده هم دارند و کار ما خیلی جلو افتاد ... آدرسشون هم پیدا کردم و حکم بازداشت ایشون رو میگیرم و خودم شخصاً میرم اصفهان و اقدام میکنم :)
طرف انقدر کلاهبرداری کرده و بازم جالبه که داره این کارو میکنه و پدر و مادر ایشون هم شریکش هستند خیلی جالبه !!

ar1ian

Registered User
لایک‌ها
120
واقعا؟! تا حالا همچین موردی ندیده بودم
متاسفانه خودم هم وقتی فهمیدم ناراحت شدم ... کسی که کلاً 17 18 سال بیشتر سن نداره وقتی این کارارو میکنه !! اما من تا آخرش وایستادم اصلاً حقم رو هم نمیخوام اما این اقا تا محکوم نشه دست بردار نیستم

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,722
متاسفانه خودم هم وقتی فهمیدم ناراحت شدم ... کسی که کلاً 17 18 سال بیشتر سن نداره وقتی این کارارو میکنه !! اما من تا آخرش وایستادم اصلاً حقم رو هم نمیخوام اما این اقا تا محکوم نشه دست بردار نیستم
با این سن وسالی که این پسربچه داره شما فکر کنم با پدرمادرش طرفید -

shitokai

Registered User
لایک‌ها
157
سلام دوست عزیز میشه اطلاعات بیشتری از این فرد بهم بدی ؟ فامیلی ایشون ؟ یا هر چیزی که بتونه کمک کنه ؟
درود
نه متاسفانه فقط همینهارو میدونستم توی ویکی ویبی wikivb.ir هم شاید دوستانی اطلاع داشته باشند ازش
این شماره ها هم فکر میکنم برای ایشون باشه
09302608000
0313222222

http://forum.persiantools.com/threads/نیازمند-طراح-وبسایت.723082/page-2

این صفحه رو هم ببینید

Film_iran

کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
لایک‌ها
483
ااا این طرف سر منم کلاه برداری کرده قبلا 25 یا 30 از من گرفت که برام پلاگین انجمن بنویسه که ننوشت و پولو کشید بالا ... منم پیگیر نشدم شیوش هم اینه هی میگه کار انجام میدم تا بلاخره شما خسته بشینو بیخیالش بشین!!

mahdi41872

Registered User
لایک‌ها
70
اقا دمت گرم خدایی پیگیر باش تا نسل این کلاه بردار ها از توی اینترنت پاک بشه اینا واسه 10 تا 20 هزار تومن همه کسایی که توی اینترنت فعالیت میکنن را خراب میکنن

shitokai

Registered User
لایک‌ها
157
سلام دوستان
یه کاربری هست به نام arthem
اونطوری که من فهمیدم از کلی آدم پول خورده اما به دلیل اینکه از همه 50 تومن 20 تومن گرفته کسی نیمده پیگیری کنه
پولش واسه من ارزشی نداره اما 100% پیگیری میکنم پلیس فتا چون شماره ای که دادن شماره خط ثابت بوده 09136270670
و صحبت هم کردم لهجه اصفهانی داشتند و 100% شماره درسته
من شماره پیگیری هم همینجا میزارم که بدونید پیگیری میکنم
هر کسی ایشون ازش کلاهبرداری کرده حتی 1000 تومن فقط اینجا بگه من خواهرم وکیل هستش و وقت این کارارو دارم خیالتون راحت حقتون رو میگیرم
خواهشاً تاپیک حذف نشه ممنون از شما
در پناه حق
http://forum.persiantools.com/members/wordpresstest.387298/
آیدی جدید ایشون

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
اقا دمت گرم خدایی پیگیر باش تا نسل این کلاه بردار ها از توی اینترنت پاک بشه اینا واسه 10 تا 20 هزار تومن همه کسایی که توی اینترنت فعالیت میکنن را خراب میکنن
نسل کلاه بردار ها هیچ وقت کنده نمیشه
ولی خب با پیگیری و اقدامات جزائی مناسب تعدادشون کمتر میشه

fdmi

Registered User
لایک‌ها
12
شماره اون بیشرف هم اینه
09136270670
شماره ای که هم به حسابش پول ریختم اینه
6037997111153111
معصومه مسجدیخوراسگانی
بیشرف 50 ت منو خورد داداش کمکم کنید