• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد برای دوستان پرشین تولز تا 30 درصد حق بیمه عمر ماه اول رو تخفیف

gkd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
با سلام (برای دوستان پرشین تولز تا 30 درصد حق بیمه عمر ماه اول رو تخفیف میدم، نام کاربری خود را در پرشن تولز اعلام نمایید.)
مسلماً بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد بهترین بیمه عمر در کشور ما ایران میباشد.
برای مثال من پلن ماهیانه 100 هزار تومانی را برای شما مثال میزنم (پلنهای بیمه پاسارگاد از حداقل 20 و 30 هزار تومان در ماه میباشند)
شما با خرید یک بیمه عمر و آتیه پاسارگاد از ما بطور کامل تحت پوشش بیمه قرار خواهید گرفت یعنی از مزایای بیمه عمر و آتیه پاسارگاد که عبارتند از دریافت اندوخته یعنی کل واریزی شما و سود 20 درصد در هر زمان که بخواهید میتوانید بازخرید کنید مثلا 10 یا 20 یا 30 ساله قرارداد ببندید و در زمان دیگری درخواست بازخرید دهید.
در صورت نیاز به وام از 90 درصد اندوخته و سود خود را بصورت وام با سود 4 درصد بدون ضامن و نیاز به کاغذ بازی در فرصت حداکثر یک هفته دریافت نمایید.
بهمراه بیمه عمر و همان حق بیمه شما بیمه از کار افتادگی خواهید شد و در صورتی که بیمه شده از کار افتاده شود از پرداخت مابقی حق بیمه معاف شده و تا 40.000.000 میلیون تومان سرمایه عمر نیز دریافت خواهد کرد.
در صورت بروز حادثه، بیمه شده تا 100.000.000 میلیون تومان غرامت دریافت کرده و کلیه هزینه های پزشکی ایشان با توجه به فاکتورهایشان پرداخت خواهد شد.
در صورت بیماریهای خاص نیز تا سقف 25.000.000 میلیون تومان بیمه پاسارگاد به بیمه شده غرامت بیماریهای خاص پرداخت خواهد کرد.
همچنین شما در صورت مالکیت منزل مسکونی با خرید هر یک از پلنهای بیمه عمر و آتیه پاسارگاد ، بیمه آتش سوزی منزل مسکونی نیز شده و تا سقف 40.000.000 میلیون تومان نیز دریافت خواهید کرد.
در صورت فوت بیمه شده با توجه به انتخاب بیمه گذار و بیمه شده اندوخته بیمه شده بهمراه سود ایشان و سرمایه ای بالغ بر 300 برابر حق بیمه و همچنین در صورت بروز فوت بر اثر حادثه نیز سرمایه ای بالغ بر 900 برابر حق بیمه به انتخاب شدگان ایشان در فرم بیمه نامه پرداخت خواهد شد.

توجه: جداول و مبالغ پرداختی و همچنین اطلاعات اضافی بهمراه فرم ثبت نام بیمه نامه بصورت آنلاین در سایت رسمی نمایندگی بیمه ما موجود میباشد. شما دوست عزیز در هر کجای ایران که باشید میتوانید با پر کردن فرم بیمه نامه ما و تماس همکاران ما با شما و مکاتبه بیمه نامه بصورت کامل بیمه عمر و آتیه پاسارگاد شوید.
سقف سنی از بدو تولد تا 60 سالگی میباشد.
www.pardazi.com/bimeh.php
همچنین میتوانید با شماره تماسهای زیر برای مشاوره رایگان تماس بگیرید
01333230240
09118065076
آدرس دفتر در سایت نیز موجود میباشد.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
با سلام (برای دوستان پرشین تولز تا 30 درصد حق بیمه عمر ماه اول رو تخفیف میدم، نام کاربری خود را در پرشن تولز اعلام نمایید.)
مسلماً بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد بهترین بیمه عمر در کشور ما ایران میباشد.
برای مثال من پلن ماهیانه 100 هزار تومانی را برای شما مثال میزنم (پلنهای بیمه پاسارگاد از حداقل 20 و 30 هزار تومان در ماه میباشند)
شما با خرید یک بیمه عمر و آتیه پاسارگاد از ما بطور کامل تحت پوشش بیمه قرار خواهید گرفت یعنی از مزایای بیمه عمر و آتیه پاسارگاد که عبارتند از دریافت اندوخته یعنی کل واریزی شما و سود 20 درصد در هر زمان که بخواهید میتوانید بازخرید کنید مثلا 10 یا 20 یا 30 ساله قرارداد ببندید و در زمان دیگری درخواست بازخرید دهید.
در صورت نیاز به وام از 90 درصد اندوخته و سود خود را بصورت وام با سود 4 درصد بدون ضامن و نیاز به کاغذ بازی در فرصت حداکثر یک هفته دریافت نمایید.
بهمراه بیمه عمر و همان حق بیمه شما بیمه از کار افتادگی خواهید شد و در صورتی که بیمه شده از کار افتاده شود از پرداخت مابقی حق بیمه معاف شده و تا 40.000.000 میلیون تومان سرمایه عمر نیز دریافت خواهد کرد.
در صورت بروز حادثه، بیمه شده تا 100.000.000 میلیون تومان غرامت دریافت کرده و کلیه هزینه های پزشکی ایشان با توجه به فاکتورهایشان پرداخت خواهد شد.
در صورت بیماریهای خاص نیز تا سقف 25.000.000 میلیون تومان بیمه پاسارگاد به بیمه شده غرامت بیماریهای خاص پرداخت خواهد کرد.
همچنین شما در صورت مالکیت منزل مسکونی با خرید هر یک از پلنهای بیمه عمر و آتیه پاسارگاد ، بیمه آتش سوزی منزل مسکونی نیز شده و تا سقف 40.000.000 میلیون تومان نیز دریافت خواهید کرد.
در صورت فوت بیمه شده با توجه به انتخاب بیمه گذار و بیمه شده اندوخته بیمه شده بهمراه سود ایشان و سرمایه ای بالغ بر 300 برابر حق بیمه و همچنین در صورت بروز فوت بر اثر حادثه نیز سرمایه ای بالغ بر 900 برابر حق بیمه به انتخاب شدگان ایشان در فرم بیمه نامه پرداخت خواهد شد.

توجه: جداول و مبالغ پرداختی و همچنین اطلاعات اضافی بهمراه فرم ثبت نام بیمه نامه بصورت آنلاین در سایت رسمی نمایندگی بیمه ما موجود میباشد. شما دوست عزیز در هر کجای ایران که باشید میتوانید با پر کردن فرم بیمه نامه ما و تماس همکاران ما با شما و مکاتبه بیمه نامه بصورت کامل بیمه عمر و آتیه پاسارگاد شوید.
سقف سنی از بدو تولد تا 60 سالگی میباشد.

ای کاش کل ضوابط و مقررات و مشکلات و گیر هایی که موقع پرداخت هم که از طرف بیمه میخواد انجام بشه منوط به همین چند خط بود..... شک نکنید اگر به همین چند خط بود همه خوشحال میشدن که بیمه کنن خودشون رو .....

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
ای کاش کل ضوابط و مقررات و مشکلات و گیر هایی که موقع پرداخت هم که از طرف بیمه میخواد انجام بشه منوط به همین چند خط بود..... شک نکنید اگر به همین چند خط بود همه خوشحال میشدن که بیمه کنن خودشون رو .....

درست میگی ! اینجا ایرانه . ولی شما به دید یک سرمایه گذاری مطمئن با سود تضمینی و پوشش هایی معقول بهش نگاه کنید . در ضمن پاسارگاد تا چند موردی که من دیدم چک روز و بدون دردسر بهشون داد .

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
شما مطمئنید که در بازخرید اصل پول + 20 درصد سود عمل می کنه؟
مطمئنید 90 درصد وامی که میده 90 درصد اصل و سود پوله؟

r3374

Registered User
لایک‌ها
254
اقا جدولا خیلی ریزن و اینکه اونقدر عدد و رقم هست که ادمو گیج میکنه
میشه یه مثال بزنی با حداقل حق بیمه بعد از 10 سال و بعد از 20 و بعد از 30 سال اگه خدای نکرده زنده موندیم و سالم هم بودیم قراره چه اتفاقی بیافته
البته اگه توضیحاتش زیاد میشه من راضی نیستم خودتونو به زحمت بندازین اشاره کنین میرم جدولارو مطالعه میکنم
یه سوال فنی هم دارم پخ میکنم

gkd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوست گرامی بیمه عمر و آتیه پاسارگاد مشکلی در پرداخت حق بیمه یا غرامت مشتریان نداشته است.
در صورتی که نیاز به صدور بیمه نامه دارید تماس بگیرید
09118065076
01333230240

gkd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
درست میگی ! اینجا ایرانه . ولی شما به دید یک سرمایه گذاری مطمئن با سود تضمینی و پوشش هایی معقول بهش نگاه کنید . در ضمن پاسارگاد تا چند موردی که من دیدم چک روز و بدون دردسر بهشون داد .
بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد برخلاف بیمه های دیگر دارای آپشنهای بیشتر بوده و هم در صورت حیات و عدم حیات بیمه شده سود آور میباشد.
برای صدور بیمه نامه تماس بگیرید
09118065076
01333230240

gkd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
شما مطمئنید که در بازخرید اصل پول + 20 درصد سود عمل می کنه؟
مطمئنید 90 درصد وامی که میده 90 درصد اصل و سود پوله؟

بله در صورت بازخرید در هر زمانی که بخوایید میتوانید با یک نامه الحاقیه زودتر مبلغ خود را با سود آن تحویل بگیرید.
بله وام نیز 90 درصد کل مبلغ اندوخته به علاوه سود تعلق گرفته به حساب بیمه ای شما میباشد
برای صدور بیمه نامه تماس بگیرید
09118065076
01333230240

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
منم همین عمر پاسارگار هستم شش ماه ۲۵۰ تومن.میخوام بدونم به شما به عنوان بیمه گذار چند درصد از این پول را میدن؟

فرستاده شده از HUAWEI G700-U10ِ من با Tapatalk

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
اقا جدولا خیلی ریزن و اینکه اونقدر عدد و رقم هست که ادمو گیج میکنه
میشه یه مثال بزنی با حداقل حق بیمه بعد از 10 سال و بعد از 20 و بعد از 30 سال اگه خدای نکرده زنده موندیم و سالم هم بودیم قراره چه اتفاقی بیافته
البته اگه توضیحاتش زیاد میشه من راضی نیستم خودتونو به زحمت بندازین اشاره کنین میرم جدولارو مطالعه میکنم
یه سوال فنی هم دارم پخ میکنم

این سوال من هگ هست اگه بشه چنتا مثال بزنید ممنون میشم

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
اگه این دوست عزیزمون نیستن منم نماینده فروش هستم ،تو امضام ی اد رس هست تشریف بیارید سوالی هم بود بنویسید هستم در خدمتتون.

فرستاده شده از GLX Spider1Sِ من با Tapatalk

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
من خودم چهار ساله بیمه. عمر اسیا دارم ماهی صد تومن میدم میخوام یه بیمه دیگه البنه با اقساط سبک تر بردارم میشه یه توضیح بفرمایید

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
من خودم چهار ساله بیمه. عمر اسیا دارم ماهی صد تومن میدم میخوام یه بیمه دیگه البنه با اقساط سبک تر بردارم میشه یه توضیح بفرمایید
جناب جسارتا پیشنهاد من اینه که شما دیگه بیمتون رو تغییر ندید و همین روال رو ادامه بدید و از اونجایی که سود دهی اصلی تو 5 سال اوله شما تا آخر سال دیگه همین رویه رو ادامه بدید و بعدش به نمایندگی بیمتون مراجعه کنید و الحاقیه بزنید و مبلغ رو به هر اندازه که دوست دارید تغییر بدید .

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
جناب جسارتا پیشنهاد من اینه که شما دیگه بیمتون رو تغییر ندید و همین روال رو ادامه بدید و از اونجایی که سود دهی اصلی تو 5 سال اوله شما تا آخر سال دیگه همین رویه رو ادامه بدید و بعدش به نمایندگی بیمتون مراجعه کنید و الحاقیه بزنید و مبلغ رو به هر اندازه که دوست دارید تغییر بدید .

ممنون دوست عزیز من منظورم این نبود که بیمه قبلیم ور کنسل کنم منظورم این بود یه بیمه دیگه هم داشته باشم علاوه بر اون

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
ممنون دوست عزیز من منظورم این نبود که بیمه قبلیم ور کنسل کنم منظورم این بود یه بیمه دیگه هم داشته باشم علاوه بر اون
خب میتونید یه حساب دیگه هم باز کنید تو‌هر بیمه دیگه ولی باید سرمایه ها تجمیع بشه .

مثلا اگه شما ۴جا هم بیمه عمر باشید و خدای نکرده فوت کنید اگر سقف پرداخت مثلا همون سال ۲۰۰میلیون باشه شما بیشتر از ۲۰۰میلیون برای فوت نمیگیرید . بهتره همون یکی باشید ‌

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
خب شما بفرمایید با حداقل چقدر در ماه میشه یک بیمه عمر خرید؟

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
دوست عزیر سود وام بیمه عمر خیلی بیشتر از چهار درصده قبلا تحقیق کرده بودم الان یادم نیست

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
دوست عزیر سود وام بیمه عمر خیلی بیشتر از چهار درصده قبلا تحقیق کرده بودم الان یادم نیست
سلام اشتباه میکنید . چهار درصده

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام اشتباه میکنید . چهار درصده

دقت کنید در شرایط بهرمندی ذکر شده نرخ وام 4 درصد بیشتر از بهره فنی هست.
بهره فنی هم در آیین نامه بیمه عمر،سود تحقق یافته تعیین شده........یعنی اگه بیمه بشما 24 درصد سود داد......وامش 28 درصد میشه

بالا