دقیقا دوست عزیز کسی منکر این مطلب نیست
اما ذکر این نکته که وام با نرخ 4 % عرضه میشه اشتباه هستش و باید به مشتری به طور کامل توضیح داده بشه ، اگه عرض بنده اشتباه هستش بفرمایید ، من خودم به شخصه سر این مطلب با یکی از شرکت های بیمه ای بحثم شد .
عرض من این هستش که باید قوانین بیمه به طور کامل و مفصل در حدی که مشتری با هر سطح سوادی متوجه بشه کاملا توضیح داده بشه که هم مشتری در انتخاب خودش دقیق باشه و همه قصوری گردن نماینده بیمه نباشه .
بلی
باور بفرمایید بیمه عمر یک محصول خیلی خوب و آینده نگرانه هست،اگر آگاهانه خریداری بشه.
درست هست از نظر سرمایه گذاری فعلا در کشور ما چندان پر منفعت نیست،اما گزینه خوبی برای سرمایه مطمئن آینده هست.
اگر بازاریاب،محصولی رو با عدم صداقت"قالب" کنه در تمام طول قرارداد به مشتری،احساس بدی دست میده؛اما اگه با صداقت برخوزد کنه هم بسمه نامه خوبی تنظیم میشه هم مشتری برای شما تبلیغ میکنه.
وام هم بصراحت گفته شده ۴ درصد بیشتر از بهره فنی،که این نکته رو نماینده بیمه پارسیان با صداقت برای من توضیح داد و باعث شد هم خرید خوبی داشته باشم هم شخص ایشون رو به دوستانم و آشنایانم معرفی کنم،وگرنه شرکت های بیمه تفاوت چندانی با هم ندارند
Sent from my E5823 using Tapatalk