• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد برای دوستان پرشین تولز تا 30 درصد حق بیمه عمر ماه اول رو تخفیف

gkd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
30 درصد تخفیف بیمه نامه عمر و تامین آتیه پاسارگاد نمایندگی فیاض تمام شد
از این پس تا سال جدید 1394 یعنی اول فروردین 20 % تخفیف ثبت بیمه نامه عمر و تامین آتیه میباشد.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
همین وام بیمه مشکل خیلیارو حل کرده و از دست درازی جلوی بانکها و کارمندای دوزاری بانک کوتاه کرده تا بخاطر 5 - 10 میلیون بی ارزش هر روز تو بانک معطل کارمند بانک و کاغذبازی.. نباشن...
اره......وام بیمه عمر یه امتیازه.
حتی من خودم برنامه ریختم به حد معینی که رسید،از اندوخته ام وام بگیرم

اما بازاریاب ها تورو خدا نگین وام با بهره ۴ درصد
بگین ۴ درصد بالاتر از بهره فنی
دوست عزیز بیمه عمر و آتیه پاسارگاد که نمایندگیشو دارم این امکان رو به شما میدهد
حتی شما میتوانید در وسط قراردادتان پلن خود را افزایش یا کاهش دهید...
برای اطلاعات بیشتر و خرید بیمه نامه تماس بگیرید
01333230240
09118065076
و یا فرم زیر را پر نموده تا بیمه نامه برایتان ارسال شود.
www.pardazi.com/p.php
www.pardazi.com/bimeh.php
البته این ویژگی ها رو همه شرکت های بیمه هم دارن
شما یکجور میفرمایید گویی اینها مختص پاسارگاد هست[emoji6]

Sent from my E5823 using Tapatalk

shahram_irani

Registered User
لایک‌ها
44
همین وام بیمه مشکل خیلیارو حل کرده و از دست درازی جلوی بانکها و کارمندای دوزاری بانک کوتاه کرده تا بخاطر 5 - 10 میلیون بی ارزش هر روز تو بانک معطل کارمند بانک و کاغذبازی.. نباشن...
دقیقا دوست عزیز کسی منکر این مطلب نیست
اما ذکر این نکته که وام با نرخ 4 % عرضه میشه اشتباه هستش و باید به مشتری به طور کامل توضیح داده بشه ، اگه عرض بنده اشتباه هستش بفرمایید ، من خودم به شخصه سر این مطلب با یکی از شرکت های بیمه ای بحثم شد .
عرض من این هستش که باید قوانین بیمه به طور کامل و مفصل در حدی که مشتری با هر سطح سوادی متوجه بشه کاملا توضیح داده بشه که هم مشتری در انتخاب خودش دقیق باشه و همه قصوری گردن نماینده بیمه نباشه .

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دقیقا دوست عزیز کسی منکر این مطلب نیست
اما ذکر این نکته که وام با نرخ 4 % عرضه میشه اشتباه هستش و باید به مشتری به طور کامل توضیح داده بشه ، اگه عرض بنده اشتباه هستش بفرمایید ، من خودم به شخصه سر این مطلب با یکی از شرکت های بیمه ای بحثم شد .
عرض من این هستش که باید قوانین بیمه به طور کامل و مفصل در حدی که مشتری با هر سطح سوادی متوجه بشه کاملا توضیح داده بشه که هم مشتری در انتخاب خودش دقیق باشه و همه قصوری گردن نماینده بیمه نباشه .

بلی
باور بفرمایید بیمه عمر یک محصول خیلی خوب و آینده نگرانه هست،اگر آگاهانه خریداری بشه.
درست هست از نظر سرمایه گذاری فعلا در کشور ما چندان پر منفعت نیست،اما گزینه خوبی برای سرمایه مطمئن آینده هست.

اگر بازاریاب،محصولی رو با عدم صداقت"قالب" کنه در تمام طول قرارداد به مشتری،احساس بدی دست میده؛اما اگه با صداقت برخوزد کنه هم بسمه نامه خوبی تنظیم میشه هم مشتری برای شما تبلیغ میکنه.
وام هم بصراحت گفته شده ۴ درصد بیشتر از بهره فنی،که این نکته رو نماینده بیمه پارسیان با صداقت برای من توضیح داد و باعث شد هم خرید خوبی داشته باشم هم شخص ایشون رو به دوستانم و آشنایانم معرفی کنم،وگرنه شرکت های بیمه تفاوت چندانی با هم ندارند

Sent from my E5823 using Tapatalk

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
ظاهرا اینجا جای تبلیغات نیست
فکر کنم بیاد جای دیگه تاپیک بزنید

بالا