منم یواش یواش دیگه از جمع دوستان با صفای p990 دارم میرم ... به احتمال قوی کاربریم رو عوض میکنم (گوشی) رو اما هنوز تصمیم قطعی ندارم ...اما از همه دوستان توی این مدت کمال تشکر رو دارم....تا خدا چی بخواد....یا حق ...
حالا خودمونیمهااین دوربینشم به نظر نمیاد زیاد چیز مالی باشه
با اینکه 3.2 مگاست ولی 4.8 میلیمتریه زیادم توپ بنظر نمیرسه![]()
(یه جورایی دوربین اون ان80 زاغارتم رو برام تداعی میکنه:blink
ولی 990 خودمون لنزش 5.5 میلمتریه
![]()
فکرم نمیکنم که سیاستهای se این اجازه رو بهش بده که بیاد و روی این اسمارت فون همه چیز تمامش یه دوربین به
سلام من هم دیگه رفتنی شدم مشتری خوب پیدا بشه میدم میره با رم 2
میرم 6300 میگیرم چیزه گاویه
منم یواش یواش دیگه از جمع دوستان با صفای p990 دارم میرم ... به احتمال قوی کاربریم رو عوض میکنم (گوشی) رو اما هنوز تصمیم قطعی ندارم ...اما از همه دوستان توی این مدت کمال تشکر رو دارم....تا خدا چی بخواد....یا حق ...![]()
نمره کلی من به گوشی p990 حدود 9 هست...اگه یکم مشکل صدای اسپیکر رو حل میکردن تا 9.5 هم جا داشت....البته با فیرم ویر اخر صدا اسپیکرش بلند تر شده...
-------------------
در مورد دوربین P1 هم باید بگم از دوربین p990 بهتره....نه به خاطر 3.2 بودن به خاطر همون 4.8 که اشاره شد....عکس های بهتری هم میگیره....کلا P1 شده مثل P910...مطمین باشید فروشی میکنه 2-3 برابر p990....چون تمام مشکلات P990 توش حل شده...باتری و کمبود رم ...اندازه کوچک و قطر نازک...تمام اینها تاثیر گذاره..
ما بلااخره نفهمیدیم بلندی صدای پی990 از دبیلو800 بیشتره یا کمتره
عجیبه !!!!پس چرا بهترین گوشیهای دوربین دار مثل n73,n90,k800 همگی 5.5 و 5.6 میلیمتری هستندنمره کلی من به گوشی p990 حدود 9 هست...اگه یکم مشکل صدای اسپیکر رو حل میکردن تا 9.5 هم جا داشت....البته با فیرم ویر اخر صدا اسپیکرش بلند تر شده...
-------------------
در مورد دوربین P1 هم باید بگم از دوربین p990 بهتره....نه به خاطر 3.2 بودن به خاطر همون 4.8 که اشاره شد....عکس های بهتری هم میگیره....کلا P1 شده مثل P910...مطمین باشید فروشی میکنه 2-3 برابر p990....چون تمام مشکلات P990 توش حل شده...باتری و کمبود رم ...اندازه کوچک و قطر نازک...تمام اینها تاثیر گذاره..
p990 بولوتوث نداره ؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من همين الان فهميدم كه بولوتوثش جدا نصب ميشه ! ولي نفهميدم چطوري ؟!!!!!!!!
لطف كنيد بگيد جريان چيه !
من ميخوام يكي بگيرم ! نكنه ....![]()
منظورت چيه كه جدا نصب ميشه؟ :blink:
منم تا حالا جمین نداشتم![]()
والا اينجارو خوندم !![]()
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=126677
يه نگاه بندازيد ضرر نميكنيد !
2 تا سوال راجع به این گوشی دارم:
1- چطور میشه بدون باز کرد فلیپ و استفاده از تاپ اسکرین، زنگ بیداری گوشی رو فعال کرد؟
2-تو قسمت تقویم وقتی روی روز خاصی کلیک میکنیم از عدد 9 تا عدد 17 چنتا جای خالی میاد که برای
قرار ملاقات و .... استفاده میشن میخواستم بدونم چرا این جای خالی ها از عدد 9 شروع میشه
عجیبه !!!!پس چرا بهترین گوشیهای دوربین دار مثل n73,n90,k800 همگی 5.5 و 5.6 میلیمتری هستند
در ضمن جناب آقای rax ندونستن عیب نیست که شما به من خندیدی:hmm:د من خودم اگه میام اینجا برای اینکه از بچه ها چیز یاد بگیرمشمارو نمیدونم:wacko::f34r:
مطمئن باش که شما هم خیلی چیزا نمیدونی که من میدونم![]()