• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
منم یواش یواش دیگه از جمع دوستان با صفای p990 دارم میرم ... به احتمال قوی کاربریم رو عوض میکنم (گوشی) رو اما هنوز تصمیم قطعی ندارم ...اما از همه دوستان توی این مدت کمال تشکر رو دارم....تا خدا چی بخواد....یا حق ...:cool:

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
سلام من هم دیگه رفتنی شدم مشتری خوب پیدا بشه میدم میره با رم 2
میرم 6300 میگیرم چیزه گاویه

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
حالا خودمونیمها
271.gif
این دوربینشم به نظر نمیاد زیاد چیز مالی باشه
272.gif
با اینکه 3.2 مگاست ولی 4.8 میلیمتریه زیادم توپ بنظر نمیرسه :((یه جورایی دوربین اون ان80 زاغارتم رو برام تداعی میکنه:blink:)ولی 990 خودمون لنزش 5.5 میلمتریه
277.gif

فکرم نمیکنم که سیاستهای se این اجازه رو بهش بده که بیاد و روی این اسمارت فون همه چیز تمامش یه دوربین به

اون 4.8 چه ربطی داره به مگا پیکسل دوربین؟ فاصله لنز از سنسور هستش .. اون 1:2.8 هم سایز سنسوره..

شما یا فکر کردی اون قطر لنزه یا فکردی سایز سنسوره..:lol:

واسه کسی که واید عکس میندازه (با گوشی بدون زوم طبعا فقط واید داریم) هر چی این عدد ( 4.8) کوچکتر باشه میدان دید وسیعتر میشه و دوربین پوشش بهتری میده... شما میگی هر چی بزرگتر باشه بهتره..:blink:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام من هم دیگه رفتنی شدم مشتری خوب پیدا بشه میدم میره با رم 2
میرم 6300 میگیرم چیزه گاویه

دوستانه میگم پشیمون میشی P990 انتخابت رو قورت میده ;)
به نظر من توی انتخابت یکم تامل کن :cool:

bega

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما بلااخره نفهمیدیم بلندی صدای پی990 از دبیلو800 بیشتره یا کمتره

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
چطور میتونم بدون باز کردن فلیپ و استفاده از تاچ اسکرین،زنگ بیداری گوشی رو تنظیم کنم؟

raadmanesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم یواش یواش دیگه از جمع دوستان با صفای p990 دارم میرم ... به احتمال قوی کاربریم رو عوض میکنم (گوشی) رو اما هنوز تصمیم قطعی ندارم ...اما از همه دوستان توی این مدت کمال تشکر رو دارم....تا خدا چی بخواد....یا حق ...:cool:

به سلامتي بعد از JAMin و P990 اين بار چي مي‌خواي بگيري؟

فكر كنم دوباره برگردي سراغ ppc، درسته؟ ;)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نمره کلی من به گوشی p990 حدود 9 هست...اگه یکم مشکل صدای اسپیکر رو حل میکردن تا 9.5 هم جا داشت....البته با فیرم ویر اخر صدا اسپیکرش بلند تر شده...

-------------------

در مورد دوربین P1 هم باید بگم از دوربین p990 بهتره....نه به خاطر 3.2 بودن به خاطر همون 4.8 که اشاره شد....عکس های بهتری هم میگیره....کلا P1 شده مثل P910...مطمین باشید فروشی میکنه 2-3 برابر p990....چون تمام مشکلات P990 توش حل شده...باتری و کمبود رم ...اندازه کوچک و قطر نازک...تمام اینها تاثیر گذاره..

raadmanesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمره کلی من به گوشی p990 حدود 9 هست...اگه یکم مشکل صدای اسپیکر رو حل میکردن تا 9.5 هم جا داشت....البته با فیرم ویر اخر صدا اسپیکرش بلند تر شده...

-------------------

در مورد دوربین P1 هم باید بگم از دوربین p990 بهتره....نه به خاطر 3.2 بودن به خاطر همون 4.8 که اشاره شد....عکس های بهتری هم میگیره....کلا P1 شده مثل P910...مطمین باشید فروشی میکنه 2-3 برابر p990....چون تمام مشکلات P990 توش حل شده...باتری و کمبود رم ...اندازه کوچک و قطر نازک...تمام اینها تاثیر گذاره..

با همش موافقم به جز باتري!
باتريش همون BST-33 خودمونه:

http://img.gsmarena.com/w/reviewsimg/se-p1/gsmarena_027.jpg

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
2 تا سوال راجع به این گوشی دارم:

1- چطور میشه بدون باز کرد فلیپ و استفاده از تاپ اسکرین، زنگ بیداری گوشی رو فعال کرد؟

2-تو قسمت تقویم وقتی روی روز خاصی کلیک میکنیم از عدد 9 تا عدد 17 چنتا جای خالی میاد که برای
قرار ملاقات و .... استفاده میشن میخواستم بدونم چرا این جای خالی ها از عدد 9 شروع میشه

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
p990 بولوتوث نداره ؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

من همين الان فهميدم كه بولوتوثش جدا نصب ميشه ! ولي نفهميدم چطوري ؟!!!!!!!!:(:(:(

لطف كنيد بگيد جريان چيه !

من ميخوام يكي بگيرم ! نكنه ....:eek::(

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3

-------------------

عجیبه !!!!پس چرا بهترین گوشیهای دوربین دار مثل n73,n90,k800 همگی 5.5 و 5.6 میلیمتری هستند:eek::eek:
در ضمن جناب آقای rax ندونستن عیب نیست که شما به من خندیدی:hmm:د من خودم اگه میام اینجا برای اینکه از بچه ها چیز یاد بگیرم :rolleyes:شمارو نمیدونم:wacko::f34r:
مطمئن باش که شما هم خیلی چیزا نمیدونی که من میدونم :cool:

raadmanesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
p990 بولوتوث نداره ؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

من همين الان فهميدم كه بولوتوثش جدا نصب ميشه ! ولي نفهميدم چطوري ؟!!!!!!!!:(:(:(

لطف كنيد بگيد جريان چيه !

من ميخوام يكي بگيرم ! نكنه ....:eek::(

منظورت چيه كه جدا نصب ميشه؟ :blink:

raadmanesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
2 تا سوال راجع به این گوشی دارم:

1- چطور میشه بدون باز کرد فلیپ و استفاده از تاپ اسکرین، زنگ بیداری گوشی رو فعال کرد؟

2-تو قسمت تقویم وقتی روی روز خاصی کلیک میکنیم از عدد 9 تا عدد 17 چنتا جای خالی میاد که برای
قرار ملاقات و .... استفاده میشن میخواستم بدونم چرا این جای خالی ها از عدد 9 شروع میشه

برای سئوال اول که به نظرم راهی نباشه اما جواب سئوال دوم :
پیش فرض تقویم گوشی اینه که روز کاری از ساعت 9 صبح شروع می شه و تا 5 عصر(17) ادامه داره.حالا اگه خواستی اینوتغییر بدی برو به Calendar از منوی بالا گزینه Settings و سپس Alarm & display رو انتخاب کن . اونجا دو تاگزینه View Hours in day from و View Hours in day to رو هر جور که دوست داری تنظیم کن!

OK ؟ :)

topoloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان به نظرتون p990 قدیمی نشده؟ یکی از فامیلامون میخواد بگیره اما من توی یه سایت که سال وارد کردنش به بازارو دیدم نوشته بود سال 2005 یعنی دو سالی هست توی بازاره. منم بش گفتم قدیمیه نگیرش:wacko:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
عجیبه !!!!پس چرا بهترین گوشیهای دوربین دار مثل n73,n90,k800 همگی 5.5 و 5.6 میلیمتری هستند:eek::eek:
در ضمن جناب آقای rax ندونستن عیب نیست که شما به من خندیدی:hmm:د من خودم اگه میام اینجا برای اینکه از بچه ها چیز یاد بگیرم :rolleyes:شمارو نمیدونم:wacko::f34r:
مطمئن باش که شما هم خیلی چیزا نمیدونی که من میدونم :cool:

حاجی چرا ایدیمو با فون 10 نوشتی..:happy:
من کی خندیدم..
127fs3556139.gif
اینجا دوستان با جنبه تر از این حرفا بودن..
145fs19041.gif
127fs3775575.jpg

منم اینجا واسه چیز یاد گرفتم میام ولی قبول کن که هر چیزی رو بدون دلیل قبول نمیکنم.. شما یه برداشت از یه مطلب داشتی که غلط بودنش اصلا مهم نیست تعمیم میدادی به سایر گوشی ها.. کدوم اشتباه بزرگتریه؟ یه مطلب رو ندونسته و از روی حدس بگیم یا بیایم با شوخی به طرف بگیم که حرفش اینجاش غلطه..:)

خلاصه بحث رد مورد فوکال لنث رو منم توش حرفه ای نیستم ولی حداقل اون چیزیرو مکتوب دیده بودم و درست بود از دید خودم گفتم..;)

بالا