• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
بلی،اون بخشنامه رو که باید پیشبینی سود حذف بشه رو دیدم،اما خبر سود ۲۲ پاسارگاد رو ندیدم که اگه لطف کنید بزارین ممنون میشم
ضمنا حرف من ۱۸ درصد تضمینی پاسارگاد بود
چون طبق آیین نامه بیمه مرکزی،اگر ۵ ساله باشه ۱۸%،تا ۱۰ سال،۱۸% ۵ سال اول و تا ۱۰ سال ۱۵% و ۱۰% یزای بالاتر از ۱۰ سال هست

ضمنا هر جای مطالب من ایراد داشت بفرمایید،من نه ضد شرکتی تبلیغ میکنم،نه بنفع شرکتی
من شخصا خودم خریدار و دارای بیمه عمر هستم و مطالبی که میگم حاصل تحقیق خودم برایدخرید بیمه نامه بوده،که برای گمراه نشدن سایر خوانندگان در تبلیغات گوناگون،در اختیارشون قرار میدم

Sent from my E5823 using Tapatalk
uploadfromtaptalk1455222307145.jpguploadfromtaptalk1455222307145.jpg

این بخش نامه خدمت شما .‌

در مورد اطلاعاتتون . اطلاعات شما از خیلی نماینده های فروش هم بیشتره و عالیه.

فرستاده شده از GLX Spider1Sِ من با Tapatalk

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
مشاهده پیوست 906935مشاهده پیوست 906935

این بخش نامه خدمت شما .‌

در مورد اطلاعاتتون . اطلاعات شما از خیلی نماینده های فروش هم بیشتره و عالیه.

فرستاده شده از GLX Spider1Sِ من با Tapatalk

بلی خیلی ممنون.........قبلا هم گفتم هر سودی بالای 20 درصد در شرایط فعلی سود مناسبی تلقی میشه و 23 درصد مطلوب هست.
فقط چون جایی پیدا نکرده بودم کنجکاو شدم تا بدونم.............ممنون

Funnyboy2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
خیلی ممنونم از راهنماییتون @mersa1989
یه سوال دیگه هم دارم الان برای نمونه بیمه سیستم استعلام پارسیان رو امتحان کردم یه سوالی دارم درباره پوشش های اضافی و همینطور سرمایه فوت در حادثه یا سرمایه فوت به هر علت.
یه عکس میزارم از این استعلامی که گرفتم سوالم اینه که مثلا ارزش بازخريد با سود فني علي الحساب مبلغ نهاییه که در پایان قرار داد من قراره دریافت کنم , حالا این پوشش های اضافی از این مبلغ کم میشه درصورتی که انتخابشون کنم؟ مثل سرمایه فوت به هر علت و همینطور یا فوت در حادثه توی این استعلام برای نمونه 20000000 انتخاب کردم در این صورت این مبلغ در انتها از مبلغ اصلی کم میشه؟
از اونجایی که شرایط کاری من شرایط خطرناکی نیست که بخوام دچار نقص عضو یا همچین چیزی بشم اگه قراره که از سرمایه نهایی کم بشه چه نیازیه که انتخابشون کنم ؟
اگه انتخاب نکنم به نفع خودمه در نهایت درسته؟ سرمایه فوت کمتر باشه بهتره یا بیشتر چون واقعا یکم گیج شدم اگر سرمایه فوت رو حداقل ممکن انتخاب کنم در صورت مرگم فقط همون مبلغی که انتخاب کردم رو به خانوادم پرداخت میکنن یا به شکل دیگه ای محاسبه میشه؟

نمیدونم درست تونستم سوالمو مطرح کنم یا نه به هر حال ممنونم ازتون که جواب میدید.

فایل های ضمیمه

• 2222.JPG
    2222.JPG
    172.4 KB · نمایش ها: 18
Last edited:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
خیلی ممنونم از راهنماییتون @mersa1989
یه سوال دیگه هم دارم الان برای نمونه بیمه سیستم استعلام پارسیان رو امتحان کردم یه سوالی دارم درباره پوشش های اضافی و همینطور سرمایه فوت در حادثه یا سرمایه فوت به هر علت.
یه عکس میزارم از این استعلامی که گرفتم سوالم اینه که مثلا ارزش بازخريد با سود فني علي الحساب مبلغ نهاییه که در پایان قرار داد من قراره دریافت کنم , حالا این پوشش های اضافی از این مبلغ کم میشه درصورتی که انتخابشون کنم؟ مثل سرمایه فوت به هر علت و همینطور یا فوت در حادثه توی این استعلام برای نمونه 20000000 انتخاب کردم در این صورت این مبلغ در انتها از مبلغ اصلی کم میشه؟
از اونجایی که شرایط کاری من شرایط خطرناکی نیست که بخوام دچار نقص عضو یا همچین چیزی بشم اگه قراره که از سرمایه نهایی کم بشه چه نیازیه که انتخابشون کنم ؟
اگه انتخاب نکنم به نفع خودمه در نهایت درسته؟ سرمایه فوت کمتر باشه بهتره یا بیشتر چون واقعا یکم گیج شدم اگر سرمایه فوت رو حداقل ممکن انتخاب کنم در صورت مرگم فقط همون مبلغی که انتخاب کردم رو به خانوادم پرداخت میکنن یا به شکل دیگه ای محاسبه میشه؟

نمیدونم درست تونستم سوالمو مطرح کنم یا نه به هر حال ممنونم ازتون که جواب میدید.
۱. این کار بیمه پارسیان قابل تحسین هست،چون قبلا در سیستم استعلامشون سود ۱۵ تضمینی و پیشبینی ۲۰ و ۲۵ رو مینوشت که با توجه به بخشنامه جدید بیمه مرکزی این رو حذف کرده؛اما هنوز سیستم استعلام بیمه های دیگه مثل ما که مبالغ بالا تر رو هم گذاشتن.
بنظر من قانون مداری و عدم استفاده از تبلیغ های گمراه کننده یک امتیازه و واقعا از این کار پارسیان خوشم اومد.
این علی الحساب درواقع همون تضمینی هست که ۵ سال اول ۱۸%،تا ۱۰ سال ۱۵% و بالای ۱۰ سال ۱۰% هست که البته در چند سال اخیر سود پارسیان بالا تر از این ارقام بوده(۲۴،۲۵،۲۶،۲۳)
۲.پس این مبلغ،تضمینی و علی الحساب هست و ممکنه بالا تر بره؛شما اگه پوشش اضافی استفاده کنید،این ذخیره اندوخته کمتر میشه،چرا؟
چون شما دارین هر سال مبلغی به بیمه میدین،که از اون حق بیمه کسر میشه و بقیه اش،در حساب اندوخته وارد میشه و بیمه بشما سود میده و ذخیره میکنه......حتل اگه پوشش اضافی انتخاب کنین،یا سرمایه فوتتون بیشتر بشه که حق بیمه افزایش پیدا کنه،یا شما ریسک بالاتری مثلا بخاطر بیماری در خانواده داشته باشین و حق بیمه اتون بیشتر باشه،باعث میشه مبلغی که به اندوخته وارد میشه کمتر بشه.....در این صورت بهتره که حق بیمه رو افزایش بدین
اما این مبالغ در اخر کسر نمیشه،بلکه همین الان روی ذخیره اندوخته تاثیرشونو میزارن و شما طبق نیاز پوشش ها رو انتخاب کنین
۳. پوشش ها رو با توجه به نیاز انتخاب کنین.....مثلا برای کار دفتری،انتخاب پوشش نقص عضو بیخود هست........حتی بنظرم امراض خاص هم چندان مفید نیست،چون درمان در مراکز دولتی خیلی ارزان شده،اما باز هم پوشش بدی نیست.بهترین پوشش اضافی فوت در اثر حادثه هست.
۴. سرمایه فوت،درواقع مبلغی هست که ارزش خسارت فوت شما رو نشون میده.
در صورت فوت فرد،سرمایه فوت+فوت در اثر حادثه+ذخیره اندوخته(نه بازخریدی) به ذی نفعان پرداخت میشه.
توصیه نمیشه سرمایه فوت بخاطر افزایش اندوخته،حداقل تنظیم بشه،چون در کل کارآیی بیمه نامه رو زیر سوال میبره،اما اگر جوان و مجرد هستین سرمایه فوت رو کم بزارین مثلا ۱۰ تا ۲۰ میلیون و بصورت افزایشی،اون رو زیاد کنید و یا ثابت بزارین و با الحاقیه هر چند سال زیادش کنید

فقط یک نکته درمورد الحاقیه این هست که با تغییر شرایط،کل جدول اندوخته ای که بشما میدن تغییر میکنه،حالا سوال خودم هم هست که آیا جدول جدید داده میشه یا خیر؟این رو از نمایندگان بیمه بپرسید.
به هرحال تغییر بکنه یا نه شما بعد از خرید،یک سیستم آنلاین دارید که میتونین مقدار ذخیره اندوخته شده در هر زمان رو مشاهده کنید و وقتی سود قطعی هر سال هم اعلام میشه،با توجه به اون هم ذخیره قطعی جدید بشما داده میشه

باز سوالی بود همینجا بپرسید

Last edited:

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
دوستان من پدر و مادرم بالای 60 سالشون هست میتونم بیمه عمرشون کنم؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان من پدر و مادرم بالای 60 سالشون هست میتونم بیمه عمرشون کنم؟
بیمه عمر.از ابتدای تولد تا ۶۵ سالگی.قابل خرید هشت،بضرتی مجموع عمر و مدت بیمه نامه از ۷۰ سال بیشتر نشه.
در سن بالا نیاز به آزمایش پزشکی هست.
و مسلما حق بیمه بالاتر هست.
بهتر هست بیمه عمر برای سوددهی بهتر،از سن پایین شروع بشه و مدت بیمه نامه طولانی باشه

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
بیمه عمر.از ابتدای تولد تا ۶۵ سالگی.قابل خرید هشت،بضرتی مجموع عمر و مدت بیمه نامه از ۷۰ سال بیشتر نشه.
در سن بالا نیاز به آزمایش پزشکی هست.
و مسلما حق بیمه بالاتر هست.
بهتر هست بیمه عمر برای سوددهی بهتر،از سن پایین شروع بشه و مدت بیمه نامه طولانی باشه

من بیمه ایران پرسیدم اگه اشتباه نکنم گفتن تا 50 سالگی

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
من بیمه ایران پرسیدم اگه اشتباه نکنم گفتن تا 50 سالگی
.ممکنه شرایط بیمه نامه ها با هم فرق کنه
الان پارسیان و پاسارگاد رو دیدم نوشته بود مجموع سن و مدت بیمه از۷۰ سال نباید بیشتر بشه
اما بیمه نامه باید بالای ۵ سال تنظیم بشه
جالب هست بیمه سامان گفته بدون محدودیت سنی و تا ۷۰ سال رو بیمه میکنه(طبق سایت) و ابته جزییات رو باید از نماینده بیمه سوال کرد

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
۱. این کار بیمه پارسیان قابل تحسین هست،چون قبلا در سیستم استعلامشون سود ۱۵ تضمینی و پیشبینی ۲۰ و ۲۵ رو مینوشت که با توجه به بخشنامه جدید بیمه مرکزی این رو حذف کرده؛اما هنوز سیستم استعلام بیمه های دیگه مثل ما که مبالغ بالا تر رو هم گذاشتن.
بنظر من قانون مداری و عدم استفاده از تبلیغ های گمراه کننده یک امتیازه و واقعا از این کار پارسیان خوشم اومد.
این علی الحساب درواقع همون تضمینی هست که ۵ سال اول ۱۸%،تا ۱۰ سال ۱۵% و بالای ۱۰ سال ۱۰% هست که البته در چند سال اخیر سود پارسیان بالا تر از این ارقام بوده(۲۴،۲۵،۲۶،۲۳)
۲.پس این مبلغ،تضمینی و علی الحساب هست و ممکنه بالا تر بره؛شما اگه پوشش اضافی استفاده کنید،این ذخیره اندوخته کمتر میشه،چرا؟
چون شما دارین هر سال مبلغی به بیمه میدین،که از اون حق بیمه کسر میشه و بقیه اش،در حساب اندوخته وارد میشه و بیمه بشما سود میده و ذخیره میکنه......حتل اگه پوشش اضافی انتخاب کنین،یا سرمایه فوتتون بیشتر بشه که حق بیمه افزایش پیدا کنه،یا شما ریسک بالاتری مثلا بخاطر بیماری در خانواده داشته باشین و حق بیمه اتون بیشتر باشه،باعث میشه مبلغی که به اندوخته وارد میشه کمتر بشه.....در این صورت بهتره که حق بیمه رو افزایش بدین
اما این مبالغ در اخر کسر نمیشه،بلکه همین الان روی ذخیره اندوخته تاثیرشونو میزارن و شما طبق نیاز پوشش ها رو انتخاب کنین
۳. پوشش ها رو با توجه به نیاز انتخاب کنین.....مثلا برای کار دفتری،انتخاب پوشش نقص عضو بیخود هست........حتی بنظرم امراض خاص هم چندان مفید نیست،چون درمان در مراکز دولتی خیلی ارزان شده،اما باز هم پوشش بدی نیست.بهترین پوشش اضافی فوت در اثر حادثه هست.
۴. سرمایه فوت،درواقع مبلغی هست که ارزش خسارت فوت شما رو نشون میده.
در صورت فوت فرد،سرمایه فوت+فوت در اثر حادثه+ذخیره اندوخته(نه بازخریدی) به ذی نفعان پرداخت میشه.
توصیه نمیشه سرمایه فوت بخاطر افزایش اندوخته،حداقل تنظیم بشه،چون در کل کارآیی بیمه نامه رو زیر سوال میبره،اما اگر جوان و مجرد هستین سرمایه فوت رو کم بزارین مثلا ۱۰ تا ۲۰ میلیون و بصورت افزایشی،اون رو زیاد کنید و یا ثابت بزارین و با الحاقیه هر چند سال زیادش کنید

فقط یک نکته درمورد الحاقیه این هست که با تغییر شرایط،کل جدول اندوخته ای که بشما میدن تغییر میکنه،حالا سوال خودم هم هست که آیا جدول جدید داده میشه یا خیر؟این رو از نمایندگان بیمه بپرسید.
به هرحال تغییر بکنه یا نه شما بعد از خرید،یک سیستم آنلاین دارید که میتونین مقدار ذخیره اندوخته شده در هر زمان رو مشاهده کنید و وقتی سود قطعی هر سال هم اعلام میشه،با توجه به اون هم ذخیره قطعی جدید بشما داده میشه

باز سوالی بود همینجا بپرسید

عالیه ! فقط این نکته رو بگم خدمتتون که اولین بیمه هایی که بخش نامه بیمه مرکزی را اجرا کردند اول ایران و بعن هم پاسارگاد بودن . البته قانون مداری بسیاااااااااااار مهمه

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
عالیه ! فقط این نکته رو بگم خدمتتون که اولین بیمه هایی که بخش نامه بیمه مرکزی را اجرا کردند اول ایران و بعن هم پاسارگاد بودن . البته قانون مداری بسیاااااااااااار مهمه
ممنون
میشه جواب این سوال من رو بدین؟
۱-اگه با الحاقیه سرمایه فوت رو اضافه کرد،آیا باز آزمایشات پزشکی و معاینه لازم هست؟
از زمان شروع بیمه تا دوسال درصورت مرگ در اثر خودکشی،فقط ذخیره اندوخته پرداخت میشه و بعد دوسال،سرمایه فوت هم پرداخت میشه؛حالا با افزایش سرمایه از طریق الحاقبه بعد از چند سال تکلیف چی میشه؟
۲- تکلیف بیماری هایی که زمینه اش در قبل از خرید بیمه نامه وجود داشته و نه فرد ازش خبر داشته نه حتی علامت خاصی داشته و نه در آزمایشات پزشکی قبلی نشانه اش وجود نداشته چی هست؟
۳-آیا اصلا در صورت ایحاد یک بیماری خاص باید به شرکت بیمه اطلاع داد؟
شروع عادت زیان جدید مثل کشیدن سیگار و مصرف الکل چی؟

Last edited:

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
ممنون
میشه جواب این سوال من رو بدین؟
۱-اگه با الحاقیه سرمایه فوت رو اضافه کرد،آیا باز آزمایشات پزشکی و معاینه لازم هست؟
از زمان شروع بیمه تا دوسال درصورت مرگ در اثر خودکشی،فقط ذخیره اندوخته پرداخت میشه و بعد دوسال،سرمایه فوت هم پرداخت میشه؛حالا با افزایش سرمایه از طریق الحاقبه بعد از چند سال تکلیف چی میشه؟
۲- تکلیف بیماری هایی که زمینه اش در قبل از خرید بیمه نامه وجود داشته و نه فرد ازش خبر داشته نه حتی علامت خاصی داشته و نه در آزمایشات پزشکی قبلی نشانه اش وجود نداشته چی هست؟
۳-آیا اصلا در صورت ایحاد یک بیماری خاص باید به شرکت بیمه اطلاع داد؟
شروع عادت زیان جدید مثل کشیدن سیگار و مصرف الکل چی؟

1: اصل در بیمه عمر پاسارگاد بر صداقت بیمه شده است و اصلا بار اول که به آزمایش و این چیزا نیازی نیست . تا الان این مورد برام پیش نیومده ولی چیزی که حدس میزنم اینه که تا قبل از الحاقیه دو سال با سرمایه قدیم حساب کنن و بعد از الحاقیه دو سال رو از سرمایه جدید . البته نمیدونم! بزارید فردا دقیق میپرسم میگم

2:نه فرد خبر داشته ! نه علامتی داشته ! نه آزمایشات ؟؟ فقط خدامیدونسته دیگه . ... اینگه تکلیفی نداره !

3: در مورد این سوال !شما در موقع پر کردن فرم اگر این موارد را نداشتید که یعنی نداشتید . من ندیدم جایی از قرارداد نوشته باشه که بیاید به ما خبر بدید ... من چند ماهه دارم بیمه عمر میفروشم و تا امروز برام پیش نیومده کسی باشه که بعد از بیمه شدن سیگاری شده باشه و نیاز ب بیمه هم پیدا کرده باشه تا عکس العمل شرکت بیمه را ببینم.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
1: اصل در بیمه عمر پاسارگاد بر صداقت بیمه شده است و اصلا بار اول که به آزمایش و این چیزا نیازی نیست . تا الان این مورد برام پیش نیومده ولی چیزی که حدس میزنم اینه که تا قبل از الحاقیه دو سال با سرمایه قدیم حساب کنن و بعد از الحاقیه دو سال رو از سرمایه جدید . البته نمیدونم! بزارید فردا دقیق میپرسم میگم

2:نه فرد خبر داشته ! نه علامتی داشته ! نه آزمایشات ؟؟ فقط خدامیدونسته دیگه . ... اینگه تکلیفی نداره !

3: در مورد این سوال !شما در موقع پر کردن فرم اگر این موارد را نداشتید که یعنی نداشتید . من ندیدم جایی از قرارداد نوشته باشه که بیاید به ما خبر بدید ... من چند ماهه دارم بیمه عمر میفروشم و تا امروز برام پیش نیومده کسی باشه که بعد از بیمه شدن سیگاری شده باشه و نیاز ب بیمه هم پیدا کرده باشه تا عکس العمل شرکت بیمه را ببینم.

خیلی ممنون
البته اصل حسن نیت یکی از اصول بیمه در همه شرکت ها و همه انواع بیمه ها هست
اما بنظرم انجام آزمایش و معاینه که با هزینه بیمه هست،از سن خاصی و با سرمایه خاصی وجود داره

از سوال سوم منظورم اینه که بعد از بیمه شدن،سبک زندگی بیمه شده اگه پرخطر بشه،تکلیف چی هست
مثلا مبادرت کردن به مصرف سیگار که ریسک مرگ و میر رو افزایش.میده

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
خیلی ممنون
البته اصل حسن نیت یکی از اصول بیمه در همه شرکت ها و همه انواع بیمه ها هست
اما بنظرم انجام آزمایش و معاینه که با هزینه بیمه هست،از سن خاصی و با سرمایه خاصی وجود داره

از سوال سوم منظورم اینه که بعد از بیمه شدن،سبک زندگی بیمه شده اگه پرخطر بشه،تکلیف چی هست
مثلا مبادرت کردن به مصرف سیگار که ریسک مرگ و میر رو افزایش.میده

به نظرم از نظر شرعی گردن آدم هست ولی از نظر بیمه مشکلی نیست ! فقط سیگار نیست !! سموم شیمیایی، نمک، رانندگی پر خطر و .... شما خیلی موضوعات رو پیچیده میکنید .

gkd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
یکی میتونه دقیقا به من بگه مثلا من اگه ماهیانه صد هزار تومان پرداخت کنم مثلا بیمه عمر و اتیه پاسارگاد بعد از بیست سال چی میشه؟
من خیلی اینور و اونور خوندم شرایط رو میخوام دقیقا بدونم بعد از 20 سال کل سرمایه رو یک جا میدن؟
بیمه ای که حقوق بازنشستگی داشته باشه هست؟ یا این جداست؟ این بیمه عمر با اون بیمه ای که بعد از سی سال حقوق بازنشستگی میدن فرق داره؟ اگه یکی اینا رو کامل برای من توضیح بده ممنون میشم

بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد هم در شرایط حیات برای بیمه شده سود ده هست و در صورت فوت بیمه شده نیز برای اشخاص منتخب ایشان نیز یک غرامت میباشد.
شما در صورت انتخاب پلن ماهیانه 100 هزار تومان پس از گذشت 20 سال مبلغ 328 میلیون تومان و بعد از 25 سال مبلغ 886 میلیون دریافت میکنید که البته از این تاریخ که در خدمت شما هستم طبق نامه ی رسیده سود بیمه پاسارگاد به 22درصد افزایش یافته و باید منتظر تغییر این ارقام به بالاتر باشیم
در صورت نیاز به ثبت نام اطلاع دهید تا فرم ارسال شود. یا حضورا در دفتر ما تشریف فرما شوید
01333230240
09118065076

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد هم در شرایط حیات برای بیمه شده سود ده هست و در صورت فوت بیمه شده نیز برای اشخاص منتخب ایشان نیز یک غرامت میباشد.
شما در صورت انتخاب پلن ماهیانه 100 هزار تومان پس از گذشت 20 سال مبلغ 328 میلیون تومان و بعد از 25 سال مبلغ 886 میلیون دریافت میکنید که البته از این تاریخ که در خدمت شما هستم طبق نامه ی رسیده سود بیمه پاسارگاد به 22درصد افزایش یافته و باید منتظر تغییر این ارقام به بالاتر باشیم
در صورت نیاز به ثبت نام اطلاع دهید تا فرم ارسال شود. یا حضورا در دفتر ما تشریف فرما شوید
01333230240
09118065076

دوست عزیز.....این اعداد و ارقامی که میدین،بیشتر تبلیغاتی هست و گول زننده.
چطور با ماهی ۱۰۰۰۰۰ تومن بدون عدم افزایش سالانه بعد ۲۰ سال ۳۲۸ میلیون سرمایه اندوخته پیدا میشه؟
متاسفانه بیمه پاسارگاد سیستم استعلام درستی بجز این جدول ها نداره(شاید هم بخاطر نوشتن این اعداد و ارقام سیستم استعلام رو راه اندازی نمیکنن) اما با سیستم استعلام چند شرکت که کار کردم و سن رو بین ۲۵ تا ۳۰ قرار دادم و حق بیمه اولیه و سرمایه فوت رو حداقل و مبلغ ماهانه ۱۰۰۰۰۰ تومن بدون افزایش؛ تمام این استعلام ها،مبلغ حدود ۸۰ تا ۹۰ میلیون رو بعد ۲۰ سال با نرخ تضمینی نشون دادن
خودتون و خوانندگان مطلب میتونن امتحان کنن

حالا یا پاسارگاد معجزه میکنه یا در محاسبات ارقام دیگری دخیل هستند که شرکت عمدا اسم نمیبره و این ذهنیت رو ایجاد میکنه که با ۱۰۰تومن در ماه میشه ۳۰۰ میلسون سرمایه بعد از ۲۰ سال جمع کرد.
تبلیغات باید با صداقت باشه....کاش یه سیستم استعلام راه میانداختین...البته بیمه پاسارگاد شرکت معتبری هست و تهیه بیمه عمر از این شرکت فرق چندانی با سایر شرکت ها نداره و بعنوان یه شرکت معتبر توصیه هم میشه
اما نمایندگان در تبلیغ باید صداقت رو رعایت کنند،تبلیغ نباید فریب دهنده باشه
اگه بیمه گذار باید اصل حسن نیت رو رعایت کنه،بیمه گز هم باید اصل صداقت رو رعایت کنه.

Last edited:

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
چطور با ماهی ۱۰۰۰۰۰ تومن بدون عدم افزایش سالانه بعد ۲۰ سال ۳۲۸ میلیون سرمایه اندوخته پیدا میشه؟
متاسفانه بیمه پاسارگاد سیستم استعلام درستی بجز این جدول ها نداره(شاید هم بخاطر نوشتن این اعداد و ارقام سیستم استعلام رو راه اندازی نمیکنن) اما با سیستم استعلام چند شرکت که کلر کزدم و سن رو بین ۲۵ تا ۳۰ قرار دادم و حق بیمه اولیه و سرمایه فوت رو حداقل و مبلغ ماهانه ۱۰۰۰۰۰ تومن بدون افزایش؛ تمام این استعلام ها،مبلغ حدود ۸۰ تا ۹۰ میلیون رو بعد ۲۰ سال با نرخ تضمینی نشون دادن

حالا یا پاسارگاد معجزه میکنه یا در محاسبات ارقام دیگری دخیل هستند که شرکت عمدا اسم نمیبره و این ذهنیت رو ایجاد میکنه که با ۱۰۰تومن در ماه میشه ۳۰۰ میلسون سرمایه بعد از ۲۰ سال جمع کرد.
تبلیغات باید با صداقت باشه....کاش یه سیشتم استعلام راه میانداختین...البته بیمه پاسارگاد شرکت معتبری هست و تهیه بیمه عمر از این شرکت فرق چندانی با سایر شرکت ها نداره و بعنوان یه شرکت معتبر توصیه هم میشه
اگه بیمه گذار باید اصل حسن نیت رو رعایت کنه،بیمه گز هم باید اصل صداقت رو رعایت کنه.

آقا من موندم بعضی بازاریابا چرا اینکارو میکنن !!!!!!!!!!!!!!!!! آقای محترم اینقدر عدد نده و مردم رو به بیمه ها بد بین نکن .

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
آقا من موندم بعضی بازاریابا چرا اینکارو میکنن !!!!!!!!!!!!!!!!! آقای محترم اینقدر عدد نده و مردم رو به بیمه ها بد بین نکن .
دقیقا
اگه بیمه عمر.پایه و حتی پوشش های اضافی رو در نظر بگیری،توی سرمایه تضمین شده تقاوت چندانی نیست و فقط پروموشن های شرکت و سود مشارکت فرق داره و واقعا یه شرکتی که بهش اعتماد دارین مراجعه کنین
فرقی نداره پاسارگاد یا پارسیان یا ملت یا ما یا نوین یا ......
فقط گول تبلیغ مسموم رو نخورین......بدونین دنبال چی هستین و چی قراره گیرتون بیاد
نماینده بیمه صادق خیلی مهمه،شخصا کسی که ازش خرید کردم خیلی باهام صادق بود و واقعا از خریدم راضی هستم
حالا اگه با مشتری صادق نباشن بعد اینکه جدول اصلی مربوط به خودش رو میبینه حس میکنه سرش کلاه رفته و.........

Last edited:

gkd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
متاسفانه بیمه پاسارگاد سیستم استعلام درستی بجز این جدول ها نداره(شاید هم بخاطر نوشتن این اعداد و ارقام سیستم استعلام رو راه اندازی نمیکنن) اما با سیستم استعلام چند شرکت که کار کردم و سن رو بین ۲۵ تا ۳۰ قرار دادم و حق بیمه اولیه و سرمایه فوت رو حداقل و مبلغ ماهانه ۱۰۰۰۰۰ تومن بدون افزایش؛ تمام این استعلام ها،مبلغ حدود ۸۰ تا ۹۰ میلیون رو بعد ۲۰ سال با نرخ تضمینی نشون دادن

تبلیغات باید با صداقت باشه....کاش یه سیستم استعلام راه میانداختین...البته بیمه پاسارگاد شرکت معتبری هست و تهیه بیمه عمر از این شرکت فرق چندانی با سایر شرکت ها نداره و بعنوان یه شرکت معتبر توصیه هم میشه

اندوخته خالی نیست ، این اعداد ارقام بنده بنا به اندوخته مشتری با سود ایشان میباشد نزد بیمه پاسارگاد
شما در حال حاضر دارید قوانین حاکم بر بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد را زیر سئوال میبرید. این قوانین توسط بیمه مرکزی مورد قبول قرار گرفته و حاکم بر بیمه پاسارگاد میباشد.
بنده متوجه نیستم شما دنبال چه چیزی هستید؟

gkd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
برای اطلاعات بیشتر به سایت www.pardazi.com مراجعه نمایید در صورتی که مایل به خرید بیمه نامه بصورت انلاین هستید لطفا از لینک موجود در این سایت اقدام نمایید.

gkd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دروغ نیست دوست عزیز این هم پلن مربوطه به شما
100000.jpg

بالا