• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای دیدن انیمه

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
سلام به همه بچه های انیمه بین :D

تو این تاپیک قراره به کسانی که میخوان از بین انیمه های مختلف یکی یا چند تا رو برای دیدن انتخاب کنند کمک کنیم مثلا من تصمیم دارم یک انیمه رو با مشخصاتی که منظورم هست ببینم میام تو این تاپیک و اون مشخصه ها رو میگم و شماها میاین و اون انیمه ای که با مشخصه های من میخوره به من معرفی میکنید تا من برم اون انیمه رو ببینم و یا یه انیمه خاص مد نظرمه می آم تو این تاپیک نظر خواهی میکنم که اصلا ارزش دیدن و وقت گذاشتن رو داره یا نه
این جوری بهتر میتونیم از بین انیمه های مختلف بهرین رو برای دیدن انتخاب کنیم.:D

خوب برا شروع خودم یک سوال میپرسم.:p
خوب حالا یه انیمه یا چند تا به من معرفی کنید که توش مبارزه نفر به نفر باشه ( مثل بلیچ- saint siyah- استریت فایتر) تو این مایه ها قسمتاش هم زیاد باشه . میدونم سبک مبارزه اون سه تا انیمه مثل هم نیست ولی من روی مبارزه نفر به نفر بیشتر تاکید دارم.

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
سهيل جان يك در دنيا هزار در آخرت ... كار خيلي قشنگي كردي . واقعا جاي اين تاپيك خالي بود :happy: ( اگر خواستي ايندكس كني بگو من اين يكي پست رو پاك ميكنم )

براي اين سبك فكر كنم yu yu hakusho خوب باشه من ديدمش بهم چسبيد ...مخصوصا يه پسره هست كه خيلي كله شقه !!! احمق و خنگ هم هست ...هيچي ( ببخشيد ) گوزو هم هست :lol::lol::lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب برا شروع خودم یک سوال میپرسم.:p
خوب حالا یه انیمه یا چند تا به من معرفی کنید که توش مبارزه نفر به نفر باشه ( مثل بلیچ- saint siyah- استریت فایتر) تو این مایه ها قسمتاش هم زیاد باشه . میدونم سبک مبارزه اون سه تا انیمه مثل هم نیست ولی من روی مبارزه نفر به نفر بیشتر تاکید دارم.
تاپيک بسيار خوبيه!:D دستت درد نکنه. :happy:

خوب مبارزه ... از اين اينا شروع کن:

ناروتو، yu yu hakusho, tenjho tenge, shura no toki, samurai champloo, dragon ball, basilisk و کنشين ;) , ...

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
سهيل جان يك در دنيا هزار در آخرت ... كار خيلي قشنگي كردي . واقعا جاي اين تاپيك خالي بود :happy: ( اگر خواستي ايندكس كني بگو من اين يكي پست رو پاك ميكنم )

براي اين سبك فكر كنم yu yu hakusho خوب باشه من ديدمش بهم چسبيد ...مخصوصا يه پسره هست كه خيلي كله شقه !!! احمق و خنگ هم هست ...هيچي ( ببخشيد ) گوزو هم هست :lol::lol::lol:
خواهش میکنم این yu yu hakusho چند قسمته الان کامل شده؟( دارم از طریق همون راهنما پیگیریش میکنم)
خوب مبارزه ... از اين اينا شروع کن:
تاپيک بسيار خوبيه!:D دستت درد نکنه. :happy:

ناروتو، yu yu hakusho, tenjho tenge, shura no toki, samurai champloo, dragon ball, basilisk و کنشين ;) , ...
خواهش میکنم.
dragoon ball رو از ماهواره دیدم هموه دیگه نه؟ یادمه کنشن رو معرفی کرده بودین تو اون تاپیک ولی لینکشو پیدا نکردم.
با اون ساموراییه فرق داره که اسمش کینشن بود؟ بقیه رو ندیدم میرم ببینم چی دربارشون پیدا میکنم. البته ناروتو رو چند قسمت دیدم.
بازم ممنون.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
خوب درباره rurouni Kenshin و yu yu hakusho یه تحقیق کوچولویی کردم کنشن همونه که یه فیلم ازش دیدم و داستانش خیلی جالب بود و 95 قسمته و yu yu hakusho هم 112 قسمت حالا از بین این دو تا کدومش قشنگتره یا اینکه جفتشو بگیرم نگاه کنم؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب درباره rurouni Kenshin و yu yu hakusho یه تحقیق کوچولویی کردم کنشن همونه که یه فیلم ازش دیدم و داستانش خیلی جالب بود و 95 قسمته و yu yu hakusho هم 112 قسمت حالا از بین این دو تا کدومش قشنگتره یا اینکه جفتشو بگیرم نگاه کنم؟
کشين که جاش تو top 10 هست حرفش جداست!:D:rolleyes: در ضمن 3 تا movie داره. کدومو ديدی؟:eek: ولی کلاً مبارزه با شمشيره دو نفره هست.:happy:

ولی مبارزه تن به تن باهال yu yu hakusho! :D بسيار جذابه و اصلاً يه قسمت هم تو اين 112 تا پيدا نميشه که احساس کنی خسته شدی!:) ولی خوب الان مهدوديت 10 تا dvd گزاشتيم چون دنی ديگه نميرسه رايت کنه :( ميگم وقت داری کمکش کنی؟ اگه آره يه pm به من بزن.;)

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
کشين که جاش تو top 10 هست حرفش جداست!:D:rolleyes: در ضمن 3 تا movie داره. کدومو ديدی؟:eek: ولی کلاً مبارزه با شمشيره دو نفره هست.:happy:

ولی مبارزه تن به تن باهال yu yu hakusho! :D بسيار جذابه و اصلاً يه قسمت هم تو اين 112 تا پيدا نميشه که احساس کنی خسته شدی!:) ولی خوب الان مهدوديت 10 تا dvd گزاشتيم چون دنی ديگه نميرسه رايت کنه :( ميگم وقت داری کمکش کنی؟ اگه آره يه pm به من بزن.;)

اونی که نامزد کسی رو که کشته میاد زنش میشه و میخواد بکشدش و میرم با هم کاره کشاورزی میکنن اخرش هم دختره کشته میشه .

میگم چقدر غلط داری تو این نوشتتا :p 1- باحال 2- محدودیت 3-گذاشتن :p

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0

آره سه تا تورنمنت داره ، خدا !!! اصلا توش ميموني كه چطوري ميخوان از اينجا بيان بيرون :D خيلي خودمو دارم كنترل ميكنم كه اسپويل نكنم ! اتفاقا ميخواستم توي تاپيك معرفي دربارش بنويسم ولي هنوز نه تمركزشو پيدا كردم نه وقتشو
در مورد برادر دنيل اليواو ... قرار شد سر همين جريان با من تماس بگيرند ( در سطح شهرستان البته ) ولي باري از روي دوششون برداشته نميشه :f34r:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
میگم چقدر غلط داری تو این نوشتتا :p 1- باحال 2- محدودیت 3-گذاشتن :p
اينو که همه ميدونن که من چون با فارسی ساز مينويسم ، کلی غلط ديکته اي دارم:p. تازه کفش کردی؟ :D:lol:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
Midori no Hibi
بریسک 1
کینشن 5
یو یو هاکاشو 5
ناراتو 11
بلاد 2
کابوی بیهاپ 1
کیبا 2
نینجا اسکرول 1
سمورایی چمپلو.. 1
Utawarerumono 1
بلیچ 7
inuyasha 10

دوست عزيز اينا كه گزاشتم بجز ميدوري بقيش مبارزه نفر به نفر با شمشير يا ساير وسايل داره!لطفا در ضمينه سليقتو بيشتر توضيح بدين!;)
در ضمن تاپيك بسيار خوبيه به نظر من بايد استيكي بشه!و خوب كاش اسمش مثلا دفتر مشاوره ... يا چيزي شبيه اين بود!

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
Midori no Hibi
بریسک 1
کینشن 5
یو یو هاکاشو 5
ناراتو 11
بلاد 2
کابوی بیهاپ 1
کیبا 2
نینجا اسکرول 1
سمورایی چمپلو.. 1
Utawarerumono 1
بلیچ 7
inuyasha 10

دوست عزيز اينا كه گزاشتم بجز ميدوري بقيش مبارزه نفر به نفر با شمشير يا ساير وسايل داره!لطفا در ضمينه سليقتو بيشتر توضيح بدين!;)
در ضمن تاپيك بسيار خوبيه به نظر من بايد استيكي بشه!و خوب كاش اسمش مثلا دفتر مشاوره ... يا چيزي شبيه اين بود!
خیلی ممنون.
برادر شیان این شماره هایی که گذاشتی جلو هر انیمه چیه؟
راستی امروز yu yu hakusho رو از ماهواره نشون میده برم ببینم چطوری نمیدونم تا حالا چرا ندیده بودم:p

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
خیلی ممنون.
برادر شیان این شماره هایی که گذاشتی جلو هر انیمه چیه؟
راستی امروز yu yu hakusho رو از ماهواره نشون میده برم ببینم چطوری نمیدونم تا حالا چرا ندیده بودم:p

تعداد دي وي دياي هر انيميشنن(هردي ويدي مي شه بيست و پنج قسمت!)
جهت اطلاع از ميزان محبوبيت انيه هاي به اينجا مراجعه كنيد!در ضمن ديدن كمدي رمانتيك ميدوري هم توصيه مي شه!;)
اينم رتبه بنديشون از نظر برادر شيان;)
Midori no Hibi A

بریسک
A
کینشن A
یو یو هاکاشو B
ناراتو A
بلاد B
کابوی بیهاپ B
کیبا A
نینجا اسکرول Cفيلم سينمايش A
سمورایی چمپلو.. B
Utawarerumono B
بلیچ B
inuyasha

پ .ن : واقعا دودل بودم به يويو هاكاشو و كابويA بدم يا B

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
من بلاخره فهميدم عاشق انيمه هاي خون اشاميم!بلاد و بلاد بكك برادرو ديدم !الن دارتريسنگ بلادو مي بينم كسي چيز ديگه نداره معرفي كنه!(وجود شمشير الزاميست!)

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
بخش خوبیه برای مشاوره ...

من فکر می کنم که هستن کسایی که بخوان شروع به دیدن انیمه بکنن ولی نمی دونن از چه انیمه ای شروع بکنن و یا چه انیمه ای در چه ژاندری هست ... خوب اگر بتونیم در آینده بعضی از انیمه ها رو با توجه به ژاندری که دارن در دسته بندی قرار بدیم خوبه ... خواهر فریدا یه لینکی دادن , سر فرصت اینکا رو می کنیم ...;)

خب , پیشنهاد سر آشپز برای دیدن انیمه ...:lol:

من برای شروع این انیمه ها رو پیشنهاد می کنم ...

بلیچ ..
باسیلیسک ...
ناراتو ...

به دلیل اینکه , این انیمه ها کشش زیادی دارن و همچنین هیجان فوق العاده ... ( البته بلیچ توصیه ی اکید می شه ...;))

شما اگر دکمه ی پلی رو برای بلیچ بزنی قشنگ تا قسمت 70 می ری ...

و همچنین ناراتو .. زمانی که قسمت اول رو می زاری ... در جا پشت سر هم 5 قسمتش رو می بینی , قسمت ها ی اولش خیلی کشش خوبی داره ... البته بعد از این 5 قسمت به نظر من تا قسمت 20 باید کمی حوصله به خرج بدی , آخه به نظر میاد که دارن کشش می دن ..

باسیلیسک هم که خیلی جمع و جور داستان پیش می ره ...

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
برادر هواشن
من خودم می خوام کلی anime ببینم هی دارم به خودم می گم این یه ماه و بشین درس بخون. آی مگه انیمه میزاره
جدیدا claymore را دان کردم نذاشت بخوابم تا صبح هی منتظر می بودم که قسمتای آخرم دان بشند ببینم چی میشه.
تازه یه سفارش هم به آقا دنی دادم اون برسه که فکر کنم تا اتمامشون تو خونه در حال دیدن انیمه باشم.
خدا به داد این ترم برسه :f34r:
بدبختی همه جور انیمه من دوست دارم فقط همش dram حال نمی کنم.

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نميدونم كدوم رو نگاه كنم:blink:

شرايط:
1.داستان قوي
(فضايي نباشه .)

2.لوس بازي نباشه

3.داستان 1ذره سياه باشه .چند نفري بميرن

4. مثل كنشين يا فول متال باشه:D:D

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
نميدونم كدوم رو نگاه كنم:blink:

شرايط:
1.داستان قوي
(فضايي نباشه .)

2.لوس بازي نباشه

3.داستان 1ذره سياه باشه .چند نفري بميرن

4. مثل كنشين يا فول متال باشه:D:D

کیبا A
رو توصيه مي كنم پنجاه قسمته بسيار غم انگيز و زيباست موسيقيشم حرف نداره!
نینجا اسکرول فيلم سينمايش هم توصيه مي شه بقدر كافي سياه هست!;)
راستي كسي نيست به من پيشنهاد ديدن كارتون خون اشامي بده بلاد و بلك بلاد برادرو ديدم!
راستي بريسكو ديدين !؟ته كارتونه! شمشير دار! بسيار قشنگ 1تركيب عشق و نفرت و انتقام !بيست و پنج قسمت!سمورايي ديپروسمورايي چملوهم خوبن تو ‍ژانر كينشنن ولي به قشنگي كينشن نيستن!جفتشون بيست وپنج قسمتين!;)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
با تماس بگيريد تا شمارو در انتخاب انيمه ها ياري كنيم!انيمه بالاي هيجده سال مي خواين رمانتيك ميخواين يا شمشير دار يا هفتير يا فضا غم انگيز يا شاد مشاوران تاپيك مشاوره تجربيات خود را در اختيار شما مي گزاريم!البته با هر سليقه اي كه داريد ديدن برترين انيمه تاريخ انيميت ناراتو رو به شما توصيه مي كنيم!
ناراتو ده بار برتر از بيلچ و هشت بار برتر از كينشنه!خلاصه تنها نقطه ضعفش نسبت به بليچ يا كينشن يكي از شخصيت هاي زن داستانه!كه قابل قياس با روكياي با مرام يا اينوئه بيگ بريست نيست!;)

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کیبا A
رو توصيه مي كنم پنجاه قسمته بسيار غم انگيز و زيباست موسيقيشم حرف نداره!
نینجا اسکرول فيلم سينمايش هم توصيه مي شه بقدر كافي سياه هست!;)
راستي كسي نيست به من پيشنهاد ديدن كارتون خون اشامي بده بلاد و بلك بلاد برادرو ديدم!
راستي بريسكو ديدين !؟ته كارتونه! شمشير دار! بسيار قشنگ 1تركيب عشق و نفرت و انتقام !بيست و پنج قسمت!سمورايي ديپروسمورايي چملوهم خوبن تو ‍ژانر كينشنن ولي به قشنگي كينشن نيستن!جفتشون بيست وپنج قسمتين!;)

vampire hunter
چیز خوبیه:cool:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تماس بگيريد تا شمارو در انتخاب انيمه ها ياري كنيم!انيمه بالاي هيجده سال مي خواين رمانتيك ميخواين يا شمشير دار يا هفتير يا فضا غم انگيز يا شاد مشاوران تاپيك مشاوره تجربيات خود را در اختيار شما مي گزاريم!البته با هر سليقه اي كه داريد ديدن برترين انيمه تاريخ انيميت ناراتو رو به شما توصيه مي كنيم!
ناراتو ده بار برتر از بيلچ و هشت بار برتر از كينشنه!خلاصه تنها نقطه ضعفش نسبت به بليچ يا كينشن يكي از شخصيت هاي زن داستانه!كه قابل قياس با روكياي با مرام يا اينوئه بيگ بريست نيست!;)

:blink::blink::blink:
برادر چطوری نتیجه گیری کردین ناراتو بهتر از کنشینه
آخرین باری که نگاه کردم کنشین هنوز رنک 1 بود:p

بالا