• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستان دارای ماشین امریکایی و کار بلد بیان تو لطفا

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
سلام خدمت همه دوستان امریکایی باز اگه وارد این ماشین های کلاسیک فوق العاده هستین منو کمک کنین
من به تازگی عاشق این ماشینا مخصوصا کامارو 1978 یا نسل دوم اخرین مدلش شدم حال چیز زیادی از این ماشین های روز در حد تعمیر بلد نیستم چه برسه به ماشین امریکایی حال ساده ترین کار چیه واسه یاد گیری هر دوی این خودرو ها و اینکه مشکلی در تردد نداره به خاطر الایندگی بخان گیر بدن به هر نحوی یا با معاینه فنی مورد نداره تردد کامارو 78 ؟ در مورد جمع کردن و بازسازی و هزینش هم اگه وارد هستین کمک کنین چقد باید بودجه جور کنم

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
عزیز جان ، امریکایی سوار باید حتما دست به اچار و فنی باشه مگرنه با مخارج سنگین تعمیرات روبرو میشه .
لوازم بدنشون که خیلی بد گیر میاد یا باید برید خاوران تو اوراقی ها دنبال قطعه باشی یا تایوانی استفاده کنی .
لوازم موتوری هم که اوضاعش جالب نیست .
از لحاظ مصرف سوخت هم که بنزین رو قورت میدن تقریبا !
کلا برای ماشین اول اصلا توصیه نمیشه باید کمکی یه ماشین دیگه هم داشته باشید خصوصا برای مسافرت که استرس نبود قطعات و تعمیرکار چندین برابره .

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
عزیز جان ، امریکایی سوار باید حتما دست به اچار و فنی باشه مگرنه با مخارج سنگین تعمیرات روبرو میشه .
لوازم بدنشون که خیلی بد گیر میاد یا باید برید خاوران تو اوراقی ها دنبال قطعه باشی یا تایوانی استفاده کنی .
لوازم موتوری هم که اوضاعش جالب نیست .
از لحاظ مصرف سوخت هم که بنزین رو قورت میدن تقریبا !
کلا برای ماشین اول اصلا توصیه نمیشه باید کمکی یه ماشین دیگه هم داشته باشید خصوصا برای مسافرت که استرس نبود قطعات و تعمیرکار چندین برابره .
ماشین اول چیه !!!! 3 تا ماشین عوض کردیم منتها ماشین اول امریکایی هس بعدشم واسه تردد همیشگی زیر پا که اصلا خوب نیس میدونم واسه اینم نمیخام نهایتا هفته ای 1 یا 2 بار یا ماهی 1 یا 2 ماه 1 بار مسافرت ... .
سوالمو دقت کنید پرسیدم بهترین روش واسه دست به اچار شدن چیه ... ؟ والا من عاشقش شدم .... ولی در اون حدم نیس که بنزینو غورت بده ها! همه میگن در بدترین حالت تو شهر اگه ماشین سالم باشه صدی 20 تا میزنه ماشین سالم مهمه و دست به اچار شدن خودم برا همین میخام اول خودم یاد بگیرم بعد تهیه کنمش

amir1365

همکار بازنشسته
لایک‌ها
215
منظورشون از ماشین اول یعنی باید دوتا ماشین داشته باشید یکی واسه اینور اونور رفتن یکی واسه حالو صفا...
دست به اچار شدن برا این ماشینا کار هرکسی نیست چون سیستم قدیمی دارن و قطعاتشون درستو حسابی گیر نمیاد ، کلا باید اطلاعاتتون از ماشین زیاد باشه و بدونید هر قطعه کارش چیه و کجا استفاده میشه.
واسه شروع برو شیش ماه مکانیکی کار کن !

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
در انتخاب انجمن دقت کنید.تاپیک منتقل شد.

chaning

Registered User
لایک‌ها
122
اصولا باید 2تا ماشین داشته باشین اگر علاقه به خودرو های کلاسیک دارین دست به اچار هم باشین باز تک خودرویی قدیمی دردسر میشه
خیلی تجربه شده برای داداشم که کلن قدیمی داشته و داره فقط یکبار پی کی داشت که کلن فقط راه میرفت بدون مشکل
همین الان هم ماشینش مشکل پیدا کرده با اینکه دست به اچار هم هست

بالا